Goedkoop verhuisbedrijf Friesland

Woont u in Friesland en zoekt u naar een goedkoop maar ervaren verhuisbedrijf uit de regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met een groot aantal verhuizers uit de buurt. Of het nu gaat om het verhuizen van particulieren of bedrijven, zij draaien hier hun hand niet voor om, en handelen de klus snel en vakkundig af.

Wilt u weten wat de kosten worden voor het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Friesland? Of de kosten voor een tijdelijke opslag? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan. Vergelijk de offertes op prijs en aanbod en vind zo het verhuisbedrijf dat u kan inschakelen voor de verhuizing.

verhuisbedrijf Friesland

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Staat er een verhuizing op de planning? Dan zult u een keuze moeten maken tussen het inschakelen van een verhuisbedrijf of de hulp van vrienden en familie. Het inschakelen van vrienden en familie is goedkoper, maar toch is dit niet altijd de beste optie. Een professioneel verhuisbedrijf uit Friesland brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Dankzij vele jaren ervaring zal uw verhuizing met een professioneel verhuisbedrijf een stuk sneller verlopen. Hierdoor hebt u meer tijd over om uw nieuwe woning in te richten en hoeft u minder vrije dagen op te nemen. Omdat een verhuisbedrijf iedere dag te maken heeft met dergelijke klussen weten ze precies hoe ze veilig te werk moeten gaan. De kans op schade aan uw spullen is daardoor erg klein. Gaat er toch iets kapot? Dan bent u verzekerd tegen schade. Houd er bovendien rekening mee dat uw vrienden en familie geen ervaring hebben in het tillen van zware spullen. Samengevat zijn dit de belangrijkste voordelen van een professioneel verhuisbedrijf uit Friesland:

 • Ervaring
 • Veiliger verhuizen
 • Sneller verhuizen
particuliere verhuizing Friesland

Particuliere verhuizingen

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlander zo’n vijf keer in het leven verhuist. Dit betekent dat elke particulier wel eens te maken krijgt met een verhuizing. Menig verhuisbedrijf uit Friesland is dan ook gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren. De verhuizers helpen u dan ook met alle plezier bij het vervoeren van de inboedel, of het laden en lossen.

Voor particulieren geldt dat er diverse extra services bijkomen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de inpakservice die wij aanbieden of hulp bij het aanvragen van een tijdelijke opslag. Met onze verhuishulp zal elke verhuis gemakkelijk en zonder stress verlopen.

bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing Friesland

Voor bedrijven geldt dat verhuizen niet goedkoop is, dit komt doordat er vaak één of meerdere werkdagen verloren gaan met de bedrijfsverhuizing, wat nadelig is voor de inkomsten. Door een erkend verhuisbedrijf uit Friesland in te schakelen voor de bedrijfsverhuizing, is het mogelijk de verhuizing sterk te stroomlijnen, waardoor de kosten beperkt blijven. Bedrijven kunnen verhuizers bijvoorbeeld tijdens de bedrijfsverhuizing inhuren voor het inpakken van het grootste deel van de spullen. Daarnaast is het een optie om de bedrijfsverhuizing op te delen in twee aparte dagen. Dit betekent dat er weinig werktijd verloren gaat. Zoekt u naar een oplossing voor het verhuizen van één van uw bedrijven? Wij helpen graag.

Kosten verhuisbedrijf

Het is niet gek dat u zich afvraagt: hoeveel kost een verhuisbedrijf? De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Friesland hangen af van verscheidene factoren. Wij delen de kosten over het algemeen op in drie delen. Dat zijn de kosten voor (1) het inhuren van de verhuizers, (2) het huren van een verhuiswagen, en (3) de voorrijkosten. Onder andere de grootte van de wagen en de tijd die de verhuizers moeten besteden aan het vervoer, vormen een factor op de uiteindelijke prijs. Wanneer u naar een flat of appartement verhuist, dan zult u ongeveer rekening moeten houden met een gemiddelde prijs van €750,- terwijl een verhuizing naar een twee onder één kap rond de €900,- valt. Wilt u echter ook hulp bij het inpakken van dozen en het in elkaar zetten van meubels? Dan kunt u al gauw €400,- tot €700,- bij de kosten optellen.

Prijstabel: kosten verhuisdiensten van een verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijfGemiddelde kosten*
Inpakservice€40,- per uur
Montage / demontage van meubels€40,- per uur
Verhuizer inhuren€30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³)€60,- per uur
Verhuislift service€65,- per uur
Parkeervergunning€20,- tot €50,-
Piano verhuizen€200,- tot €350,-
Overige diensten
Goederenopslag (inboedel, 30 m³)Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

De totale kosten zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Zo speelt uiteraard het formaat en het soort verhuizing een grote rol. Een verhuizing naar de andere kant van de stad waarbij een kleine verhuiswagen gebruikt kan worden is uiteraard een stuk voordeliger dan een verhuizing naar de andere kant van het land of zelfs naar het buitenland. Daarnaast spelen eventuele extra’s ook een rol. Het huren van een lift inclusief liftservice zorgt ervoor dat de kosten oplopen, evenals het inhuren van extra verhuizers voor het demonteren en monteren van uw meubels. U bepaalt zelf van welke verhuisdienst u gebruik maakt, daardoor heeft u zelf een grote invloed op de totale kosten.

goedkoop verhuizen Friesland

Bespaartips voor uw verhuizing

Verhuizen is een dure aangelegenheid, maar gelukkig zijn er gemakkelijk manieren op te besparen. Hieronder staan een aantal belangrijke bespaartips om zo goedkoop mogelijk te verhuizen!

 • Verhuisspullen kun je eventueel gemakkelijk en goedkoop krijgen via familie, vrienden of kennissen. Of kijk of je ergens goedkope gebruikte verhuisdozen vandaan kunt halen.
 • Verhuis zoveel mogelijk zelf en maak gebruik van een verhuisdienst die de verhuizing gemakkelijker maakt: zoals het vervoeren van de inboedel of het monteren van uw meubels.
 • Verhuis op een doordeweekse dag. Dit is een stuk voordeliger dan verhuizen in het weekend!
verhuiskosten

Verhuiskosten aftrekbaar?

Het is altijd fijn als u kunt besparen. Het is dan ook goed om te weten of de verhuiskosten aftrekbaar zijn. Letterlijke verhuiskosten, denk hierbij aan het betalen van een verhuisbedrijf uit Friesland, zijn helaas niet fiscaal aftrekbaar. Wel is het mogelijk om de verhuizing met een lening te financieren. Vervolgens kunt u deze lening in minder brengen op uw vermogen in box 3 van de inkomstenbelasting. Hierbij geldt wel een drempel van €2.900,- wanneer u geen fiscale partner hebt en €5.800,- wanneer u wel een fiscale partner hebt. Op deze manier maakt u een aantal verhuizing indirect fiscaal aftrekbaar.

Daarnaast zijn er nog een aantal direct aftrekbare verhuiskosten in box 1 van de inkomstenbelasting. Denk hierbij aan notariskosten van de hypotheekakte of taxatiekosten van uw woning in Friesland.

Goedkope verhuizers Friesland inhuren

Goedkoop is duurkoop? Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Elk verhuisbedrijf in Friesland hanteert zijn eigen tarief. Hierdoor zijn er een aantal erkende verhuizers met aantrekkelijkere prijzen dan andere verhuisbedrijven.

Betekent dit dat de verhuismannen minder kwaliteit leveren? Absoluut niet. Het is belangrijk om een verhuisbedrijf te kiezen waar u een klik mee heeft. De verhuizers verhuizen al uw persoonlijke spullen voor u, dus dan is het wel zo fijn om te kiezen voor een vakman uit Friesland die u volledig vertrouwt.

Het vinden en inhuren van goedkope verhuizers hoeft helemaal niet moeilijk te zijn: maak gebruik van onze offerteservice en bespaar tot wel 30%!

Werkwijze van verhuisbedrijf Friesland

Staat er een verhuizing bij u op de planning en denkt u erover na om een verhuisbedrijf uit Friesland in te huren? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar de werkwijze van een verhuisbedrijf. De exacte werkwijze hangt af van uw eigen wensen. Hieronder vindt u een voorbeeld van hoe een verhuisdag eruit kan zien.

 • De eerste stap is contact opnemen met het verhuisbedrijf. Geef uw wensen door en maak afspraken voor de verhuisdag.
 • Deze stap in de werkwijze is optioneel. Hebt u aangegeven dat de verhuizers mogen helpen bij het inpakken van spullen en het demonteren van meubels? Dan komen ze op een afgesproken dag bij u langs.
 • Is de verhuisdag aangebroken? Het verhuisbedrijf staat op tijd klaar in Friesland en begint direct met het inladen van de wagen.
 • Zit de verhuiswagen helemaal vol? Dan rijdt deze richting uw nieuwe huis. Op de plaats van bestemming zetten de verhuizers alle spullen in uw nieuwe huis.
 • Hebt u aangegeven dat u hulp nodig hebt bij het uitpakken en het in elkaar zetten van meubels? Dan blijven de verhuizers nog even. Ze sluiten ook altijd apparaten zoals de wasmachine aan.

Zorgeloos verhuizen kan! Huur professionele verhuizers in!

Vind betrouwbare en betaalbare verhuisbedrijven in Friesland en bespaar tot 30%!

Offertes aanvragen
verhuisservice in Friesland

Verhuisservice Friesland

Kort gezegd is een verhuisservice professionele hulp als u gaat verhuizen. Een verhuisservice kan bestaan uit verschillende verhuisdiensten. De verhuisservice draagt zo bij aan een zorgeloze verhuisdag. Doordat u zelf bepaalt van welke verhuisdienst u gebruik maakt, bepaalt u ook zelf hoe de verhuisdag eruit komt te zien en hoeveel u uitgeeft aan de verhuisservice. Een verhuisservice is in ieder geval een aanrader voor gespecialiseerde verhuizingen, zoals een seniorenverhuizing of bedrijfsverhuizing. Daarnaast profiteren ook particulieren van het inhuren van een professionele verhuisservice. De dag verloopt een stuk sneller, uw inboedel is verzekerd en u kunt dezelfde avond genieten van uw nieuwe huis zonder dat u eerst een Ikea-bed in elkaar moet schroeven.

verhuisservice zorginstellingen

Verhuisservice voor zorginstellingen

Vergelijkbaar met het verhuizen van senioren naar een kleinere woning of bejaardentehuis, is de verhuizing naar een zorginstelling. Ook de verhuizing naar een zorginstelling kan veel stress opleveren voor de klant.

In overleg met de begeleiding zullen wij voor een dergelijke verhuisdag kijken naar het beste draaiboek, en op basis van die wensen de klus uitvoeren.

Zo is het een optie om eerst van alle kamers een schets te laten tekenen, waarop onze verhuizers uit Friesland alle meubilair in het nieuwe pand direct goed neerzet.

Soorten verhuizingen

Er zijn verschillende verhuizingen te onderscheiden. De meest voorkomende verhuizing is uiteraard een particuliere verhuizing. Misschien gaat u verhuizen naar een andere stad, gemeente of verhuist u naar huis een paar straten verderop. Zelfs particuliere verhuizingen vereisen een goede voorbereiding en planning. Daarnaast zijn er nog gespecialiseerde verhuizingen. Denk hierbij aan een bedrijf- of seniorenverhuizing. En wat dacht u van internationaal verhuizen? Als het om een woningontruiming in Friesland gaat kunt u op deze pagina kijken.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar een andere gemeente

Heeft u werk gevonden in een ander deel van het land, dan is het natuurlijk noodzakelijk om hier naartoe te verhuizen. Een verhuizing naar een andere gemeente verschilt niet veel van die binnen de gemeente, behalve dan dat u meestal net iets eerder bepaalde zaken moet regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inschrijving in de gemeente, maar ook het aansluiten van water, gas en elektra. Een ander aandachtspunt is de vergelijking van offertes op basis van voorrij- en kilometerkosten. Binnen de gemeente heeft dit meestal geen invloed op de uiteindelijke kosten, maar buiten de gemeente kan dit oplopen tot relatief grote verschillen. Ook is het verstandig om vooraf al bepaalde parkeerontheffingen te regelen.

Meer weten over het verhuizen naar een andere gemeente? Bekijk dan de website van Rijksoverheid.nl.

internationaal verhuisbedrijf Friesland

Verhuizen naar het buitenland

Het verhuizen naar een ander land is niet goedkoop, en hiervoor heeft u vaak diverse vergunningen nodig. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Bij ons verhuisbedrijf in Friesland werken diverse specialisten die dit voor u kunnen regelen.

Om de verhuizing te vergemakkelijken heeft menig verhuisbedrijf uit Friesland contact met diverse firma’s overzee. Dit betekent dat zij ervoor kunnen zorgen dat uw inboedel op de juiste wijze verscheept wordt, en vervolgens op de plek van bestemming direct naar uw nieuwe woning vervoerd wordt. Zo kunt u bij aankomst direct in het nieuwe huis trekken.

Gaat u remigreren naar Nederland? Schakel een vakkundig verhuisbedrijf in voor uw verhuizing.

Hoe een internationaal verhuisbedrijf Friesland vinden?

Gaat u internationaal verhuizen? Niet elk verhuisbedrijf is hier ervaren in. Het is daarom belangrijk om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen. Het vinden van een internationaal verhuisbedrijf is erg gemakkelijk met behulp van onze gratis offerteservice. Geef in het offerteformulier aan dat het gaat om een internationale verhuizing, en u ontvangt de offertes van een aantal internationale verhuisbedrijven uit Friesland. Vaak werkt een internationaal verhuisbedrijf samen met buitenlandse verhuisbedrijven, zodat u zeker weet dat uw inboedel goed aankomt. Dat is vooral belangrijk als u internationaal gaat verhuizen naar de Verenigde Staten of bijvoorbeeld Australië.

Wat doet een internationaal verhuisbedrijf?

Wie internationaal gaat verhuizen weet dat hier een hoop planning bij komt kijken. Wacht dus niet te lang met het vinden van een internationaal verhuisbedrijf. De verhuizers helpen u met een planning en verzorgen het vervoer van uw inboedel. Of u nu naar België verhuist of emigreert naar Australië: een internationaal verhuisbedrijf zorgt voor uw inboedel. Daarbij kan een internationaal verhuisbedrijf informeren over de procedures en helpen met het uitruimen van uw woning. Zo is deze direct klaar voor oplevering en hoeft u niet zelf nog herstelwerkzaamheden uit te voeren!

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is een klus die meer aandacht vereist dan een standaard verhuizing. De verhuizers uit Friesland bieden daarom speciale hulp aan bij een seniorenverhuizing. Tijdens de seniorenverhuizing wordt de inboedel voor u ingepakt en op de nieuwe locatie op vrijwel dezelfde plek in de kamer gezet. Zo wennen senioren sneller aan hun nieuwe woonomgeving. Daarnaast laten de verhuizers de oude woning bezemschoon achter, zodat u deze na de seniorenverhuizing direct kunt opleveren.

Uw bedrijf verhuizen?

Wilt u uw bedrijf verhuizen naar een ander pand? Dit is een flinke opgave. Veel apparatuur, materialen of gereedschappen moeten voorzichtig verhuisd worden. Het liefst zonder te veel stilstand van de werkzaamheden. Verhuizers ervaren in een bedrijfsverhuis voeren deze klus zonder moeite voor u uit. Om welk soort bedrijf het ook gaat: de vakmannen maken in overleg een duidelijke planning. Om te voorkomen dat de verhuizing de werkzaamheden stillegt is het ook mogelijk om de bedrijfsverhuizing op zaterdag uit te voeren. Zo kunnen uw medewerkers na het weekend direct weer aan de slag.

projectverhuizing Friesland

Kantoor- en projectverhuizingen

Een kantoorverhuizing is een projectverhuizing op zich: talloze bureaus, computers, kabels en papieren die in het nieuwe kantoor allemaal weer bij de juiste medewerker terecht moeten komen. Bovendien zijn er vaak vertrouwelijke bestanden die na de projectverhuizing niet bij de verkeerde medewerker mogen belanden. Schakel daarom bij een kantoorverhuizing de hulp in van een professioneel verhuisbedrijf. Een kantoorverhuizing kan eveneens op een zaterdag worden uitgevoerd. Het verhuisbedrijf levert alle materialen en neemt deze na de verhuizing weer mee. Zo blijft u niet met ongebruikt verhuismateriaal zitten. Meubels die u na de verhuizing (tijdelijk) niet gebruikt laat u gemakkelijk opslaan via de meubelbewaring.

complete verhuizing

Complete verhuizing

Wie denkt aan ondersteuning van verhuizers bij een verhuis denkt in de meeste gevallen aan hulp bij het vervoeren van de zware meubelstukken of tilhulp. Het is echter een optie om voor een complete verhuizing de hulp in te roepen van onze verhuizers in Friesland.

Dit betekent dat er op de ochtend van de verhuisdag al vroege enkele specialisten bij u voor de deur zullen staan om de dozen in te pakken. Vervolgens zorgen zij ook voor het vervoer en zetten zij de dozen en het meubilair in de daarvoor bestemde ruimtes in het nieuwe pand. Wij helpen u met plezier.

kleine verhuizing

Kleine verhuizing

Naast grote verhuisprojecten voeren wij ook menig kleine verhuizing uit. Onder kleine verhuizingen verstaan wij met name studentenverhuizingen en verhuizingen naar kleine appartementen. Een kleine verhuis is over het algemeen vrij goedkoop uit te voeren, en kost meestal maar een halve dag. Wil u voorkomen dat u veel geld kwijt bent aan het op kamers gaan van uw zoon of dochter? Overweeg dan om het grootste gedeelte van het proces met behulp van vrienden af te handelen, en schakel verhuizers in voor de grotere meubelstukken. Houd er rekening mee dat in de meeste studentensteden de kamers op bovenverdiepingen liggen. Een verhuislift kan dan uitkomst bieden.

Geniet van een zorgeloze verhuisdag!

Vind een goedkope verhuizer bij u in de buurt en bespaar tot wel 30% op de kosten.

Gratis offertes aanvragen
verhuislift huren

Verhuislift huren Friesland

Naast het huren van een verhuiswagen is het voor particulieren uit Friesland ook mogelijk om bij ons goedkoop een verhuislift te huren. Het huren van een verhuislift is vaak inclusief verhuizer die hem bedient, omdat dit enige handigheid vereist. Een verhuislift is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, met een maximale hoogte van 29 meter, en draagkracht van 250 kilo. Onder andere particulieren die op een bovenverdieping met nauwe trap wonen hebben baat bij het huren van een verhuislift. Bent u redelijk handig en kunt u de verhuislift zelf besturen? Dit zal aanzienlijk in de prijzen schelen.

wasmachine verhuizen Friesland

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van de wasmachine is een klus die de nodige voorbereiding vereist. Eén van de meest voorkomende problemen tijdens een verhuizing is namelijk wateroverlast van water uit de wasmachine. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk de wasmachine uiterlijk de avond voor de verhuizing te ontkoppelen van water en stroom. Laat het water uit de slangen lopen, en bindt deze vervolgens vast. Zet de wasmachine op een verhoging, kantel deze en laat via een klepje aan de onderzijde het water uit de machine zelf weglopen. Om te voorkomen dat de trommel beschadigt zet u deze vast.

piano verhuizen

Piano verhuizen Friesland

Naast het verplaatsen van de wasmachine is ook het verplaatsen van een piano een klus die de nodige voorbereiding vereist.

Zo dient u onder andere de klep van het apparaat goed dicht te maken, en moet de volledige omvang beschermd worden met bubbelfolie of dekens. Om te voorkomen dat de piano of vleugel beschadigt, adviseren wij altijd één van onze verhuizers in te schakelen voor deze klus.

De verhuizers uit ons netwerk maken gebruik van een speciale verhuislift, en dichte wagen en zorgen ervoor dat de piano binnen korte tijd weer op de juiste plek staat. Wij helpen u met alle plezier verder.

piano vervoer

Piano vervoer

Wist u dat piano’s gemiddeld 150 tot wel 350 kilo wegen? U begrijpt dat het vervoeren van piano’s niet eenvoudig is. Naast het zware gewicht moet u ook rekening houden met het feit dat piano’s kwetsbaar, kostbaar en onhandig om te vervoeren zijn. Het is dan ook verstandig om hiervoor een verhuisbedrijf uit Friesland in te schakelen. Ervaren verhuizers weten precies hoe ze deze instrumenten heelhuids van de ene naar de andere locatie moeten vervoeren. Om beschadigingen te voorkomen wordt een piano goed ingepakt. De verhuizers brengen verschillende lagen van dekens en stretchfolie aan. In de meeste gevallen worden 4 verhuizers ingeschakeld voor pianovervoer. Met behulp van een zogenaamde piano hond rijden de verhuizers het instrument eenvoudig over drempels. Woont u in een appartement zonder lift? Het is onmogelijk om piano’s via de trap te verplaatsen. In dit geval zal er dus een verhuislift gebruikt moeten worden.

Meubeltransport

De term meubeltransport staat voor het hele proces van het vervoeren van een meubelstuk. Bij een meubeltransport hoort bijvoorbeeld het tillen van de meubels uit een woning in Friesland met behulp van een verhuislift, maar ook het verschepen van de inboedel naar het buitenland valt onder het meubeltransport.

Welke vorm van meubeltransport ook nodig is, het is van belang dat u kiest voor een goede verhuisverzekering.

Tijdens het transport is het namelijk goed mogelijk dat er beschadigingen ontstaan aan een meubelstuk.

Voordelen meubeltransport uitbesteden

Wat waarschijnlijk het grootste voordeel aan meubeltransport is, is dat uw spullen verzekerd zijn tegen schade. Verhuist u zelf al uw inboedel, dan bent u niet verzekerd tegen schade. Mocht er onverhoopt tijdens het transport iets beschadigen dan wordt dit vergoed door het verhuisbedrijf. Hieronder staan de drie belangrijkste voordelen van meubeltransport.

 • Bij het meubeltransport zit vaak een verhuisverzekering inbegrepen. Hierdoor is uw inboedel verzekerd tegen schade!
 • U hoeft niet zelf in een grote vrachtwagen te rijden. Dit wordt gedaan door een professionele verhuizer.
 • U profiteert van de kennis en ervaring van een vakman.
verhuisverzekering afsluiten

Verhuisverzekering afsluiten

Wanneer bedrijven (en particulieren) gaan verhuizen, dan bestaan er diverse risico’s waar rekening mee moet worden gehouden. U loopt bijvoorbeeld de kans op schade aan het meubilair tijdens het vervoer of het laden en lossen, maar ook diefstal is mogelijk tijdens een verhuizing. Om grote geldschade te voorkomen is het mogelijk een verzekering af te sluiten. Een standaard verhuisverzekering wordt de schade aan de inboedel in geld uitgekeerd, mits de schade niet is ontstaan door eigen toedoen. Erkende Verhuizers bieden bovendien een speciale verhuisverzekering aan, die de inboedel tot een bedrag van €100.000,- verzekert.

kunst verhuizen in Friesland

Antiek en kunst verhuizen

Naast de verhuis van standaard meubilair, hebben sommige particulieren uit Friesland enkele kostbare stukken antiek of kunst die een speciale behandeling vragen. Voor het vervoeren van kunst en antiek zullen onze verhuizers gebruik maken van op maat gemaakte kratten, en luchtgeveerde en klimaatbeheerste verhuiswagens. Dit betekent dat uw kunst geen nadelig effect ondervindt van temperatuurschommelingen en blijft de stootgevoeligheid beperkt. Wij raden u wel aan om goed de voorwaarden in een verhuisverzekering te onderzoeken. Op deze manier weet u zeker dat uw kunst en antiek op de juiste wijze verzekerd blijven.

meubels demonteren en monteren in Friesland

Demontage en montage van meubels

Vergelijkbaar met het verhuizen van senioren naar een kleinere woning of bejaardentehuis, is de verhuizing naar een zorginstelling. Ook de verhuizing naar een zorginstelling kan veel stress opleveren voor de klant. In overleg met de begeleiding zullen wij voor een dergelijke verhuisdag kijken naar het beste draaiboek, en op basis van die wensen de klus uitvoeren. Zo is het een optie om eerst van alle kamers een schets te laten tekenen, waarop onze verhuizers uit Friesland alle meubilair in het nieuwe pand direct goed neerzet. Zeker weten dat alles goed gaat? Sluit een verzekering af bij het verhuisbedrijf.

goederenopslag Friesland

Goederenopslag

Wie in vrije korte tijd moet verhuizen, of wie een koophuis heeft gekocht, kan er tegenaan lopen dat hij gedurende een paar weken geen huis heeft. Het kan dan ook nodig zijn om te zorgen voor een tijdelijke opslag. Menig verhuisbedrijf uit ons netwerk heeft dan ook afspraken met goederenopslagen in de regio. Dit betekent vaak dat u relatief goedkoop een garagebox of zeecontainer kunt huren, waar u de goederen in de opslag kunt doen. Het is afhankelijk van uw wensen voor vervoer, wat de beste optie is voor het verplaatsen van de meubels naar de opslag.

inpakservice

Inpakservice

Onze verhuishulp bestaat uit diverse onderdelen, waaronder een inpakservice. Moet u plotseling verhuizen en hebt u geen tijd om alles in te pakken? Kost het inpakken u veel (werk)tijd of al uw vrije avonden? Overweeg dan om gebruik te maken van de inpakservice.

Een aantal verhuizers zullen dan op de verhuisdag al vroeg bij u in Friesland op de stoep staan, om de spullen in te pakken, en later op de dag alles te verhuizen. Op deze wijze kunnen wij binnen een dag de volledige verhuizing voor u afhandelen. Omdat onze inpakservice relatief goedkoop is, maken tegenwoordig steeds meer klanten er gebruik van.

Gaat u kleiner wonen? Kies voor goederenopslag!

Sla uw inboedel tijdelijk op tegen scherpe tarieven.

Offertes aanvragen

Verhuishulp Friesland

Wij spraken hierboven al over onze verhuisservice en alle taken die daaronder vallen. Naast onze verhuisservice voor bedrijven en particulieren bieden wij tevens verhuishulp aan. De term verhuishulp staat voor wat kleinere klussen die wij op het gebied van verhuizingen kunnen uitvoeren.

Onder de verhuishulp vallen onder andere werkzaamheden als ondersteuning bij het laden en lossen van de spullen, het huren van een verhuiswagen en bestuurder voor een halve dag, of hulp bij het verplaatsen van een piano of wasmachine.

Welke verhuishulp het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw budget en de mate waarin u eigenhandig klussen kunt uitvoeren.

Voordelen van verhuishulp

Twijfelt u of u een verhuisbedrijf moet inschakelen? Het inhuren van een vakman heeft een hoop voordelen. Zo heeft u de dag na de verhuizing geen last van spierpijn, omdat u niet met zware verhuisdozen hoeft te lopen. Daarnaast is uw inboedel verzekerd tegen schade en verloopt de dag zo soepel mogelijk. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van het inhuren van een verhuisdienst.

 • De dag verloopt snel en soepel.
 • U hoeft niet zelf zware verhuisdozen of meubilair te tillen.
 • U heeft de dag erna dus geen last van spierpijn of andere lichamelijke klachten.
 • Het verhuisbedrijf beschikt over alle middelen, u hoeft dus niet zelf spullen aan te schaffen.
 • Uw inboedel is tijdens het vervoer verzekerd tegen schade.

Vergunning nodig bij verhuizen?

Bij het berekenen van de verhuiskosten moet u ook rekening houden met dingen waar u in eerste instantie wellicht helemaal niet aan had gedacht. In sommige gevallen is er bijvoorbeeld een parkeerontheffing of een parkeervergunning nodig. Om ervoor te zorgen dat de verhuizing zo spoedig en efficiënt mogelijk verloopt, is het belangrijk dat de verhuiswagen voor uw woning in Friesland kan parkeren. Is dit niet mogelijk? Dan hebt u een parkeervergunning nodig. Deze kunt u bij de gemeente aanvragen. Een parkeervergunning kost gemiddeld tussen de €20,- en €50,-. Weet u niet zeker of een vergunning nodig is? Neem hierover contact op met uw gemeente.

Verhuistips

Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen geven wij u graag een aantal verhuistips. Eén van de belangrijkste verhuistips is: begin op tijd. Label alle verhuisdozen duidelijk, zodat de verhuizers direct weten naar welke ruimte ze deze moeten brengen. Pak daarom ook per kamer in. Maakt u geen gebruik van de montageservice? Bewaar alle schroeven van uw meubelstukken dan bij voorkeur in een zakje en plak deze aan het betreffende meubel vast. Eventueel zelfs met het benodigde gereedschap erbij, zodat u na de verhuizing direct aan de slag kunt. Daarnaast is het raadzaam om het gewicht zoveel mogelijk over de verhuisdozen te verdelen. Vul een halve doos met boeken bijvoorbeeld aan met kussens of dekens.

Goedkoop verhuisbedrijf in Friesland?

Benieuwd hoe u het beste een goedkoop verhuisbedrijf uit Friesland vindt? Met behulp van onze offerteservice natuurlijk! Doordat elk bedrijf z’n eigen tarief hanteert, verschillen de tarieven per specialist enorm.

Via het offerteformulier krijgt u met één muisklik de prijsopgaven van meerdere specialisten. Vergelijk de verschillende prijzen en kies zo voor de vakman die het beste bij u past. Zo bespaart u tot wel 30% op de kosten! Goedkoop verhuizen met een verhuisdienst is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Houd bij het selecteren van het verhuisbedrijf onder andere rekening met keurmerken waar het bedrijf over beschikt.

Keurmerken

Zoekt u een verhuisbedrijf in Friesland? Dan kunt u controleren of deze het keurmerk Erkende Verhuizer heeft. Dit kenmerk geeft aan dat het verhuisbedrijf aan bepaalde eisen voldoet op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. Hier wordt het bedrijf regelmatig op getest. Met een Erkende Verhuizer geniet u dus van een bepaalde kwaliteit en bovendien een aantal andere voordelen.

 • U bent verzekerd dat uw verhuizing wordt uitgevoerd. Gaat uw gekozen verhuisbedrijf uit Friesland failliet? Dan neemt een andere Erkende Verhuizer de klus over.
 • U geniet van vakkundige verhuizers. Elke Erkende Verhuizer moet namelijk verplicht minstens een paar opgeleide verhuizers in dienst hebben.
 • U geniet van een verzekering waarbij uw inboedel tot €100.000,- is verzekerd.
 • Ontstaan er toch geschillen? Kijk dan op de website van de Geschillen commissie om te kijken wat u kunt doen.
verhuizers Friesland

Gratis offertes voor verhuizers inhuren vergelijken!

Wilt u een verhuislift huren? Of wilt u goedkope verhuizers inhuren? U bent bij ons aan het juiste adres! Ons netwerk bestaat namelijk uit meerdere verhuisbedrijven, er is ook altijd een bedrijf in Friesland of in de omgeving van Friesland beschikbaar. Door de verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken zult u besparen. Laat daarom vandaag nog uw gegevens achter via de offertepagina. Wij zorgen ervoor dat u gratis en helemaal vrijblijvend meerdere (max. 5) offertes ontvangt van verhuizers bij u uit de buurt. Vervolgens vergelijkt u de prijzen, voorwaarden en het aanbod van deze offertes waarna u zelf kiest welk verhuisbedrijf uit Friesland voor u aan de slag gaat. We helpen u graag!

Start nu de offerteaanvraag!

Handige externe links

 • verhuizen.post.nl: verhuisservice van PostNL, voor het doorsturen van uw post naar uw nieuwe adres.
 • consumentenbond.nl: online tool van de consumentenbond, die u via email helpt met uw verhuisplanning.
 • degeschillencommissie.nl: voor als u hulp nodig heeft bij een geschil die tussen u en het verhuisbedrijf is ontstaan.