Goedkoop verhuisbedrijf Zuid-Holland

Wie gaat verhuizen weet dat hier heel wat bij komt kijken. Zo dient u op voorhand alles in te pakken, moet u op de verhuisdag zelf zorgen voor een juist vervoer van al het meubilair, en dient u tevens het huis netjes op te leveren. Zoekt u naar een professioneel verhuisbedrijf uit Zuid-Holland dat u kan ondersteunen bij de verhuizing, dan bent u bij VSNM aan het juiste adres. Wij ondersteunen particulieren en bedrijven bij het goedkoop en professioneel uitvoeren van een verhuizing. Kies voor een volledige ondersteuning, of maak de keuze om enkel een verhuiswagen of verhuislift inclusief vakman te huren. Offertes aanvragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in.

verhuisbedrijf Zuid-Holland

Navigeer op deze pagina naar:

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Dan is het wellicht verstandig om een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland in te schakelen. Een verhuisbedrijf brengt uiteraard extra kosten met zich mee, maar ook vele voordelen. Allereerst zijn verhuizers professioneel en ervaren. Zij verhuizen elke dag inboedels terwijl u dit wellicht één of twee keer eerder hebt gedaan. Als u, uw vrienden en familie alles verhuizen dan is de kans groot dat er iets kapot gaat. Dankzij de ervaring van de verhuizers uit Zuid-Holland weten zij precies hoe ze alles het beste kunnen inpakken en vervoeren.

Dit scheelt een hoop tijd en stress!

Verhuizers zijn het bovendien gewend om zware spullen te sjouwen. Het zou erg zonde zijn als één van uw vrienden fysieke klachten overhoudt aan het tillen van de wasmachine. Daarnaast is een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland in het bezit van het juiste materiaal zoals verhuisdekens, verhuisliften en steekkarren waarmee u spullen eenvoudig kunt vervoeren en goed mee kunt beschermen. U hoeft bovendien geen extra geld uit te geven aan dozen, plakband en ander verpakkingsmateriaal. Een verhuisbedrijf is bovendien in het bezit van geschikt vervoer. Het vervoeren van uw inboedel is een stuk handiger met een verhuiswagen. Kort samengevat brengt een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland de volgende voordelen met zich mee:

 • Verhuizers hebben ervaring
 • Sneller en veiliger verhuizen
 • Geschikt vervoer
particuliere verhuizing Zuid-Holland

Verhuizen voor particulieren

Van veel van onze particuliere klanten uit Zuid-Holland krijgen wij de vraag hoe zij zo goedkoop mogelijk de verhuisdag kunnen afronden. Hiervoor bestaan bij ons diverse mogelijkheden. Zo hebben particulieren de optie om voor een halve dag een verhuiswagen met chauffeur te huren, en kunt u ervoor kiezen om alleen hulp te vragen bij het laden en lossen van grote meubelstukken zoals een wasmachine of piano. Hebt u graag een volledige ondersteuning bij de verhuizing? Vraag dan een complete verhuizing aan bij onze verhuizers. U geniet zonder stress snel van uw nieuwe woning. Wij bieden eventueel ook hulp aan bij het afsluiten van een verhuisverzekering of het huren van een opslag.

bedrijfsverhuizing Zuid-Holland

Verhuizen voor bedrijven

Naast particulieren verhuizen wij tevens vele bedrijven op professionele wijze. Bij de verhuizing van een bedrijf komen verschillende extra zaken kijken, zoals onder andere een snelle installatie bij het nieuwe pand, en de zorg voor het verlies van zo weinig mogelijk werkuren. Gaat u een samenwerking aan met een verhuisbedrijf uit ons netwerk? Dan zorgen wij ervoor dat enkele weken voor de verhuisdag zelf één van onze verhuizers bij u langs komt om te praten over de logistiek van de kantoor- of projectverhuizing en de wensen die u hiervoor heeft. Wilt u bijvoorbeeld graag op een zaterdag naar het nieuwe pand in Zuid-Holland over gaan? Of zoekt u naar mogelijkheden om het bedrijf in segmenten te verhuizen? Wij kijken graag samen met u naar een zo goed en goedkoop mogelijke oplossing.

goedkoop verhuisbedrijf

Werkwijze van verhuisbedrijf

Elke verhuizing is anders en hoe deze precies in zijn werk gaat hangt onder andere af van uw eigen wensen. Er zit ook een verschil tussen bijvoorbeeld particuliere, zakelijke en senioren verhuizingen. De werkwijze van een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland is in de grote lijnen echter als volgt.

 • U neemt allereerst contact op met het verhuisbedrijf in Zuid-Holland. U bespreekt uw wensen en maakt afspraken. Zo weet u zeker dat alles op de verhuisdag perfect zal verlopen.
 • Wilt u hulp bij het demonteren van meubels en het inpakken van spullen? Dan komen de verhuizers indien mogelijk de dag voor de verhuisdag al langs. In overleg is het mogelijk om dit op een ander moment te doen.
 • Op de verhuisdag staan de verhuizers uit Zuid-Holland op de afgesproken tijd klaar. Als het nodig is pakken ze nog een aantal spullen in en vervolgens beginnen ze met het inladen van de verhuiswagen.
 • Als alles in de wagen zit dan rijden de verhuizers naar uw nieuwe woning. Hier aangekomen laden ze de wagen weer uit. Indien gewenst helpen ze met uitpakken en het in elkaar zetten van meubels. Ook sluiten ze apparaten zoals de wasmachine aan.
 • Is de wagen helemaal leeg? Dan gaan ze verhuizers er weer vandoor en kunt u beginnen met het inrichten van uw nieuwe woning in Zuid-Holland.
verhuisbedrijf kosten Zuid-Holland

Kosten verhuisbedrijf

U vraagt zich wellicht af: hoeveel kost een verhuisbedrijf? Wie voor een verhuizing de ondersteuning van een erkend verhuisbedrijf uit Zuid-Holland inschakelt, dient rekening te houden met drie soorten prijzen. Dit zijn achtereenvolgens de kosten voor een verhuiswagen, verhuizers en de voorrijkosten. Het huren van een verhuiswagen kost gemiddeld €60,- per uur, dit is inclusief één verhuizer. Het inschakelen van extra verhuizers uit Zuid-Holland kost ongeveer €30,- tot €50,- per uur. Tot slot moet u dan ook nog rekening houden met voorrijkosten die per kilometer worden berekend. Wij gaan meestal uit van €0.75 per kilometer. Daarnaast moet u rekening houden met eventuele extra diensten en dienst bijkomende prijs. Zo kost een parkeervergunning bijvoorbeeld €20,- tot €50,- en een verhuislift €65,- per uur.

En de gemiddelde totale prijzen?

Deze hangen af van de grootte van de verhuizing. Bij het inhuren van een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland voor de verhuizing naar een appartement of flat liggen de prijzen bijvoorbeeld rond de €750,-. Bij een vrijstaande woning moet u al gauw rekening houden met een bedrag van €900,-. Wilt u echter meerdere verhuizers inschakelen, welke ook helpen met inpakken en het monteren van meubels? Dan liggen de prijzen al gauw rond de €1.300,- tot €1.600,-. In onderstaande prijstabel vindt u een aantal gemiddelde prijzen per dienst. Houd er bovendien rekening mee dat als u weekends een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland inhuurt, de prijzen met 25% tot 75% stijgen.

Prijstabel: kosten verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuizer inhuren €30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³) €60,- per uur
Verhuiscontainer (3 m³ tot 35 m³) €100,- tot €1.200,-
Parkeervergunning €20,- tot €50,-
Inpakservice €40,- per uur
Montage / demontage van meubels €40,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,-
Verhuislift service €65,- per uur
Goederenopslag (inboedel, 30 m³) Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Bespaartips voor uw verhuizing

Bent u op zoek naar goedkope verhuizers? Het is zeker mogelijk om te besparen op de verhuiskosten. Dit doet u bijvoorbeeld door op een weekdag te verhuizen. Een verhuizing in het weekend plannen is namelijk duur. Op zaterdag moet u rekening houden met een toeslag van circa 25% en op zondag ligt de toeslag al rond de 75%. Om te besparen op verhuiskosten kunt u bovendien hulp van vrienden en familie inschakelen. Vraag of zij willen helpen met inpakken en eventueel ook op de verhuisdag. Houd er echter rekening mee dat vrienden en familie geen ervaring hebben waardoor de verhuizing langer zal duren. Moet u verplicht verhuizen vanwege een handicap of omdat er werkzaamheden aan uw huurwoning worden uitgevoerd? U komt wellicht in aanmerking voor een verhuiskostenvergoeding. U kunt ook al besparen door kleine spullen zelf mee te nemen elke keer als u uw nieuwe woning in Zuid-Holland bezoekt. Tot slot is het mogelijk om te besparen op de kosten van een verhuisbedrijf door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Als u meerdere offertes opvraagt dan hebt u inzicht in de gemiddelde verhuiskosten, dit maakt het makkelijk om het meest goedkope bedrijf te kiezen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

In principe zijn verhuiskosten gemaakt door een particulier niet aftrekbaar. Moet u ergens anders gaan wonen in verband met een nieuwe baan? Dan kan uw werkgever in een tegemoetkoming voorzien. Vroeger waren verhuiskosten aftrekbaar onder het kopje ‘beroepskosten’. Dit is tegenwoordig niet meer van toepassing maar het is wel mogelijk om op een andere manier de kosten aftrekbaar te maken. Hiervoor moet u een lening aanvragen en hiermee de verhuizing financieren. Vervolgens brengt u de lening in mindering op uw vermogen in box 3 van de inkomstenbelasting. Hierbij is de drempel €2.900,- zonder partner en €5.800,- zonder fiscale partner. Bij een bedrijfsverhuizing gelden interessantere voorwaarden. Beschikt u over een vennootschap of eenmanszaak? Dan is het mogelijk om het merendeel van de verhuiskosten af te trekken. Hebt u een eenmanszaak op hetzelfde adres als uw woning? Dan kunt u tot een derde van de verhuiskosten aftrekken. Hiernaast zijn een aantal kosten fiscaal aftrekbaar in box 1. Denk hierbij aan notariskosten voor de hypotheekakte of kosten voor hypotheekadvies. Voor een compleet overzicht van wat wel en niet aftrekbaar is kunt u het beste naar de website van de belastingdienst gaan.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Via ons bespaart u door offertes te vergelijken, vul vandaag nog het offerteformulier in!

Offertes aanvragen

uitgebreide verhuisservice

Verhuisservice

De term verhuisservice staat voor alle het werk dat de medewerkers van een erkend verhuisbedrijf voor u zouden kunnen afhandelen tijdens de verhuizing. Voorbeelden van diensten die bij een verhuisservice horen, zijn het huren van een verhuislift, het inschakelen van verhuizers voor een inpakservice, of het gebruik maken van de seniorenservice waarbij de volledige woning opgeleverd wordt. Door te kiezen voor een verhuisservice weet u zeker dat de verhuizing snel en vakkundig verloopt, en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele obstakels. Met de ondersteuning van ons verhuisbedrijf wordt niet alleen een verhuizing van particulieren een eitje, ook een internationale- of kantoorverhuizing is in no time geregeld.

huren van verhuislift Zuid-Holland

Verhuislift huren

Naast verhuiswagens kunt u bij menig verhuisbedrijf tevens een verhuislift huren. Een verhuislift wordt over het algemeen ingezet voor de verhuizing uit een bovenwoning. Dankzij de verhuislift kunnen zware meubelstukken zoals een piano, dressoir of wasmachine gemakkelijk verplaatst worden, zonder risico op beschadigingen. Onze verhuizers uit Zuid-Holland bieden verhuisliften aan in diverse soorten en maten. De maximale hoogte van een verhuislift is over het algemeen 29 meter, met een draagkracht van circa 250 kilo. Wil u de verhuislift zelf bedienen? Sluit dan altijd een goede verhuisverzekering af bij ons verhuisbedrijf in Zuid-Holland.

piano laten verhuizen door verhuizers

Piano verhuizen

Moet om de één of andere reden uw piano of vleugel verhuisd worden naar een ander pand? Dan is het zaak om deze verhuizing goed voor te bereiden. Het verplaatsen van piano’s is een risicovolle onderneming en is dan ook het beste door een erkend verhuizer af te handelen. U weet dan zeker dat de piano goed beschermd is, en dat er tijdens het vervoer geen schade kan ontstaan.

De prijs voor het verplaatsen van het instrument is afhankelijk van verscheidene factoren als de afstand tussen de locaties, de verdieping waar de piano op staat en het soort piano dat u heeft. Vraag gratis en vrijblijvend diverse offertes aan en bespaar tot 30% op de totaalprijs.

piano vervoer

Piano vervoer

Het is verstandig om het vervoer van piano’s over te laten aan ervaren verhuizers uit Zuid-Holland. Het vervoeren van dit instrument is een vak apart. Piano’s wegen al gauw 300 kilo en ze zijn bovendien erg kostbaar en kwetsbaar. Voor het vervoer wordt het instrument goed ingepakt met dekens en stretchfolie. De extra lagen dienen als goede bescherming. Hebt u een erg zware piano of vleugel? Dan werkt menig verhuisbedrijf uit Zuid-Holland met minstens 4 ervaren verhuizers. Vanwege de afmetingen en het gewicht wordt het instrument nooit via de trap verhuisd. Als er geen lift aanwezig is dan gebruiken de verhuizers een verhuislift. Eenmaal buiten wordt de piano op een zogenaamde ‘hond’ geplaatst. Hiermee rijden de verhuizers het instrument eenvoudig over drempels en dergelijke. In de verhuiswagen wordt de piano goed vastgezet met behulp van spanbanden om te voorkomen dat deze omvalt en beschadigd raakt.

verhuizen van wasmachine

Wasmachine verhuizen

Als u gaat verhuizen, dan zult u waarschijnlijk ook een deel van het witgoed meeverhuizen. Het verplaatsen van de wasmachine vraagt wel enige voorbereiding, om te zorgen dat er geen problemen optreden. Zo is het ten eerste belangrijk dat de wasmachine helemaal geen water meer bevat. Dit voorkomt u door op de avond voor de verhuizing de water- en stroomaansluitingen los te koppelen en het water weg te laten lopen. Ook het weg laten lopen van eventueel achtergebleven water uit het apparaat is dan nodig. Tot slot is het belangrijk om de trommel vast te zetten tijdens het vervoer. Wij helpen u met plezier.

meubeltransport

Meubeltransport

In de tijd dat u gaat verhuizen hebt u vaak te maken met vele onverwachte kosten. Hebt u maar een beperkt budget, maar wil u graag dat al uw meubelstukken veilig worden vervoerd? Kies dan voor enkel een meubeltransport bij een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland. Bij een meubeltransport bent u eigenhandig verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten, maar verzorgen wij het vervoer. Een andere optie is om niet te kiezen voor meubeltransport, maar om een verhuiswagen inclusief of exclusief chauffeur te huren. Kijk vooraf altijd goed naar uw verhuisverzekering om zeker te weten dat eventuele schade gedekt wordt.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten wat een verhuisbedrijf uit het netwerk van VSNM voor u kan betekenen? Hebt u vragen over de opties voor het huren van een verhuislift? Of wilt u weten hoe u het beste een wasmachine kan verplaatsen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de offertepagina. Wij zijn u graag van dienst.

offerte verhuisbedrijf Zuid-Holland
kunst en antiek verhuizen Zuid-Holland

Antiek en kunst verhuizen

Wij gaven al aan dat wij zowel particulieren als bedrijven kunnen verhuizen. De meeste particuliere verhuizingen bestaan voor ons verhuisbedrijf in Zuid-Holland uit het vervoeren van de meubels en eventueel het besturen van een verhuislift. In een aantal gevallen is echter meer gespecialiseerde hulp vereist, bijvoorbeeld in het geval van de verhuis van kunst en antiek. Bij het vervoeren van kunst en antiek zullen onze verhuizers met speciaal op maat gemaakte kratten en klimaatbeheerste verhuiswagens aan de slag gaan om beschadigingen te voorkomen. Het is evenwel toch verstandig om een goede verhuisverzekering af te sluiten. Dit geeft u de nodige extra garantie.

verhuisverzekering nodig?

Verhuisverzekering afsluiten

Een verhuizing brengt enkele risico’s met zich mee, met name op het verplaatsen van uw meubels. Zeker wanneer u ervoor kiest om zelf de meubelstukken te verplaatsen is het mogelijk dat er een beschadiging ontstaat op de grotere onderdelen zoals een piano of wasmachine. Een standaard inboedelverzekering geeft alleen een vergoeding binnen bepaalde voorwaarden. Gaat u zelf aan de slag met verhuizen? Dan adviseren wij u om een verhuisverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat u tijdens de verhuisdag geen extra kosten oploopt door een onverhoopt ongeluk of tegenslag. Binnen een verhuisverzekering vallen onder meer de ontstane schade tijdens het vervoer of in een tijdelijk opslag. Eventueel is het een optie de verhuisverzekering toe te passen op de verhuis van kunst en antiek.

montage en demontage van meubels

Demontage en montage van meubels

Weet u niet goed waar u zult beginnen met het inpakken van uw inboedel, of hebt u geen idee hoe u diverse onderdelen moet demonteren om zo verplaatsing mogelijk te maken? Vraag dan of één van de bij ons netwerk betrokken verhuizers uit Zuid-Holland u komt ondersteunen bij de demontage (en eventueel montage) van uw inboedel. Onze vakman zal de demontage spoedig afgerond hebben, opdat er geen tijd verloren gaat. Dankzij de montage van dezelfde onderdelen in het nieuwe huis profiteert u bovendien snel van een optimaal wooncomfort. Voor een tijdelijke opslag kunnen wij eveneens uw meubilair vakkundig demonteren.

goederenopslag Zuid-Holland

Goederenopslag

Laat u een nieuw pand in Zuid-Holland bouwen, maar wordt deze niet helemaal binnen de gestelde tijd opgeleverd? Dan is het een optie dat u tijdelijk in een kleinere woning of zelfs een hotel moet verblijven. Uw inboedel kan hier vaak niet volledig in worden geïnstalleerd. Een optie is dan om te kiezen voor een tijdelijke opslag. Vele verhuisbedrijven hebben een samenwerking gesloten met een dergelijke opslag. In een opslag worden uw meubels, vervoersmiddelen of elektrische apparaten veilig opgeslagen tegen lage kosten. U kunt ten alle tijde bij uw eigendommen, zodat u relatief weinig overlast ervaart en erbij kan wanneer het nodig is.

inpakservice van verhuizers

Inpakservice

Bent u altijd druk aan het werk en hebt u geen idee waar u de tijd vandaan moet halen voor het inpakken van al uw spullen? Menig verhuisbedrijf uit Zuid-Holland heeft een speciale inpakservice in het leven geroepen. Maakt u gebruik van een dergelijke inpakservice dan zullen er op de dag van de verhuizing een aantal verhuizers vroeg bij u langskomen om alles in te pakken. Vervolgens zullen zij de inboedel vervoeren, en tevens de boel weer uitladen. De aan ons gelieerde verhuizers maken gebruik van speciale technieken om snel alles in te pakken. U bent zelf verantwoordelijk voor het uitpakken van het materiaal. Onze inpakservice is gemakkelijk en goedkoop!

verhuishulp Zuid-Holland

Verhuishulp

Wij spraken al over onze verhuisservice. Naast de standaard verhuisservice bieden wij echter ook een verhuishulp aan. Bij verhuishulp gaat het om kleinere diensten, die de verhuisdag sneller laten verlopen, maar waarvoor u minder hoge kosten betaalt. Denk bij de verhuis hulp onder andere aan ondersteuning bij het laden en lossen van uw inboedel, of aan het huren van een verhuizer en verhuiswagen voor een halve dag. Ook kunt u een verhuizer inhuren om de verhuislift te bedienen. Onze verhuishulp is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Voor bedrijven in Zuid-Holland geldt bijvoorbeeld dat wij op meerdere dagen het kantoormeubilair kunnen vervoeren, of al eerde bepaalde zaken monteren of demonteren.

Doe-het-zelf

Een verhuisdag kan zeer goedkoop verlopen. Maak voor zo weinig mogelijk kosten met enige ondersteuning van een erkend verhuisbedrijf uit Zuid-Holland, de keuze voor ons aanbod voor hulp bij laden en lossen. Wij helpen bij het tillen van de zware meubelstukken als een dressoir of piano, en sluiten eventueel enkele apparaten aan. Onze verhuishulp omvat eveneens de huur van een opslag en een inpakservice voor senioren.

Seniorenverhuizing

Senioren hebben het vaak moeilijk met het verplaatsen naar een nieuw pand in Zuid-Holland. Zeker als dit betekent dat zij een deel van hun favoriete spullen achter moeten laten, omdat zij naar een bejaardentehuis of kleinere woning gaan. Wij weten hoe belangrijk een verhuizing in dit soort gevallen is. Een aantal verhuizers uit ons netwerk hebben zich gespecialiseerd in het verhuizen van senioren, en bieden hen met plezier hun hulp aan.

Zorginstellingen

Veel cliënten van zorginstellingen hebben moeite met verandering. Een verhuizing levert daarom ook veel stress en verwarring op. Om deze elementen zo veel mogelijk binnen de perken te houden zorgen onze gespecialiseerde verhuizers ervoor dat alle meubels en de rest van de inboedel op exact dezelfde plek terechtkomt als in de oude kamer. Uw familielid zal zich spoedig helemaal thuis voelen.

offerte verhuizing Zuid-Holland
kleinschalige verhuizing Zuid-Holland

Kleine verhuizing

De meeste kleine verhuizingen bestaan uit de verhuis van studenten naar kamers. De term kleine verhuis kan echter ook slaan op het verhuizen van senioren naar een kleiner appartement. Over het algemeen zal een kleine opdracht ongeveer een halve dag duren, afhankelijk van de plaats waar u naar toe wilt verhuizen. Wil u zo goedkoop mogelijk uw zoon of dochter naar de studentenstad laten verhuizen? Overweeg dan om een groot deel van het werk met behulp van vrienden af te handelen. Onze verhuishulp bestaat uit diverse onderdelen zoals het huren van een verhuislift of een inpakservice, en wij passen deze graag aan op uw wensen.

complete verhuizing

Complete verhuizing

Naast kleine verhuizingen voeren wij natuurlijk ook complete particuliere- en kantoorverhuizingen af. Een complete verhuis is met name handig als u fulltime werkt, en gewoon geen tijd hebt om alle dozen in te pakken. Kiest u voor een complete verhuishulp, dan zullen er op de verhuisdag al vroeg enkele verhuizers bij u in Zuid-Holland op de stoep staan voor het inpakken van uw spullen. Vervolgens vervoeren zij alles naar de nieuwe woning, en zetten zij elke doos en elk meubelstuk in de daarvoor bestemde ruimte. Het uitpakken is weer aan u. Ook een complete verhuishulp bieden wij goedkoop aan bij ons verhuisbedrijf.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar andere gemeente

Wie naar een andere gemeente wil verhuizen, moet met een aantal zaken rekening houden. Zo is het ten eerste noodzakelijk om al spoedig te beginnen met het plannen van de verhuisdag. In een aantal gemeentes is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een parkeerontheffing aan te vragen, en dient u soms al ver van te voren het gas, water en elektra te regelen. Heeft u hulp nodig van een ervaren verhuisbedrijf uit Zuid-Holland met het vervoer van uw meubilair? Vergelijk dan de diverse offertes goed met elkaar. Sommige bedrijven rekenen extra kilometer- of voorrijkosten wanneer de plaats van bestemming verder weg is. Met ons netwerk bieden wij landelijke dekking, daarom zit er in elke gemeente meerdere verhuisbedrijven!

emigreren

Verhuizen naar buitenland

Er zijn verschillende redenen waarom iemand naar het buitenland wil of dient te verhuizen. Is de verhuizing naar het buitenland aanstaande en bent u van plan om een deel van de inboedel mee te nemen? Dan is het zaak om contact op te nemen met een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland. De medewerkers hiervan kunnen u helpen bij het aanvragen van de nodige vergunningen voor het verschepen van de meubels, en leggen contact met een verhuisbedrijf in het andere land. Om ervoor te zorgen dat uw meubels op tijd op de nieuwe locatie zijn adviseren wij om vroeg met het aanvragen van de nodige vergunningen te starten.

Kantoor- en projectverhuizingen

Hoewel wij over het algemeen particulieren helpen bij het verhuizen, zorgen wij tevens regelmatig voor een kantoor- of projectverhuizing. Bij een projectverhuizing helpen wij een speciaal bedrijf bij de overgang naar een nieuw pand. Het kan bijvoorbeeld gaan om een laboratorium, maar ook om een verzorgingstehuis. Een projectverhuizing vergt veel voorbereiding, en onze verhuizers zullen daarom eerst bij u langskomen om de mogelijkheden en wensen door te spreken. Op basis hiervan zullen wij voor de projectverhuizing een draaiboek ontwikkelen. Over de jaren hebben we al vele bedrijven uit Zuid-Holland geholpen bij een kantoorverhuizing, zodat men in zo snel mogelijk tijd weer aan het werk kon.

Vergunning nodig?

In sommige gevallen hebt u een vergunning nodig tijdens een verhuizing. Woont u bijvoorbeeld in een drukke straat? Dan is het wellicht verstandig om een parkeervak te reserveren of hier een vergunning voor aan te vragen. Zo voorkomt u dat er geen plek is voor de verhuiswagen of eventueel voor een puincontainer. Het regelen van een vergunning kan enige tijd in beslag nemen. Neem hierover tijdig contact op met uw gemeente. Een nadeel van een parkeervergunning moeten regelen is dat dit extra kosten met zich meebrengt. In sommige gevallen hebt u echter helaas geen andere keus.

Keurmerken

Eén van de keurmerken waar u op kunt letten bij het uitzoeken van een verhuisbedrijf in Zuid-Holland is die van de Erkende Verhuizers. Erkende Verhuizers voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit. Hier worden ze regelmatig afhankelijk op getoetst. Als u kiest voor Erkende Verhuizers dan brengt dit een aantal voordelen met zich mee.

 • U geniet van uitstekende kwaliteit omdat het bedrijf aan verschillende eisen moet voldoen.
 • Bij Erkende Verhuizers geniet u van een extra uitgebreide verhuisverzekering. Deze dekt uw inboedel tot een bedrag van €100.000,-.
 • Gaat het verhuisbedrijf failliet? Uw verhuizing gaat toch door en wordt opgenomen door één van de andere Erkende Verhuizers.
 • U bent verzekerd van vakkundige en officieel opgeleide verhuizers.
 • U hebt een absolute zekerheid over uw aanbetaling. Gaat het bedrijf failliet? Dan bent u de aanbetaling niet kwijt.
verhuizers Zuid-Holland

Besparen? Verhuizers vergelijken!

U begrijpt dat een verhuizing geen eenvoudige klus is. Het is dan ook verstandig om hiervoor een verhuisbedrijf uit Zuid-Holland in te schakelen. Wilt u het liefste goedkoop verhuizen? Bij ons bespaart u door verhuizers met elkaar te vergelijken! Ons netwerk bestaat namelijk uit meerdere verhuisbedrijven. Er zit dus ook altijd een verhuisbedrijf in Zuid-Holland of in de omgeving van Zuid-Holland. Als u uw gegevens achterlaat op de offertepagina dan sturen wij u meerdere (max. 5) offertes toe. Vergelijk deze offertes zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor het verhuisbedrijf uit Zuid-Holland die het beste bij u past. Het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend. Onze verhuizers zijn u met alle plezier van dienst!