verhuizen leads

Verhuizen leads inkopen?

Tegenwoordig gebeurt het werven van nieuwe klanten voornamelijk online. Maar om nieuwe klanten te kunnen werven, zul u toch vindbaar moeten zijn. Het kost echter veel tijd en geld om hoog in de zoekresultaten te scoren. Wellicht dat wij u kunnen helpen bij het werven van uw nieuwe klanten. Wij werken elke dag aan onze websites zodat ze goed vindbaar zijn. Dagelijks krijgen wij offerteaanvragen binnen met betrekking tot verhuizen, deze offerteaanvragen kunt u bij ons inkopen. Wij sturen de aanvraag door naar uw bedrijf. Benieuwd hoe u uw omzet kan verhogen dankzij het kopen van offerteaanvragen? Als u contact met ons opneemt, bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wat zijn leads?

Een lead is niets meer en niets minder dan een mogelijkheid voor u om nieuwe klanten te werven. Wanneer wij via één van de websites een offerteaanvraag binnen krijgen zetten wij de lead door naar uw bedrijf. Wat u met deze lead doet is aan u. Indien gewenst kunnen wij de verhuizen leads zelfs exclusief naar uw bedrijf doorsturen. Als u overgaat tot het kopen van onze offerteaanvragen, verzorgen wij een deel van uw acquisitie voor u. Dankzij de aanvragen zal u meer omzet draaien.

Voordelen van onze werkwijze

 • Geen risico (pay per lead)
 • Kwaliteitscontrole
 • Eigen regio & type lead bepalen

  Bedrijf aanmelden

  Direct uw omzet verhogen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

  Welke specialisaties beheerst u?
  NationaalInternationaalVerhuislift
  Uw omzet snel en efficiënt verhogen?

  Het inkopen van verhuizen leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

  Hoe werkt het?

  Dankzij het kopen van onze verhuizen leads kunt u gemakkelijk nieuwe klanten werven. Het werkt als volgt. Wij krijgen op onze website een offerteaanvraag in voor het inhuren van een verhuisbedrijf. Deze lead gaat via ons servicecenter waar wij de aanvragen filteren. Daarna wordt de lead naar uw bedrijf gestuurd. Het kopen van offerteaanvragen is zonder risico. Dit in tegenstelling tot adverteren wat u veel geld kost en waarvan u niet weet wat het u oplevert.

  No lead, no pay

  Bent u geïnteresseerd in het kopen van verhuizen leads? Er zit geen enkel risico aan het kopen van de aanvragen. U betaalt geen hoge instapkosten en een vast bedrag per lead. Krijgt u geen verhuizen leads doorgestuurd? Dan betaalt u ook niets. Zo weet u zeker dat alleen betaalt voor iets wat u oplevert. Als u nieuwsgierig bent naar alle voordelen van het kopen van verhuizen leads dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen met alle details.

  nieuwe klanten werven

  Kwaliteitscontrole

  Er zit geen enkel risico aan het werven van nieuwe klanten door middel van verhuizen leads, omdat u betaalt voor wat u krijgt. Maar dan wilt u natuurlijk wel verhuizen leads van goede kwaliteit kopen! Elke lead wordt op ons servicecentrum gefilterd zodat wij er zeker van zijn dat de lead kwalitatief goed is. Wij kunnen ook selectief zijn in de aanvragen die wij doorsturen. Wilt u geen aanvragen ontvangen met betrekking tot kantoorverhuizingen? Dan regelen wij dit. Als u toch een lead binnenkrijgt waar u niets mee kan, kunt u deze reclameren.

  leads inkopen

  Meer omzet? Neem vrijblijvend contact op

  Wilt u uw omzet verhogen zonder veel kosten kwijt te zijn aan adverteren? Door het kopen van onze verhuizen leads zal u eenvoudig nieuwe klanten werven. Wij hanteren geen hoog instaptarief en doordat u in een vast bedrag per lead investeert, is het geheel zonder risico. Bent u benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van het kopen van verhuizen leads? Neem dan contact met ons op. Om u zo goed mogelijk te woord te staan zullen we u zo snel mogelijk terugbellen.

  verhuizen lead