Goedkoop verhuisbedrijf Overijssel

Ziet u op tegen de stress van verhuizen? Of ziet u het niet zitten om uw complete verhuizing alleen uit te voeren? Een verhuisbedrijf uit Overijssel staat voor u klaar. De professionele verhuizers helpen op verschillende vlakken mee met uw verhuizing, zodat u zoveel mogelijk stress bespaart blijft. Het inzetten van een verhuisservice zorgt dat u ’s avonds zorgeloos van uw nieuwe huis kunt genieten.

Op deze pagina leest u meer over de verhuisservice die een verhuisbedrijf uit Overijssel aanbiedt. U leest onder andere hoe een seniorenverhuizing in z’n werk gaat en wat het verschil is tussen particulieren die verhuizen en bedrijven die gaan verhuizen. Ook krijgt u handige verhuistips en leest u meer over de kosten. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

verhuisbedrijf Overijssel

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Dan is het wellicht verstandig om een verhuisbedrijf uit Overijssel in te schakelen. Een verhuisbedrijf brengt uiteraard extra kosten met zich mee, maar ook vele voordelen.

Allereerst zijn verhuizers professioneel en ervaren. Zij verhuizen elke dag inboedels terwijl u dit wellicht één of twee keer eerder hebt gedaan. Als u, uw vrienden en familie alles verhuizen dan is de kans groot dat er iets kapotgaat. Dankzij de ervaring van de verhuizers uit Overijssel weten zij precies hoe ze alles het beste kunnen inpakken en vervoeren.

Dit scheelt een hoop tijd en stress!

Verhuizers zijn het bovendien gewend om zware spullen te sjouwen. Het zou erg zonde zijn als één van uw vrienden fysieke klachten overhoudt aan het tillen van de wasmachine. Daarnaast is een verhuisbedrijf uit Overijssel in het bezit van het juiste materiaal zoals verhuisdekens, verhuisliften en steekkarren waarmee u spullen eenvoudig kunt vervoeren en goed mee kunt beschermen. U hoeft bovendien geen extra geld uit te geven aan dozen, plakband en ander verpakkingsmateriaal. Een verhuisbedrijf is bovendien in het bezit van geschikt vervoer. Het vervoeren van uw inboedel is een stuk handiger met een verhuiswagen.

particuliere verhuizing Overijssel

Particuliere verhuizingen

Van veel van onze particuliere klanten uit Overijssel krijgen wij de vraag hoe zij zo goedkoop mogelijk de verhuisdag kunnen afronden. Hiervoor bestaan bij ons diverse mogelijkheden. Zo hebben particulieren de optie om voor een halve dag een verhuiswagen met chauffeur te huren, en kunt u ervoor kiezen om alleen hulp te vragen bij het laden en lossen van grote meubelstukken zoals een wasmachine of piano.

Hebt u graag een volledige ondersteuning bij de verhuizing? Vraag dan een complete verhuizing aan bij onze verhuizers. Particulieren genieten zonder stress snel van hun nieuwe woning. Wij bieden eventueel ook hulp aan bij het afsluiten van een verhuisverzekering of het huren van een opslag.

bedrijfsverhuizing Overijssel

Bedrijfsverhuizing Overijssel

Naast particulieren verhuizen de specialisten uit ons netwerk tevens vele bedrijven op professionele wijze. Bij de verhuizing van een bedrijf komen verschillende extra zaken kijken, zoals onder andere een snelle installatie bij het nieuwe pand, en de zorg voor het verlies van zo weinig mogelijk werkuren. Gaat u een samenwerking aan met een verhuisbedrijf uit ons netwerk? Dan zorgen wij ervoor dat enkele weken voor de verhuisdag zelf één van onze verhuizers bij u langs komt om te praten over de logistiek van de kantoor- of projectverhuizing en de wensen die u hiervoor heeft. Wilt u bijvoorbeeld graag op een zaterdag naar het nieuwe pand in Overijssel over gaan? Of zoekt u naar mogelijkheden om het bedrijf in segmenten te verhuizen? Wij kijken graag samen met u naar een zo goed en goedkoop mogelijke oplossing.

Kosten verhuisbedrijf

U vraagt zich wellicht af: hoeveel kost een verhuisbedrijf? Wie voor een verhuizing de ondersteuning van een erkend verhuisbedrijf uit Overijssel inschakelt, dient rekening te houden met drie soorten prijzen. Dit zijn achtereenvolgens de kosten voor een verhuiswagen, verhuizers en de voorrijkosten. Het huren van een verhuiswagen kost gemiddeld €60,- per uur, dit is inclusief één verhuizer. Het inschakelen van extra verhuizers uit Overijssel kost ongeveer €30,- tot €50,- per uur. Tot slot moet u dan ook nog rekening houden met voorrijkosten die per kilometer worden berekend. Wij gaan meestal uit van €0.75 per kilometer. Daarnaast moet u rekening houden met eventuele extra diensten en dienst bijkomende prijs. Zo kost een parkeervergunning bijvoorbeeld €20,- tot €50,- en een verhuislift €65,- per uur.

Prijstabel: kosten verhuisdiensten van een verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijfGemiddelde kosten*
Inpakservice€40,- per uur
Montage / demontage van meubels€40,- per uur
Verhuizer inhuren€30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³)€60,- per uur
Verhuislift service€65,- per uur
Parkeervergunning€20,- tot €50,-
Piano verhuizen€200,- tot €350,-
Overige diensten
Goederenopslag (inboedel, 30 m³)Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

Hoe hoog de verhuiskosten zijn is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het formaat van de verhuizing een belangrijke rol: hoe meer inboedel en verhuisdozen u wilt laten vervoeren, des te hoger de kosten. Gaat u naar de andere kant van het land verhuizen? Houd er dan rekening mee dat de kosten hoger liggen dan bij een verhuizing naar de andere kant van de stad. Eventuele bijkomende kosten kunnen de verhuiskosten verhogen. Als u in een stad verhuist dan is een parkeervergunning vaak noodzakelijk, zodat de verhuizers de verhuiswagen dichtbij kunnen zetten. Kiest u voor de inzet van een liftservice, dan betaalt u hier ook extra voor. Door zelf te kiezen van welke verhuisservice u gebruik maakt, heeft u zelf een grote invloed op de totaalprijs.

goedkoop verhuizen Overijssel

Bespaartips voor uw verhuizing

Het is voor particulieren zeker mogelijk om met een professionele verhuisservice goedkoop te verhuizen.

Via ons netwerk kunt u gemakkelijk goedkope verhuizers uit de regio Overijssel inhuren, en door de prijzen te vergelijken bespaart u al snel tot wel 30% op de totale verhuiskosten! Daarnaast geven we u graag nog andere verhuistips om op de kosten te besparen:

 • Verhuis op een doordeweekse dag: dan liggen de tarieven een stuk lager dan in het weekend.
 • Schakel hulp van familie en vrienden in voor het inpakken of vervoeren.
 • Neem zelf vast spullen mee als u naar uw nieuwe woning rijdt, dan hoeft dit op de verhuisdag niet meer.
verhuiskosten

Verhuiskosten aftrekbaar?

In principe zijn verhuiskosten gemaakt door een particulier niet aftrekbaar. Moet u ergens anders gaan wonen in verband met een nieuwe baan? Dan kan uw werkgever in een tegemoetkoming voorzien. Vroeger waren verhuiskosten aftrekbaar onder het kopje ‘beroepskosten’. Dit is tegenwoordig niet meer van toepassing maar het is wel mogelijk om op een andere manier de kosten aftrekbaar te maken. Hiervoor moet u een lening aanvragen en hiermee de verhuizing financieren. Vervolgens brengt u de lening in mindering op uw vermogen in box 3 van de inkomstenbelasting. Hierbij is de drempel €2.900,- zonder partner en €5.800,- zonder fiscale partner. Bij een bedrijfsverhuizing gelden interessantere voorwaarden. Beschikt u over een vennootschap of eenmanszaak? Dan is het mogelijk om het merendeel van de verhuiskosten af te trekken. Hebt u een eenmanszaak op hetzelfde adres als uw woning? Dan kunt u tot een derde van de verhuiskosten aftrekken.

Goedkope verhuizers Overijssel inhuren

Professionele verhuizers inhuren en toch goedkoop verhuizen? Dat kan zeker! Veel particulieren denken dat goedkope verhuizers slechtere kwaliteit leveren, maar dit is zeker niet het geval.

Een goedkope verhuizer heeft vaak dezelfde kwaliteiten als een duurder verhuisbedrijf. Zo bespaart u flink op de kosten zonder dat u hoeft in te leveren op de verhuisdienst.

Schakel een goedkope verhuizer in voor net in- en uitpakken van uw inboedel of besteed het demonteren en monteren uit aan goedkope verhuizers om zo tijd te besparen.

Goedkope verhuisbedrijven vindt u gemakkelijk met behulp van ons netwerk: vergelijk de tarieven van meerdere bedrijven en kies de vakman met de beste prijs.

Werkwijze van verhuisbedrijf Overijssel

Elke verhuizing is anders en hoe deze precies in zijn werk gaat hangt onder andere af van uw eigen wensen. De werkwijze van een verhuisbedrijf uit Overijssel is in de grote lijnen echter als volgt.

 • U neemt allereerst contact op met het verhuisbedrijf in Overijssel. U bespreekt uw wensen en maakt afspraken. Zo weet u zeker dat alles op de verhuisdag perfect zal verlopen.
 • Wilt u hulp bij het demonteren van meubels en het inpakken van spullen? Dan komen de verhuizers indien mogelijk de dag voor de verhuisdag al langs. In overleg is het mogelijk om dit op een ander moment te doen.
 • Op de verhuisdag staan de verhuizers uit Overijssel op de afgesproken tijd klaar. Als het nodig is pakken ze nog een aantal spullen in en vervolgens beginnen ze met het inladen van de verhuiswagen.
 • Als alles in de wagen zit dan rijden de verhuizers naar uw nieuwe woning. Hier aangekomen laden ze de wagen weer uit. Indien gewenst helpen ze met uitpakken en het in elkaar zetten van meubels. Ook sluiten ze apparaten zoals de wasmachine aan.

Kwalitatieve verhuizers inhuren tegen lage tarieven!

Vind een goedkoop verhuisbedrijf via ons netwerk in Overijssel en bespaar tot 30%!

Offertes aanvragen
verhuisservice Overijssel

Verhuisservice Overijssel

‘Verhuisservice’ is een brede term die staat voor alle klussen die een erkend verhuisbedrijf voor u afhandelt. U kunt ervoor kiezen om van één specifieke verhuisdienst gebruik te maken, zoals het vervoeren van uw inboedel, maar het is ook mogelijk om meerdere diensten met elkaar te combineren. Zo stelt u zelf de verhuisservice samen en bepaalt u hoe de dag eruit komt te zien. Wilt u het liefst zo zorgeloos mogelijk verhuizen? Kies dan voor een allround verhuisservice, waarbij alles wordt uitgevoerd door het verhuisbedrijf. Bij deze verhuisservice komen de vakmannen ’s ochtends vroeg bij u langs, pakken de inboedel in, verhuizen deze naar het nieuwe adres en pakken daar alles weer voor u uit.

verhuisservice zorginstellingen Overijssel

Verhuisservice voor zorginstellingen

Veel cliënten van zorginstellingen hebben moeite met verandering.

Een verhuizing levert daarom ook veel stress en verwarring op.

Om deze elementen zo veel mogelijk binnen de perken te houden zorgen onze gespecialiseerde verhuizers ervoor dat alle meubels en de rest van de inboedel op exact dezelfde plek terechtkomt als in de oude kamer. Uw familielid zal zich spoedig helemaal thuis voelen.

Soorten verhuizingen

Verhuisbedrijven onderscheiden verschillende soorten verhuizingen. De meest standaard verhuizing is de verhuizing naar een andere gemeente of stad in de buurt. Daarnaast verhuizen ook steeds meer particulieren internationaal. Internationaal verhuizen vraagt nog meer aandacht en planning, daarom is het verstandig om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen. Tot slot zijn er nog verhuisbedrijven gespecialiseerd in een seniorenverhuizing of bedrijfsverhuizing. Uw woning in Overijssel ontruimen? Bekijk dan deze pagina.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar een andere gemeente

Wie naar een andere gemeente wil verhuizen, moet met een aantal zaken rekening houden. Zo is het ten eerste noodzakelijk om al spoedig te beginnen met het plannen van de verhuisdag. In een aantal gemeentes is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een parkeerontheffing aan te vragen, en dient u soms al ver van tevoren het gas, water en elektra te regelen.

Meer weten over het verhuizen naar een andere gemeente? Bekijk dan de website van Rijksoverheid.nl.

Heeft u hulp nodig van een ervaren verhuisbedrijf uit Overijssel met het vervoer van uw meubilair? Vergelijk dan de diverse offertes goed met elkaar. Sommige bedrijven rekenen extra kilometer- of voorrijkosten wanneer de plaats van bestemming verder weg is. Met ons netwerk bieden wij landelijke dekking, daarom zit er in elke gemeente meerdere verhuisbedrijven!

internationaal verhuisbedrijf

Verhuizen naar het buitenland

Er zijn verschillende redenen waarom iemand naar het buitenland wil of dient te verhuizen. Is de verhuizing naar het buitenland aanstaande en bent u van plan om een deel van de inboedel mee te nemen? Dan is het zaak om contact op te nemen met een verhuisbedrijf uit Overijssel.

De medewerkers hiervan kunnen u helpen bij het aanvragen van de nodige vergunningen voor het verschepen van de meubels, en leggen contact met een verhuisbedrijf in het andere land. Om ervoor te zorgen dat uw meubels op tijd op de nieuwe locatie zijn adviseren wij om vroeg met het aanvragen van de nodige vergunningen te starten.

Een verhuisbedrijf kunt u niet alleen inschakelen voor een verhuizing naar het buitenland, maar ook wanneer u wilt remigreren naar Nederland.

Hoe een internationaal verhuisbedrijf Overijssel vinden?

Internationaal verhuizen doet u niet zomaar. Hier gaan maanden aan planning en organisatie aan vooraf. De hulp van een internationaal verhuisbedrijf maakt uw internationale verhuizing een stuk eenvoudiger. De verhuizer uit Overijssel denkt met u mee wat betreft het verschepen of vervoeren van de inboedel en werkt samen met buitenlandse bedrijven om uw internationale verhuizing tot een succes te brengen. Niet elk bedrijf is ervaren met internationaal verhuizen. Het is dus belangrijk om te zoeken naar een gespecialiseerd bedrijf. U vindt een internationaal verhuisbedrijf eenvoudig met behulp van onze offerteservice. Geef uw wensen aan en u ontvangt kosteloos prijsopgaven van internationale verhuisbedrijven.

Wat doet een internationaal verhuisbedrijf?

Internationaal verhuizen kan betekenen dat u van Nederland naar België verhuist, maar het is ook goed mogelijk dat u zelfs de oceaan oversteekt. Gaat u binnen Europa verhuizen? Het verhuisbedrijf zorgt dan zelf voor het vervoer van uw inboedel. Zo weet u zeker dat uw spullen veilig aankomen. Bij een internationale verhuizing van een grotere afstand werkt een internationaal verhuisbedrijf samen met buitenlandse bedrijven. Zo hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een buitenlands bedrijf voor het verschepen van uw inboedel. Houd er rekening mee dat het verschepen van de inboedel weken tot zelfs enkele maanden in beslag kan nemen. Wacht dus niet te lang met het inhuren van een internationaal verhuisbedrijf!

Seniorenverhuizing

Senioren hebben het vaak moeilijk met een seniorenverhuizing en zijn minder. Zeker als dit betekent dat zij kleiner gaan wonen en daarom een deel van hun favoriete spullen achter moeten laten. Wij weten hoe belangrijk een soepele seniorenverhuizing in dit soort gevallen is.

Verhuizers uit Overijssel zijn ervaren in het uitvoeren van een seniorenverhuizing, en zorgen ervoor dat deze vlekkeloos verloopt. Bij een seniorenverhuizing houden zij zich aan de regels van het verzorgingstehuis en leveren ze de oude woning bezemschoon op.

Uw bedrijf verhuizen?

Een bedrijfsverhuizing is vaak complex en vereist een goede organisatie. Allereerst is het belangrijk dat u stilstand van het bedrijf zoveel mogelijk voorkomt. Dat houdt in dat de medewerkers tijdens het verhuizen gewoon hun werk kunnen doen. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun bedrijfsverhuizing in het weekend uit te voeren. Om te besparen op de bedrijfsverhuizing kunt u uw medewerkers inschakelen. Het verhuisbedrijf levert in dat geval de verhuisdozen en labels, en uw medewerkers pakken ieder hun eigen spullen in. Door dit goed te labelen zorgen de erkende verhuizers ervoor dat alle verhuisdozen in het nieuwe pand op de juiste plek staan, zodat de medewerkers deze snel kunnen uitpakken en starten met hun werkzaamheden.

projectverhuizing Overijssel

Kantoor- en projectverhuizingen

Hoewel standaard, particuliere verhuizingen in Overijssel het meeste voorkomen, kunt u ook een verhuisdienst inhuren voor uw kantoor- of projectverhuizing. Net als een bedrijfsverhuizing vereist ook een kantoorverhuizing en projectverhuizing extra aandacht. Het is namelijk belangrijk om de werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan, omdat dit anders effect heeft op uw omzet. Bovendien is het, zeker bij een kantoorverhuizing, belangrijk dat de verhuizing goed georganiseerd is. Ook een projectverhuizing, zoals het verhuizen van scholen, laboratoria of andere bedrijven worden door een verhuisbedrijf uit Overijssel succesvol uitgevoerd. Dit is te danken aan een goede en strakke planning.

complete verhuizing Overijssel

Complete verhuizing

Naast kleine verhuizingen voeren wij natuurlijk ook complete particuliere- en kantoorverhuizingen af. Een complete verhuis is met name handig als u fulltime werkt, en gewoon geen tijd hebt om alle dozen in te pakken. Kiest u voor een complete verhuishulp, dan zullen er op de verhuisdag al vroeg enkele verhuizers bij u in Overijssel op de stoep staan voor het inpakken van uw spullen. Vervolgens vervoeren zij alles naar de nieuwe woning, en zetten zij elke doos en elk meubelstuk in de daarvoor bestemde ruimte. Het uitpakken is weer aan u. Ook een complete verhuishulp bieden wij goedkoop aan bij ons verhuisbedrijf.

kleine verhuizing

Kleine verhuizing

De meeste kleine verhuizingen bestaan uit de verhuis van studenten naar kamers. De term kleine verhuis kan echter ook slaan op het verhuizen van senioren naar een kleiner appartement. Over het algemeen zal een kleine opdracht ongeveer een halve dag duren, afhankelijk van de plaats waar u naar toe wilt verhuizen.

Wilt u zo goedkoop mogelijk uw zoon of dochter naar de studentenstad laten verhuizen? Overweeg dan om een groot deel van het werk met behulp van vrienden af te handelen. Onze verhuishulp bestaat uit diverse onderdelen zoals het huren van een verhuislift of een inpakservice, en wij passen deze graag aan op uw wensen.

Een zorgeloze bedrijfsverhuizing of seniorenverhuizing? Dat kan!

Huur goedkope verhuizers in en bespaar op de kosten van de verhuisdienst.

Gratis offertes aanvragen
verhuislift huren Overijssel

Verhuislift huren Overijssel

Naast verhuiswagens kunt u bij menig verhuisbedrijf tevens een verhuislift huren. Een verhuislift wordt over het algemeen ingezet voor de verhuizing uit een bovenwoning. Dankzij de verhuislift kunnen zware meubelstukken zoals een piano, dressoir of wasmachine gemakkelijk verplaatst worden, zonder risico op beschadigingen. Onze verhuizers uit Overijssel bieden verhuisliften aan in diverse soorten en maten. De maximale hoogte van een verhuislift is over het algemeen 29 meter, met een draagkracht van circa 250 kilo. Wil u de verhuislift zelf bedienen? Sluit dan altijd een goede verhuisverzekering af bij ons verhuisbedrijf in Overijssel.

wasmachine verhuizen Overijssel

Wasmachine verhuizen

Als u gaat verhuizen, dan zult u waarschijnlijk ook een deel van het witgoed meeverhuizen. Het verplaatsen van de wasmachine vraagt wel enige voorbereiding, om te zorgen dat er geen problemen optreden. Zo is het ten eerste belangrijk dat de wasmachine helemaal geen water meer bevat. Dit voorkomt u door op de avond voor de verhuizing de water- en stroomaansluitingen los te koppelen en het water weg te laten lopen. Ook het weg laten lopen van eventueel achtergebleven water uit het apparaat is dan nodig. Tot slot is het belangrijk om de trommel vast te zetten tijdens het vervoer. Wij helpen u met plezier.

piano verhuizen

Piano verhuizen Overijssel

Moet om de één of andere reden uw piano of vleugel verhuisd worden naar een ander pand? Dan is het zaak om deze verhuizing goed voor te bereiden. Het verplaatsen van piano’s is een risicovolle onderneming en is dan ook het beste door een erkend verhuizer af te handelen. U weet dan zeker dat de piano goed beschermd is, en dat er tijdens het vervoer geen schade kan ontstaan.

De prijs voor het verplaatsen van het instrument is afhankelijk van verscheidene factoren als de afstand tussen de locaties, de verdieping waar de piano op staat en het soort piano dat u heeft. Vraag gratis en vrijblijvend diverse offertes aan en bespaar tot 30% op de totaalprijs.

piano vervoer Overijssel

Piano vervoer

Het is verstandig om het vervoer van piano’s over te laten aan ervaren verhuizers uit Overijssel. Het vervoeren van dit instrument is een vak apart. Piano’s wegen al gauw 300 kilo en ze zijn bovendien erg kostbaar en kwetsbaar. Voor het vervoer wordt het instrument goed ingepakt met dekens en stretchfolie. De extra lagen dienen als goede bescherming. Hebt u een erg zware piano of vleugel? Dan werkt menig verhuisbedrijf uit Overijssel met minstens 4 ervaren verhuizers. Vanwege de afmetingen en het gewicht wordt het instrument nooit via de trap verhuisd. Als er geen lift aanwezig is dan gebruiken de verhuizers een verhuislift. Eenmaal buiten wordt de piano op een zogenaamde ‘hond’ geplaatst. Hiermee rijden de verhuizers het instrument eenvoudig over drempels. In de verhuiswagen wordt de piano vastgezet met spanbanden om te voorkomen dat deze omvalt en beschadigd raakt.

Meubeltransport

In de tijd dat u gaat verhuizen hebt u vaak te maken met vele onverwachte kosten. Hebt u maar een beperkt budget, maar wil u graag dat al uw meubelstukken veilig worden vervoerd? Kies dan voor enkel een meubeltransport bij een verhuisbedrijf uit Overijssel.

Bij een meubeltransport bent u eigenhandig verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten, maar verzorgen wij het vervoer. Een andere optie is om niet te kiezen voor meubeltransport, maar om een verhuiswagen inclusief of exclusief chauffeur te huren.

Kijk vooraf altijd goed naar uw verhuisverzekering om zeker te weten dat eventuele schade gedekt wordt.

Voordelen meubeltransport uitbesteden

Met het inhuren van een verhuisdienst voor uw meubeltransport, hoeft u niet zelf in de grote vrachtwagen te rijden. Veel particulieren zien hier tegenop of hebben, in het geval van de grotere verhuiswagens, geen geschikt rijbewijs. Met professioneel meubeltransport profiteert u van de kennis en ervaring van een professioneel verhuizer zonder daar de hoofdprijs voor te betalen! Bovendien zit er bij meubeltransport vaak standaard verzekering ingesloten. Dit houdt in dat eventuele beschadigingen die tijdens het transport ontstaan vergoed worden. Dit is niet het geval als u zelf uw inboedel verhuist! Het uitbesteden van meubeltransport heeft de volgende voordelen:

 • Uw inboedel is verzekerd tegen schade.
 • U hoeft niet zelf in een grote vrachtwagen te rijden.
 • U profiteert van de kennis en ervaring van een vakman.
verhuisverzekering afsluiten

Verhuisverzekering afsluiten

Een verhuizing brengt enkele risico’s met zich mee, met name op het verplaatsen van uw meubels. Zeker wanneer u ervoor kiest om zelf de meubelstukken te verplaatsen is het mogelijk dat er een beschadiging ontstaat op de grotere onderdelen zoals een piano of wasmachine. Een standaard inboedelverzekering geeft alleen een vergoeding binnen bepaalde voorwaarden. Gaat u zelf aan de slag met verhuizen? Dan adviseren wij u om een verhuisverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat u tijdens de verhuisdag geen extra kosten oploopt door een onverhoopt ongeluk of tegenslag. Binnen een verhuisverzekering vallen onder meer de ontstane schade tijdens het vervoer of in een tijdelijk opslag. Eventueel is het een optie de verhuisverzekering toe te passen op de verhuis van kunst en antiek.

kunst verhuizen Overijssel

Antiek en kunst verhuizen

Wij gaven al aan dat wij zowel particulieren als bedrijven kunnen verhuizen. De meeste particuliere verhuizingen bestaan voor ons verhuisbedrijf in Overijssel uit het vervoeren van de meubels en eventueel het besturen van een verhuislift. In een aantal gevallen is echter meer gespecialiseerde hulp vereist, bijvoorbeeld in het geval van de verhuis van kunst en antiek.

Bij het vervoeren van kunst en antiek zullen onze verhuizers met speciaal op maat gemaakte kratten en klimaatbeheerste verhuiswagens aan de slag gaan om beschadigingen te voorkomen. Het is toch verstandig om een goede verhuisverzekering af te sluiten. Dit geeft u de nodige extra garantie.

meubels demonteren en monteren in Overijssel

Demontage en montage van meubels

Weet u niet goed waar u zult beginnen met het inpakken van uw inboedel, of hebt u geen idee hoe u diverse onderdelen moet demonteren om zo verplaatsing mogelijk te maken? Vraag dan of één van de bij ons netwerk betrokken verhuizers uit Overijssel u komt ondersteunen bij de demontage (en eventueel montage) van uw inboedel. Onze vakman zal de demontage spoedig afgerond hebben, opdat er geen tijd verloren gaat. Dankzij de montage van dezelfde onderdelen in het nieuwe huis profiteert u bovendien snel van een optimaal wooncomfort. Voor een tijdelijke opslag kunnen wij eveneens uw meubilair vakkundig demonteren.

goederenopslag Overijssel

Goederenopslag

Laat u een nieuw pand in Overijssel bouwen, maar wordt deze niet helemaal binnen de gestelde tijd opgeleverd? Dan is het een optie dat u tijdelijk in een kleinere woning of zelfs een hotel moet verblijven. Uw inboedel kan hier vaak niet volledig in worden geïnstalleerd. Een optie is dan om te kiezen voor een tijdelijke opslag. Vele verhuisbedrijven hebben een samenwerking gesloten met een dergelijke opslag. In een opslag worden uw meubels, vervoersmiddelen of elektrische apparaten veilig opgeslagen tegen lage kosten. U kunt ten alle tijde bij uw eigendommen, zodat u relatief weinig overlast ervaart en erbij kan wanneer het nodig is.

inpakservice Overijssel

Inpakservice

Bent u altijd druk aan het werk en hebt u geen idee waar u de tijd vandaan moet halen voor het inpakken van al uw spullen? Menig verhuisbedrijf uit Overijssel heeft een speciale inpakservice in het leven geroepen. Maakt u gebruik van een dergelijke inpakservice dan zullen er op de dag van de verhuizing een aantal verhuizers vroeg bij u langskomen om alles in te pakken. Vervolgens zullen zij de inboedel vervoeren, en tevens de boel weer uitladen. De aan ons gelieerde verhuizers maken gebruik van speciale technieken om snel alles in te pakken. U bent zelf verantwoordelijk voor het uitpakken van het materiaal. Onze inpakservice is gemakkelijk en goedkoop!

Op zoek naar een goedkope verhuisdienst? Kies voor de inpakservice!

Laat uw complete inboedel inpakken vanaf slechts €40,- per uur.

Offertes aanvragen

Verhuishulp Overijssel

Wij spraken al over onze verhuisservice. Naast de standaard verhuisservice bieden wij echter ook een verhuishulp aan. Bij verhuishulp gaat het om kleinere diensten, die de verhuisdag sneller laten verlopen, maar waarvoor u minder hoge kosten betaalt. Denk bij de verhuis hulp onder andere aan ondersteuning bij het laden en lossen van uw inboedel, of aan het huren van een verhuizer en verhuiswagen voor een halve dag. Ook kunt u een verhuizer inhuren om de verhuislift te bedienen. Onze verhuishulp is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Voor bedrijven in Overijssel geldt bijvoorbeeld dat wij op meerdere dagen het kantoormeubilair kunnen vervoeren, of al eerde bepaalde zaken monteren of demonteren.

Voordelen van verhuishulp

Het inhuren van een verhuishulp heeft veel voordelen. Allereerst bespaart u hiermee een hoop waardevolle tijd. U bent niet afhankelijk van vrienden of familie die op het laatste moment af kunnen zeggen en u hoeft zelf niet de zware verhuisdozen te tillen. Twijfelt u nog? Dit zijn de belangrijkste voordelen van het inhuren van een verhuishulp:

 • De verhuisdag verloopt snel en soepel, wat stress vermindert.
 • Uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tegen schade.
 • U bespaart uzelf een hoop tijd door het inpakken of monteren van meubels uit te besteden.

Vergunning nodig bij verhuizen?

In sommige gevallen hebt u een vergunning nodig tijdens een verhuizing. Woont u bijvoorbeeld in een drukke straat? Dan is het wellicht verstandig om een parkeervak te reserveren of hier een vergunning voor aan te vragen. Zo voorkomt u dat er geen plek is voor de verhuiswagen of eventueel voor een puincontainer.

Het regelen van een vergunning kan enige tijd in beslag nemen. Neem hierover tijdig contact op met uw gemeente. Een nadeel van een parkeervergunning moeten regelen is dat dit extra kosten met zich meebrengt. In sommige gevallen hebt u echter helaas geen andere keus.

Verhuistips

Eén van de belangrijkste verhuistips die wij u kunnen geven is: begin op tijd. Op die manier bent u verzekerd van een goede voorbereiding en weet u zeker dat uw verhuisdag zonder grote problemen verloopt. Pak spullen die u niet meer gebruikt alvast in en geef op de verhuisdoos duidelijk aan welke spullen hierin zitten. Als u een verhuisdienst inschakelt is het bovendien handig te vermelden naar welke kamer de verhuisdozen moeten: naar de keuken, woonkamer, slaapkamer of eerst naar zolder? Zo worden alle dozen direct naar de juiste plek getild en hoeft u niet vaker de zware dozen te tillen. Meet vooraf of de meubels door de deuren of het trapgat passen om ongewenste verrassingen te voorkomen en verdeel het zware gewicht over meerdere verhuisdozen.

Goedkoop verhuisbedrijf in Overijssel?

Elk verhuisbedrijf in Overijssel mag zijn eigen tarief hanteren. Hierdoor verschillen de verhuiskosten per bedrijf enorm.

Een goedkoop bedrijf staat dus niet gelijk aan een onprofessioneel of onbetrouwbaar bedrijf. Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf bij u in de buurt? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze offerteservice. Zo krijgt u inzicht in de verschillende verhuiskosten en kiest u gemakkelijk voor het bedrijf met de beste prijs.

Of het nu gaat om een seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing, internationale-, of particuliere verhuizing: met een verhuisbedrijf uit ons netwerk in Overijssel bent u verzekerd van de beste service tegen de laagste prijzen!

Keurmerken

Eén van de keurmerken waar u op kunt letten bij het uitzoeken van een verhuisbedrijf in Overijssel is die van de Erkende Verhuizers. Erkende Verhuizers voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit. Hier worden ze regelmatig afhankelijk op getoetst. Als u kiest voor Erkende Verhuizers dan brengt dit een aantal voordelen met zich mee.

 • U geniet van uitstekende kwaliteit omdat het bedrijf aan verschillende eisen moet voldoen.
 • Bij Erkende Verhuizers geniet u van een extra uitgebreide verhuisverzekering. Deze dekt uw inboedel tot €100.000,-.
 • U bent verzekerd van vakkundige opgeleide verhuizers.
 • U hebt een absolute zekerheid over uw aanbetaling. Gaat het bedrijf failliet? Dan bent u de aanbetaling niet kwijt.
verhuizers Overijssel

Gratis offertes voor verhuizers inhuren vergelijken!

U begrijpt dat een verhuizing geen eenvoudige klus is. Het is dan ook verstandig om hiervoor een verhuisbedrijf uit Overijssel in te schakelen. Wilt u het liefste goedkoop verhuizen? Bij ons bespaart u door verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken! Ons netwerk bestaat namelijk uit meerdere verhuisbedrijven. Er zit dus ook altijd een verhuisbedrijf in Overijssel of in de omgeving van Overijssel. Als u uw gegevens achterlaat op de offertepagina dan ontvangt u vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5) ontvangt van specialisten uit uw regio. Vergelijk deze offertes zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor het verhuisbedrijf uit Overijssel die het beste bij u past. Het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend. De vakmannen zijn u met alle plezier van dienst!

Start nu de offerteaanvraag!

Handige externe links

 • verhuizen.post.nl: verhuisservice van PostNL, voor het doorsturen van uw post naar uw nieuwe adres.
 • consumentenbond.nl: online tool van de consumentenbond, die u via email helpt met uw verhuisplanning.
 • degeschillencommissie.nl: voor als u hulp nodig heeft bij een geschil die tussen u en het verhuisbedrijf is ontstaan.