Meubeltransport

Gaat u binnenkort verhuizen en ziet u op tegen het vervoeren van uw meubels? Maak het uzelf gemakkelijk met professioneel meubeltransport! Meubelvervoer door een goedkoop verhuisbedrijf is ook een optie bij een zakelijke verhuizing. Hierbij verhuizen de verhuizers uw meubels en bent u verzekerd van een vlotte en veilige verhuisdag!

Op deze pagina leest u wat meubeltransport inhoudt en waarom het verstandig is hier een verhuisbedrijf voor in te huren. Ook leest u meer over de verschillende prijzen en hoe u gemakkelijk bespaart op het vervoeren van uw meubels.

Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf voor uw meubeltransport? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

meubeltransport

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen voor meubeltransport?

Weet u nog niet hoe u uw meubels gaat verhuizen? Maak dan gebruik van meubeltransport. Dit bespaart u niet alleen de stressvolle rit in een grote, lompe verhuiswagen: uw inboedel is ook nog eens verzekerd tegen schade. Twijfelt u nog? Dit zijn de belangrijkste voordelen van professioneel meubeltransport.

  • Uw spullen zijn tijdens het vervoeren verzekerd tegen schade.
  • Plaatsing en montage op locatie is een optie.
  • U hoeft niet zelf in een grote verhuiswagen te rijden.
meubeltransporter

Wat doet een meubeltransporter?

Maakt u gebruik van meubeltransport, dan profiteert u tijdens het verhuizen van de hulp van een ervaren verhuizer, die u ongetwijfeld tips geeft om het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Maar wat doet een meubeltransporter eigenlijk?

U pakt zelf uw inboedel in. De verhuizers helpen u daarna met het inladen van uw verhuisdozen, meubels en andere spulen. Terwijl u veilig in uw eigen auto naar het nieuwe adres rijdt, vervoeren de verhuizers de verhuiswagen gevuld met uw meubels. Eenmaal aangekomen laden ze de vrachtwagen uit en zetten ze alle meubels op de gewenste plek. Wilt u zich helemaal nergens zorgen om hoeven maken? Laat de meubels dan monteren door de medewerkers van een goedkoop verhuisbedrijf.

prijzen meubeltransport

Zorgeloos transport van A naar B

Het inzetten van professioneel meubeltransport zorgt voor een zorgeloze verhuisdag. Terwijl u rustig afscheid neemt van uw oude woning, laden de verhuizers uw zware meubels en verhuisdozen in. Als het huis helemaal leeg vervoeren de verhuizers uw spullen – die tijdens het meubeltransport verzekerd zijn tegen schade – naar uw nieuwe huis. Verken rustig de buurt, terwijl zij uw meubels weer uitladen.

Mensen die gebruik maken van meubeltransport ervaren hun verhuisdag als rustig. Bovendien bespaart u uzelf een hoop zwaar werk én rugpijn! Met andere woorden: meubeltransport biedt u zorgeloos transport.

Besparen op uw meubeltransport?

Vergelijk de prijzen en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Gratis offertes aanvragen

Meubeltransport voor bedrijven en particulieren

Meubeltransport is een optie voor zowel bedrijven als particulieren. Als u zakelijk gaat verhuizen, dan heeft u ongetwijfeld zware meubels te vervoeren. Ziet u het niet zitten om zware archiefkasten, grote bureaus of werktafels zelf te vervoeren en verhuizen? Schakel dan een verhuisbedrijf in voor het meubeltransport.

Het meubeltransport bij een bedrijfsverhuizing is vergelijkbaar met een particuliere verhuizing. Toch vereist het meubelvervoer enige planning: het is natuurlijk wel de bedoeling dat elk bureau weer terechtkomt bij dezelfde werknemer. Voorafgaand aan het meubeltransport maakt u daarom duidelijke afspraken met het verhuisbedrijf. Zo weet u zeker dat het meubelvervoer zonder problemen verloopt.

Wat kost meubelvervoer?

Hoeveel het meubelvervoer kost, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Gaat u verhuizen van een klein appartement, dan is een kleine verhuiswagen van 20 m² waarschijnlijk voldoende om al uw meubels te vervoeren. Dit kost gemiddeld €65,- per uur. Hierbij heeft u de hulp van één ervaren verhuizer. Op deze pagina leest u meer over een kleine verhuizing.

Heeft u meer meubels te vervoeren?

Kies dan voor een grotere verhuiswagen waar alle inboedel direct inpast. Voor een verhuiswagen van ongeveer 50 m³ en de hulp van 1 verhuizer betaalt u gemiddeld €75,- per uur. Wilt u naast het meubeltransport nog extra verhuizers inschakelen, dan lopen de verhuiskosten verder op. Gelukkig bespaart u gemakkelijk tot wel 40% op uw meubelvervoer met het vergelijken van verschillende tarieven

Prijzen van meubeltransport

DienstKosten
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder€65,- per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder€75,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Voor exacte prijzen vraagt u gratis offertes aan.

Handige tips voor een soepele verhuizing van uw meubels

Wilt u ook graag een soepele verhuizing? Demonteer uw meubels de avond van tevoren, zodat de verhuizers direct aan de slag kunnen. Zo bespaart u de verhuizers een hoop tijd en uzelf een hoop geld: de verhuizers zijn immers minder lang aan het werk.

Hieronder staan drie handige tips om uw meubels zo eenvoudig mogelijk te verhuizen.

  • 1. Bespaar tijd en geld door zelf uw meubels te demonteren, de avond voor u gaat verhuizen.
  • 2. Huur een verhuislift, zodat u grote meubels niet via de trappen naar beneden of naar boven hoeft te tillen.
  • 3. Vraag een parkeervergunning aan, zodat de vrachtwagen tijdens het verhuizen naast uw huis kan staan.

Aanvullende diensten bij uw meubeltransport

Wilt u helemaal zorgeloos verhuizen? Kies dan naast meubeltransport ook voor andere verhuisdiensten. Schakel een verhuizer in voor het (de)monteren van uw meubels, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. Wilt u de verhuizing helemaal uitbesteden, kies dan voor de inpakservice. Hierbij komen de vakmannen bij u langs om uw spullen in te pakken. U bepaalt zelf welke diensten u uitbesteed, waardoor u in invloed heeft op de prijzen.

U heeft onder andere de keuze uit de volgende verhuisdiensten:

  • Montageservice
  • Inpakservice
  • Verhuisliftservice
  • Goederenopslag

Goedkoop meubeltransport? Gratis offertes vergelijken!

Op zoek naar goedkoop meubeltransport voor uw verhuizing? Vergelijk dan gratis de prijzen van meerdere verhuisbedrijven. De ervaring leert dat mensen al snel tot wel 40% op de totaalprijs besparen: dat wilt u toch ook?

Twijfelt u nog over het inschakelen van meubeltransport?

Met de hulp van een goedkoop verhuisbedrijf loopt uw verhuizing op rolletjes. U hoeft niet te tillen en krijgt dus geen rug- of schouderklachten. Bovendien is uw inboedel tijdens het verhuizen gewoon verzekerd tegen schade: mocht er onverhoopt een probleem ontstaan dan wordt dit vergoed! Gaat u de meubels zelf vervoeren met een gehuurde vrachtwagen, dan is er niets verzekerd. Ga daarom voor een zorgeloos transport en schakel de hulp van professionele verhuizers in.

Start hier uw gratis aanvraag!

offertes meubeltransport