Verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen is een goede voorbereiding erg belangrijk, er breekt immers een hectische tijd aan. U kunt ervoor kiezen om zelf te verhuizen of een verhuisbedrijf in te schakelen. Een verhuisservice zorgt ervoor dat de inboedel veilig ingepakt wordt, dat het veilig getransporteerd wordt en dat uw inboedel op uw nieuwe adres weer uitgepakt wordt en op de juiste plek wordt gezet. Via VSNM kunt u eenvoudig een verhuisbedrijf vinden. Verhuizen is vaak hectisch en daarom is het belangrijk dat u dankzij één van de bij ons aangesloten verhuisbedrijven zorgeloos kunt verhuizen.

Verhuizen

Erkend verhuisbedrijf

In Nederland zijn er veel goede verhuisbedrijven te vinden. Desondanks is de kwaliteit van sommige van deze bedrijven niet altijd even goed. Vaak wordt er gedacht dat iedereen wel een verhuisservice kan beginnen. Dit is geenszins niet het geval. Wilt u uw verhuizing professioneel regelen? Zorg dan dat u een erkend verhuisbedrijf inhuurt. Wanneer u via internet op zoek gaat naar een verhuisbedrijf, let dan op het logo van de branche op de website. Als het ‘erkend verhuisbedrijf’ logo op de website staat, weet u dat u met een professioneel verhuisbedrijf te maken heeft. Als u te maken heeft met een bedrijfsmatige verhuizing, let er dan ook op of het verhuisbedrijf gespecialiseerd is in het verhuizen van bedrijven.

Particulieren en bedrijven

Een verhuisservice regelt vaak niet alleen particuliere verhuizingen, maar ook bedrijfsverhuizingen. Als u via ons een verhuisservice zoekt, zult u voornamelijk ervaren bedrijven vinden. Zij verhuizen complete inboedels, maar bijvoorbeeld ook piano’s. Service staat altijd voorop. Zij denken te allen tijde met u mee en leveren maatwerk bij elke verhuizing. Niet alleen regelen zij uw verhuizing, maar ze kunnen soms ook aanvullende werkzaamheden voor u verrichten, zoals het inpakken en uitpakken van uw inboedel en demontage en montage van meubels. Bij de verhuizing van een onderneming zorgen zij voor een beperking van het productiviteitsverlies door de dagelijkse werkzaamheden niet te verstoren.

Uitgebreide verhuisservice

Een verhuizing neemt aardig wat tijd in beslag. Naast het voorbereidende werk, bijvoorbeeld het regelen van verhuisdozen, moet ook alles ingepakt worden in uw oude woning of bedrijf. Daarnaast moeten er in uw nieuwe woning ook zaken geregeld worden, zoals het aansluiten van stroom, uw telefoon en eventueel een internet aansluiting. Alle verhuiswerkzaamheden kunt u in elk geval laten uitvoeren door een verhuisservice. Zij laden en lossen de dozen en het meubilair, kunnen eventueel een verhuislift installeren en zorgen dat al uw eigendommen op de juiste plek in uw woning komen te staan.

Vergelijk en bespaar!

Wanneer u ervoor kiest om een verhuisservice in te schakelen doet u er goed aan om vooraf de diensten en prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. Wilt u weten wat de kosten zijn van de verhuisservices die wij aanbieden? En hoe goedkoop het kan zijn als u alleen een aantal verhuizers inhuurt? Vraag geheel vrijblijvend meerdere offertes aan en vergelijk de diverse verhuisbedrijven met elkaar. Op deze manier wordt verhuizen allerminst hectisch en duur.

Verhuizen offerte