Goedkoop verhuisbedrijf Gelderland

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen en bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf uit Gelderland dat de klus goedkoop kan afhandelen? Of heeft u een zware piano of wasmachine die van drie hoog naar beneden moet? Dan zit u bij het netwerk van VSNM goed. De aan ons gelieerde verhuizers uit Gelderland ondersteunen zowel particulieren als bedrijven bij de verhuizing: van projectverhuizing tot tijdelijke opslag. Daarnaast heeft u tevens de optie om voor een halve dag een verhuiswagen met chauffeur te huren, of enkel mankracht bij het laden en lossen. Wilt u meer weten over de kosten voor de inzet van een verhuisbedrijf? Vul dan ons offerteformulier in en vergelijk offertes!

verhuisbedrijf in Gelderland

Navigeer op deze pagina naar:

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Verhuizingen worden in Gelderland regelmatig onderschat. Veel huiseigenaren kiezen ervoor om zelf hun verhuisdag te regelen omdat zij denken dat het goedkoper is, maar vaak kost het alsnog erg veel tijd, geld en moeite. Verhuizen is een vak dat menig verhuisbedrijf uit Gelderland over de jaren geperfectioneerd heeft. De goedkope verhuizers uit ons netwerk zijn ervaren in grote- en kleine verhuizingen, pianoverhuizingen, in- en uitpakken en het monteren en demonteren van meubilair. Door erkende verhuizers in te schakelen profiteert u van deze kennis, waardoor uw verhuisdag op rolletjes zal lopen. U hoeft zich niet te stressen en kan op uw nieuwe adres gaan uitpakken terwijl de vakmannen de rest van uw inboedel vervoeren. Er zitten tal van voordelen aan het inhuren van een verhuizer uit Gelderland:

  • U hoeft niet te tillen, waardoor u geen last krijgt van uw rug.
  • Alles is efficiënt ingepakt, zodat u de items op het nieuwe adres eenvoudig terugvindt.
  • Uw inboedel is op de dag zelf goed verzekerd.
  • De dag verloopt voorspoedig, waardoor u minder tijd hoeft vrij te nemen.
verhuizen van particulieren Gelderland

Verhuizen voor particulieren

Wanneer u gaat verhuizen dan heeft dit over het algemeen heel wat voeten in aarde. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Onze verhuizers kunnen u desgewenst helpen met een complete verhuizing. Dit betekent dat wij alles uitvoeren van inpakken tot uitladen en installatie. Daarnaast hebben particulieren diverse extra opties bij ons verhuisbedrijf. Wilt u besparen op de kosten? Huur dan enkel verhuizers voor het laden en lossen, of vraag ons verhuisbedrijf naar een goedkope opslag. Dankzij onze verhuishulp verloopt uw verhuisdag zonder stress, en bent u goedkoop uit, zelfs met het afsluiten van een verhuisverzekering. Bij menig verhuisbedrijf uit Gelderland kan u terecht voor een checklist zodat u niets vergeet.

verhuizen van bedrijven Gelderland

Verhuizen voor bedrijven

Hoewel de meeste verhuisbedrijven uit Gelderland zich richten op het verhuizen van particulieren, zijn wij tevens gespecialiseerd in de verhuizing van bedrijven. Wanneer een bedrijf gaat verhuizen, dan is het zaak om dit logistiek zo strak mogelijk aan te pakken. Kiest u voor één van onze verhuizers, dan zal er ruim van te voren een vakman bij u langskomen die u helpt met het maken van een verhuisplan. Hier geeft u diverse wensen op aan, zoals de wensen voor tijdelijke opslag van kantoormeubilair, of de mogelijkheid om het bedrijf in segmenten over te brengen. Wilt u geen dag werk missen? Geef dan aan dat u graag op zaterdag de verhuizing wil afronden. Via ons verhuisbedrijf bieden wij u graag zoveel mogelijk ondersteuning op maat.

werkwijze van goedkoop verhuisbedrijf

Werkwijze van verhuisbedrijf

Voordat u de offerte goedkeurt zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Hierin krijgt u de kans om uw persoonlijke wensen uit te spreken, zodat de verhuisdag verloopt zoals u wilt. Hoe de verhuisdag zelf verloopt is afhankelijk van de mate waarin u hulp inschakelt.

Besteedt u de volledige verhuisdag uit aan de verhuizers uit Gelderland? Dan komen zij ’s ochtends op de afgesproken tijd bij u langs met de verhuisdozen en het vervoer. Zij pakken alles goed in en labelen de verhuisdozen op zo’n manier dat alles bij het uitpakken gemakkelijk terug te vinden is. Daarna laden ze alles in de wagen en vervoeren zij de spullen naar uw nieuwe woonadres in Gelderland. Terwijl u begint met inrichten zullen de verhuizers alles naar binnen tillen.

kosten verhuisbedrijf Gelderland

Kosten verhuisbedrijf

Schakelt u een verhuisbedrijf uit Gelderland in voor de verhuisdag? Dan zult u rekening moeten houden met verschillende kosten. De totale verhuiskosten liggen gemiddeld tussen de €860,- tot €1.240,-. Afhankelijk van de extra diensten waar u gebruik van maakt loopt dit bedrag verder op. Ongeveer 30% van dit bedrag gaat naar het laden, 40% naar het transport en de overige 30% is bedoeld voor het lossen. Wilt u de verhuiskosten zo laag mogelijk houden? Schakel dan één verhuizer in voor het transporteren van uw inboedel. Voor de verhuizer betaalt u ongeveer €30,- tot €50,- per uur. Wanneer u slechts één verhuizer inschakelt, raden wij u aan tevens hulp te vragen aan familie en vrienden. Als dit niet mogelijk is, overweeg dan om meerdere verhuizers in te schakelen. De verhuiswagen kost ongeveer €60,- per uur. Maakt u tevens gebruik van een inpakservice? Voor €40,- per uur bespaart u zichzelf flink wat stress. Hetzelfde geldt voor de montageservice. Terwijl u uw verhuisdozen uitpakt, monteren de verhuizers uw meubilair voor slechts €40,- per uur.

Prijstabel: kosten verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuizer inhuren €30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³) €60,- per uur
Verhuiscontainer (3 m³ tot 35 m³) €100,- tot €1.200,-
Parkeervergunning €20,- tot €50,-
Inpakservice €40,- per uur
Montage / demontage van meubels €40,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,-
Verhuislift service €65,- per uur
Goederenopslag (inboedel, 30 m³) Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Bespaartips voor uw verhuizing

Wij begrijpen dat het inrichten van een nieuwe woning al duur genoeg is en dat u niet ook nog een fortuin wilt uitgeven aan de verhuisdag zelf. Daarom bent u bij ons gegarandeerd van de scherpste prijzen. U bespaart tot wel 30% van de totale kosten door de offertes van verschillende aanbieders aan te vragen! En wist u dat het vele malen voordeliger is om uw particuliere- of kantoorverhuizing op een doordeweekse dag in te plannen? Dit scheelt al snel 25% ten opzichte van zaterdag en tot wel 75% ten opzichte van de zondag! Houd bij het huren van de verhuiswagen rekening met het formaat van de vrachtwagen. De prijzen van kleinere modellen liggen vaak lager, maar als u hiermee twee of drie keer heen en weer moet, is het misschien voordeliger om een groter exemplaar te huren.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Omdat de kosten van een verhuisdag best oplopen vragen veel klanten uit Gelderland zich af of zij deze kunnen aftrekken. In de meeste gevallen is dit niet mogelijk. Wanneer u een ondernemer bent en uw huisadres ook uw kantooradres is, is het bij een verhuizing wel mogelijk om tot een derde van de totale verhuiskosten af te trekken. Wat betreft de financiering van uw nieuwe woning zijn er tevens aftrekposten beschikbaar. Denk hierbij aan de notariskosten van de hypotheekakte, alle kosten omtrent het hypotheekadvies, de uitgaven voor het taxeren van het huis en de uitgaven voor de hypotheekgarantie. In sommige gevallen is het fiscaal aantrekkelijk om een lening af te sluiten voor de verhuiskosten, zodat u deze in box 3 op uw inkomen kan aftrekken.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Vergelijk tot wel 5 verschillende offertes en bespaar tot 30% op de verhuiskosten!

Offertes aanvragen

verhuisservice in Gelderland

Verhuisservice

Wie gaat verhuizen kan vaak wel enige hulp gebruiken, om het proces te versnellen of vereenvoudigen. Wij hebben daarom onze verhuisservice in Gelderland opgericht. Onze verhuizers hebben een ruime ervaring met het verhuizen van zowel bedrijven als particulieren en ondersteunen u desgewenst waar nodig. Naast de standaard verhuisservice bieden wij ook extra vormen van service aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze inpakservice of seniorenservice waarbij het huis volledig opgeleverd wordt. Een andere service die wij aanbieden is die voor het opslaan van uw meubilair. Onze verhuizers brengen alles naar de opslag, of zorgen ervoor dat u een container voor de deur krijgt.

verhuislift huren Gelderland

Verhuislift huren

Om de verhuizing te vergemakkelijken is het een optie om een verhuislift te huren. Een verhuislift, soms ook aangeduid als ladderlift, is zeer geschikt voor het verplaatsen van zware meubelstukken zoals een wasmachine of piano zonder problemen. Daarnaast wordt een verhuislift veel verhuurd aan klanten uit Gelderland die op een bovenwoning wonen. Met een verhuislift wordt de inboedel snel en vakkundig uit het pand getild, met weinig risico op schade of breuk. Wil u graag een lift huren, dan krijgt u de keuze uit diverse afmetingen en een variatie aan draagkracht. De hoogste verhuislift is ongeveer 29 meter hoog, met een draagkracht van circa 250kg. U kunt de lift huren met een bedieningsmedewerker of zonder.

verhuizing van piano

Piano verhuizen

De verhuizing van een piano is een klus die enige handigheid en ervaring vraagt. Wil u uw vleugel of piano meeverhuizen? Dan adviseren wij om hiervoor de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit Gelderland in te schakelen. Men weet daar exact op welke wijze de piano is te beschermen, en hoe deze veilig vervoerd kan worden. Onze verhuizers maken bijvoorbeeld gebruik van speciaal noppenfolie. De prijzen voor het verplaatsen van een piano hangen af van verscheidene factoren. Zo is het soort piano van invloed op de prijs, maar ook de afstand van locatie naar locatie, en het eventuele gebruik van een verhuislift.

piano vervoeren

Piano vervoer

Wij raden klanten altijd aan om professioneel vervoer te regelen voor hun piano. Niet alleen is het instrument in dat geval verzekerd, maar de kans op beschadigingen is een stuk kleiner. Mocht u over het juiste vervoer beschikken dan kunt u er echter wel voor kiezen om zelf het instrument te vervoeren. Pak deze dan goed in met dekens en plastic en gebruik een hondje (een plank met wieltjes) om het te vervoeren. Gebruik het liefst een verhuiswagen met een baklift, zodat u de ruim 300 kilo niet hoeft te tillen. Plaats het instrument tegen de wand en zet het goed vast met spanbanden, zodat het onderweg niet zal gaan schuiven.

wasmachine laten verhuizen

Wasmachine verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen, dan wenst u hoogstwaarschijnlijk ook een groot deel van het witgoed mee te nemen. Het verplaatsen van een wasmachine vraagt echter enige voorbereiding. Zo dient u uiterlijk op de dag voor de verhuizing de aansluitingen op stroom en water los te koppelen en het water uit de slangen te laten lopen. Daarnaast is het nodig om eventueel achtergebleven water uit de machine te halen. Dit kan door het apparaat te laten kantelen. Een derde voorwaarde is het vastzetten van de trommel van de wasmachine. Dit kan met speciale schroeven die met het apparaat meegeleverd werden.

meubeltransport Gelderland

Meubeltransport

Wanneer u goedkoop wil verhuizen, maar tevens wil voorkomen dat er beschadigingen ontstaan aan uw spullen, kies dan voor de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit Gelderland bij het meubeltransport. Zo is het een optie om enkel een verhuiswagen te huren, inclusief chauffeur. Dit brengt weinig kosten met zich mee, maar u verzekert zich wel van een veilig vervoer. Wat u ook kiest als meubeltransport, ga nooit zelf aan de slag met het vervoeren van zware elementen zoals een wasmachine. Dit levert risico’s op voor zowel u als uw weggenoten. Eventueel kunt u onze verhuizers vragen naar de noodzaak voor een aangepaste verhuisverzekering.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten hoe u de verhuizing zo goedkoop mogelijk kunt laten verlopen zonder dat hier de kwaliteit van de hulp op achteruit gaat? Aarzel dan niet om vrijblijvende offertes aan te vragen via onze offertepagina. U vergelijkt de aangeboden offertes eenvoudig op kosten en aanbod. Kies zo voor het verhuisbedrijf uit Gelderland dat bij u past.

offerte verhuizers Gelderland
kunst verhuizen Gelderland

Antiek en kunst verhuizen

Voor veel particulieren geldt dat zij gebruik kunnen maken van de standaard verhuishulp van ons verhuisbedrijf, zoals het huren van een verhuislift of een inpakservice. Een aantal van onze particuliere klanten uit Gelderland beschikt echter over een aantal of meerdere kunst en antiek objecten. Het vervoeren van kunst en antiek vergt een speciale aanpak, en wij raden daarom aan, altijd contact te zoeken met een erkend verhuisbedrijf op dit gebied. Wij werken samen met een aantal verhuizers die een ruime ervaring hebben met het verhuizen van kunst en antiek, en gebruiken hiervoor onder meer speciale op maat gemaakte kratten.

belang van een verhuisverzekering

Verhuisverzekering afsluiten

Wij begrijpen dat u tijdens een verhuizing graag al uw spullen heel houdt, zeker wanneer u over kostbare inboedelstukken beschikt zoals een piano of oud dressoir. Helaas komt het soms voor dat er schade ontstaat aan uw inboedel, zeker wanneer u deze zelf vervoert. Een standaard inboedelverzekering vergoedt echter niet alle schade aan uw meubels tijdens een verhuisdag. Wij raden daarom regelmatig het afsluiten van een verhuisverzekering aan. Zo weet u zeker dat u een vergoeding krijgt wanneer uw wasmachine of piano beschadigt raakt. Vraag onze verhuizers uit Gelderland naar de mogelijkheden en kosten voor een dergelijke verhuisverzekering. Bij menig verhuisbedrijf kunt u de verhuisverzekering op maat laten maken.

verhuishulp voor monteren van meubels

Demontage en montage van meubels

Voordat het mogelijk is om al uw spullen te verhuizen dient er veel gedemonteerd en ingepakt te worden. Veel van onze klanten uit Gelderland kijken op tegen dit proces van demontage. Waarschijnlijk heeft u ook wel een grote kledingkast staan in uw slaapkamer. Wij bieden daarom graag onze hulp aan bij het demonteren en monteren van een deel van uw inboedel. Moeten uw meubels tijdelijk in een opslag? Ook dan is het wellicht handig om ze te demonteren. De montage en demontage van uw meubels is bij ons in goede handen.

goederenopslag huren

Goederenopslag

Het komt helaas regelmatig voor dat een nieuwbouwpand in Gelderland later wordt opgeleverd dan werd aangegeven. Is uw huidige woning al verkocht en moet u wachten voordat u het nieuwe pand kunt betreden? Dan is het waarschijnlijk noodzakelijk dat u (een deel van) uw inboedel tijdelijk moet opslaan. Menig verhuisbedrijf heeft daarom connecties met een erkende opslag in de regio. In de opslag laat u uw meubels goedkoop en veilig achter, zodat u hier geen omzien meer naar heeft. U hebt hierbij de keuze uit opslagmogelijkheden in diverse afmetingen zoals een zeecontainer of een eenvoudige pallet. Neem contact op met een verhuisbedrijf om meer informatie in te winnen.

inpakservice van verhuisbedrijf

Inpakservice

Werken u en uw huisgenoten de hele week fulltime, en hebt u geen tijd voor het inpakken van uw spullen? Maak dan gebruik van onze inpakservice. Enkele van onze verhuizers komen dan op de verhuisdag eerder bij u thuis om alles in te pakken en klaar te maken voor vervoer. Op de nieuwe locatie helpen zij bovendien met lossen, en plaatsen zij alle stukken in de juiste woonruimte. Onze inpakservice is tevens in te schakelen voor het inpakken en demonteren van de inboedel van senioren of cliënten in een zorginstelling.

verhuishulp inschakelen Gelderland

Verhuishulp

Gaat u binnenkort verhuizen en zou u geholpen willen worden bij de klus, maar hebt u maar een beperkt budget? Overweeg dan om gebruik te maken van onze verhuishulp. Ondersteuning bij het laden en lossen van de inboedel, of het huren van een verhuiswagen of verhuislift voor een halve dag vormen voorbeelden van diensten die binnen deze categorie vallen. Dergelijke vormen van verhuishulp brengen geen hoge kosten met zich mee, terwijl u wel profiteert van een soepeler lopende verhuisdag. Wilt u weten wat de prijs wordt voor een dergelijke hulp? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder.

Doe-het-zelf

Zou u graag zo goedkoop mogelijk willen verhuizen? Hebt u al diverse vrienden en familie gevraagd om te helpen, maar hebt u nog geen vervoer voor al uw zware spullen zoals een vaatwasser, wasmachine en piano? Bij ons verhuisbedrijf uit Gelderland is het een optie om voor een halve dag een verhuisauto met chauffeur te huren. Gemakkelijk en goedkoop!

Seniorenverhuizing

Voor senioren is een verhuizing vaak zeer inspannend. Zeker wanneer er verhuisd wordt naar een kleine woning of zorginstelling is vaak de nodige hulp gewenst. Onze verhuizers ondersteunen u met alle plezier bij het netjes inpakken van de meubels, het demonteren van spullen en het vervoeren van het materiaal. Een verhuisdag zonder stress en zorgen, dat is waar wij voor staan!

Zorginstellingen

Is een familielid geplaatst in een zorginstelling? Of gaat deze over naar een andere locatie in Gelderland? Voor cliënten van een zorginstelling is het vaak van belang dat alle meubelstukken op dezelfde plek terecht komen. Zeker grote onderdelen zoals een piano of televisie. Bij ons verhuisbedrijf zal een verhuizer de indeling van de meubels op papier zetten.

verhuisofferte Gelderland
kleinschalige verhuizing

Kleine verhuizing

Gaat uw zoon of dochter op kamers wonen en bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf uit Gelderland dat u bij een dergelijke kleine verhuizing wil helpen? Zoek dan niet verder! Ook voor kleine verhuizingen zit u bij ons op de goede plek. Onder een kleine verhuizing verstaan wij een halve dag werk, waarbij u er met uw zoon of dochter voor zorgt dat alles ingepakt is. Onze verhuizers zorgen vervolgens voor het vervoer, en eventueel het tillen van wat zware stukken zoals een wasmachine of vaatwasser. Denk eraan dat de meeste studentenwoningen lastig bereikbaar zijn, eventueel is de huur van een verhuislift verstandig zodat alles goed overkomt.

complete verhuizing

Complete verhuizing

Hebt u bijna geen tijd om een verhuizing af te handelen, en zit u met de handen in het haart? Overweeg dan om de complete verhuis aan een aantal verhuizers over te laten. Kiest u voor een complete verhuishulp? Dan staan er op de ochtend van de verhuisdag enkele verhuizers bij u op de stoep voor het inpakken van de dozen. Zij zullen deze daarna vervoeren en in de nieuwe woning in de goede ruimte zetten. Het is aan u om deze daarna uit te pakken. Voor een complete verhuis is het handig om een goede verhuisverzekering af te sluiten bij een verhuisbedrijf uit Gelderland.

verhuizing naar andere gemeente

Verhuizen naar andere gemeente

Waar de meeste bedrijven over het algemeen verhuizen binnen de gemeente, geldt voor particulieren dat zij vaker in een andere gemeente gaan wonen. De verhuizing naar een andere gemeente brengt een aantal extra zaken met zich mee, waaronder de inschrijving in deze gemeente. Voor het huren van een verhuisbedrijf is het belangrijk om te kijken naar de kosten die men rekent voor de kilometers (voorrijkosten en benzinekosten). Door de offertes van verschillende verhuizers uit Gelderland met elkaar te vergelijken is het mogelijk om tot wel 30% op de uiteindelijke kosten te besparen. Wij garanderen dat onze verhuishulp in de regio goedkoop maar adequaat is.

buitenland verhuizen

Verhuizen naar buitenland

Er komen steeds meer Nederlanders die naar het buitenland verhuizen, waarbij vooral Canada en Noorwegen populair bestemmingen vormen. Wie naar het buitenland wil vertrekken moet rekening houden met een groot aantal regels voor het verhuizen. Zo zult u vergunningen moeten aanvragen voor het verschepen van de inboedel, en dient hier al vroeg een aanvraag voor te worden gedaan. Daarnaast moet ook op de locatie in het buitenland geregeld worden dat er vervoer is voor de meubels en andere spullen. Menig verhuisbedrijf uit Gelderland kan u ondersteunen bij deze klus, doordat zij contacten hebben met verhuisbedrijven overzee. U wordt snel geholpen.

Kantoor- en projectverhuizingen

Voor particulieren en bedrijven bieden wij verschillende soorten verhuishulp aan. Zo bestaat er bijvoorbeeld de projectverhuizing. De term projectverhuizing slaat op de verhuis van een speciaal bedrijf. Een projectverhuizing kan slaan op de verhuis van een laboratorium, maar ook van een volledig bejaardentehuis. Voordat wij beginnen aan de projectverhuizing zullen wij met u als verantwoordelijke contact opnemen en een draaiboek maken voor de dag. Hierin kunt u al uw wensen doorvoeren, waaraan wij alleen aanpassingen zullen doen als het praktisch niet uitvoerbaar is. U kunt ook het kantoormeubilair in opslag doen, of op zaterdag te verhuizen.

Vergunning nodig?

Verhuist u binnenkort? Controleer dan snel of u geen vergunning nodig heeft! Een verhuiswagen is nou eenmaal erg groot en kan vooral in binnensteden voor flinke opstoppingen zorgen. Indien er parkeervakken aanwezig zijn zal u de verhuiswagen daar moeten parkeren, maar als dat niet het geval is mag u de wagen enkel op de weg parkeren met een parkeervergunning. Daarnaast zal u toestemming moeten vragen voor alles wat u op de grond plaatst. Denk aan een verhuiscontainer of verhuislift. Via uw gemeenteloket krijgt u meer informatie over de benodigde vergunningen en kan u eventueel eenvoudig een vergunning aanvragen.

Keurmerken

Om een goed beeld te krijgen van de professionaliteit van een verhuisbedrijf kan u een beroep doen op de verschillende keurmerken. Het keurmerk EPV (Erkende Project Verhuizers) wordt enkel uitgegeven aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen wat betreft hun kwaliteit, zekerheid, milieu, gezondheid, zekerheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze verhuisbedrijven mogen zichzelf officieel Erkende verhuizers noemen. Wanneer u samenwerkt met een erkende verhuizer dan bent u voorzien van een uitstekende kwaliteit en weet u zeker dat uw inboedel op de verhuisdag verzekerd is. Daarnaast biedt een erkende verhuizer een garantie van de aanbetaling. Wanneer de verhuizer in de tussentijd failliet gaat, verliest u de aanbetaling niet!

verhuisbedrijf met professionele verhuizers

Besparen? Verhuizers vergelijken!

Verhuizingen zijn duur. Wij snappen dat u dit het liefst zo voordelig mogelijk laat uitvoeren. Wist u dat heel eenvoudig tot wel 30% van de totale kosten bespaart? Wij werken samen met erkende verhuizers door heel Nederland. Wanneer u ons contactformulier invult krijgt u daarom niet één, maar tot wel vijf offertes toegestuurd, gratis en geheel vrijblijvend! Dankzij onze unieke werkwijze krijgt u de mogelijkheid om de offertes van verschillende aanbieders te vergelijken. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Wilt u uw wasmachine laten vervoeren? Of geeft u liever uw complete kantoorverhuizing uit handen? Neem dan nu contact met ons op en start al snel met vergelijken!