Goedkoop verhuisbedrijf Noord-Holland

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf uit Noord-Holland waarvan de verhuizers u kunnen ondersteunen bij diverse verhuisklussen? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Snel Makkelijk en Goedkoop aan het juiste adres. Wij werken samen met erkende verhuizers die allen een ruime ervaring hebben met het verhuizen van zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast is het bij vrijwel elke specialist uit ons netwerk mogelijk om een verhuislift te huren of hulp te vragen bij het afsluiten van een verhuisverzekering. Hebt u vragen over de mogelijkheden of kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de offertepagina. Wij helpen u met plezier verder.

verhuisbedrijf Noord-Holland

Navigeer op deze pagina naar:

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Als u gaat verhuizen dan kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen met behulp van vrienden, familie en diens auto’s. Het voordeel hiervan is dat u op deze manier goedkoop kunt verhuizen. Een nadeel is echter dat uw vrienden en familie geen ervaring hebben. Hierdoor zal het verhuizen een stuk minder snel gaan. Onervaren mensen zullen minder snel zijn met inpakken, in auto’s past bovendien minder spullen dan in een verhuiswagen. De kans op schade aan uw inboedel en lichamelijke klachten door het tillen van zware meubels is bovendien erg groot.

Een professioneel verhuisbedrijf uit Noord-Holland brengt daarentegen vele voordelen met zich mee.

Als u een verhuisbedrijf inhuurt dan weet u zeker dat er op het laatste moment niet iemand afzegt waardoor u te weinig hulp hebt. Een verhuisbedrijf is voorzien van professioneel materiaal, zoals verhuisdekens. De verhuizers uit Noord-Holland weten bovendien precies hoe ze bepaalde spullen moeten vervoeren. De kans op schade is hierdoor erg klein. Is er onverhoopt toch schade ontstaan? Dan bent u in de meeste gevallen verzekerd. Dankzij een verhuisbedrijf uit Noord-Holland gaat de verhuizing een stuk sneller. Verhuizers gaan efficiënt te werk en weten de ruimte in de verhuiswagen optimaal te benutten. Hierdoor hoeft u minder vaak heen en weer te rijden. In het kort zijn de voordelen dus als volgt:

 • Geschikt en efficiënt vervoer
 • Ervaring
 • Sneller en veiliger verhuizen
verhuizen particulieren Noord-Holland

Verhuizen voor particulieren

Het grootste gedeelte van het werk van ons verhuisbedrijf in Noord-Holland bestaat uit het verhuizen van particulieren. Particulieren hebben over het algemeen ondersteuning nodig bij het tillen van zwaardere meubelstukken zoals een piano, wasmachine of vaatwasser. Daarnaast vragen onze particuliere klanten regelmatig om een verhuizer die voor hen de verhuislift bedient of verhuiswagen bestuurt. Hoelang en voor wat u de service van ons verhuisbedrijf inzet, hangt natuurlijk af van uw wensen, maar ook van uw budget. U dient ongeveer rekening te houden met kosten rond de €30,- per uur voor de inzet van een erkend verhuizer. Hier komen de kosten voor een verhuiswagen nog overheen.

verhuizen bedrijven Noord-Holland

Verhuizen voor bedrijven

Naast particulieren verhuizen wij ook regelmatig bedrijven. Het belangrijkste aandachtspunt bij de verhuizing van bedrijven is de logistiek. Wij begrijpen dat een kantoor het liefst zo veel mogelijk blijft doorwerken, en geen hinder wil ondervinden van de verhuizing. Wij komen daarom ook altijd eerst een keer bij u langs om de gehele verhuisdag door te spreken. Welke wensen heeft u, en wat valt er binnen het budget. Het is bijvoorbeeld een optie om op zaterdag te verhuizen, maar dit is niet goedkoop. Wij garanderen echter dat alle verhuizers uit ons netwerk een ruime ervaring hebben met de verhuizing van bedrijven.

goedkope verhuizers

Werkwijze van verhuisbedrijf

Voordat u een verhuisbedrijf uit Noord-Holland inschakelt is het fijn om te weten hoe zij te werk gaan. Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Een seniorenverhuizing gaat bijvoorbeeld heel anders dan een studentenverhuizing. Toch komt de werkwijze in de meeste gevallen overeen. U vindt hier een overzicht van de gemiddelde werkwijze van een verhuisbedrijf uit Noord-Holland.

 • U neemt allereerst contact op met het verhuisbedrijf. Als u akkoord gaat met de offerte dan worden er afspraken gemaakt met betrekking tot uw wensen.
 • Wilt u bijvoorbeeld ook hulp inschakelen voor het inpakken van uw inboedel? In dat geval komen de verhuizers bij voorkeur een dag eerder om alle spullen te verpakken en klaar te zetten.
 • Op de dag van de verhuizing staan het verhuisbedrijf al vroeg bij u voor de deur in Noord-Holland. Ze parkeren de verhuiswagen voor de deur en laden vervolgens uw gehele inboedel in.
 • Als de wagen is volgeladen dan rijdt de verhuiswagen naar uw nieuwe woning in Noord-Holland. Hier beginnen ze direct met uitladen. U geeft zelf aan waar alles komt te staan of u hebt dit al aangegeven op de dozen.
 • De verhuizers uit Noord-Holland sluiten witgoed apparaten aan en indien gewenst helpen ze met overige klussen, zoals het monteren van meubels. Als alles naar wens is gaan de verhuizers weer weg en geniet u in uw nieuwe huis.
kosten verhuisbedrijf in Noord-Holland

Kosten verhuisbedrijf

Elke verhuizing is anders, het is dus lastig om hiervoor een vaste kostprijs te geven. Over het algemeen bestaan de verhuiskosten in ieder geval uit de volgende drie onderdelen: de verhuiswagen, de verhuizers en de voorrijkosten. De voorrijkosten liggen veelal tussen de €0.50,- en €1,- per gemaakte kilometer. Kiest u een verhuisbedrijf uit de buurt? Dan zijn de eerste 20 kilometers meestal gratis. Bij de huur van een verhuiswagen is meestal één verhuizer inbegrepen, het is mogelijk om dit aan te vullen met meerdere verhuizers uit Noord-Holland. De prijzen hiervan liggen tussen de €30,- tot €50,- per uur. Het klinkt wellicht gek, maar in sommige gevallen is het voordeliger om meer verhuizers in te huren. Hoe meer hulp u hebt, hoe sneller u immers klaar bent.

Benieuwd naar de gemiddelde totale verhuiskosten?

Deze hangen vanzelfsprekend af van de grootte van de verhuizing. Hoe meer spullen mee verhuizen, hoe hoger de verhuiskosten. De verhuizing naar een appartement kost gemiddeld €750,- terwijl de verhuizing naar een vrijstaande woning in Noord-Holland al gauw €900,- kost. Het is uiteraard mogelijk om de diensten uit te breiden. Wilt u bijvoorbeeld ook hulp bij het inpakken van spullen en het monteren van meubels dan beginnen de prijzen bij €1.300,-. Andere diensten kunnen de uiteindelijk kostprijs beïnvloeden, waaronder het huren van een verhuislift of een verhuiscontainer. In onderstaande prijstabel vindt u de gemiddelde prijzen van een aantal diensten.

Prijstabel: kosten verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuizer inhuren €30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³) €60,- per uur
Verhuiscontainer (3 m³ tot 35 m³) €100,- tot €1.200,-
Parkeervergunning €20,- tot €50,-
Inpakservice €40,- per uur
Montage / demontage van meubels €40,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,-
Verhuislift service €65,- per uur
Goederenopslag (inboedel, 30 m³) Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Bespaartips voor uw verhuizing

Wilt u goedkoop verhuizen? Het is mogelijk om op verschillende manieren te besparen. Kies bijvoorbeeld voor een verhuisbedrijf uit de buurt van Noord-Holland. De meeste bedrijven rekenen namelijk voorrijkosten van zo’n €0.50,- tot €1,- per kilometer. Als u een regionaal bedrijf kiest dan zijn de eerste 20 kilometer veelal gratis. Het is daarnaast goed mogelijk dat er een groot verschil in prijzen zit tussen de verschillende bedrijven. Het loont daarom altijd om offertes met elkaar te vergelijken. Als u meerdere offertes vergelijkt dan kunt u tot wel 30% besparen. Doe bovendien zoveel mogelijk zelf of met hulp van vrienden of familie. Denk hierbij aan het inpakken van uw inboedel en het demonteren van meubels. U kunt dit ook door verhuizers uit Noord-Holland laten doen. Dit scheelt u wellicht tijd maar absoluut geen geld. Denkt u erover na om op zaterdag of zondag te verhuizen? Geen goed idee als u wilt besparen. Op zaterdag rekenen de meeste bedrijven namelijk een toeslag van wel 25% en op zondag is dit zelfs 75%. Bent u verplicht om te verhuizen vanwege werkzaamheden aan uw huurwoning in Noord-Holland? Controleer dan altijd of u voor een verhuiskostenvergoeding in aanmerking komt.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Als u wilt besparen op de verhuiskosten dan is het ook verstandig om uit te zoeken of deze aftrekbaar zijn. De hypotheekrente is fiscaal aftrekbaar. Daadwerkelijk gemaakte verhuiskosten, zoals het betalen van de verhuizers uit Noord-Holland, zijn dit helaas niet. Het is wel mogelijk om indirect een aantal verhuiskosten aftrekbaar te maken. U kunt namelijk een lening aanvragen om de verhuizing en daarbij komende roerende zaken te financieren. Vervolgens kunt u deze lening in mindering brengen op uw vermogen in de 3e box van de inkomstenbelasting. Hierbij geldt een drempel van €5.800,- als u een fiscale partner hebt en een drempel van €2.900,- wanneer u geen fiscale partner hebt. Daarnaast zijn er nog een aantal direct aftrekbare kosten in box 1 van de inkomstenbelasting. Denk hierbij aan de bereidstellingsprovisie, bemiddelingskosten en de woonlastenverzekering. Bij een bedrijfsverhuizing gaat dit iets anders. Beschikt u over een eenmanszaak of vennootschap? Dan is het merendeel van de gemaakte kosten wel aftrekbaar. Daarnaast geldt dat als uw eenmanszaak op hetzelfde adres van uw woning in Noord-Holland is gevestigd, dat u tot een derde van de gemaakte verhuiskosten kunt aftrekken.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Via ons netwerk vindt u het verhuisbedrijf uit Noord-Holland dat bij u past!

Offertes aanvragen

uitgebreide verhuisservice van verhuisbedrijf

Verhuisservice

De term verhuisservice staat voor alle diensten van een erkend verhuisbedrijf uit Noord-Holland. Het gaat dan om diensten als het huren van een verhuislift of –wagen, het inschakelen van verhuizers voor het inpakken van uw dozen, of hulp bij het aanvragen van vergunningen voor een internationale verhuizing. Het doel van een verhuisservice is dat u met zo weinig mogelijk stress de verhuisdag doorkomt, en in korte tijd geniet van uw huis of bedrijf. Omdat bedrijven en particulieren hele andere eisen hebben, is onze verhuisservice in twee delen gedeeld. Zo krijgt u altijd direct de juiste ondersteuning bij de verhuizing.

verhuislift huren in Noord-Holland

Verhuislift huren

Zeker in grote steden wonen particulieren vaak in een bovenwoning. Voor een verhuizing geldt dan dat het huren van een verhuislift aan te raden is. Een verhuislift is met name handig voor het tillen van erg zwaar meubilair, waaronder bijvoorbeeld de piano. Dankzij het huren van een verhuislift komen de meubels snel naar beneden, en blijft het risico op schade beperkt. Een verhuislift is bij menig verhuisbedrijf in Noord-Holland verkrijgbaar, in diverse afmetingen. De hoogste lift is ongeveer 29 meter, en kan 250kg dragen. Het is aan u om te bepalen of u zelf de verhuislift wil besturen, of hiervoor een verhuizer inhuurt. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan via onze offertepagina.

verhuizen van piano

Piano verhuizen

Eén van de lastigste zaken om te verhuizen is een piano. De verplaatsing van een piano is niet alleen heel lastig, het is ook heel zwaar. Dit komt doordat de piano in de meeste gevallen niet door een standaard deuropening past, en in het geval van een bovenverdieping met een verhuislift naar beneden moet worden getild.

Wij werken samen met een aantal verhuizers die een ruime ervaring hebben met het verplaatsen van piano’s. Zij zullen de piano met speciaal bubbelfolie en dekens inpakken, en waar het kan onderdelen demonteren om die zo beter te beschermen. Uw piano of vleugel is bij ons in goede handen.

piano veilig vervoeren Noord-Holland

Piano vervoer

Piano’s zijn waardevol, kwetsbaar, ze wegen tot wel 350 kilo en ze zijn ook nog eens onhandig om te vervoeren. Voor een onervaren verhuizer is het vervoeren van dit instrument dan ook geen pretje. Afhankelijk van de grootte en het gewicht, schakelen wij minstens 2 tot 4 verhuizers in. De lak van piano’s is kwetsbaar. Het is dan ook belangrijk dat het instrument goed is ingepakt. We maken gebruik van meerdere lagen stretchfolie en dekens voor extra bescherming. Door één kant van het instrument te kantelen plaatsen we deze eenvoudig op een zogenaamde ‘piano hond’. Met dit apparaat rollen we piano’s eenvoudig over drempels en dergelijke richting de wagen. Woont u op een verdieping en is er geen lift aanwezig? Vervoer via de trap is niet mogelijk dus in dat geval schakelen we een lift of hijskraan in. Met spanbanden zorgen we ervoor dat het instrument stevig staat in de wagen.

wasmachine vervoeren

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van een wasmachine is een lastig klus, met name omdat de meeste wasmachines zeer zwaar zijn. Voordat u de wasmachine kunt verplaatsen is het bovendien noodzakelijk om al het water uit het apparaat te laten lopen. Hiervoor moet u ten eerste alle slangen van de wasmachine loskoppelen. Houdt een teiltje bij de hand, en u zult hierbij geen problemen moeten ondervinden. Een tweede stap is om het filter te legen. Zet hiervoor de wasmachine altijd een beetje schuin, zodat echt al het water wegloopt. Voordat u de wasmachine mag vervoeren dient u tot slot de trommel vast te zetten.

meubeltransport in Noord-Holland

Meubeltransport

Eén van de onderdelen van een verhuizing die voor zowel bedrijven als particulieren van belang is, is het meubeltransport. Over het algemeen geldt namelijk dat de kleinere dozen en spullen wel met eigen vervoer verplaatst kunnen worden, maar grotere meubels zoals een vaatwasser, kledingkast, wasmachine of piano vergen groter vervoer. U kunt daarom bij menig verhuisbedrijf uit Noord-Holland een verhuisauto of busje huren. Verhuiswagens bestaan in diverse soorten en maten. Bereken daarom altijd hoeveel inhoud de verhuiswagen moet hebben, en bedenk goed hoeveel hulp van verhuizers u nodig hebt. Zo bespaart u zoveel mogelijk op de kosten voor vervoer en verhuishulp.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten wat de opties zijn voor een verhuisverzekering voor uw projectverhuizing? Hebt u een vraag over de opslag van uw inboedel? Of bent u benieuwd hoe goedkoop wij de verhuis kunnen uitvoeren? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een aantal offertes van verhuisbedrijven uit uw regio aan. Wij helpen u graag.

verhuisbedrijf offerte Noord-Holland
antiek en kunst veilig verhuizen

Antiek en kunst verhuizen

Voor wie geen tijd of geen zin heeft om een hele verhuizing zelf te regelen, bestaan er heel wat mogelijkheden op het gebied van verhuishulp. Zo is het een optie om verhuizers in te zetten voor het inpakwerk, het besturen van de verhuiswagen of het bedienen van een verhuislift. Daarnaast is het een optie om verhuishulp te vragen bij het demonteren van uw bed of garderobekast, het verplaatsen van de wasmachine of het aanvragen van vergunningen. Ook het verkrijgen van opslagruimte voor de tijdelijke opslag van goederen valt onder de verhuishulp. Wij garanderen dat onze verhuishulp in Noord-Holland goedkoop, maar van hoge kwaliteit is.

verhuisverzekering

Verhuisverzekering afsluiten

Zowel voor bedrijven als particulieren geldt dat het handig is om een verhuisverzekering af te sluiten, omdat een standaard inboedelverzekering een deel van het verhuisproces niet dekt. De meeste inboedelverzekeringen dekken bijvoorbeeld niet schade die ontstaat door het verplaatsen van meubilair. De tijd dat uw piano, wasmachine en antieke dressoirkast in de verhuiswagen staan mag er dan ook niets mee gebeuren. Met een verhuisverzekering voorkomt u dat u na de verhuizing plotseling veel geld moet betalen om schade te herstellen. Een verhuisverzekering is in overleg met het verhuisbedrijf uit Noord-Holland volledig op uw eisen aan te passen.

monteren van meubels tijdens verhuizing

Demontage en montage van meubels

Om het vervoeren en verplaatsen van de inboedel te vergemakkelijken is het een optie om deze te demonteren. Met name kledingkasten en bedden passen niet door de deur of het raam, en dienen daarom gedemonteerd te worden. Waar sommige bedrijven een heel gemakkelijk demontage systeem meegeven aan hun artikelen, is de demontage van andere producten een heel klus. Het is daarom een optie een specialist van ons verhuisbedrijf in te zetten voor het demonteren en later weer monteren van een aantal meubelstukken.

opslag van goederen Noord-Holland

Goederenopslag

Wie een nieuwe woning koopt en zijn eigen huis verkoopt, neemt hiermee altijd een klein risico. Het is namelijk mogelijk dat u uw eigen woning eerder verkoopt dan dat u het nieuwe huis in kunt. In dit geval is het soms noodzakelijk om een deel van de inboedel tijdelijk naar een opslag te doen. Menig verhuisbedrijf uit Noord-Holland heeft contact met een lokale opslag, zodat ook de opslag zo goedkoop mogelijk blijft. Voor het opslaan van uw goederen hebt u de keus uit diverse soorten opslag, zoals een pallet, zeecontainer of garagebox. Eventueel is het een mogelijkheid om de zeecontainer bij u thuis te plaatsen. Hier moet echter wel ruimte voor zijn.

inpakservice

Inpakservice

Werkt u fulltime en hebt u dus geen tijd om de dozen voor een verhuis in te pakken? Bij menig verhuisbedrijf uit Noord-Holland profiteert u van een eenvoudige inpakservice. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het zetten van koffie voor de verhuizers die op de ochtend van de verhuisdag bij u langskomen voor het inpakwerk, en in het nieuwe pand op uw eigen tijd de spullen weer uit te pakken. Wij zorgen ervoor dat alles in het nieuwe huis in de juiste ruimte komt te staan, zodat u in ieder geval de grotere meubels direct in gebruik kunt nemen.

verhuishulp uit Noord-Holland

Verhuishulp

Voor wie geen tijd heeft om een hele verhuis zelf te regelen, bestaan er heel wat mogelijkheden op het gebied van verhuishulp. Zo is het een optie om verhuizers in te zetten voor het inpakwerk, het besturen van de verhuiswagen of het bedienen van een verhuislift. Daarnaast is het een optie om verhuishulp te vragen bij het demonteren van uw bed of garderobekast, het verplaatsen van de wasmachine of het aanvragen van vergunningen. Ook het verkrijgen van opslagruimte voor de tijdelijke opslag van goederen valt onder de verhuishulp. Wij garanderen dat onze verhuishulp in Noord-Holland goedkoop, maar van hoge kwaliteit is.

Doe-het-zelf

Om kosten te besparen is het mogelijk om een groot deel van het verhuiswerk eigenhandig of met behulp van vrienden en familie uit te voeren. Is het u gelukt om alle spullen in te pakken maar krijgt u het zwaardere meubilair niet vervoerd? Het is bij menig verhuisbedrijf uit Noord-Holland een optie om enkel een paar verhuizers en een verhuiswagen in te huren. De verhuizers zullen dan het zware tilwerk afhandelen en ervoor zorgen dat alles op de juiste plek terecht komt. Ook kan u een verhuizer inhuren voor enkel de montage en demontage.

Seniorenverhuizing

Voor veel senioren zal er een tijd komen dat zij naar een kleinere woning of een zorginstelling moeten verhuizen. Vaak hebben zij echter niet meer de energie of mogelijkheden om zelf de verhuizing uit te voeren. Met onze verhuishulp wordt senioren al het werk uit handen genomen, en genieten zij al snel van hun nieuwe appartement of kamer. Eventueel kunnen onze verhuizers het oude pand netjes opleveren voor de makelaar. Goedkoop en gemakkelijk verhuizen, dat is waar wij voor staan.

Zorginstellingen

Zoals gezegd is het tevens een optie onze verhuizers in te schakelen voor de verhuizing van senioren naar een zorginstelling. Wanneer de verhuizing naar een zorginstelling nodig is, dan betekent het vaak dat een deel van de meubels naar een opslag moeten, en dat lastige keuzes gemaakt moeten worden. Wij overleggen graag met de senior over de opties en zetten desgewenst al het meubilair op precies dezelfde plek in de kamer van de zorginstelling. Zo beperken wij eventuele verwarring en stress tot een minimum.

offerte verhuizing Noord-Holland
verhuizers voor kleine verhuizing

Kleine verhuizing

Een kleine verhuizing is een term die wij regelmatig gebruiken voor het aanduiden van verhuizingen die minder dan een dag kosten, en meestal maar een paar uur werk vragen. Onder de term kleine verhuizingen vallen dan ook de verhuizing naar een studentenkamer of naar een kleine woning. Voor de meeste kleine verhuizingen geldt dat hiervoor het gebruik van een kleine verhuiswagen van 20m3 voldoende is, mits u de rest van de inboedel zelf verhuist. Houdt er rekening mee dat de meeste studentenkamers zich op een bovenverdieping bevinden. De huur van een verhuislift kan uitkomst bieden. De kosten hiervoor variëren per verhuisbedrijf.

verhuizers voor grote verhuizing

Complete verhuizing

Wie kiest voor de hulp van verhuizers voor een complete verhuizing, die laat in feite al het werk over aan onze specialisten uit Noord-Holland. De complete verhuis begint met het inpakken van de dozen, en eindigt met het uitvoeren van enkele installatiewerkzaamheden. Dankzij de complete verhuisondersteuning, geniet u binnen een dag van het huis of bedrijfspand waar u naartoe gaat. Indien gewenst is het zelfs een optie om zelf de dag door te blijven werken, terwijl wij het verhuiswerk voor u afhandelen. De kosten voor een dergelijke verhuisondersteuning zijn aanzienlijk. Maar u krijgt er heel wat comfort voor terug.

verhuizing naar andere gemeente

Verhuizen naar andere gemeente

Het komt soms voor dat mensen willen verhuizen van de ene naar de andere gemeente. Hoewel dit niet heel ingewikkeld is, is het wel noodzakelijk om hierbij goed te letten op een aantal bijkomende zaken. Zo dient u ten eerste vroeg te beginnen met het organiseren van de nodige vergunningen en de aanmelding bij de gemeente. Soms moet u bijvoorbeeld een parkeervergunning hebben voor het parkeren van de verhuiswagen. Vraag daarnaast in de gemeente na wat er nog meer vereist is voor een soepele verhuisdag. Vergelijk bovendien altijd goed de offertes: sommige verhuisbedrijven rekenen extra kosten boven een bepaald aantal kilometers.

buitenland verhuizen

Verhuizen naar buitenland

Moet u voor het werk naar een ander land toe? Dan is het waarschijnlijk dat u hier ook wil gaan wonen. De verhuizing naar het buitenland heeft meestal heel wat voeten in aarde, en het is daarom aan te raden hiervoor een verhuisbedrijf in te zetten. Bij menig verhuisbedrijf in Noord-Holland heeft men connecties overzee, zodat u niet alleen hier in Nederland, maar ook op de plek van bestemming de hele verhuizing goed regelt. De kosten voor een internationale verhuizing liggen natuurlijk hoger, mede doordat u diverse vergunningen moet aanvragen voor het verschepen van uw inboedel. Een verhuisbedrijf neemt al dit soort zaken op zich zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Kantoor- en projectverhuizingen

Een laatste variant van verhuishulp waar wij uw aandacht op willen vestigen is de projectverhuizing. Een projectverhuizing gaat over het verhuizen van bedrijven en kantoren, op een zeer specifiek gebied. Denk bijvoorbeeld aan de verplaatsing van een laboratorium, maar ook van een volledige zorginstelling. Bij een projectverhuizing maken onze verhuizers uit Noord-Holland altijd in overleg met u een draaiboek. U geeft hiervoor uw wensen en eisen gewoon aan, en ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat deze waargemaakt worden, mits dit natuurlijk praktisch mogelijk is. Een projectverhuizing zal wat kosten, maar wij gaan altijd goedkoop en snel te werk voor een optimaal resultaat.

Vergunning nodig?

Om ervoor te zorgen dat de verhuisdag zo snel en efficiënt mogelijk verloopt, is het belangrijk dat de verhuiswagen voor de deur van uw woning in Noord-Holland kan parkeren. Als dit niet mogelijk is, dan hebt u een parkeervergunning nodig. Een parkeervergunning kost circa €20,- tot €50,-. U vraagt deze aan bij uw gemeente. Het aanvragen van een vergunning kan enige tijd in beslag nemen. Het is dan ook verstandig om hierover tijdig met u gemeente contact op te nemen. Zo voorkomt u dat u op de dag van de verhuizing ver moet lopen, wat resulteert in vertragingen.

Keurmerken

Bij het uitzoeken van eten, hang- en sluitwerk en vele andere producten kunt u letten op de verschillende keurmerken. Maar wist u dat dit bij verhuisbedrijven ook het geval is? Het keurmerk EPV, oftewel Erkende Project Verhuizers, geeft aan dat een bedrijf met dit keurmerk voldoet aan verschillende eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, zekerheid en kwaliteit. Erkende Verhuizers hebben de volgende voordelen.

 • U hebt zekerheid over uw aanbetaling. U bent deze niet kwijt als het bedrijf failliet gaat.
 • Hetzelfde geldt voor de klus. Bij een faillissement nemen andere Erkende Verhuizers uit Noord-Holland uw verhuizing over.
 • De verhuisverzekering van Erkende Verhuizers is extra uitgebreid. Uw inboedel is gedekt tot een bedrag van €10.000,-.
 • U bent van officieel opgeleide verhuizers verzekerd.
 • U hebt altijd zekerheid en duidelijkheid omdat de algemene voorwaarden tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond.
offerte verhuizing Noord-Holland

Besparen? Verhuizers vergelijken!

Wilt u uw verhuizing overlaten aan ervaren verhuizers? En zoekt u vanwege deze reden een verhuisbedrijf in Noord-Holland? Bij ons bespaart u door verhuizers met elkaar te vergelijken. Ons netwerk bestaat uit meerdere verhuisbedrijven. Er zit dus ook altijd een bedrijf in Noord-Holland of in de buurt van Noord-Holland. Laat vandaag nog uw gegevens en een omschrijving van de klus achter via de offertepagina. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantal (max. 5) offertes ontvangt van verhuisbedrijven uit uw regio. Hierdoor hebt u de kans om verschillende prijzen en voorwaarden met elkaar te vergelijken. U kiest hierna zelf het verhuisbedrijf dat het beste bij u past, of dit nou de goedkoopste is of degene die zich het dichtste bij uw woning in Noord-Holland bevindt.