Goedkoop verhuisbedrijf Noord-Brabant

Verhuizen brengt vaak veel kosten met zich mee. Denk hierbij aan het zorgen voor extra stroomaansluitingen, het afsluiten van telefonie en internet, en het betalen van de verhuisverzekering of een opslag. Daarom hebben wij bij VSNM een netwerk van verhuizers opgezet, die voor u de complete verhuizing goedkoop en nauwkeurig uitvoeren. Zoekt u een erkend verhuisbedrijf in de regio Noord-Brabant voor een volledige projectverhuizing of het huren van een verhuislift? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen en vrijblijvend offertes aan te vragen. Onze verhuizers zorgen ervoor dat al uw eigendommen, van piano tot wasmachine veilig worden verplaatst.

verhuisbedrijf Noord-Brabant

Navigeer op deze pagina naar:

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Bij zowel een particulere- als kantoorverhuizing in Noord-Brabant raden wij u aan om de hulp in te schakelen van erkende en goedkope verhuizers. Dit versnelt het verhuisproces enorm, waardoor u minder tijd verliest en minder stress ervaart. Daarnaast is elke verhuizer uit ons netwerk ervaren in inpakken, waardoor dit op uiterst efficiënte wijze gebeurt. Pakt u liever zelf in? Geen probleem! Schakel dan een verhuisservice in voor het vervoeren van uw inboedel. Zo hoeft u niet de hele dag te tillen en loopt u geen risico op gezondheidsproblemen. Ook beschikt een verhuisbedrijf uit Noord-Brabant over het juiste verhuismateriaal zodat u hier niet meer voor hoeft te zorgen en is uw inboedel tijdens uw verhuisdag verzekerd tegen beschadigingen. Vraagt u zich nog steeds af wat het voordeel is van een professioneel verhuizer?

  • Bij schade is uw inboedel verzekerd.
  • U hoeft niets te tillen, dat voorkomt lichamelijke klachten.
  • Het verhuisproces verloopt een stuk sneller.
  • U ervaart minder stress, wat goed is voor uw gezondheid.
  • Erkende verhuizers beschikken over de juiste materialen.
particulieren verhuizen Noord-Brabant

Verhuizen voor particulieren

Verhuizen kost heel wat inspanningen en omvat in de meeste gevallen meer dan alleen het inpakken en uitpakken van uw inboedel. Om de hectische periode enigszins te vergemakkelijken helpen de verhuizers van ons verhuisbedrijf in Noord-Brabant particulieren graag met het hele proces. Indien gewenst komen wij voor de verhuisdag bij u langs om de inboedel te inventariseren. Zo kijken zij of het nodig is om een verhuislift te huren voor het verplaatsen van grote stukken zoals een wasmachine en piano. Vervolgens zorgen zij op de dag van de verhuizing zelf voor de benodigde parkeerontheffingen en andere speciale maatregelen. Tot slot informeren zij u met plezier over de opties voor een verhuisverzekering. U hoeft zich nergens meer druk om te maken en kan ervan uitgaan dat alles goed verloopt!

verhuizing bedrijven Noord-Brabant

Verhuizen voor bedrijven

Voor bedrijven is verhuizen een logistiek ingewikkelde zaak. De bedrijfsverhuizing moet het liefst binnen een dag plaatsvinden, zodat er zo weinig mogelijk werktijd verloren gaat. Onze verhuizers ondersteunen u graag bij het opstellen van een verhuisplan en de uitvoering daarvan. Samen met u kijken wij naar de zaken die allemaal afgehandeld moeten worden, en eventueel kunnen wij regelen dat er goedkoop een inpakservice mogelijk is. Daarnaast is het bij vrijwel elk verhuisbedrijf uit Noord-Brabant een optie om op zaterdag te verhuizen. U kan dankzij onze verhuishulp op maandag alweer lang en breed aan het werk zijn, zodat u geen enkele dag mist! Wij adviseren bedrijven altijd wel om de meerprijs voor een dergelijke weekendverhuizing af te zetten tegen de gewonnen inkomsten.

goedkope verhuizing

Werkwijze van verhuisbedrijf

Schakelt u een verhuisbedrijf uit Noord-Brabant in? Dan verloopt uw particuliere- of kantoorverhuizing altijd volgens uw wensen. Daarom zal er na het aanvragen van de offerte een intakegesprek plaatsvinden. Hierin komen al uw wensen aan bod: geeft u de volledige verhuizing uit handen of is montageservice voldoende?

Als u na dit intakegesprek akkoord gaat met de eerder verstuurde offerte, doet u een reservering voor de officiële verhuisdag. Op de dag zelf parkeren de verhuizers de verhuiswagen zo dicht mogelijk bij uw woonadres. Hierna zullen zij, indien gewenst, uw meubels demonteren, de inboedel inpakken en daarna alles inladen. Op het nieuwe adres zullen zij alles uitladen en eventueel uitpakken.

kosten van verhuisbedrijf Noord-Brabant

Kosten verhuisbedrijf

Veel klanten uit Noord-Brabant vragen het zichzelf af: wat kost een verhuisbedrijf? Vooraf is het lastig om de totale verhuiskosten in te calculeren. Het verschilt namelijk per situatie en is grotendeels afhankelijk van de mate waarin u hulp nodig heeft. In principe bestaan de totale verhuiskosten uit 4 verschillende onderdelen: het huren van de verhuiswagen, de verhuizers, de voorrijdkosten en de eventuele overige diensten. Maakt u enkel gebruik van de verhuiswagen? Het huren van een verhuiswagen kost in Noord-Brabant ongeveer €60,- per uur. Vaak zit hier ook een kilometertoeslag op, maar dit verschilt per verhuisbedrijf. Goedkope verhuizers kosten ongeveer €30,- tot €50,- per uur. Maakt u enkel gebruik van een inpak- of montageservice? Reken dan op gemiddeld €40,- per uur. In sommige gevallen is het niet mogelijk om alle inboedel mee te nemen. Vaak biedt een verhuisbedrijf in dat geval een goederenopslag aan. U huurt al een ruimte van ongeveer 30m3 vanaf €100,- per maand.

Prijstabel: kosten verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuizer inhuren €30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³) €60,- per uur
Verhuiscontainer (3 m³ tot 35 m³) €100,- tot €1.200,-
Parkeervergunning €20,- tot €50,-
Inpakservice €40,- per uur
Montage / demontage van meubels €40,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,-
Verhuislift service €65,- per uur
Goederenopslag (inboedel, 30 m³) Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Bespaartips voor uw verhuizing

Bent u benieuwd hoe u kan besparen op uw verhuiskosten? Allereerst scheelt het al een hoop geld door zoveel mogelijk zelf te doen. Hiervoor zult u in de meeste gevallen wel tijd vrij moeten nemen, omdat het veel werk is. Maar door vooraf alles in te pakken heeft u minder hulp nodig en verloopt het verhuisproces een stuk sneller. Hetzelfde geldt voor het demonteren en monteren van uw meubilair. Als het mogelijk is kan u vooraf de kleinere spullen zelf al verhuizen. Hoe minder werk er is voor het verhuisbedrijf uit Noord-Brabant, des te lager de arbeidskosten. Wilt u er zeker van zijn dat u de beste prijs betaalt? Ga dan niet akkoord met de eerste offerte die u binnenkrijgt, maar vergelijk verschillende offertes. Zo bespaart u al snel tot wel 30% op de totale verhuiskosten.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Bij een particuliere- of kantoorverhuizing in Noord-Brabant krijgt u te maken met diverse verhuiskosten. In sommige gevallen is het verstandig om te controleren welke van deze verhuiskosten fiscaal aftrekbaar zijn. Voor particulieren is het in principe niet mogelijk om kosten af te trekken. Wel zijn er aftrekposten beschikbaar voor leningen. Sluit u een lening af en bekostigd u hiermee de verhuiskosten? Dan mag u deze aftrekken op uw vermogen in box 3. Op deze manier bespaart u via de belasting indirect op de verhuiskosten. Voor het financieren van uw woning zijn er wel verschillende aftrekposten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitgaven voor de taxatie van de woning, de notariskosten voor de hypotheekakte en alle betalingen omtrent de opstal, beklemming en het erfrecht.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Bespaar tijd en geld door de offertes van verschillende verhuisbedrijven te vergelijken!

Offertes aanvragen

verhuisservice van verhuisbedrijf

Verhuisservice

De term verhuisservice staat voor alle diensten die een erkend verhuisbedrijf voor u zou kunnen uitvoeren om de verhuizing te vergemakkelijken. Binnen de verhuisservice voor bedrijven valt bijvoorbeeld het maken van een draaiboek voor de bedrijfsverhuizing of hulp bij het uitpakken van de dozen. Voor particulieren kan de verhuisservice bestaan uit het besturen van de verhuiswagen of het bedienen van de verhuislift. Ook een seniorenverhuizing valt binnen de verhuisservice. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van verhuizen? Onze verhuizers uit Noord-Brabant ondersteunen u graag.

verhuislift huren in Noord-Brabant

Verhuislift huren

Voor veel particulieren vormt het huren van een verhuislift een uitkomst. Dankzij het huren van een verhuislift voorkomt u onnodige blessures door extreem sleepwerk zoals het verplaatsen van een piano, koelkast, of wasmachine. In sommige gevallen is apparatuur met bepaalde afmetingen niet via de trap te vervoeren, of soms is het deurgat te klein. Indien het object niet gedemonteerd kan worden rest er geen andere optie om het object via het raam naar buiten te krijgen. Dit wordt met behulp van een verhuislift makkelijker. Bij menig verhuisbedrijf in Noord-Brabant kunt u een verhuislift zowel met als zonder bediening huren. De maximale hoogte van een lift is 29 meter. Deze kan tot en met 250 kilo dragen, uw piano is bij ons dan ook in veilige handen.

verhuizen van piano

Piano verhuizen

Naast het verplaatsen van de wasmachine heeft ook de verhuizing van een piano heel wat voeten in aarde. Het belangrijkste bij de verhuizing van de piano is de bescherming van het apparaat. Dit doet u ten eerste door de klep dicht te maken. Het liefst met een bestaand slot, of anders met behulp van speciale klemmen welke geen beschadigingen achterlaten op het oppervlak. Daarnaast adviseren wij onze klanten uit Noord-Brabant vaak om de piano of vleugel te beschermen met behulp van een deken of hoes. Onze verhuizers zullen vervolgens de piano voorzichtig in een afgesloten verhuiswagen tillen en deze stevig vastzetten.

vervoeren van piano Noord-Brabant

Piano vervoer

Vanwege het grote gewicht is het lastig om een piano van uw oude, naar uw nieuwe woonadres in Noord-Brabant te vervoeren. Laat dit daarom altijd doen door een verhuizer met ervaring in pianoverhuizingen. Nadat het instrument volledig is ingepakt wordt het met behulp van een hondje naar de verhuiswagen gebracht. Dit is een speciale plank met wieltjes eronder, waardoor het instrument beter te besturen is. In de wagen zetten de verhuizers het instrument goed vast met spanbanden zodat zowel de buitenkant als de binnenkant geen beschadigingen oploopt. Vanwege het grote gewicht zal geen verhuisbedrijf het instrument per trap naar boven brengen. Wanneer er geen lift aanwezig is zullen de verhuizers dus gebruik maken van een professionele verhuislift.

verhuizen van wasmachine

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van de wasmachine vraagt enige voorbereiding. Het is ten eerste belangrijk dat u de aansluitingen voor stroom en water op de dag voor de verhuizing afkoppelt, zodat in ieder geval de wateraansluiting helemaal kan leeglopen. Daarnaast adviseren wij om het water uit de machine te laten lopen. Dit kan door de machine enigszins te kantelen, en een klepje aan de onderzijde te openen. Voordat u de machine in de verhuiswagen zet moet u bovendien de trommel vastzetten met speciale schroeven die bij de machine geleverd zijn. De buitenzijde van de wasmachine kunt u beschermen met behulp van noppenfolie.

meubeltransport in Noord-Brabant

Meubeltransport

Bent u van plan zo budgetvriendelijk als mogelijk is te verhuizen? Dan is het aan te raden om zoveel mogelijk dozen en apparaten met behulp van vrienden te vervoeren. Wij begrijpen echter dat het niet lukt om al uw inboedel te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan grote apparaten als een vaatwasser of wasmachine, of speciale meubelstukken als een piano of dressoirkast. Om deze veilig in het nieuwe pand in Noord-Brabant te krijgen is het bij ons verhuisbedrijf een optie om alleen te kiezen voor meubeltransport. Bij meubeltransport bent u persoonlijk verantwoordelijk voor het uit- en inpakken van de vervoerde artikelen.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het huren van een verhuislift, de inzet van enkele verhuizers of het vervoeren van een wasmachine? Vraag dan via de offertepagina een prijsindicatie op maat aan. Onze verhuishulp is goedkoop, maar van hoge kwaliteit en onze verhuizers helpen u met plezier.

verhuisofferte Noord-Brabant
antiek en kunst verhuizen

Antiek en kunst verhuizen

Bij menig verhuisbedrijf uit Noord-Brabant werkt een specialist op het gebied van kunst en antiek. Dergelijke kostbare eigendommen zullen op de verhuisdag eveneens verplaatst moeten worden, of kunnen wij voor u in een tijdelijke opslag zetten. Omdat onze verhuizers begrijpen dat kunst en antiek zeer gevoelig zijn voor beschadigingen, maken zij gebruik van speciaal op maat gemaakte kratten en dozen. Daarnaast is het een optie te kiezen voor luchtgeveerde en klimaatbeheerste verhuiswagens. Hierdoor zal er vrijwel geen temperatuurverschil bestaan tussen uw woning en het vervoersmiddel. Wij zullen op voorhand voor de verplaatsing met u kijken naar de objectwaarde, en de noodzaak voor een verhuisverzekering.

verhuisverzekering

Verhuisverzekering afsluiten

Tijdens de verhuizing worden uw eigendommen niet geheel verzekerd. Een standaard inboedelverzekering verzekert alleen schade aan uw spullen wanneer deze zijn ontstaan door een ongeval met het vervoermiddel, een gewelddadige beroving of afpersing tijdens het verhuizen, blikseminslag en het onklaar raken van hulpmiddelen ten tijde van het laden en lossen. In andere gevallen is het aan te raden te kiezen voor een verhuisverzekering. Zo weet u zeker dat als bijvoorbeeld uw piano tijdens de klus beschadigd raakt u hiervoor een vergoeding krijgt. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten voor een verhuisverzekering. Wij doen u graag een voorstel op maat zodat u precies weet welke voorwaarden er horen bij de verhuisverzekering.

verhuishulp monteren van meubels

Demontage en montage van meubels

Om de verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en kosten te besparen op het vervoer van uw meubels, is het verstandig om uw meubels te demonteren. Hebt u geen verstand van montage en demontage, of geen tijd om deze klus zelf uit te voeren? De verhuizers van ons verhuisbedrijf uit Noord-Brabant ondersteunen u met plezier op dit gebied. Zij kunnen op afspraak een paar dagen voor het verhuizen bij u langskomen, of op de verhuisdag zelf om de demontage af te handelen. Daarnaast nemen zij bij de nieuwe woning de montage op zich. Verhuizen met comfort, daar staan wij voor.

tijdelijke goederenopslag

Goederenopslag

Is de verhuisdag aangebroken, maar het nieuwe huis in Noord-Brabant nog niet volledig opgeleverd? Dan is het soms handig om (een deel van) uw inboedel op te slaan in een goederenopslag. Een opslag is zowel veilig als goedkoop, en te reserveren in diverse afmetingen. Zo huurt u bijvoorbeeld een opslagkist van 6m³ of een stalen zeecontainer van 20m³. Bij ons verhuisbedrijf helpen wij u graag met het verhuizen van uw goederen naar de opslag, of wij plaatsen de container voor uw woning, zodat u deze eigenhandig kunt inpakken. U kunt bovendien altijd tussendoor iets uit de opslag halen mocht u het nodig hebben.

inpakservice

Inpakservice

Voor veel mensen vormt verhuizen een grote uitdaging en inspanning. Er wordt vaak met name opgezien tegen het inpakken van alle spullen. Wij hebben daarom, in eerste instantie voor senioren en bewoners van zorginstellingen, een inpakservice in het leven geroepen. Wanneer u gebruik maakt van deze inpakservice dan komt een aantal van onze medewerkers met de benodigde dozen en materialen, en zorgen zij ervoor dat al uw materiaal binnen korte tijd compact en vakkundig is ingepakt. Een dergelijke verhuishulp is vaak relatief goedkoop, maar verlaagt de stress van de verhuisdag.

verhuishulp Noord-Brabant

Verhuishulp

Wie gaat verhuizen kan vaak de nodige hulp gebruiken. Het inhuren van een verhuisbedrijf uit Noord-Brabant zal echter wel kosten met zich meebrengen. Wilt u de kosten voor de verhuizing zo veel mogelijk beperken? Overweeg dan om te kiezen voor een verhuishulp. Onder de verhuishulp vallen diverse diensten zoals hulp bij het inpakken of hulp bij het laden en lossen. Ook het huren van een verhuiswagen met chauffeur voor een paar uur rekenen wij onder de verhuishulp. Dankzij de verhuishulp zal de verhuizing soepeler verlopen, maar bespaart u aanzienlijk op de kosten. De kosten hangen af van uw exacte wensen.

Doe-het-zelf

Bent u van plan een groot deel van de verhuizing zelf uit te voeren, maar kunt u wel wat mankracht gebruiken voor het verplaatsen van grote inboedelstukken, zoals witgoed (koelkast, droger, wasmachine) of piano en wandmeubel? Het is bij verschillende bedrijven uit Noord-Brabant mogelijk om een paar verhuizers voor een dagdeel in te schakelen. De kosten hiervoor hangen af van diverse factoren zoals tijd en afstand. Het is tevens een optie om voor een deel van de dag een verhuiswagen met chauffeur te reserveren. Dit is relatief goedkoop, maar scheelt u een boel werk.

Seniorenverhuizing

Voor senioren is verhuizen vaak nog inspannender dan voor de gemiddelde particulier. Daarom hebben wij een speciale service voor de verhuizing van senioren. Wij zorgen ervoor dat alle spullen snel en vakkundig worden ingepakt met een inpakservice uit Noord-Brabant, waarna wij zeer snel alles naar de nieuwe plek vervoeren. Vervolgens is het voor senioren een optie om onze klus- en schoonmaakservice in te schakelen. Onze verhuizers leveren het huis volledig in de oude staat op. Goedkoop verhuizen, zonder stress dat is waar wij voor staan.

Zorginstellingen

Bij ons verhuisbedrijf in Noord-Brabant hebben zich tevens enkele verhuizers aangesloten die zich gespecialiseerd hebben in de verhuizing van cliënten binnen zorginstellingen. Voor deze klanten is het van het uiterste belang dat al hun eigendommen, zoals een boekenkast of televisie, weer exact op dezelfde plaats komen te staan. Daarom maken wij vooraf met de cliënt zelf een situatieschets, en plegen wij overleg met de zorginstelling. Zo creëren wij voor de klant rust en vertrouwen. Het verhuizen van particulieren naar een zorginstelling is tevens een optie. Sla uw meubilair op in een tijdelijke opslag.

verhuis offerte Noord-Brabant
kleine verhuizing Noord-Brabant

Kleine verhuizing

Waar de meeste verhuizingen een grote omvang hebben, en veel tijd zullen kosten, bestaan er natuurlijk ook kleine verhuizingen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de verhuis van een student naar een studentenkamer, of van een kleine huurwoning naar een vast huis. Voor een kleine verhuis van particulieren in Noord-Brabant bieden wij eveneens onze diensten aan. Een dergelijke kleine opdracht is in de meeste gevallen binnen een halve dag uit te voeren, mits u ervoor kiest om eigenhandig de dozen in te pakken. Desgewenst zullen onze verhuizers de zware meubels tillen en vervoeren. Soms is het noodzakelijk om in de studentenstad een verhuislift te huren.

complete verhuizing Noord-Brabant

Complete verhuizing

Wie maar een beperkt budget heeft voor een verhuis zal proberen zoveel als kan eigenhandig uit te voeren. Het is echter ook een optie om de volledige verhuizing over te laten aan erkende verhuizers uit Noord-Brabant. In dat geval zullen de specialisten van ons verhuisbedrijf ’s ochtends vroeg bij u voor de deur staan om uw spullen in te pakken. Zij verzorgen vervolgens het vervoer en zetten de spullen in de daarvoor bestemde ruimte. Het is aan u om alle dozen weer uit te pakken. Eventueel verzorgen wij voor bedrijven een volledige projectverhuizing. Kijk bij een complete verhuizing wel naar de voorwaarden voor een verhuisverzekering.

verhuizen gemeente

Verhuizen naar andere gemeente

Hebt u werk gevonden in een andere gemeente? Dan dient u bij het verhuizen op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het verstandig om bij die gemeente te vragen naar de mogelijkheden voor het parkeren van verhuiswagens of het huren van een verhuislift. Daarnaast is het natuurlijk nodig om ook daar het gas, elektra en water af te sluiten. Voor het vervoeren van uw spullen naar een andere gemeente, rekent menig verhuisbedrijf uit Noord-Brabant extra benzinekosten. Wij adviseren u daarom om altijd de offertes van diverse professionals met elkaar te vergelijken. Zo voorkomt u dat u onverwacht voor hoge kosten komt te staan en weet u waar u aan toe bent.

verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar buitenland

Wie naar het buitenland wil verhuizen moet rekening houden met veel regels. Het is dan ook aan te raden om al op een vroeg moment navraag te doen naar de vergunningen die noodzakelijk zijn voor een dergelijke verhuizing. Wilt u graag een deel van het meubilair meeverhuizen? Dan moet u deze laten verschepen of laten overvliegen. Dit vereist enige organisatie. Onze specialisten kunnen u hierbij van dienst zijn. Vele verhuisbedrijven hebben contacten met verhuisfirma’s overzee, waardoor de verhuizing in beide landen op snelle en vakkundige wijze wordt afgehandeld. Als het nodig is kunnen wij bovendien uw spullen tijdelijk in een opslag zetten of daar laten opslaan.

Kantoor- en projectverhuizingen

Wij gaven al aan dat onze verhuizers zowel particulieren als bedrijven ondersteunen met verhuishulp. Een speciale variant is de projectverhuizing. Onder de term projectverhuizing verstaan wij het verplaatsen van speciale kantoren of laboratoria, terwijl het werk vrijwel ongestoord blijft doorgaan. Een projectverhuizing behelst bijvoorbeeld de verplaatsing van een bejaardentehuis of ziekenhuislaboratorium. Voordat onze verhuizers beginnen aan de projectverhuizing zullen zij eerst bij u langskomen om het draaiboek voor de dag te bepalen. Zo houdt u altijd zich op het project, en zorgt u ervoor dat de projectverhuizing snel en vakkundig is afgerond.

Vergunning nodig?

Het is in sommige gevallen nodig om een vergunning of ontheffing aan te vragen voor uw grote verhuisdag. Dit is voornamelijk het geval wanneer u in een stadscentrum woont. Hier neemt een verhuiswagen al gauw de hele straat in beslag en blokkeert een verhuislift of –container de stoep, waardoor u dit niet zomaar zonder een vergunning mag plaatsen. Vaak kunt u via het gemeenteloket eenvoudig vergunningen aanvragen. Maakt u gebruik van de verhuisservice van een verhuisbedrijf uit Noord-Brabant? Deze verhuizers zijn volledig op de hoogte van de gemeentelijke regelgeving en zullen, indien u dit wenst, een vergunning voor de verhuisdag aanvragen.

Keurmerken

Wilt u er zeker van zijn dat u samenwerkt met een erkend verhuisbedrijf in Noord-Brabant? Let dan op of het bedrijf over het keurmerk Erkende Project Verhuizers (EPV) beschikt. Het EPV keurmerk wordt enkel uitgegeven aan bedrijven die voldoen aan de gestelde eisen omtrent de kwaliteit, zekerheid, veiligheid, het milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wanneer de verhuizers dit keurmerk toegekend krijgen betekent het dat zij zich officieel een erkend verhuizer mogen noemen. Het betekent natuurlijk niet dat een verhuisbedrijf zonder keurmerk geen kwaliteit biedt. Vraag in dat geval in Noord-Brabant om referenties, zodat u een goed beeld krijgt van het bedrijf.

verhuizers in Noord-Brabant

Besparen? Verhuizers vergelijken!

Wilt u weten wat uw opties zijn op het gebied van het huren van een verhuislift? Of heeft u een verhuiswagen nodig voor uw grote verhuisdag? Ook als u uw wasmachine wilt laten verhuizen of uw meubels wilt laten demonteren vraagt u bij ons eenvoudige offertes aan. Geef uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan en ontvang al snel tot wel 5 vrijblijvende offertes op maat. Het is aan u om de verschillende prijsopgaven met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u de beste verhuisservice ontvangt tegen de scherpste prijzen. Door te vergelijken bespaart u tot wel 30% op de verhuiskosten!