Verhuizers in Drenthe gezocht?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisbedrijf Drenthe

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Drenthe? Professionele verhuizers maken uw verhuizing een stuk gemakkelijker! U hoeft zelf geen zware dozen te tillen en u weet zeker dat al uw inboedel veilig aankomt bij uw nieuwe woning. Benieuwd naar de verhuiskosten?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk de gratis offerteaanvragen van meerdere verhuizers in uw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies voor de vakman met het beste aanbod.

Weten wat een verhuisbedrijf voor u kan betekenen? Lees dan verder! Op deze pagina vindt u informatie over de vele mogelijkheden, krijgt u een indicatie van de prijzen en leest u hoe u de verhuiskosten zo laag mogelijk houdt.

verhuisbedrijf Drenthe

Wat doet een verhuisbedrijf?

Verhuizers maken uw verhuizing zo gemakkelijk mogelijk. Er zijn verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken, om het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

U kiest zelf waar u hulp bij nodig hebt!

Laat een vakman u helpen bij het inpakken van uw inboedel zodat u hier niet te veel tijd aan hoeft te besteden, of kies er bijvoorbeeld voor om uw meubels professioneel te laten demonteren en monteren om tijd op de verhuisdag te besparen.

Dit zijn de belangrijkste diensten die een verhuisbedrijf in Drenthe aanbiedt:

 • Inpakservice
 • Meubeltransport
 • Meubel (de)montage
 • Verhuislift service
 • Goederenopslag

Verhuizers Drenthe: de voordelen

Het inschakelen van verhuizers uit Drenthe heeft belangrijke voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat de verhuisdag soepel en vlot verloopt. De vakmannen besparen u veel stress en zorgen ervoor dat u zelfs van het hele proces kan genieten.

Een ander voordeel is dat uw meubelstukken tijdens het transport verzekerd zijn tegen schade. De erkende verhuizers behandelen uw inboedel natuurlijk met de grootste zorg, maar mocht er onverhoopt toch schade ontstaan dan is deze gedekt door de verhuisverzekering!

Verhuizers inschakelen? Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

kosten verhuizen

Wat kost een verhuisbedrijf?

Wat kosten verhuizers? Gemiddeld €30,- tot €50,- per uur. Als je gebruik maakt van de montage- of inpakservice liggen de kosten rond de €40,- per uur. En de kosten van een verhuisbedrijf liggen rond de €60,- per uur voor het inhuren van een verhuiswagen.

Doordat u zelf kiest van welke diensten u gebruik maakt, heeft u zelf een grote invloed op de totale verhuiskosten! Door bijvoorbeeld alleen gebruik te maken van de verhuislift service betaalt u ongeveer €65,- per uur, maar verloopt de verhuisdag wel zo gemakkelijk mogelijk! Houd ook rekening met eventueel bijkomende kosten, zoals het regelen van een parkeervergunning. Dit kost gemiddeld €20,- tot €50,-.

Verhuisbedrijf: kosten

VerhuisdienstenGemiddelde prijzen*
Inpakservice€40,- per uur
Montage / demontage van meubels€40,- per uur
Verhuizer inhuren€30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³)€60,- per uur
Verhuislift service€65,- per uur
Parkeervergunning€20,- tot €50,-
Piano verhuizen€200,- tot €350,-
Overige diensten
Goederenopslag (inboedel, 30 m³)Vanaf €100,- per maand

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Exacte verhuiskosten weten? Vraag gratis offertes aan!

Meer informatie over de kosten van een verhuizing.

Op zoek naar ervaren verhuizers voor uw verhuizing?

Vergelijk gratis offertes en vind de verhuizers met het beste aanbod!

Gratis offertes vergelijken!

verhuizingen

Soorten verhuizingen

Verhuizers onderscheiden verschillende soorten verhuizingen: nationaal, internationaal, bedrijfsverhuizingen en seniorenverhuizingen. Elke soort verhuizing vraagt een andere aanpak: gelukkig zijn erkende verhuizers ruim ervaren en kunnen ze u bij elk type verhuizing helpen!

Hieronder leest u hier meer over. Wilt u graag weten wat het uitbesteden van uw verhuisdag ongeveer kost? Vraag dan gratis offertes aan!

Particuliere verhuizing

Een particuliere verhuizing is een binnenlandse verhuizing. Dit kan van een appartement naar een woonhuis zijn of van tussenwoning naar een andere tussenwoning.

Een kleine verhuizing kan heel goedkoop uitgevoerd worden, omdat één verhuizer al voldoende hulp aanbiedt!

Een verhuizer uit Drenthe kan veel betekenen bij een particuliere verhuizing. Het laten inpakken van uw inboedel of het monteren van uw meubelstukken zorgt voor minder stress bij u. U heeft dan de tijd om u bijvoorbeeld te bekommeren over uw kinderen of huisdieren die aan de nieuwe situatie moeten wennen.

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is complex: van een kantoorpand tot een fabriekshal: erkende verhuizers in Drenthe zorgen ervoor dat uw bedrijf moeiteloos verhuist! Het voordeel van een verhuisservice, is dat u ook in het weekend kunt verhuizen. Zo voorkomt u te veel stilstand van uw bedrijf!

Hoe gaat een bedrijfsverhuizing in z’n werk?

Het verhuisbedrijf heeft vaak contact met één medewerker van het bedrijf. Samen organiseren zij de volledige verhuisdag. U krijgt verhuisdozen, tape en inpakmateriaal aangebonden zodat u dit niet zelf meer hoeft te kopen.

Internationale verhuizing

Bij een internationale verhuizing gaat het om een verhuizing van of naar het buitenland. Het gebeurt regelmatig dat Nederlanders verhuizen naar België, of naar Duitsland. Maar het gebeurt ook steeds vaker dat mensen vertrekken naar Australië of de Verenigde Staten!

Het voorbereiden van een internationale verhuizing vereist een goede planning, en verhuizers helpen u hierbij. Zij zorgen voor de juiste papieren zodat u uw inboedel mag verschepen en werken samen met een verhuisbedrijf in het buitenland die de meubels daar verder vervoert naar uw nieuwe woning.

Internationaal verhuisbedrijf gezocht? Vraag gratis offertes aan!

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing is verhuishulp uit Drenthe heel waardevol. Zo heeft u de tijd om u te richten op het welbevinden van de senior en zorgt het verhuisbedrijf ervoor dat de verhuisdag soepel verloopt. Erkende verhuizers zijn op de hoogte van de regels en voorschriften van het seniorentehuis, zodat de andere bewoners ook niet gestoord worden. Bij het inrichten van de nieuwe woning houden de vakmannen zo veel mogelijk rekening met de inrichting van het oude huis, zodat het voor de senioren voelt alsof ze thuiskomen.

internationale verhuizers Drenthe

Internationale verhuizers: efficiënt en betrouwbaar

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Schakel dan zeker internationale verhuizers uit Drenthe in! Zij hebben ervaring in buitenlandse verhuizingen en weten als geen ander welke documenten u hiervoor nodig hebt.

Wat doen internationale verhuizers?

Binnen de EU mag u in veel gevallen verhuizen zonder te veel rompslomp. Verhuist u buiten de EU dan heeft u vaak een vrachtschip of vrachtvliegtuig nodig om uw inboedel te verhuizen. De verhuizers regelen een container en zorgen ervoor dat u de juiste papieren heeft om uw inboedel te mogen invoeren. Op die manier houdt u genoeg tijd over om zich te richten op het vinden van een nieuw huis, het regelen van een visa of het solliciteren op banen in het buitenland.

Verhuisbedrijf in Drenthe nodig?

Vergelijk gratis offertes en vind eenvoudig en snel verhuizers in uw regio!

Start gratis offerteaanvraag!

Verhuisservice Drenthe: welke mogelijkheden zijn er?

Wilt u gebruik maken van een verhuisservice in Drenthe? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en u kiest zelf welke service u wilt inzetten. Zo creëert u uw eigen verhuisdag en heeft u een grote invloed op de totale verhuiskosten!

Hieronder leest u meer over de verschillende verhuisdiensten die worden aangeboden. Wilt u verhuizers inhuren en bent u benieuwd naar de prijzen? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag!

Inpakservice

Het inpakken van uw inboedel gebeurt snel en voorzichtig. Door duidelijk te labelen weten u en de verhuizers precies wat er in het nieuwe huis met de inboedel moet gebeuren.

Wist u dat u zelf geen verhuisdozen en ander inpakmateriaal hoeft te regelen? U leent of huurt dit gewoon van het verhuisbedrijf. Verhuizers gebruiken daarnaast speciale materialen voor breekbare spullen, zodat uw inboedel niet beschadigt.

Met deze verhuisservice bespaart u veel tijd en verloopt uw verhuisdag sneller.

Montageservice

Het demonteren en monteren van meubels is één van de meest frustrerende klussen tijdens een verhuisdag. Door dit uit te besteden heeft u de tijd om de verhuisdozen al uit te pakken, terwijl de verhuizers uw bank, eettafel en bed in elkaar schroeven. U houdt veel tijd over en kunt ’s avonds direct op de bank ploffen zonder eerst het gereedschap op te moeten zoeken!

verhuisservice

Verhuislift

Een verhuislift komt van pas bij verhuizingen in flatgebouwen. Hiermee hoeft u zware verhuisdozen en grote meubelstukken namelijk niet zelf op en af de trap tillen. Met een lift tillen de verhuizers uw spullen eenvoudig en snel naar beneden zodat uw verhuisdag snel verloopt.

Prijsinformatie voor het huren van een verhuislift.

Meubeltransport

Meubeltransport houdt in dat u uw spullen laat vervoeren door ervaren verhuizers. De vakmannen beschermen uw spullen zodat er niets beschadigd raakt. Een verhuisbedrijf beschikt over grotere voertuigen, waardoor al uw inboedel in één keer naar uw nieuwe woning vervoerd worden.

Tip! Sluit een verhuisverzekering af voor het verhuizen van uw inboedel. U bent dan goed verzekerd tegen schade en loopt geen risico.

Tijdens het meubeltransport zetten de vakmannen alles goed vast met speciale trekbanden. Voor kwetsbare spullen, zoals een piano en witgoed, hebben ze speciaal materiaal.

Goederenopslag

Soms kunt u niet al uw spullen meeverhuizen. Misschien omdat u gaat samenwonen, of omdat u kleiner gaat wonen. Wilt u niet direct uw spullen wegdoen of verkopen, kies dan voor goederenopslag. Uw spullen staan veilig, warm en droog opgeslagen totdat u ze zelf weer nodig hebt of weet wat u ermee wilt doen.

Piano verhuizen

Een piano verhuizen is niet gemakkelijk. Een gemiddelde piano weegt al snel 200 tot 300 kilo, en door de grote onhandige vorm is het niet een instrument dat u eenvoudig optilt. Bovendien zijn piano’s van grote waarde, dus het is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Verhuizers pakken het instrument goed in en verhuizen uw piano zo soepel mogelijk.

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van een wasmachine is ook niet eenvoudig, en dat heeft alles te maken met de onhandige vorm. Bovendien staan wasmachines vaak in badkamers of op zolders, dus het apparaat moet ook nog eens naar boven getild worden. Verhuizers zijn hierin ervaren en tillen uw wasmachine snel en eenvoudig de trap op of af.

Antiek en kunst verhuizen

Ook het verhuizen van antiek en kunst vereist een goede voorbereiding. Door de hoge waarde moet dit heel zorgvuldig gedaan worden. Laat u antiek en kunst verhuizen door een verhuisbedrijf in Drenthe? Kijk dan of de verhuisverzekering hoog genoeg is. Eventuele schade wordt namelijk maar tot een bepaald bedrag gedekt! Op deze pagina leest u meer over kunstopslag.

Verhuizers gezocht?

Vergelijk gratis verhuisbedrijven en bespaar zo tot wel 40% op de verhuiskosten!

Start gratis offerteaanvraag!

erkende verhuizers Drenthe

Verhuisbedrijf in Drenthe vinden: een aantal aandachtspunten

Op zoek naar een goedkope verhuizer in Drenthe? Hoe vindt u een betrouwbaar maar toch ook betaalbaar verhuisbedrijf in uw regio. Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten. Allereerst raden we u aan te zoeken naar erkende verhuizers, omdat dit belangrijke voordelen heeft. Daarnaast raden we u aan om te kijken naar een eventuele verhuisverzekering! Zo weet u zeker dat uw schade tijdens de verhuisdag gedekt is.

Andere tips voor het vinden van een verhuisbedrijf, is het rondvragen naar referenties en aanbevelingen. Misschien hebben uw buren, familieleden of vrienden ook gebruik gemaakt van dit verhuisbedrijf: wat zijn hun ervaringen? Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf.

Op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes!

Waarom erkende verhuizers inschakelen?

Erkende verhuisbedrijven werken samen met de consumentenbond. Dat houdt in dat elke erkende verhuizer werkt volgens dezelfde voorwaarden en garanties. Uw inboedel is bij een erkende verhuizer verzekerd tot een bedrag van €100.000,- (op basis van nieuwwaarde) en u hebt geen eigen risico.

De prijzen van een erkend verhuisbedrijf liggen vaak hoger dan de tarieven van niet-erkende verhuizers. Maar als u ervoor kiest om een niet-erkend verhuisbedrijf in te schakelen dan hebt u geen garanties, geen zekerheid en betaalt u vaak een eigen risico bij schade. De hoogte van dit eigen risico loopt bij sommige bedrijven op tot wel €750,-!

Verhuisverzekering afsluiten: meer zekerheid!

Als u waardevolle spullen verhuist is het zeker slim om een verhuisverzekering af te sluiten. Sommige verhuisbedrijven bieden dit standaard aan bij hun verhuisdiensten: toch is het slim om te kijken naar de hoogte van deze verzekering.

U zou niet de eerste zijn wiens schade te hoog is om volledig gedekt te krijgen! Verhuist u alleen uw oude inboedel en ligt u niet wakker van eventuele schade? Dan is een lagere verzekering afsluiten juist een goed idee om te besparen op de kosten.

Verhuizen Drenthe: waarop letten bij verhuisbedrijf offerte?

Het vergelijken van offertes is een goede manier om een goedkoop verhuisbedrijf te vinden. Maar het is wel belangrijk dat u weet waar u op moet letten. Hieronder geven we u een paar handige tips:

 • 1. Hoe is de prijs opgebouwd? Is dit een totaalprijs of een prijs per uur? Als het gaat om een prijs per uur, kijk dan ook naar de verwachtte schatting van het totaal aantal uren.
 • 2. Wat zijn de eventuele bijkomende kosten? Vaak moet u voor de verhuiswagen de benzine betalen, maar het gebeurt ook regelmatig dat u nog extra kosten betaalt per kilometer.
 • 3. Om hoeveel verhuizers gaat het? Hoe groot is de vrachtwagen? Deze details verschillen waarschijnlijk per verhuisbedrijf, maar hebben wel een grote invloed op hele verhuisdag.

Verhuizen, wat regelen?

Als u gaat verhuizen dan is een checklist heel handig: zo heeft u een duidelijk overzicht van alles wat u nog moet regelen. Een verhuis checklist is de beste manier om uzelf goed voor te bereiden op de verhuisdag!

Wat mag niet ontbreken op de checklist?

Geef uw nieuwe adres op tijd door aan belangrijke instanties, zoals uw werkgever, (zaken)relaties, en de tandarts. Veel organisaties krijgen de adreswijziging vanzelf door op het moment dat u uzelf inschrijft op de nieuwe gemeente: doe dit uiterlijk binnen 5 dagen na de verhuizing. Sluit op tijd een nieuw internet- en tv-abonnement af (of geef de verhuizing door) en zeg de huur van uw oude woning op of zet uw huis in de verkoop.

goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen: zo doet u dat!

Goedkoop verhuizen en toch de hulp van een ervaren verhuisbedrijf uit Drenthe inschakelen? Dat is zeker mogelijk! We geven u graag een aantal tips om de verhuiskosten zo laag mogelijk te houden.

Als eerste: kies voor een grote verhuiswagen waarmee u maar één keer heen en weer hoeft. Dit is misschien iets duurder dan het inhuren van een kleinere verhuiswagen, maar u bespaart uzelf wel veel tijd, waardoor de arbeidskosten van de verhuizers zo laag mogelijk blijven.

Een tweede tip is: kies alleen de meest waardevolle verhuisdiensten uit en doe de rest zelf. Zo profiteert u toch van de hulp van een vakman terwijl u niet te veel kosten uitgeeft aan een verhuisbedrijf.

Gaat u verhuizen vanwege uw werk? Kijk dan zeker of een deel van uw verhuiskosten aftrekbaar is. Als u een lening afsluit om de verhuizing te betalen, dan kunt u de kosten van de lening wél aftrekken.

Vergelijk gratis offertes en vind een goedkoop verhuisbedrijf!

Recente aanvragen:


Handige verhuistips!

Hieronder zetten we de handigste verhuistips voor u op een rij:

 • Stel uw eigen verhuis checklist samen: zo weet u precies wat er moet gebeuren en hoeveel tijd u hiervoor heeft.
 • Begin op tijd met inpakken, zodat dit niet op het laatste moment allemaal hoeft. Zo bespaart u uzelf veel stress en verloopt uw verhuisdag zo vlot mogelijk.
 • Verhuizers inhuren in Drenthe? Doe dit op tijd! Zo bent u verzekerd van professionele hulp op uw verhuisdag.
 • Besparen op inpakmateriaal? Bij de supermarkt kunt u vaak gratis dozen halen, zo hoeft u geen geld uit te geven aan verhuisdozen.

Meer informatie:
Tips voor inpakken
8 meest gemaakte fouten bij een verhuizing

goedkoop verhuisbedrijf

Goedkope verhuizers Drenthe gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Hulp nodig bij verhuizen? Schakel dan professionele én goedkope verhuizers uit Drenthe in! Uw verhuisdag verloopt zo soepel mogelijk en u bent verzekerd van de best mogelijke hulp. Benieuwd wat een verhuisbedrijf gaat kosten?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk de prijzen van verschillende specialisten in uw regio. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 405 op de kosten! Deze aanvraag is gratis en vrijblijvend, dus u zit helemaal nergens aan vast! Ook een specialist gezocht voor een woningontruiming? Dat is geen probleem!

Gratis offertes vergelijken!

Handige externe links

 • verhuizen.post.nl: verhuisservice van PostNL, voor het doorsturen van uw post naar uw nieuwe adres.
 • consumentenbond.nl: online tool van de consumentenbond, die u via email helpt met uw verhuisplanning.
 • degeschillencommissie.nl: voor als u hulp nodig heeft bij een geschil die tussen u en het verhuisbedrijf is ontstaan.