Goedkoop verhuisbedrijf Groningen

Woont u in Groningen en zoekt u naar een goedkoop maar ervaren verhuisbedrijf uit de regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met een groot aantal verhuizers uit de buurt. Of het nu gaat om het verhuizen van particulieren of bedrijven, zij draaien hier hun hand niet voor om, en zullen de klus snel en vakkundig afhandelen. Wilt u weten wat de kosten worden voor het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Groningen? Of de kosten voor een tijdelijke opslag? Vraag vrijblijvend meerdere offertes bij ons aan. Vergelijk de offertes op prijs en aanbod en vind zo het verhuisbedrijf dat u kan inschakelen voor de verhuizing.

verhuisbedrijf Groningen

Navigeer op deze pagina naar:

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Staat er een verhuizing op de planning? Dan zult u een keuze moeten maken tussen het inschakelen van een verhuisbedrijf of de hulp van vrienden en familie. Het inschakelen van vrienden en familie is goedkoper, maar toch is dit niet altijd de beste optie. Een professioneel verhuisbedrijf uit Groningen brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Dankzij vele jaren ervaring zal uw verhuizing met een professioneel verhuisbedrijf een stuk sneller verlopen. Hierdoor hebt u meer tijd over om uw nieuwe woning in te richten en hoeft u minder vrije dagen op te nemen. Omdat een verhuisbedrijf iedere dag te maken heeft met dergelijke klussen weten ze precies hoe ze veilig te werk moeten gaan. De kans op schade aan uw spullen is daardoor erg klein. Gaat er toch iets kapot? Dan bent u verzekerd tegen schade. Houd er bovendien rekening mee dat uw vrienden en familie geen ervaring hebben in het tillen van zware spullen.

U wilt natuurlijk voorkomen dat uw oom door zijn rug gaat en hier wekenlang last van blijft houden.

Een grote tafel of een wasmachine kan behoorlijk zwaar zijn. Professionele verhuizers weten precies hoe ze zoiets moeten vervoeren waardoor de kans op klachten een stuk kleiner is. Kortgezegd zijn dit de belangrijkste voordelen van een professioneel verhuisbedrijf uit Groningen:

 • Ervaring
 • Veiliger verhuizen
 • Sneller verhuizen
verhuizen voor particulieren

Verhuizen voor particulieren

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlander zo’n vijf keer in het leven verhuist. Dit betekent dat elke particulier wel eens te maken krijgt met een verhuizing. Menig verhuisbedrijf uit Groningen is dan ook gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren. De verhuizers helpen u dan ook met alle plezier bij het vervoeren van de inboedel, of het laden en lossen. Voor particulieren geldt dat er diverse extra services bijkomen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de inpakservice die wij aanbieden of hulp bij het aanvragen van een tijdelijke opslag. Met onze verhuishulp zal elke verhuis gemakkelijk en zonder stress verlopen.

verhuizen voor bedrijven

Verhuizen voor bedrijven

Voor bedrijven geldt dat verhuizen niet goedkoop is, dit komt doordat er vaak één of meerdere werkdagen verloren gaan met de verhuizing, wat nadelig is voor de inkomsten. Door een erkend verhuisbedrijf uit Groningen in te schakelen, is het mogelijk de verhuizing sterk te stroomlijnen, waardoor de kosten beperkt blijven. Bedrijven kunnen onze verhuizers bijvoorbeeld inhuren voor het inpakken van het grootste deel van de spullen. Daarnaast is het een optie om bedrijven in twee delen te verhuizen. Dit betekent dat er weinig werktijd verloren gaat. Zoekt u naar een oplossing voor het verhuizen van één van uw bedrijven? Wij helpen graag.

goedkoop verhuisbedrijf Groningen

Werkwijze van verhuisbedrijf

Staat er een verhuizing bij u op de planning en denkt u erover na om een verhuisbedrijf uit Groningen in te huren? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar de werkwijze van een verhuisbedrijf. De exacte werkwijze hangt af van uw eigen wensen. Hieronder vindt u een voorbeeld van hoe een verhuisdag eruit kan zien.

 • De eerste stap is contact opnemen met het verhuisbedrijf in Groningen. U geeft uw wensen aan en maakt afspraken voor de verhuisdag.
 • Deze stap in de werkwijze is optioneel. Hebt u aangegeven dat de verhuizers mogen helpen bij het inpakken van spullen en het demonteren van meubels? Dan komen ze op een afgesproken dag bij u langs, bij voorkeur de dag voor de verhuizing.
 • Is de verhuisdag aangebroken? Het verhuisbedrijf staat op tijd klaar in Groningen en begint direct met het inladen van de wagen.
 • Zit de verhuiswagen helemaal vol? Dan rijdt deze richting uw nieuwe huis. U kunt hier in uw eigen auto achteraan rijden. Op de plaats van bestemming zetten de verhuizers alle spullen in uw nieuwe huis.
 • Hebt u aangegeven dat u hulp nodig hebt bij het uitpakken en het in elkaar zetten van meubels? Dan blijven de verhuizers nog even. Ze sluiten ook altijd apparaten zoals de wasmachine aan. Als alle taken zijn volbracht dan gaan het verhuisbedrijf er weer vandoor en kunt u genieten van uw nieuwe huis in Groningen.
kosten verhuisbedrijf Groningen

Kosten verhuisbedrijf

Het is niet gek dat u zich afvraagt: hoeveel kost een verhuisbedrijf? De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Groningen hangen af van verscheidene factoren. Wij delen de kosten over het algemeen op in drie delen. Dat zijn de kosten voor (1) het inhuren van de verhuizers, (2) het huren van een verhuiswagen, en (3) de voorrijkosten. Onder andere de grootte van de wagen en de tijd die wij moeten besteden aan het vervoer vormen grote invloedsfactors op de uiteindelijke prijs. Wanneer u naar een flat of appartement verhuist, dan zult u ongeveer rekening moeten houden met een gemiddelde prijs van €750,- terwijl een verhuizing naar een twee onder één kap rond de €900,- valt. Wilt u echter ook hulp bij het inpakken van dozen en het in elkaar zetten van meubels? Dan kunt u al gauw €400,- tot €700,- bij de kosten optellen.

Denkt u erover na om extra verhuizers in te huren?

Deze kosten gemiddeld €30,- tot €50,- per uur wat resulteert in een hogere uiteindelijke kostprijs. In sommige gevallen is het echter voordeliger om meer verhuizers in te schakelen. Hoe meer hulp, hoe sneller u immers klaar bent. Het is daarnaast verstandig om rekening te houden met eventuele extra verhuiskosten. Zo kost een verhuislift circa €65,- per uur en een parkeervergunning €20,- tot €50,-. In onderstaande prijstabel vindt u nog een aantal gemiddelde prijzen per dienst.

Prijstabel: kosten verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuizer inhuren €30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³) €60,- per uur
Verhuiscontainer (3 m³ tot 35 m³) €100,- tot €1.200,-
Parkeervergunning €20,- tot €50,-
Inpakservice €40,- per uur
Montage / demontage van meubels €40,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,-
Verhuislift service €65,- per uur
Goederenopslag (inboedel, 30 m³) Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Bespaartips voor uw verhuizing

De grootste bespaartip is uiteraard om zoveel mogelijk zelf te doen. Het is een optie om het demonteren van meubels en het inpakken van uw inboedel te laten doen door heen verhuisbedrijf uit Groningen. Het is echter een stuk goedkoper als u deze werkzaamheden zelf uitvoert. Help bovendien zoveel mogelijk bij het in- en uitladen van de verhuiswagen. Hoe sneller u klaar bent, hoe goedkoper de verhuizing. Het is daarnaast verstandig om een grote opruiming te houden voordat u gaat verhuizen. Gooi oude en overtollige spullen weg. Zo hoeft u minder in te pakken en kunt u efficiënter gebruik maken van de capaciteit van het verhuisvervoer. Wist u daarnaast dat u op doordeweekse dagen geniet van goedkope verhuizers? Er worden veelal weekendtoeslagen door verhuisbedrijven uit Groningen gerekend. Op zaterdag betaalt u gauw 25% meer en op zondag al 75%. Wist u bovendien dat u kunt besparen op de uitgaven voor een verhuisbedrijf uit Groningen door offertes te vergelijken? Als u meerdere offertes met elkaar vergelijkt dan hebt u zicht op de gemiddelde kostprijs. Het is dan heel eenvoudig om het verhuisbedrijf met de laagste prijzen te kiezen. U kunt hierdoor tot wel 30% op de uiteindelijke kostprijs besparen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Het is altijd fijn als u kunt besparen. Het is dan ook goed om te achterhalen of de verhuiskosten aftrekbaar zijn. Letterlijke verhuiskosten, denk hierbij aan het betalen van een verhuisbedrijf uit Groningen, zijn helaas niet fiscaal aftrekbaar. Wel is het mogelijk om met een lening verhuiskosten te financieren. Vervolgens kunt u deze lening in minder brengen op uw vermogen in box 3 van de inkomstenbelasting. Hierbij geldt wel een drempel van €2.900,- wanneer u geen fiscale partner hebt en €5.800,- wanneer u wel een fiscale partner hebt. Op deze manier maakt u een aantal verhuiskosten indirect fiscaal aftrekbaar. Daarnaast zijn er nog een aantal direct aftrekbare verhuiskosten in box 1 van de inkomstenbelasting. Denk hierbij aan notariskosten van de hypotheekakte of taxatiekosten van uw woning in Groningen. Hebt u een eigen bedrijf? Bij een vennootschap of een eenmanszaak kunt u het grootste deel van de bedrijfsverhuizing aftrekken. Bevindt uw eenmanszaak zich op hetzelfde adres als uw eigen huis? In dat geval is het een optie om tot een derde van de verhuiskosten af te trekken. Hebt u 18 verhuisdozen waarvan u 6 voor uw eenmanszaak gebruikt? Dan kunt u 30% van de verhuiskosten aftrekken.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Laat uw gegevens achter via het offerteformulier, zodat wij u meerdere offertes kunnen toesturen.

Offertes aanvragen

complete verhuisservice Groningen

Verhuisservice

Wanneer wij spreken van een verhuisservice, dan gaat het feitelijk over alle diensten die een verhuisbedrijf uit Groningen aanbiedt. De klussen binnen een verhuisservice variëren van het huren van een verhuislift, tot het verplaatsen van de wasmachine en piano, en van het zorgen voor de juiste opslag tot het aanbieden van een inpakservice. Het grote voordeel van de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Groningen, is dat het precies op maat is te ontwerpen. Zo heeft men bij een projectverhuizing vaak meer ondersteuning nodig dan een student die op kamers. Door onze aangepaste hulp, betaalt u nooit teveel, en geniet u in korte tijd van uw nieuwe woning of kantoorpand.

verhuislift huren Groningen

Verhuislift huren

Naast het huren van een verhuiswagen is het voor particulieren uit Groningen ook mogelijk om bij ons goedkoop een verhuislift te huren. Het huren van een verhuislift is vaak inclusief verhuizer die hem bedient, omdat dit enige handigheid vereist. Een verhuislift is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, met een maximale hoogte van 29 meter, en draagkracht van 250 kilo. Onder andere particulieren die op een bovenverdieping met nauwe trap wonen hebben baat bij het huren van een verhuislift. Bent u redelijk handig en kunt u de verhuislift zelf besturen? Dit zal aanzienlijk in de prijzen schelen.

piano verhuizen Groningen

Piano verhuizen

Naast het verplaatsen van de wasmachine is ook het verplaatsen van een piano een klus die de nodige voorbereiding vereist. Zo dient u onder andere de klep van het apparaat goed dicht te maken, en moet de volledige omvang beschermd worden met bubbelfolie of dekens. Om te voorkomen dat de piano of vleugel beschadigt, adviseren wij altijd één van onze verhuizers in te schakelen voor deze klus.

Onze verhuizers maken gebruik van een speciale verhuislift, en dichte wagen en zorgen ervoor dat de piano binnen korte tijd weer op de juiste plek staat. Wij helpen u met alle plezier verder.

piano veilig vervoeren

Piano vervoer

Wist u dat piano’s gemiddeld 150 tot wel 350 kilo wegen? U begrijpt dat het vervoeren van piano’s niet eenvoudig is. Naast het zware gewicht moet u ook rekening houden met het feit dat piano’s kwetsbaar, kostbaar en onhandig om te vervoeren zijn. Het is dan ook verstandig om hiervoor een verhuisbedrijf uit Groningen in te schakelen. Ervaren verhuizers weten precies hoe ze deze instrumenten heelhuids van de ene naar de andere locatie moeten vervoeren. Om beschadigingen te voorkomen wordt een piano goed ingepakt. De verhuizers brengen verschillende lagen van dekens en stretchfolie aan. In de meeste gevallen worden 4 verhuizers ingeschakeld voor pianovervoer. Met behulp van een zogenaamde piano hond rijden de verhuizers het instrument eenvoudig over drempels. Woont u in een appartement zonder lift? Het is onmogelijk om piano’s via de trap te verplaatsen. In dit geval zal er dus een verhuislift gebruikt moeten worden.

wasmachine vervoeren door verhuizers

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van de wasmachine is een klus die de nodige voorbereiding vereist. Eén van de meest voorkomende problemen tijdens een verhuizing is namelijk wateroverlast van water uit de wasmachine. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk de wasmachine uiterlijk de avond voor de verhuizing te ontkoppelen van water en stroom. Laat het water uit de slangen lopen, en bindt deze vervolgens vast. Zet de wasmachine op een verhoging, kantel deze en laat via een klepje aan de onderzijde het water uit de machine zelf weglopen. Om te voorkomen dat de trommel beschadigt zet u deze vast.

meubeltransport Groningen

Meubeltransport

De term meubeltransport staat voor het hele proces van het vervoeren van een meubelstuk. Bij een meubeltransport hoort bijvoorbeeld het tillen van de meubels uit een woning in Groningen met behulp van een verhuislift, maar ook het verschepen van de inboedel naar het buitenland valt onder het meubeltransport. Welke vorm van meubeltransport ook nodig is, het is van belang dat u kiest voor een goede verhuisverzekering. Tijdens het transport is het namelijk goed mogelijk dat er beschadigingen ontstaan aan een meubelstuk. Wij informeren u met alle plezier over een verhuisverzekering.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Goedkoop verhuizen? Door het aanbod van diverse verhuizers met elkaar te vergelijken is het mogelijk tot wel 30% op de kosten te besparen. Vraag bij ons vrijblijvend enkele prijsopgaven aan en vergelijk deze zelf op prijs en aanbod. Kies zo altijd voor het verhuisbedrijf dat het beste bij uw wensen past!

offerte van verhuisbedrijf Groningen
antiek en kunst verhuizen

Antiek en kunst verhuizen

Naast de verhuis van standaard meubilair, hebben sommige particulieren uit Groningen enkele kostbare stukken antiek of kunst die een speciale behandeling vragen. Voor het vervoeren van kunst en antiek zullen onze verhuizers gebruik maken van op maat gemaakte kratten, en luchtgeveerde en klimaatbeheerste verhuiswagens. Dit betekent dat uw kunst geen nadelig effect ondervindt van temperatuurschommelingen en blijft de stootgevoeligheid beperkt. Wij raden u wel aan om goed de voorwaarden in een verhuisverzekering te onderzoeken. Op deze manier weet u zeker dat uw kunst en antiek op de juiste wijze verzekerd blijven tijdens het vervoer.

verhuisverzekering nodig?

Verhuisverzekering afsluiten

Wanneer bedrijven (en particulieren) gaan verhuizen, dan bestaan er diverse risico’s waar rekening mee moet worden gehouden. U loopt bijvoorbeeld de kans op schade aan het meubilair tijdens het vervoer of het laden en lossen, maar ook diefstal is mogelijk tijdens een verhuizing. Om grote geldschade te voorkomen is het mogelijk een verhuisverzekering af te sluiten. Een standaard verhuisverzekering wordt de schade aan de inboedel in geld uitgekeerd, mits de schade niet is ontstaan door eigen toedoen. Erkende Verhuizers bieden bovendien een speciale verhuisverzekering aan, die de inboedel tot een bedrag van €100.000,- verzekert.

verhuishulp monteren van meubels

Demontage en montage van meubels

Vergelijkbaar met het verhuizen van senioren naar een kleinere woning of bejaardentehuis, is de verhuizing naar een zorginstelling. Ook de verhuizing naar een zorginstelling kan veel stress opleveren voor de klant. In overleg met de begeleiding zullen wij voor een dergelijke verhuisdag kijken naar het beste draaiboek, en op basis van die wensen de klus uitvoeren. Zo is het een optie om eerst van alle kamers een schets te laten tekenen, waarop onze verhuizers uit Groningen alle meubilair in het nieuwe pand direct goed neerzet. Zeker weten dat alles goed gaat? Sluit een verhuisverzekering af bij het verhuisbedrijf.

opslag van goederen

Goederenopslag

Wie in vrije korte tijd moet verhuizen, of wie een koophuis heeft gekocht, kan er tegenaan lopen dat hij gedurende een paar weken geen huis heeft. Het kan dan ook nodig zijn om te zorgen voor een tijdelijke opslag. Menig verhuisbedrijf uit ons netwerk heeft dan ook afspraken met goederenopslagen in de regio. Dit betekent vaak dat u relatief goedkoop een garagebox of zeecontainer kunt huren, waar u de goederen in de opslag kunt doen. Het is afhankelijk van uw wensen voor vervoer en de verhuisverzekering die u heeft, wat de beste optie is voor het verplaatsen van de meubels naar de opslag.

inpakservice van verhuizers

Inpakservice

Onze verhuishulp bestaat uit diverse onderdelen, waaronder een inpakservice. Moet u plotseling verhuizen en hebt u geen tijd om alles in te pakken? Kost het inpakken u veel (werk)tijd of al uw vrije avonden? Overweeg dan om gebruik te maken van de inpakservice. Een aantal verhuizers zullen dan op de verhuisdag al vroeg bij u in Groningen op de stoep staan, om de spullen in te pakken, en later op de dag alles te verhuizen. Op deze wijze kunnen wij binnen een dag de volledige verhuizing voor u afhandelen. Omdat onze inpakservice relatief goedkoop is, maken tegenwoordig steeds meer klanten er gebruik van.

verhuishulp in Groningen

Verhuishulp

Wij spraken hierboven al over onze verhuisservice en alle taken die daaronder vallen. Naast onze verhuisservice voor bedrijven en particulieren bieden wij tevens verhuishulp aan. De term verhuishulp staat voor wat kleinere klussen die wij op het gebied van verhuizingen kunnen uitvoeren. Onder de verhuishulp vallen onder andere werkzaamheden als ondersteuning bij het laden en lossen van de spullen, het huren van een verhuiswagen en bestuurder voor een halve dag, of hulp bij het verplaatsen van een piano of wasmachine. Welke verhuishulp het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw budget en de mate waarin u eigenhandig klussen kunt uitvoeren.

Doe-het-zelf

Wil u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dan is het aan te raden een groot deel van de verhuizing zelf uit te voeren. Menig verhuisbedrijf uit Groningen biedt daarom de mogelijkheid aan om enkel een verhuisauto met bestuurder te huren. Op deze manier zorgt u voor een veilig vervoer van de spullen, terwijl u aanzienlijk op de kosten bespaart. Een risico bij het inschakelen van vrienden is dat deze het werk sneller zwaarder vinden dan echte verhuizers. Zorg daarom voor voldoende hulp.

Seniorenverhuizing

Het verhuizen van senioren is een klus die meer aandacht vereist dan een standaard verhuizing. De verhuizers van ons verhuisbedrijf in Groningen bieden daarom een speciale senioren verhuishulp aan. Tijdens deze verhuisklus wordt de inboedel ingepakt, en op de nieuwe locatie weer op vrijwel dezelfde plek in de kamer gezet. Daarnaast kunnen onze verhuizers ervoor zorgen dat het oude pand op de juiste wijze opgeleverd wordt. Goedkoop maar snel verhuizen voor senioren, dat is waar wij voor staan.

Zorginstellingen

Vergelijkbaar met het verhuizen van senioren naar een kleinere woning of bejaardentehuis, is de verhuizing naar een zorginstelling. Ook de verhuizing naar een zorginstelling kan veel stress opleveren voor de klant. In overleg met de begeleiding zullen wij voor een dergelijke verhuisdag kijken naar het beste draaiboek, en op basis van die wensen de klus uitvoeren. Zo is het een optie om eerst van alle kamers een schets te laten tekenen, waarop onze verhuizers uit Groningen alle meubilair in het nieuwe pand direct goed neerzet.

verhuizing offerte Groningen
kleine verhuizing

Kleine verhuizing

Naast grote verhuisprojecten voeren wij ook menig kleine verhuizing uit. Onder kleine verhuizingen verstaan wij met name studentenverhuizingen en verhuizingen naar kleine appartementen. Een kleine verhuis is over het algemeen vrij goedkoop uit te voeren, en kost meestal maar een halve dag. Wil u voorkomen dat u veel geld kwijt bent aan het op kamers gaan van uw zoon of dochter? Overweeg dan om het grootste gedeelte van het proces met behulp van vrienden af te handelen, en schakel verhuizers in voor de grotere meubelstukken. Houd er rekening mee dat in de meeste studentensteden de kamers op bovenverdiepingen liggen. Een verhuislift kan dan uitkomst bieden.

grote verhuizing

Complete verhuizing

Wie denkt aan ondersteuning van verhuizers bij een verhuis denkt in de meeste gevallen aan hulp bij het vervoeren van de zware meubelstukken of tilhulp. Het is echter een optie om voor een complete verhuizing de hulp in te roepen van onze verhuizers in Groningen. Dit betekent dat er op de ochtend van de verhuisdag al vroege enkele specialisten bij u voor de deur zullen staan om de dozen in te pakken. Vervolgens zorgen zij ook voor het vervoer en zetten zij de dozen en het meubilair in de daarvoor bestemde ruimtes in het nieuwe pand. Wij helpen u met plezier.

verhuizing naar andere gemeente

Verhuizen naar andere gemeente

Heeft u werk gevonden in een ander deel van het land, dan is het natuurlijk noodzakelijk om hier naartoe te verhuizen. Een verhuizing naar een andere gemeente verschilt niet veel van die binnen de gemeente, behalve dan dat u meestal net iets eerder bepaalde zaken moet regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inschrijving in de gemeente, maar ook het aansluiten van water, gas en elektra. Een ander aandachtspunt is de vergelijking van offertes op basis van voorrij- en kilometerkosten. Binnen de gemeente heeft dit meestal geen invloed op de uiteindelijke kosten, maar buiten de gemeente kan dit oplopen tot relatief grote verschillen. Ook is het verstandig om vooraf al bepaalde parkeerontheffingen te regelen.

verhuizen naar een ander land

Verhuizen naar buitenland

Het verhuizen naar een ander land is niet goedkoop, en hiervoor heeft u vaak diverse vergunningen nodig. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Bij ons verhuisbedrijf in Groningen werken diverse specialisten die dit voor u kunnen regelen. Om de verhuizing te vergemakkelijken heeft menig verhuisbedrijf uit Groningen contact met diverse firma’s overzee. Dit betekent dat zij ervoor kunnen zorgen dat uw inboedel op de juiste wijze verscheept wordt, en vervolgens op de plek van bestemming direct naar uw nieuwe woning vervoerd wordt. Zo kunt u bij aankomst direct in het nieuwe huis trekken.

Kantoor- en projectverhuizingen

Tot slot willen wij uw aandacht nog vestigen op een service die wij speciaal voor bedrijven uitvoeren: de projectverhuizing. Dit is vergelijkbaar met de standaard kantoorverhuizing, behalve dan dat voor de projectverhuizing vaak extra handelingen nodig zijn. Zo is het met een projectverhuizing een optie om een laboratorium volledig naar een andere locatie over te brengen, of alle bewoners van een verzorgingsinstelling naar een verbeterd pand. Bij een projectverhuizing is het noodzakelijk om op voorhand een exact draaiboek te maken, en hiervoor alle onderdelen nauwkeurig te beschrijven. Op deze manier zorgen onze verhuizers uit Groningen ervoor dat uw projectverhuizing vakkundig wordt afgerond.

Vergunning nodig?

Bij het berekenen van de verhuiskosten moet u ook rekening houden met dingen waar u in eerste instantie wellicht helemaal niet aan had gedacht. In sommige gevallen is er bijvoorbeeld een parkeerontheffing of een parkeervergunning nodig. Om ervoor te zorgen dat de verhuizing zo spoedig en efficiënt mogelijk verloopt, is het belangrijk dat de verhuiswagen voor uw woning in Groningen kan parkeren. Is dit niet mogelijk? Dan hebt u een parkeervergunning nodig. Deze kunt u bij de gemeente aanvragen. Een parkeervergunning kost gemiddeld tussen de €20,- en €50,-. Weet u niet zeker of een vergunning nodig is? Neem hierover contact op met uw gemeente.

Keurmerken

Zoekt u een verhuisbedrijf in Groningen? Dan kunt u controleren of deze het keurmerk Erkende Verhuizer heeft. Dit kenmerk geeft aan dat het verhuisbedrijf aan bepaalde eisen voldoet op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. Hier wordt het bedrijf regelmatig op getest. Met een Erkende Verhuizer geniet u dus van een bepaalde kwaliteit en bovendien een aantal andere voordelen.

 • U bent verzekerd dat uw verhuizing wordt uitgevoerd. Gaat uw gekozen verhuisbedrijf uit Groningen failliet? Dan neemt een andere Erkende Verhuizer de klus over.
 • U geniet van vakkundige verhuizers. Elke Erkende Verhuizer moet namelijk verplicht minstens een paar opgeleide verhuizers in dienst hebben.
 • De algemene voorwaarden van uw verhuizing zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. Hierdoor hebt u altijd duidelijkheid en zekerheid.
 • U geniet van een verhuisverzekering waarbij uw inboedel tot €100.000,- is verzekerd.
 • Ontstaan er toch geschillen? Dan krijgt u deskundig en onafhankelijk advies.
verhuizen Groningen

Besparen? Verhuizers vergelijken!

Wilt u een verhuislift huren? Of bent u op zoek naar goedkope verhuizers? U bent bij ons aan het juiste adres! Ons netwerk bestaat namelijk uit meerdere verhuisbedrijven, er is ook altijd een bedrijf in Groningen of in de omgeving van Groningen beschikbaar. Door de verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken zult u besparen. Laat daarom vandaag nog uw gegevens achter via de offertepagina. Wij zorgen ervoor dat u gratis en helemaal vrijblijvend meerdere (max. 5) offertes ontvangt van verhuizers bij u uit de buurt. Vervolgens vergelijkt u de prijzen, voorwaarden en het aanbod van deze offertes waarna u zelf kiest welk verhuisbedrijf uit Groningen voor u aan de slag gaat. We helpen u graag!