Verhuisdozen

Wanneer u gaat verhuizen kunt eigenlijk niet zonder verhuisdozen. Deze dozen zijn bedoeld om alle kleine spullen die in het huis staan, zoals boeken of keukengerei, samen mee te nemen. Wanneer u veel boeken hebt te verslepen, kunt u het beste een aantal boekenboxen aanschaffen. Deze zijn gemaakt om uw boeken te dragen, in een boekenbox past ongeveer 1,5 meter aan boeken. Daarnaast is deze box ook geschikt voor andere kleine spullen. Naast de verhuisdoos voor boeken zijn er ook nog de normale verhuisdozen. Wilt u geen verhuisdozen kopen?

Start gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag ontvangt u gratis offertes van verhuisspecialisten bij u uit de regio. Zo weet u geheel kosteloos en vrijblijvend hoeveel u kunt besparen op het huren van dozen bij een professioneel verhuizer.

Verhuisdozen

Wat kan wel en wat niet in een verhuisdoos

U kunt van alles in een verhuisdoos doen, zolang u het maximum gewicht maar niet overschrijdt. Toch is het belangrijk dat u het gewicht dat u in een doos laadt wel gelijkmatig verspreid. Let er ook op dat u geen zware objecten op een breekbaar voorwerp legt, dan is de kans groot dat het kapot gaat. Daarom is het verstandig om van te voren al te bedenken wat u bij elkaar wilt hebben. Zo kan het erg handig zijn om al het glas en breekbare spul in één doos te doen en de lege ruimtes op te vullen met inpakpapier of bubbeltjes folie. Doe er ook geen spullen in die eigenlijk niet in de doos passen omdat ze te groot zijn, dan kunt u de doos namelijk niet goed opstapelen en bestaat er de kans dat het voorwerp kapot gaat.

Goedkope alternatieven voor verhuisdozen

Verhuisdozen aanschaffen kost geld en niet iedereen heeft dit geld liggen, of wil het hieraan uitbesteden. Er zij