Montage na verhuizing

Stelt u zich eens voor dat u na een stressvolle verhuizing thuis komt in uw nieuwe woning, en dat de montage van al uw meubilair al is afgerond. In plaats van dat u eerst uw bed nog in elkaar moet schroeven, gaat u direct slapen. Klinkt dit als de ideale verhuisdag? Schakel dan een verhuisbedrijf in voor een montage service bij uw particuliere- of bedrijfsverhuizing.

Gaat u binnenkort verhuizen? Een verhuisbedrijf neemt stressvolle taken uit handen zodat u zo soepel mogelijk over gaat naar uw nieuwe woning. Ook in het geval van een bedrijfsverhuizing biedt deze montage service vele voordelen. Vergelijk vrijblijvend offertes om tot wel 30% op de kosten te besparen!

montage na verhuizing

Een zorgeloze verhuizing

Een goede voorbereiding is van groot belang wanneer u gaat verhuizen: voor zowel een particuliere- als bedrijfsverhuizing. Schakel een verhuisbedrijf in als u volledig zorgeloos wilt verhuizen. Al het zware werk wordt immers op professionele wijze uit handen genomen. Uw inboedel wordt veilig en zorgvuldig ingepakt en vervoerd en op de nieuwe locatie verzorgen de verhuizers de montage van uw meubilair. De verhuizers uit het netwerk hebben jarenlange ervaring als het aankomt op verhuizen van particuliere en zakelijke inboedels. Een arbeidsintensieve bedrijfsverhuizing is voor deze vakmannen geen enkel probleem. Bovendien scheelt de montagedienst u veel tijd, waardoor u sneller over bent naar uw nieuwe huis! Omdat verhuizen altijd maatwerk is, stemmen de verhuizers uw wensen nauwkeurig met u af zodat u zorgeloos verhuist.

Demonteren en monteren

Het demonteren en monteren van meubilair is wellicht één van de meest vervelende klussen van elke verhuizing. Zonder de juiste kennis en gereedschappen blijkt dit voor veel particulieren een flinke uitdaging. Schakel een verhuisbedrijf in, die op de dag van de verhuizing bij u langskomt om al het meubilair te demonteren. De montagedienst beschikt over voldoende kennis en ervaring om de meubels snel en vakkundig te demonteren en zorgen er daarna voor dat alles spoedig weer gemonteerd is.

Gaat u niet verhuizen maar heeft u onlangs nieuw meubilair aangeschaft? Ook in dat geval is het geen probleem om de montage hiervan uit te besteden aan een verhuisbedrijf uit uw regio.

Voordelen montage service

Het uitbesteden van de montage tijdens uw verhuizing, heeft meerdere voordelen. Allereerst weet u zeker dat de montage vakkundig verloopt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er tijdens het verhuizen schroeven verdwijnen of dat u zich niet herinnert hoe u het meubelstuk in elkaar moet zetten. De vakmannen van de montagedienst hebben dankzij jarenlange ervaring oog voor verschillende meubelstukken en zetten deze in een mum van tijd weer in elkaar. Dit scheelt u niet alleen een heleboel frustratie, maar ook enorm veel tijd. Doordat de verhuizing een stuk sneller verloopt,bespaart u uiteindelijk extra kosten. In het geval van een bedrijfsverhuizing is deze montageservice praktisch onmisbaar. Door alle kantoormeubelen zo spoedig mogelijk weer te monteren, verkort u de tijd dat de werkzaamheden stil staan door de bedrijfsverhuizing. De voordelen op een rij:

  • U bespaart uzelf met een montageservice een hoop tijd en frustraties.
  • U hoeft na de verhuizing niet zelf nog uw meubelen te monteren.
  • Het verhuizen gaat een stuk sneller met de hulp van professionele verhuizers.

Kosten montage service

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een verhuisbedrijf? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten. Het is moeilijk om vooraf een exacte prijs te noemen, omdat elke particuliere- en bedrijfsverhuizing uniek is. Kiest u ervoor om de volledige verhuizing uit handen te geven, dan liggen de kosten een stuk hoger dan wanneer u enkel gebruik maakt van de montageservice. Als u zeker wilt weten wat de montage u gaat kosten, dan raden wij u aan het offerteformulier in te vullen. U ontvangt dan spoedig offertes op maat om met elkaar te vergelijken. Zo bent u verzekerd van de scherpste prijs! In de onderstaande tabel vindt u een indicatie van de prijzen.

Prijstabel: kosten service

MontageserviceGemiddelde prijs, inclusief BTW*
Kast monteren€45,- per meter
Slaapbank monteren€85,- per stuk
Ledikant monteren€45,- per stuk
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen en kunnen per verhuisbedrijf verschillen.

Geen zin in de montage na het verhuizen?

Schakel een vakman in. Vraag gratis offertes aan en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen
montage bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing

In het geval van een zakelijke verhuizing is het van groot belang dat de verhuizing de dagelijkse werkzaamheden zo weinig mogelijk verstoord. Een goede voorbereiding is hierbij onmisbaar. Door de verhuizing uit te besteden aan een erkend verhuizer uit uw regio, weet u zeker dat u en uw medewerkers de dagelijkse werkzaamheden zo spoedig mogelijk weer kunnen oppakken. Wanneer er voor de kantoorverhuizing maar een beperkt budget beschikbaar is, is het een aanrader om in ieder geval het monteren van de meubelen uit te besteden. Dit alles wordt tijdens het verhuizen volledig met u afgestemd, zodat alle meubels weer op de juiste plek komen te staan.

montage ikea meubels

Ook voor Ikea meubelen!

Dat de montageservice in het geval van een verhuizing veel voordelen biedt, is duidelijk. Maar ook wanneer u niet gaat verhuizen is het mogelijk om deze service in te schakelen. Als u nieuwe meubelen aanschaft bij bijvoorbeeld Ikea of Leenbakker, moet u u deze nog wel zelf monteren. Alleen beschikt niet iedereen over de kennis, gereedschappen of de tijd om zelf de nieuwe bank of kast in elkaar te zetten. Een montage klinkt wellicht eenvoudig, maar levert in veel gevallen enorm veel frustratie op. Bovendien is er de kans op beschadigingen als u de meubelen niet op de juiste wijze monteert. Een vakman uit uw regio zet uw nieuwe Leenbakker kast of Ikea stapelbed daarom snel en vakkundig in elkaar.

Handige tips voor het monteren van meubilair

Verhuizen kost nu eenmaal geld en als u een beperkt budget heeft dan kunt u geld besparen door zelf het meubilair te monteren. Erkende verhuizers hebben voor u de volgende verhuistips opgesteld, zodat het monteren en demonteren zo soepel mogelijk verloopt:

  • Neem de tijd voor het demonteren van uw meubels en begin hier in ieder geval één dag voor de verhuizing mee. Zo voorkomt u tijdverlies op de verhuisdag zelf.
  • Bewaar de schroeven en gereedschappen in een zakje en bevestig deze aan het meubilair. Zo heeft u voor de montage direct alles bij de hand en hoeft u niet te zoeken.
  • Neem foto’s van uw meubilair zodat u tijdens het monteren weet waar u elk onderdeel moet bevestigen.

Besparen? Offertes vergelijken!

Overweegt u een verhuisbedrijf in te schakelen? Het bedrijf past de service volledig aan naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Geef de volledige verhuisdag uit handen en geniet van een vlotte en snelle verhuizing. Of kies ervoor om alleen de montageservice uit te besteden om zo op de kosten te besparen. Bent u benieuwd naar de kosten of wilt u meer informatie ontvangen over de diensten die verhuisbedrijven uit uw regio aanbieden? Vul uw gegevens in op het offerteformulier en ontvang spoedig meerdere, vrijblijvende offertes: helemaal gratis! Vergelijk de kosten en kies zo voor het bedrijf dat u het beste aanbod doet. Ervaring leert dat klanten op deze manier tot wel 30% op de kosten besparen!

gratis offertes montageservice