Kunstopslag

Heeft u momenteel geen ruimte voor uw kunstwerken vanwege een verhuizing of verbouwing? En wilt u uw kunst tijdelijk veilig opslaan? Via ons netwerk van bedrijven kunt u snel een kunstopslag vinden. Een kunstopslag wordt beveiligd met bewakingscamera’s en desgewenst kan het bedrijf in kwestie zorgen voor extra beveiligingsmaatregelen. Ook kunnen zij alles voor u regelen wat met het vervoer te maken heeft, zoals douanehandelingen en verzekeringen. Zo kunt u uw kunst veilig opslaan.


Kunstopslag

Stabiele omgeving

Een kunstopslag dient vanzelfsprekend veilig en goed beveilig te zijn. Deze zijn meestal in de hoogste categorie beveiligd en staan in verbinding met de alarmcentrale. Ook worden er continu video opnamen gemaakt die door de beveiliging te bekijken is. De kunstwerken worden opgeslagen in stellingen die hier speciaal voor vervaardigd zijn.

Luchtvochtigheid

Uw kunst wordt opgeslagen onder de meest ideale omstandigheden. Een kunstopslag wordt niet alleen verwarmd, maar ook gekoeld, zodat uw kunstwerken altijd in een perfecte temperatuur bewaard blijven. Ook is er controle op de luchtvochtigheid. Daarnaast worden de kunstwerken regelmatig gecontroleerd op hun kwaliteit. Al onze opslagruimtes voldoen aan de voorschriften betreffende brandpreventie en compartimentering.

Verzekering

Bij kunstopslag is het verstandig om een verzekering af te sluiten. Er zijn hier diverse verzekeraars voor te vinden. Bij een kunstopslag kunt u zoals aangegeven altijd vertrouwen op een uitstekende beveiliging. Uw kunstwerken worden altijd veilig opgeslagen in beveiligde ruimtes. Hier hangen camera’s die alles 24 uur per dag registreren. Ook worden uw kunstwerken bij aankomst geregistreerd. Bedrijven die goederen en kunst opslaan maken hier een uitgebreid rapport van zodat er geen onduidelijkheden ontstaan, mocht er onverhoopt iets gebeuren. Desondanks is een verzekering geen overbodige luxe.

Kosten

De kosten voor kunstopslag is afhankelijk van diverse factoren, zoals de hoeveelheid kunst die u wilt opslaan en de periode. Wilt u de kunst bijvoorbeeld voor langere tijd onderbrengen, of alleen omdat u op vakantie gaat? Wil u extra bewaking? Door deze factoren kan de prijs lager of juist hoger uitvallen. Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor het veilig opslaan van uw kunst en u krijgt vervolgens van diverse bedrijven een overzicht met de kosten.

Kunstopslag offerte