Goedkoop verhuisbedrijf Den Bosch

Verhuizen brengt vaak veel kosten met zich mee. Denk hierbij aan het zorgen voor extra stroomaansluitingen, het afsluiten van telefonie en internet, en het betalen van de verhuisverzekering of een opslag. Daarom hebben wij bij VSNM een netwerk van verhuizers opgezet, die voor u de complete verhuizing goedkoop en nauwkeurig uitvoeren. Zoekt u een erkend verhuisbedrijf in de regio Den Bosch voor een volledige projectverhuizing of het huren van een verhuislift? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen en vrijblijvend offertes aan te vragen. Onze verhuizers zorgen ervoor dat al uw eigendommen, van piano tot wasmachine veilig worden verplaatst.

Goedkoop verhuisbedrijf Den Bosch
Verhuizing particulieren Den Bosch

Verhuizen voor particulieren

Verhuizen kost heel wat inspanningen en omvat in de meeste gevallen meer dan alleen het inpakken en uitpakken van uw inboedel. Om de hectische periode enigszins te vergemakkelijken helpen de verhuizers van ons verhuisbedrijf in Den Bosch particulieren graag met het hele proces. Indien gewenst komen wij voor de verhuisdag bij u langs om de inboedel te inventariseren. Zo kijken zij of het nodig is om een verhuislift te huren voor het verplaatsen van grote stukken zoals een wasmachine en piano. Vervolgens zorgen zij op de dag van de verhuizing zelf voor de benodigde parkeerontheffingen en andere speciale maatregelen. Tot slot informeren zij u met plezier over de opties voor een verhuisverzekering. U hoeft zich nergens meer druk om te maken en kan ervan uitgaan dat alles goed verloopt!

Verhuislift huren

Een verhuislift huren

Voor veel particulieren vormt het huren van een verhuislift een uitkomst. Dankzij het huren van een verhuislift voorkomt u onnodige blessures door extreem sleepwerk zoals het verplaatsen van een piano, koelkast, of wasmachine. In sommige gevallen is apparatuur met bepaalde afmetingen niet via de trap te vervoeren, of soms is het deurgat te klein. Indien het object niet gedemonteerd kan worden rest er geen andere optie om het object via het raam naar buiten te krijgen. Dit wordt met behulp van een verhuislift makkelijker. Bij menig verhuisbedrijf in Den Bosch kunt u een verhuislift zowel met als zonder bediening huren. De maximale hoogte van een lift is 29 meter. Deze kan tot en met 250 kilo dragen, uw piano is bij ons dan ook in veilige handen.

Bedrijfsverhuizing Den Bosch

Verhuizen voor bedrijven

Voor bedrijven is verhuizen een logistiek ingewikkelde zaak. De verhuizing moet het liefst binnen een dag plaatsvinden, zodat er zo weinig mogelijk werktijd verloren gaat. Onze verhuizers ondersteunen u graag bij het opstellen van een verhuisplan en de uitvoering daarvan. Samen met u kijken wij naar de zaken die allemaal afgehandeld moeten worden, en eventueel kunnen wij regelen dat er goedkoop een inpakservice mogelijk is. Daarnaast is het bij vrijwel elk verhuisbedrijf uit Den Bosch een optie om op zaterdag te verhuizen. U kan dankzij onze verhuishulp op maandag alweer lang en breed aan het werk zijn, zodat u geen enkele dag mist! Wij adviseren bedrijven altijd wel om de meerprijs voor een dergelijke weekendverhuizing af te zetten tegen de gewonnen inkomsten.

Verhuisverzekering

Een verhuisverzekering afsluiten

Tijdens de verhuizing worden uw eigendommen niet geheel verzekerd. Een standaard inboedelverzekering verzekert alleen schade aan uw spullen wanneer deze zijn ontstaan door een ongeval met het vervoermiddel, een gewelddadige beroving of afpersing tijdens het verhuizen, blikseminslag en het onklaar raken van hulpmiddelen ten tijde van het laden en lossen. In andere gevallen is het aan te raden te kiezen voor een verhuisverzekering. Zo weet u zeker dat als bijvoorbeeld uw piano tijdens de klus beschadigd raakt u hiervoor een vergoeding krijgt. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten voor een verhuisverzekering. Wij doen u graag een voorstel op maat zodat u precies weet welke voorwaarden er horen bij de verhuisverzekering.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het huren van een verhuislift, de inzet van enkele verhuizers of het vervoeren van een wasmachine? Vraag dan via de offertepagina een prijsindicatie op maat aan. Onze verhuishulp is goedkoop, maar van hoge kwaliteit en onze verhuizers helpen u met plezier.

Verhuis offerte

Doe-het-zelf

Bent u van plan een groot deel van de verhuizing zelf uit te voeren, maar kunt u wel wat mankracht gebruiken voor het verplaatsen van grote inboedelstukken, zoals witgoed (koelkast, droger, wasmachine) of piano en wandmeubel? Het is bij verschillende bedrijven uit Den Bosch mogelijk om een paar verhuizers voor een dagdeel in te schakelen. De kosten hiervoor hangen af van diverse factoren zoals tijd en afstand. Het is tevens een optie om voor een deel van de dag een verhuiswagen met chauffeur te reserveren. Dit is relatief goedkoop, maar scheelt u een boel werk.

Senioren

Voor senioren is verhuizen vaak nog inspannender dan voor de gemiddelde particulier. Daarom hebben wij een speciale service voor de verhuizing van senioren. Wij zorgen ervoor dat alle spullen snel en vakkundig worden ingepakt met een inpakservice uit Den Bosch, waarna wij zeer snel alles naar de nieuwe plek vervoeren. Vervolgens is het voor senioren een optie om onze klus- en schoonmaakservice in te schakelen. Onze verhuizers leveren het huis volledig in de oude staat op. Goedkoop verhuizen, zonder stress dat is waar wij voor staan.

Zorginstellingen

Bij ons verhuisbedrijf in Den Bosch hebben zich tevens enkele verhuizers aangesloten die zich gespecialiseerd hebben in de verhuizing van cliënten binnen zorginstellingen. Voor deze klanten is het van het uiterste belang dat al hun eigendommen, zoals een boekenkast of televisie, weer exact op dezelfde plaats komen te staan. Daarom maken wij vooraf met de cliënt zelf een situatieschets, en plegen wij overleg met de zorginstelling. Zo creëren wij voor de klant rust en vertrouwen. Het verhuizen van particulieren naar een zorginstelling is tevens een optie. Sla uw meubilair op in een tijdelijke opslag.

Meubels monteren Den Bosch

Demontage en montage

Om de verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en kosten te besparen op het vervoer van uw meubels, is het verstandig om uw meubels te demonteren. Hebt u geen verstand van montage en demontage, of geen tijd om deze klus zelf uit te voeren? De verhuizers van ons verhuisbedrijf uit Den Bosch ondersteunen u met plezier op dit gebied. Zij kunnen op afspraak een paar dagen voor het verhuizen bij u langskomen, of op de verhuisdag zelf om de demontage af te handelen. Daarnaast nemen zij bij de nieuwe woning de montage op zich. Verhuizen met comfort, daar staan wij voor.

Inpakservice

Inpakservice

Voor veel mensen vormt verhuizen een grote uitdaging en inspanning. Er wordt vaak met name opgezien tegen het inpakken van alle spullen. Wij hebben daarom, in eerste instantie voor senioren en bewoners van zorginstellingen, een inpakservice in het leven geroepen. Wanneer u gebruik maakt van deze inpakservice dan komt een aantal van onze medewerkers met de benodigde dozen en materialen, en zorgen zij ervoor dat al uw materiaal binnen korte tijd compact en vakkundig is ingepakt. Een dergelijke verhuishulp is vaak relatief goedkoop, maar verlaagt de stress van de verhuisdag.

Hulp bij verhuizen

Verhuishulp

Wie gaat verhuizen kan vaak de nodige hulp gebruiken. Het inhuren van een verhuisbedrijf uit Den Bosch zal echter wel kosten met zich meebrengen. Wilt u de kosten voor de verhuizing zo veel mogelijk beperken? Overweeg dan om te kiezen voor een verhuishulp. Onder de verhuishulp vallen diverse diensten zoals hulp bij het inpakken of hulp bij het laden en lossen. Ook het huren van een verhuiswagen met chauffeur voor een paar uur rekenen wij onder de verhuishulp. Dankzij de verhuishulp zal de verhuizing soepeler verlopen, maar bespaart u aanzienlijk op de kosten. De kosten hangen af van uw exacte wensen.

Verhuizen Den Bosch

Verhuisservice

De term verhuisservice staat voor alle diensten die een erkend verhuisbedrijf voor u zou kunnen uitvoeren om de verhuizing te vergemakkelijken. Binnen de verhuisservice voor bedrijven valt bijvoorbeeld het maken van een draaiboek voor de bedrijfsverhuizing of hulp bij het uitpakken van de dozen. Voor particulieren kan de verhuisservice bestaan uit het besturen van de verhuiswagen of het bedienen van de verhuislift. Ook een seniorenverhuizing valt binnen de verhuisservice. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van verhuizen? Onze verhuizers uit Den Bosch ondersteunen u graag.

verhuizen Den Bosch

Wasmachine verhuizen

De term verhuisservice staat voor alle diensten die een erkend verhuisbedrijf voor u zou kunnen uitvoeren om de verhuizing te vergemakkelijken. Binnen de verhuisservice voor bedrijven valt bijvoorbeeld het maken van een draaiboek voor de bedrijfsverhuizing of hulp bij het uitpakken van de dozen. Voor particulieren kan de verhuisservice bestaan uit het besturen van de verhuiswagen of het bedienen van de verhuislift. Ook een seniorenverhuizing valt binnen de verhuisservice. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van verhuizen? Onze verhuizers uit Den Bosch ondersteunen u graag.

Piano verhuizen

Naast het verplaatsen van de wasmachine heeft ook de verhuizing van een piano heel wat voeten in aarde. Het belangrijkste bij de verhuizing van de piano is de bescherming van het apparaat. Dit doet u ten eerste door de klep dicht te maken. Het liefst met een bestaand slot, of anders met behulp van speciale klemmen welke geen beschadigingen achterlaten op het oppervlak. Daarnaast adviseren wij onze klanten uit Den Bosch vaak om de piano of vleugel te beschermen met behulp van een deken of hoes. Onze verhuizers zullen vervolgens de piano voorzichtig in een afgesloten verhuiswagen tillen en deze stevig vastzetten.

Goederenopslag Den Bosch

Goederenopslag

Is de verhuisdag aangebroken, maar het nieuwe huis in Den Bosch nog niet volledig opgeleverd? Dan is het soms handig om (een deel van) uw inboedel op te slaan in een goederenopslag. Een opslag is zowel veilig als goedkoop, en te reserveren in diverse afmetingen. Zo huurt u bijvoorbeeld een opslagkist van 6m³ of een stalen zeecontainer van 20m³. Bij ons verhuisbedrijf helpen wij u graag met het verhuizen van uw goederen naar de opslag, of wij plaatsen de container voor uw woning, zodat u deze eigenhandig kunt inpakken. U kunt bovendien altijd tussendoor iets uit de opslag halen mocht u het nodig hebben.

Meubeltransport

Meubeltransport

Bent u van plan zo budgetvriendelijk als mogelijk is te verhuizen? Dan is het aan te raden om zoveel mogelijk dozen en apparaten met behulp van vrienden te vervoeren. Wij begrijpen echter dat het niet lukt om al uw inboedel te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan grote apparaten als een vaatwasser of wasmachine, of speciale meubelstukken als een piano of dressoirkast. Om deze veilig in het nieuwe pand in Den Bosch te krijgen is het bij ons verhuisbedrijf een optie om alleen te kiezen voor meubeltransport. Bij meubeltransport bent u persoonlijk verantwoordelijk voor het uit- en inpakken van de vervoerde artikelen.

speciale verhuizing

Antiek en kunst verhuizen

Bij menig verhuisbedrijf uit Den Bosch werkt een specialist op het gebied van kunst en antiek. Dergelijke kostbare eigendommen zullen op de verhuisdag eveneens verplaatst moeten worden, of kunnen wij voor u in een tijdelijke opslag zetten. Omdat onze verhuizers begrijpen dat kunst en antiek zeer gevoelig zijn voor beschadigingen, maken zij gebruik van speciaal op maat gemaakte kratten en dozen. Daarnaast is het een optie te kiezen voor luchtgeveerde en klimaatbeheerste verhuiswagens. Hierdoor zal er vrijwel geen temperatuurverschil bestaan tussen uw woning en het vervoersmiddel. Wij zullen op voorhand voor de verplaatsing met u kijken naar de objectwaarde, en de noodzaak voor een verhuisverzekering.

kleine verhuizing Den Bosch

Kleine verhuizing

Waar de meeste verhuizingen een grote omvang hebben, en veel tijd zullen kosten, bestaan er natuurlijk ook kleine verhuizingen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de verhuis van een student naar een studentenkamer, of van een kleine huurwoning naar een vast huis. Voor een kleine verhuis van particulieren in Den Bosch bieden wij eveneens onze diensten aan. Een dergelijke kleine opdracht is in de meeste gevallen binnen een halve dag uit te voeren, mits u ervoor kiest om eigenhandig de dozen in te pakken. Desgewenst zullen onze verhuizers de zware meubels tillen en vervoeren. Soms is het noodzakelijk om in de studentenstad een verhuislift te huren.

Complete verhuizing

Wie maar een beperkt budget heeft voor een verhuis zal proberen zoveel als kan eigenhandig uit te voeren. Het is echter ook een optie om de volledige verhuizing over te laten aan erkende verhuizers uit Den Bosch. In dat geval zullen de specialisten van ons verhuisbedrijf ’s ochtends vroeg bij u voor de deur staan om uw spullen in te pakken. Zij verzorgen vervolgens het vervoer en zetten de spullen in de daarvoor bestemde ruimte. Het is aan u om alle dozen weer uit te pakken. Eventueel verzorgen wij voor bedrijven een volledige projectverhuizing. Kijk bij een complete verhuizing wel naar de voorwaarden voor een verhuisverzekering.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar andere gemeente

Hebt u werk gevonden in een andere gemeente? Dan dient u bij het verhuizen op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het verstandig om bij die gemeente te vragen naar de mogelijkheden voor het parkeren van verhuiswagens of het huren van een verhuislift. Daarnaast is het natuurlijk nodig om ook daar het gas, elektra en water af te sluiten. Voor het vervoeren van uw spullen naar een andere gemeente, rekent menig verhuisbedrijf uit Den Bosch extra benzinekosten. Wij adviseren u daarom om altijd de offertes van diverse professionals met elkaar te vergelijken. Zo voorkomt u dat u onverwacht voor hoge kosten komt te staan en weet u waar u aan toe bent.

Kantoor- en projectverhuizingen

Wij gaven al aan dat onze verhuizers zowel particulieren als bedrijven ondersteunen met verhuishulp. Een speciale variant is de projectverhuizing. Onder de term projectverhuizing verstaan wij het verplaatsen van speciale kantoren of laboratoria, terwijl het werk vrijwel ongestoord blijft doorgaan. Een projectverhuizing behelst bijvoorbeeld de verplaatsing van een bejaardentehuis of ziekenhuislaboratorium. Voordat onze verhuizers beginnen aan de projectverhuizing zullen zij eerst bij u langskomen om het draaiboek voor de dag te bepalen. Zo houdt u altijd zich op het project, en zorgt u ervoor dat de projectverhuizing snel en vakkundig is afgerond.

Verhuizing buitenland

Verhuizen naar buitenland

Wie naar het buitenland wil verhuizen moet rekening houden met veel regels. Het is dan ook aan te raden om al op een vroeg moment navraag te doen naar de vergunningen die noodzakelijk zijn voor een dergelijke verhuizing. Wilt u graag een deel van het meubilair meeverhuizen? Dan moet u deze laten verschepen of laten overvliegen. Dit vereist enige organisatie. Onze specialisten kunnen u hierbij van dienst zijn. Vele verhuisbedrijven hebben contacten met verhuisfirma’s overzee, waardoor de verhuizing in beide landen op snelle en vakkundige wijze wordt afgehandeld. Als het nodig is kunnen wij bovendien uw spullen tijdelijk in een opslag zetten of daar laten opslaan.

Kosten verhuizing Den Bosch

Kosten

Wanneer u gaat verhuizen, dan zult u te maken krijgen met verschillende soorten kosten. Zo moet u vaak betalen voor het laten aansluiten van nieuwe datanetwerken, en koopt u waarschijnlijk ook een aantal nieuwe onderdelen voor de inboedel, of gaat u klussen. Naast deze standaardkosten bestaan er ook verscheidene kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf. Wij verdelen deze kosten in vier categorieën. Prijzen voor de (1) de verhuiswagen, (2) de verhuizers, (3) de voorrijkosten en (4) overige diensten van het verhuisbedrijf. Bij deze laatste categorie kunt u denken aan prijzen voor een inpakservice, senioren verhuisservice of andere hulp aan particulieren.

Prijzen verhuisbedrijf

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat uw opties zijn op het gebied van het huren van een verhuislift of opslag? Hebt u een vraag over het verplaatsen van de piano? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het inschakelen van één van onze verhuizers uit Den Bosch voor het laden en lossen van de verhuisdozen? Vul dan vandaag nog onze offertepagina in. Geef hierop uw vragen aan, en wij zullen deze spoedig beantwoorden. Vul uw wensen nauwkeurig in, en wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantal vrijblijvende offertes op maat krijgt toegestuurd. Vergelijk deze zelf op basis van prijzen, en kies voor het verhuisbedrijf dat bij u past!