Over ons

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij stellen ons natuurlijk maar wat graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van verhuizers door heel Nederland. Wij begrijpen dat een verhuizing niet niks is. Met de hulp van een verhuizer uit ons netwerk wordt de verhuizing in goede banen geleidt. Als u ons contactformulier invult krijgt u meerdere offertes toegestuurd van verhuizers uit uw regio. Vergelijk deze zelf om prijs en aanbod zodat u zeker bent van de beste deal!

over ons

Verhuizen zonder zorgen

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis en gaat gepaard met flink wat stress. Om deze stress te verminderen zou u kunnen overwegen om een verhuisbedrijf in te schakelen. Ook als u liever zelf uw verhuizing regelt kunt u bij onze verhuizers terecht. Van verhuisdozen tot een verhuislift: u huurt het allemaal bij een verhuizer uit ons netwerk. Wilt u zelf verhuizen maar geen tijd verspillen aan het monteren en demonteren van uw meubels? Overweeg dan een montageservice in te schakelen.

Scherpe prijzen

Er zijn tal van verhuisbedrijven te vinden, maar als u verzekerd wilt zijn van de laagste prijzen dan schakelt u een verhuizer uit ons netwerk in. Doordat u de mogelijkheid heeft om de offertes van meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken bepaalt u zelf hoeveel u uitgeeft. Daarbij is elk verhuisbedrijf uit ons netwerk naast prijs ook geselecteerd op kwaliteit zodat u zich hierover ook geen zorgen hoeft te maken.

verhuisbedrijf

Vergelijk & bespaar

Als u meerdere offertes wilt vergelijken, hoeft u alleen ons contactformulier in te vullen. U krijgt dan meerdere offertes toegestuurd om zelf te vergelijken. Maximaal 5, zodat uw mailbox niet volloopt. Weet u niet waar u op moet letten tijdens het vergelijken? Kijk wat er bij de totaalprijs zit inbegrepen en hoe de manuren verrekend worden. Heeft u nog een vraag over een van de toegestuurde offertes? Dan kan de betreffende specialist deze het best voor u beantwoorden.

verhuisfirma

Vrijblijvende offertes

Elke offerte die u toegestuurd krijgt is gratis en geheel vrijblijvend. Bent u nog niet toe aan uw verhuizing of overweegt u een verhuislift te huren maar bent u eerst nieuwsgierig naar de kosten? Wanneer u ons contactformulier invult en offertes toegestuurd krijgt zit u nergens aan vast. Onthoud wel dat de offertes niet onbeperkt gelden. De duur van de offerte wordt door de betreffende specialist bepaald. Het kan zijn daarom voorkomen dat u een ander bedrag te zien krijgt wanneer u een paar maanden later weer offertes aanvraagt!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Ik zag het niet zitten om de verhuizing van ons kantoor zelf te organiseren. Ik wilde graag meerdere bedrijven met elkaar vergelijken, omdat onze verhuisdatum al vaststond. Ik kreeg 4 verschillende offertes toegestuurd en kon zo een goede keuze maken. De verhuizing verliep zonder problemen!’’
S. Groeneveld
‘’Ik ben twee maanden geleden verhuisd! Ik had alleen weinig hulp en heb een hekel aan het demonteren en monteren van meubels. Ik heb offertes aangevraagd voor een montageservice en er bleek een bedrijf vlakbij te zitten! Zij hebben mijn meubels beter gemonteerd dan ik gedaan zou hebben!’’
J. Bekker