Goedkoop verhuisbedrijf Tilburg

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen en bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf uit Tilburg dat de klus goed en ook goedkoop kan afhandelen? Of heeft u een zware piano of wasmachine die van driehoog naar beneden moet? Vul dan het offerteformulier in om te ontvangen van verhuisbedrijven uit de regio.

Op deze pagina leest u meer over het inhuren van een verhuisbedrijf, de kosten en de verschillende verhuisdiensten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de inpak- en montageservice voor nog meer gemak. Het zware werk wordt dan voor u gedaan door de verhuizers! Ook leest u op deze pagina meer over de mogelijkheden van een seniorenverhuizing en bedrijfsverhuizing.

verhuisbedrijf Tilburg

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Verhuizingen worden in Tilburg regelmatig onderschat. Veel huiseigenaren kiezen ervoor om zelf hun verhuisdag te regelen omdat zij denken dat het goedkoper is, maar vaak kost het alsnog erg veel tijd, geld en moeite. Verhuizen is een vak dat menig verhuisbedrijf uit Tilburg over de jaren geperfectioneerd heeft. De goedkope verhuizers uit ons netwerk zijn ervaren in grote- en kleine verhuizingen, pianoverhuizingen, in- en uitpakken en het monteren en demonteren van meubilair. Door erkende verhuizers in te schakelen profiteert u van deze kennis, waardoor uw verhuisdag op rolletjes zal lopen. U hoeft zich niet te stressen en kan op uw nieuwe adres gaan uitpakken terwijl de vakmannen de rest van uw inboedel vervoeren. Er zitten tal van voordelen aan het inhuren van een goedkope verhuizer uit Tilburg:

 • U hoeft niet te tillen, waardoor u geen last krijgt van uw rug.
 • Alles is efficiënt ingepakt, zodat u de items op het nieuwe adres eenvoudig terugvindt.
 • Uw inboedel is op de dag zelf goed verzekerd.
 • De dag verloopt voorspoedig, waardoor u minder tijd hoeft vrij te nemen.
particuliere verhuizing Tilburg

Particuliere verhuizingen

Wanneer u gaat verhuizen dan heeft dit over het algemeen heel wat voeten in aarde. Weet u niet goed waar u moet beginnen? De verhuizers kunnen u desgewenst helpen met een complete verhuizing. Dit betekent dat verhuisbedrijven alles uitvoeren van inpakken tot uitladen en installatie. Daarnaast hebben particulieren diverse extra opties bij een verhuisbedrijf. Wilt u besparen op de kosten? Huur dan enkel verhuizers voor het laden en lossen, of vraag een verhuisbedrijf naar een goedkope opslag. Dankzij de verhuishulp voor particulieren verloopt uw verhuisdag zonder stress, en bent u goedkoop uit, zelfs met het afsluiten van een verhuisverzekering voor particulieren. Bij menig verhuisbedrijf uit Tilburg kan u terecht voor een checklist zodat u niets vergeet.

bedrijfsverhuizing Tilburg

Bedrijfsverhuizing Tilburg

Hoewel de meeste verhuisbedrijven uit Tilburg zich richten op het verhuizen van particulieren, zijn er tevens verhuisbedrijven gespecialiseerd in de verhuizing van bedrijven. Wanneer een bedrijf gaat verhuizen, dan is het zaak om dit logistiek zo strak mogelijk aan te pakken. Kiest u voor één van de verhuizers, dan zal er ruim van te voren een vakman bij u langskomen die u helpt met het maken van een verhuisplan. Hier geeft u diverse wensen op aan, zoals de wensen voor tijdelijke opslag van kantoormeubilair, of de mogelijkheid om het bedrijf in segmenten over te brengen. Wilt u geen dag werk missen? Geef dan aan dat u graag op zaterdag de verhuizing wil afronden. De verhuizing verloopt helemaal naar uw wensen.

Kosten verhuisbedrijf

Schakelt u een verhuisbedrijf uit Tilburg in voor de verhuisdag? Dan zult u rekening moeten houden met verschillende kosten. De totale verhuiskosten liggen gemiddeld tussen de €860,- tot €1.240,-. Afhankelijk van de extra verhuisdiensten waar u gebruik van maakt loopt dit bedrag verder op. Ongeveer 30% van dit bedrag gaat naar het laden, 40% naar het transport en de overige 30% is bedoeld voor het lossen. Wilt u de kosten zo laag mogelijk houden? Schakel dan één verhuizer in voor het transporteren van uw inboedel. Voor de verhuizer betaalt u ongeveer €30,- tot €50,- per uur. Wanneer u slechts één verhuizer inschakelt, raden wij u aan tevens hulp te vragen aan familie en vrienden. Als dit niet mogelijk is, overweeg dan om meerdere verhuizers in te schakelen. De verhuiswagen kost ongeveer €60,- per uur. Maakt u tevens gebruik van een inpakservice? Voor €40,- per uur bespaart u zichzelf flink wat stress. Hetzelfde geldt voor de montageservice. Terwijl u uw verhuisdozen uitpakt, monteren de verhuizers uw meubilair voor slechts €40,- per uur.

Prijstabel: kosten verhuisdiensten van een verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijfGemiddelde kosten*
Inpakservice€40,- per uur
Montage / demontage van meubels€40,- per uur
Verhuizer inhuren€30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³)€60,- per uur
Verhuislift service€65,- per uur
Parkeervergunning€20,- tot €50,-
Piano verhuizen€200,- tot €350,-
Overige diensten
Goederenopslag (inboedel, 30 m³)Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

Hoeveel kost een verhuizing? De verhuiskosten zijn onder ander afhankelijk welke verhuisdiensten u inschakelt. Houd rekening met hogere prijzen wanneer u een verhuislift nodig heeft. Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen voor een verhuislift of het parkeren van een verhuiswagen, vraag dit na bij uw gemeente. Een andere belangrijke factor is de grootte van de verhuizing. Voor een kleine verhuizing heeft u geen grote verhuiswagen nodig of veel verhuizers, daarom is een kleine verhuizing goedkoper dan een grote verhuizing. Vraag offertes aan voor de exacte prijzen, want elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen tarieven.

goedkoop verhuizen

Bespaartips voor uw verhuizing

Om te besparen is het mogelijk om een aantal klusjes zelf uit te voeren. Demonteer bijvoorbeeld voor de verhuisdag de grote meubels, zodat die meteen in de verhuiswagen ingeladen kunnen worden. Door zelf uw verhuisdozen in te pakken, bespaart u ook op de verhuiskosten. Vaak heeft u veel verhuisdozen nodig. Deze zijn niet duur, maar als u er veel nodig heeft kan de prijs aardig oplopen. Leen daarom verhuisdozen en ander verhuismateriaal van uw vrienden of familie. Dozen liggen vaak ook wel bij de supermarkt. Tot slot is het verstandig om verhuisoffertes te vergelijken, zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Alle bespaartips nog even op een rijtje:

 • Verhuis kleinere spullen zelf en pak de verhuisdozen zelf in.
 • Zorg dat alles klaar staat en dat meubels gedemonteerd zijn.
 • Leen verhuismateriaal van vrienden of familie.
 • Bespaar tot wel 30% op de kosten door offertes te vergelijken.
verhuiskosten Tilburg

Verhuiskosten aftrekbaar?

Omdat de kosten van een verhuisdag best oplopen vragen veel klanten uit Tilburg zich af of zij deze kunnen aftrekken. In de meeste gevallen is dit niet mogelijk. Wanneer u een ondernemer bent en uw huisadres ook uw kantooradres is, is het bij een verhuizing wel mogelijk om tot een derde van de totale verhuiskosten af te trekken.

Wat betreft de financiering van uw nieuwe woning zijn er tevens aftrekposten beschikbaar. Denk hierbij aan de notariskosten van de hypotheekakte, alle kosten omtrent het hypotheekadvies, de uitgaven voor het taxeren van het huis en de uitgaven voor de hypotheekgarantie.

In sommige gevallen is het fiscaal aantrekkelijk om een lening af te sluiten voor de verhuiskosten, zodat u deze in box 3 op uw inkomen kan aftrekken.

Goedkope verhuizers Tilburg inhuren

Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u een aantal gratis offertes om te vergelijken. Deze offertedienst is geheel gratis. De keuze voor het verhuisbedrijf is geheel aan u.

Soms denkt men dat een goedkoop verhuisbedrijf geen kwaliteit levert of dat de verhuizers niet veel ervaring hebben. Dit is echter niet waar. Elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen tarieven en de totale verhuiskosten zijn afhankelijk van vele factoren. Door scherpe tarieven kan een verhuisbedrijf zijn verhuisdiensten vaak goedkoop aanbieden. Dit betekent dus niet dat het verhuisbedrijf uit de regio Tilburg minder goed is.

Werkwijze van verhuisbedrijf Tilburg

Voordat u de offerte goedkeurt zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Hierin krijgt u de kans om uw persoonlijke wensen uit te spreken, zodat de verhuisdag verloopt zoals u wilt. Hoe de verhuisdag zelf verloopt is afhankelijk van de mate waarin u hulp inschakelt. Besteedt u de volledige verhuisdag uit aan de verhuizers uit Tilburg? Dan komen zij ’s ochtends op de afgesproken tijd bij u langs met de verhuisdozen en het vervoer. Zij pakken alles goed in en labelen de verhuisdozen op zo’n manier dat alles bij het uitpakken gemakkelijk terug te vinden is. Daarna laden ze alles in de wagen en vervoeren zij de spullen naar uw nieuwe woonadres in Tilburg. Terwijl u begint met inrichten zullen de verhuizers alles naar binnen tillen.

Met ervaren verhuizers verloopt uw verhuizing snel en probleemloos!

Bespaar tot 30% op de kosten door verhuisoffertes van verhuisbedrijven uit Tilburg te vergelijken.

Offertes aanvragen
verhuisservice Tilburg

Verhuisservice Tilburg

Wanneer u gaat verhuizen is extra hulp vaak wel gewenst. De verhuisservice bestaat uit verschillende verhuisdiensten, zoals de liftservice, inpakservice en montageservice. U kunt een keuze maken uit de verschillende verhuisdiensten en bepaalt zo hoe uw verhuizing en de verhuisdag eruit komen te zien. Met een seniorenservice wordt het ‘oude’ huis bijvoorbeeld volledig opgeleverd, zodat u daar verder geen werk meer van heeft. Geen zwaar werk doen? Maak dan gebruik van de inpakdienst. De verhuizers pakken alle dozen in en sjouwen de verhuisdozen en de meubels in de verhuiswagen. Een verhuisservice is zeer handig voor bedrijfsverhuizingen, want met deze service verliest u weinig tijd.

verhuisservice zorginstellingen

Verhuisservice voor zorginstellingen

Is een familielid geplaatst in een zorginstelling? Of gaat deze over naar een andere locatie in Tilburg? Maak dan gebruik van de verhuisservice.

Voor cliënten van een zorginstelling is het vaak van belang dat alle meubelstukken op dezelfde plek terecht komen. Zeker grote onderdelen zoals een kasten of televisie.

Bij een verhuisbedrijf zal een verhuizer het huis indelen zoals u dat graag wilt.

Soorten verhuizingen

Een verhuisbedrijf voert verschillende verhuizingen uit. De meest bekende is natuurlijk de particuliere verhuizing. Ook binnen particuliere verhuizingen wordt onderscheid gemaakt, namelijk tussen een binnenlandse verhuizing, een internationale verhuizing en een seniorenverhuizing. Een bedrijfsverhuizing bestaat uit het verhuizen van complete kantoren, maar ook uit het verhuizen van de voorraad of winkelinboedel. Uw woning laten ontruimen? Bekijk dan deze pagina.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar een andere gemeente

Waar de meeste bedrijven over het algemeen verhuizen binnen de vestigingsplaats, geldt voor particulieren dat zij vaker in een andere gemeente gaan wonen. De verhuizing naar een andere woonplaats brengt een aantal extra zaken met zich mee, waaronder de inschrijving in deze gemeente.

Meer weten over het verhuizen naar een andere gemeente? Bekijk dan de website van Rijksoverheid.nl.

Voor het huren van een verhuisbedrijf is het belangrijk om te kijken naar de kosten die men rekent voor de kilometers (voorrijkosten en benzinekosten). Door de offertes van verschillende verhuizers uit Tilburg met elkaar te vergelijken is het mogelijk om tot wel 30% op de uiteindelijke kosten te besparen. Vraag gratis verhuisoffertes aan voor exacte prijzen.

internationaal verhuisbedrijf Tilburg

Verhuizen naar het buitenland

Er komen steeds meer Nederlanders die naar het buitenland verhuizen, waarbij vooral Canada en Noorwegen populair bestemmingen vormen. Wie naar het buitenland wil vertrekken moet rekening houden met een groot aantal regels voor het verhuizen. Zo zult u vergunningen moeten aanvragen voor het verschepen van de inboedel, en dient hier al vroeg een aanvraag voor te worden gedaan.

Daarnaast moet ook op de locatie in het buitenland geregeld worden dat er transport is voor de meubels en andere spullen. Menig verhuisbedrijf uit Tilburg kan u ondersteunen bij deze klus, doordat zij contacten hebben met verhuisbedrijven overzee. U wordt snel geholpen.

Wilt u niet verhuizen naar het buitenland, maar juist remigreren naar Nederland? Schakel dan ook een verhuisbedrijf in voor uw verhuizing.

Hoe een internationaal verhuisbedrijf Tilburg vinden?

Een internationale verhuizing vereist veel planning en ervaring. Schakel daarom een verhuisbedrijf uit Tilburg in die ervaring heeft met een verhuizing naar het buitenland. Vul het offerteformulier in en u ontvangt gratis offertes van ervaren verhuisbedrijven. U hoeft dus niet allemaal bedrijven te bellen voor een prijsopgaaf. Zo vindt u eenvoudig het beste internationaal verhuisbedrijf voor uw verhuizing. Het internationaal bedrijf maakt samen met u een planning. Zo weet u precies wanneer wat gebeurt en welke procedures er gevolgd moeten worden. Door de kennis en ervaring van de verhuizers weet u zeker dat u niet voor onverwachte vervelende verrassingen komt te staan.

Wat doet een internationaal verhuisbedrijf?

Een internationaal verhuisbedrijf neemt veel taken uit handen. Ze weten precies wat er geregeld moet worden, of u nog vergunningen nodig heeft of dat er aanvullende papieren nodig zijn. Daarnaast geven ze u meer informatie over douaneregels waar u rekening mee moet houden. Welke manier van meubeltransport er gebruikt wordt, is afhankelijk van de bestemmingsplaats. Een verhuiswagen is prima voor verhuizingen naar bijvoorbeeld België of Duitsland, maar voor een verhuizing naar Australië is er een andere manier nodig. Het verhuisbedrijf regelt plek op een cargovliegtuig of een vrachtschip. Moet u al eerder het huis uit en heeft u goederenopslag nodig? Ook dit wordt voor u geregeld.

Seniorenverhuizing

Voor senioren is een verhuizing vaak zeer inspannend. Zeker wanneer er verhuisd wordt naar een kleinere woning of zorginstelling is vaak de nodige hulp gewenst.

De verhuizers ondersteunen u met alle plezier tijdens de seniorenverhuizing bij het netjes inpakken van de meubels, het demonteren van spullen en het vervoeren van het materiaal. Zo verloopt uw verhuizing zonder stress.

Uw bedrijf verhuizen?

Zorgvuldigheid en snelheid zijn twee belangrijke factoren bij een bedrijfsverhuizing in Tilburg. U wilt natuurlijk niet dat u of uw werknemers niet kunnen werken, omdat de bureaus nog niet op de nieuwe plek staan. Daarom wordt er gebruik gemaakt van een strakke planning bij een bedrijfsverhuizing. De planning wordt in overleg met u gemaakt en bestaat uit de voorbereiding en natuurlijk de verhuisdag zelf. Het verhuisbedrijf regelt vaak ook alle verhuismaterialen voor de bedrijfsverhuizing, zoals inpakdozen en materiaal om computers en dergelijke in te vervoeren. Op de verhuisdag wordt alles weer opgebouwd op de juiste plek en kunt u weer aan het werk in uw nieuwe pand!

projectverhuizing Tilburg

Kantoor- en projectverhuizingen

Bij een kantoorverhuizing moeten veel computers, bureaus, stoelen, documenten en archiefkasten, verhuisd worden. Een projectverhuizing bestaat uit het verhuizen van kwetsbare spullen zoals laboratoriabenodigdheden, machines en andere zakelijke verhuizingen. De verhuizers pakken bij een kantoor- of projectverhuizing alles met veel zorgvuldigheid in en er worden speciale inpakmaterialen gebruikt voor kwetsbare spullen. Alle dozen en inboedel krijgen een markering, vaak een stickersysteem met verschillende kleuren. Deze markeringen helpen om de spullen direct op de juiste plaats te brengen in het nieuwe pand. Alles wordt direct na de kantoor- of projectverhuizing weer opgebouwd en ingericht.

complete verhuizing

Complete verhuizing

Hebt u bijna geen tijd om een verhuizing af te handelen, en zit u met de handen in het haart? Overweeg dan het inhuren van verhuizers voor de complete verhuis.

Kiest u voor een complete verhuizing? Dan staan er op de ochtend van de verhuisdag enkele verhuizers bij u op de stoep voor het inpakken van de dozen. Zij zullen deze daarna vervoeren en in de nieuwe woning in de goede ruimte zetten. Het is aan u om deze daarna uit te pakken. Voor een complete verhuis is het handig om een goede verhuisverzekering af te sluiten bij een verhuisbedrijf uit Tilburg.

kleine verhuizing Tilburg

Kleine verhuizing

Gaat uw zoon of dochter op kamers wonen en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf uit Tilburg dat u bij een dergelijke verhuizing wil helpen? Zoek dan niet verder! Ook voor deze verhuizingen zit u bij een goedkoop verhuisbedrijf goed.

Een kleine verhuizing is meestal een halve tot een hele dag werk, want meestal is alles al ingepakt. De verhuizers zorgen vervolgens voor het vervoeren, en eventueel het tillen van wat zware stukken zoals een witgoed. Denk eraan dat de meeste studentenwoningen lastig bereikbaar zijn, eventueel is de huur van een verhuislift verstandig zodat alles goed overkomt.

Voor bedrijfsverhuizing, particuliere verhuizing of seniorenverhuizing

Schakel een verhuisbedrijf uit Tilburg in voor een verhuizing zonder zorgen!

Gratis offertes aanvragen
verhuislift huren Tilburg

Verhuislift huren Tilburg

Om de verhuizing te vergemakkelijken is het een optie om een verhuislift te huren. Een lift, soms ook aangeduid als ladderlift, is zeer geschikt voor het verplaatsen van zware meubelstukken zoals een vitrinekast of witgoed zonder problemen. Daarnaast wordt een verhuislift veel verhuurd aan klanten uit Tilburg die op een bovenwoning wonen. Met een ladderlift wordt de inboedel snel en vakkundig uit het pand getild, met weinig risico op schade of breuk. Wil u graag een lift huren, dan krijgt u de keuze uit diverse afmetingen en een variatie aan draagkracht. De hoogste lift is ongeveer 29 meter hoog, met een draagkracht van circa 250kg. U kunt de lift huren met een bedieningsmedewerker of zonder.

wasmachine verhuizen Tilburg

Wasmachine verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen, dan wenst u hoogstwaarschijnlijk ook een groot deel van het witgoed mee te nemen. Het verplaatsen van een wasmachine vraagt echter enige voorbereiding. Zo dient u uiterlijk op de dag voor de verhuizing de aansluitingen op stroom en water los te koppelen en het water uit de slangen te laten lopen. Daarnaast is het nodig om eventueel achtergebleven water uit de machine te halen. Dit kan door het apparaat te laten kantelen. Een derde voorwaarde is het vastzetten van de trommel van de machine. Dit kan met speciale schroeven die met het apparaat meegeleverd werden.

piano verhuizen

Piano verhuizen Tilburg

De verhuizing van een piano is een klus die enige handigheid en ervaring vraagt. Wil u uw muziekinstrument meeverhuizen? Dan adviseren wij om hiervoor de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit Tilburg in te schakelen. Men weet daar exact op welke wijze het instrument is te beschermen, en hoe deze veilig vervoerd kan worden. De verhuizers maken bijvoorbeeld gebruik van speciaal noppenfolie. De prijzen voor het verplaatsen van een muziekinstrument hangen af van verscheidene factoren. Zo is het soort piano van invloed op de prijs, maar ook de afstand van locatie naar locatie, en het eventuele gebruik van een ladderlift.

piano vervoer

Piano vervoer

Verhuisbedrijven raden klanten altijd aan om professioneel transport te regelen voor hun instrument. Niet alleen is het instrument in dat geval verzekerd, maar de kans op beschadigingen is een stuk kleiner. Mocht u over het juiste transport beschikken dan kunt u er echter wel voor kiezen om zelf het instrument te vervoeren. Pak deze dan goed in met dekens en plastic en gebruik een hondje (een plank met wieltjes) om het te vervoeren. Gebruik het liefst een verhuiswagen met een baklift, zodat u de ruim 300 kilo niet hoeft te tillen. Plaats het instrument tegen de wand en zet het goed vast met spanbanden, zodat het onderweg niet verschuift.

Meubeltransport

Wanneer u goedkoop wil verhuizen, maar tevens wil voorkomen dat er beschadigingen ontstaan aan uw spullen, kies dan voor de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit Tilburg bij het meubeltransport.

Zo is het een optie om enkel een verhuiswagen te huren, inclusief chauffeur. Dit brengt weinig kosten met zich mee, maar u verzekert zich wel van een veilig vervoer. Wat u ook kiest als meubeltransport, ga nooit zelf aan de slag met het vervoeren van zware elementen zoals witgoed. Dit levert risico’s op voor zowel u als uw weggenoten.

Eventueel kunt u de verhuizers vragen naar de noodzaak voor een aangepaste verhuisverzekering.

Voordelen meubeltransport uitbesteden

Eén van de voordelen van meubeltransport is dat een verhuiswagen veel laadvermogen heeft. U hoeft niet steeds op en neer te rijden met uw auto en bespaart op de kosten voor brandstof en misschien het huren van een kar. Alles past in de verhuiswagen en bovendien bent u alleen dan verzekerd tegen beschadigingen. Een ander voordeel is dat de verhuisdag een stuk sneller verloopt met meubeltransport, dan wanneer u al uw spullen zou verhuizen naar de nieuwe woning of bedrijfspand. De Met meubeltransport:

 • gaat het verhuizen veel sneller;
 • hoeft u niet steeds heen en weer te rijden;
 • zijn uw spullen verzekerd tegen beschadigingen.
verhuisverzekering afsluiten

Verhuisverzekering afsluiten

Wij begrijpen dat u tijdens een verhuizing graag al uw spullen heel houdt, zeker wanneer u over kostbare inboedelstukken beschikt zoals een vleugel of oud dressoir. Helaas komt het soms voor dat er schade ontstaat aan uw inboedel, zeker wanneer u deze zelf vervoert. Een standaard inboedelverzekering vergoedt echter niet alle schade aan uw meubels tijdens een verhuisdag. Verhuisbedrijven raden daarom regelmatig het afsluiten van een verhuisverzekering aan. Zo weet u zeker dat u een vergoeding krijgt wanneer uw wasmachine of muziekinstrument beschadigt raakt. Vraag de verhuizers uit Tilburg naar de mogelijkheden en kosten voor een dergelijke verhuisverzekering. Bij menig verhuisbedrijf kunt u de verhuisverzekering op maat laten maken.

kunst verhuizen

Antiek en kunst verhuizen

Voor veel particulieren geldt dat zij gebruik kunnen maken van de standaard hulp van een verhuisbedrijf, zoals het huren van een inpak- of liftservice.

Soms beschikken particulieren over kunst en antiek. Deze kostbare objecten vergen zeer veel nauwkeurigheid en zorgvuldigheid tijdens het verhuizen. Het is daarom aan te raden om een ervaren verhuisbedrijf hiervoor in te schakelen. Dan weet u zeker dat uw kostbare spullen op de juiste manier vervoerd worden. Hiervoor maken ze onder andere gebruik van speciale kisten en ander inpakmateriaal voor de kunst en antiek.

meubels demonteren en monteren in Tilburg

Demontage en montage van meubels

Voordat het mogelijk is om al uw spullen te verhuizen dient er veel gedemonteerd en ingepakt te worden. Veel klanten uit Tilburg kijken op tegen dit proces van demontage. Waarschijnlijk heeft u ook wel een grote kledingkast staan in uw slaapkamer.

Eén van de verhuisdiensten is daarom de montageservice. Hierbij worden uw meubels gedemonteerd en gemonteerd op de nieuwe locatie. Ook dan is het wellicht handig om ze te demonteren. De montage en demontage van uw meubels is bij in goede handen bij een ervaren verhuisbedrijf.

goederenopslag Tilburg

Goederenopslag

Het komt helaas regelmatig voor dat een nieuwbouwpand in Tilburg later wordt opgeleverd dan werd aangegeven. Is uw huidige woning al verkocht en moet u wachten voordat u het nieuwe pand kunt betreden? Dan is het waarschijnlijk noodzakelijk dat u (een deel van) uw inboedel tijdelijk moet opslaan. Menig verhuisbedrijf heeft daarom connecties met een erkende opslag in de regio. In de opslag laat u uw meubels goedkoop en veilig achter, zodat u hier geen omzien meer naar heeft. U hebt hierbij de keuze uit opslagmogelijkheden in diverse afmetingen zoals een zeecontainer of een eenvoudige pallet. Neem contact op met een verhuisbedrijf om meer informatie in te winnen.

inpakservice

Inpakservice

Werken u en uw huisgenoten de hele week fulltime, en hebt u geen tijd voor het inpakken van uw spullen? Maak dan gebruik van de inpakdienst.

Enkele van de verhuizers komen dan op de verhuisdag of nog eerder bij u thuis om alles in te pakken en klaar te maken voor vervoer. Op de nieuwe locatie helpen zij bovendien met lossen, en plaatsen zij alle stukken in de juiste woonruimte. Deze verhuisdienst is tevens in te schakelen voor het inpakken en demonteren van de inboedel van senioren of cliënten in een zorginstelling.

Zorg ervoor dat uw verhuizing snel en probleemloos verloopt

Maak gebruik van de verhuisdienst en alles wordt voor u in- en uitgepakt!

Offertes aanvragen

Verhuishulp Tilburg

Gaat u binnenkort verhuizen en zou u geholpen willen worden bij de klus, maar hebt u maar een beperkt budget? Overweeg dan om gebruik te maken van de verhuishulp.

Ondersteuning bij het laden en lossen van de inboedel, of het huren van een verhuiswagen of ladderlift voor een halve dag vormen voorbeelden van verhuisdiensten die binnen deze categorie vallen.

Dergelijke vormen van verhuisdienst brengen geen hoge kosten met zich mee, terwijl u wel profiteert van een soepeler lopende verhuisdag. Wilt u weten wat de prijs wordt voor een dergelijke hulp? Vul dan het offerteformulier in!

Voordelen van verhuishulp

Verhuizen is veel werk en vaak verkijken mensen zich op de hoeveelheid werk. De hele dag met zware dozen en meubels sjouwen zorgt voor een flinke belasting op uw lichaam. Door de verhuishulp in te schakelen en een verhuisdienst hoeft u dit niet meer zelf te doen. Door de ervaring van de verhuizers gaat het verhuizen sneller en kunt u snel genieten in uw nieuwe woning. Schakel de verhuishulp in en:

 • u hoeft geen dozen in te pakken of meubels te verplaatsen;
 • het verhuizen gaat snel door de ervaring van de verhuizers;
 • u hoeft niet allemaal inpakmaterialen aan te schaffen.

Vergunning nodig bij verhuizen?

Verhuist u binnenkort? Controleer dan snel of u geen vergunning nodig heeft! Een verhuiswagen is nou eenmaal erg groot en kan vooral in binnensteden voor flinke opstoppingen zorgen. Indien er parkeervakken aanwezig zijn zal u de verhuiswagen daar moeten parkeren, maar als dat niet het geval is mag u de wagen enkel op de weg parkeren met een parkeervergunning. Daarnaast zal u toestemming moeten vragen voor alles wat u op de grond plaatst. Denk aan een verhuiscontainer of ladderlift. Via uw gemeenteloket krijgt u meer informatie over de benodigde vergunningen en kan u eventueel eenvoudig een vergunning aanvragen.

Verhuistips

Wij hebben nog een paar handige verhuistips voor u! Bij het inpakken van uw spullen is het verstandig om duidelijk op de dozen te schrijven wat er in zit. Schrijf ook de kamer op waar de doos naartoe moet. Dan hoeft u niet elke doos in uw woning te openen om uit te zoeken of die naar de keuken moet of juist naar een slaapkamer. Dit scheelt veel tijd. Gaat u meubels demonteren? Bewaar dan de schroeven en dergelijke bij elkaar en schrijf op voor welk meubelstuk de schroeven zijn. Daarnaast is het handig om eventueel gereedschap apart te vervoeren en niet ergens in een doos, zodat je direct aan de slag kunt gaan om de meubels weer te monteren. Met deze verhuistips wordt verhuizen een stukje gemakkelijker.

Goedkoop verhuisbedrijf in Tilburg?

U bespaart aanzienlijk op de kosten door verhuisoffertes voor een verhuisdienst te vergelijken. Elk verhuisbedrijf uit de omgeving van Tilburg hanteert namelijk zijn eigen tarieven en deze zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Door offertes te vergelijken weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor het verhuizen. Vergelijk op basis van prijs, aanbod en voorwaarden.

Bekijk ook of het verhuisbedrijf keurmerken heeft, dit kan u helpen bij het maken van de keuze voor een goedkoop verhuisbedrijf. Controleer ook altijd de totaalprijs en welke kosten hierbij inbegrepen zijn.

Keurmerken

Om een goed beeld te krijgen van de professionaliteit van een verhuisbedrijf kan u een beroep doen op de verschillende keurmerken. Het keurmerk EPV (Erkende Project Verhuizers) wordt enkel uitgegeven aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen wat betreft hun kwaliteit, zekerheid, milieu, gezondheid, zekerheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze verhuisbedrijven mogen zichzelf officieel Ervaren verhuizers noemen. Wanneer u samenwerkt met een ervaren verhuizer dan bent u voorzien van een uitstekende kwaliteit en weet u zeker dat uw inboedel op de verhuisdag verzekerd is. Daarnaast biedt een ervaren verhuizer een garantie van de aanbetaling. Wanneer de verhuizer in de tussentijd failliet gaat, verliest u de aanbetaling niet! Is er onverhoopt een geschil ontstaan met een verhuisbedrijf? Kijk dan op de website van de Geschillen commissie om te kijken wat u kunt doen.

verhuizers Tilburg

Gratis offertes voor verhuizers inhuren vergelijken!

Verhuizingen zijn duur. U wilt natuurlijk niet betalen voor het inhuren van verhuisdiensten. Wist u dat heel eenvoudig tot wel 30% van de totale kosten bespaart? Dit doet u door verhuisoffertes van meerdere verhuisbedrijven uit de regio Tilburg met elkaar te vergelijken op basis van prijs, aanbod en voorwaarden.
Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen voor het inhuren van een verhuisbedrijf. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend! Dankzij deze unieke werkwijze krijgt u de mogelijkheid om de offertes van verschillende aanbieders te vergelijken. Wilt u uw wasmachine laten vervoeren? Of geeft u liever uw kantoorverhuizing uit handen? Vul het offerteformulier in en start met vergelijken!

Start nu de offerteaanvraag!

Handige externe links

 • verhuizen.post.nl: verhuisservice van PostNL, voor het doorsturen van uw post naar uw nieuwe adres.
 • consumentenbond.nl: online tool van de consumentenbond, die u via email helpt met uw verhuisplanning.
 • degeschillencommissie.nl: voor als u hulp nodig heeft bij een geschil die tussen u en het verhuisbedrijf is ontstaan.