Verhuislift prijzen

Als u op een verdieping woont is de kans groot dat u een verhuislift nodig hebt. Dankzij een verhuislift zijn zware meubelen binnen no time verhuisd. Een verhuislift, ook wel ladderlift of meubellift genoemd, bestaat uit verschillende hoogtes en een platform. Op dit platform plaatst u de meubels of verhuisdozen. U bent natuurlijk benieuwd naar de prijzen voordat u een verhuislift gaat regelen. De prijzen van verhuislift verhuur worden hier besproken. Wilt u een lift tegen lage prijzen huren via een verhuisservice? Menig verhuisservice is aangesloten bij ons netwerk. Wanneer u het contactformulier invult ontvangt u meerdere offertes van bedrijven uit ons netwerk. U vergelijkt het aanbod en de prijzen van de verschillende offertes. U kiest vervolgens zelf de verhuisservice bij wie u de ladderlift huurt tijdens het verhuizen.

verhuislift prijzen

Waarom een verhuislift huren?

Wanneer u gaat verhuizen is de kans groot dat er grote en zware meubels meeverhuisd moeten worden. Zware meubels langs de trap verhuizen is een uitdaging wanneer er geen traplift of gewone lift aanwezig is. Daarnaast komt het voor dat bepaalde meubels, zoals een piano, gewoonweg niet in de smalle trappenhuizen passen. Dankzij een verhuislift voorkomt u mogelijke schade aan meubels en muren. Ongelukken door het tillen van zware meubels zijn niet aan de orde. Verhuizen lukt daarnaast een stuk sneller indien u een lift gebruikt. De kosten voor het verhuizen liggen iets hoger na het huren van een lift. Het scheelt u echter een hoop stress en gedoe.

Welk type verhuislift?

U hebt de keuze uit twee verschillende soorten verhuisliften. De eerste optie is een verhuislift met aanhanger. Deze meubellift kunt u het beste huren bij een verhuizing van de eerste tot tiende verdieping. U bevestigd de verhuislift achter een auto met trekhaak. Deze soort meubellift kunt u eenvoudig zelf ophalen, bedienen en terugbrengen. Houd er rekening mee dat de auto de verhuislift kan trekken en dat u het juiste rijbewijs hebt. De tweede optie is het huren van een ladderlift op een bestelwagen. Deze is ideaal voor verhuizingen bij hogere verdiepingen. Een ladderlift op bestelwagen komt gemiddeld tot 33 meter of meer. De prijzen van een ladderlift op bestelwagen liggen hoger.

ladderlift prijzen

Bemand of onbemand?

Daarnaast kunt u kiezen tussen een bemande of onbemande meubellift. Tijdens het bedienen van een ladderlift moet u rekening houden met tal van veiligheidsregels. Maak bijvoorbeeld genoeg parkeerruimte vrij. Controleer of een vergunning nodig is. Maak de weg vrij van obstakels. Houd daarnaast te allen tijde het maximale laadvermogen in acht. U wilt tijdens het huren van de meubellift natuurlijk geen ongelukken veroorzaken. Als u een bemande meubellift gaat huren dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken tijdens het verhuizen. De vakmannen van de verhuisservice regelen alles voor u. De prijzen van een bemande ladderlift worden berekend per uur, of per dagtarief.

Hulp van verhuisbedrijf

Schakelt u tijdens uw verhuizing de hulp in van een verhuisbedrijf? In sommige gevallen is het huren van een verhuislift via het verhuisbedrijf interessant. Wellicht heeft het verhuisbedrijf zelf een meubellift welke u kunt huren tegen lagere kosten. Wanneer zij de verhuur van de ladderlift niet zelf regelen, dan hebben ze vaak een vaste partner met vaste afspraken. Hierdoor kunnen de prijzen tevens lager uitpakken. Bovendien hebt u via een verhuisbedrijf waarschijnlijk de beschikking over extra werkkrachten. Het inhuren van een ladderlift via een verhuisbedrijf zal u hierdoor veel tijd én kosten besparen. Hulp van een verhuisbedrijf is dus zeker aan te raden.

kosten verhuislift

Gemiddelde kosten verhuislift

Voordat u een verhuislift gaat huren bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. De kosten hangen af van een aantal factoren zoals de soort ladderlift en hoe lang u deze gebruikt. Tijdens het huren kunt u rekenen op prijzen rond de €65,- per uur. Huurt u de verhuislift liever een halve of hele dag? De prijzen liggen dan vast rond de €200,- tot €400,-. Als u weet hoeveel tijd u nodig hebt kunt u berekenen wanneer u de minste kosten kwijt bent. In het weekend moet u rekenen op extra kosten van circa €15,- per uur. De prijzen zijn inclusief één verhuizer die de lift bedient, exclusief btw.

traplift prijzen

Besparen door te vergelijken

Heeft u geen goederenlift of traplift in uw appartement en gaat u verhuizen? Het is verstandig om een ladderlift te huren. Als u een verhuisservice zoekt die deze verhuurt tegen lage prijzen, dan zit u bij ons goed. Wij zijn een netwerk van vakmannen met veel ervaring in verhuizen. Laat uw gegevens en een omschrijving van de klus achter op onze offertepagina. U krijgt hierna helemaal gratis en vrijblijvend een aantal offertes. De offertes vergelijkt u op basis van prijzen, aanbod en voorwaarden. U kiest vervolgens zelf de verhuisservice die u helpt verhuizen.