Goedkoop verhuisbedrijf Flevoland

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Flevoland? Bij ons netwerk hebben zich verhuizers van over heel Nederland aangesloten die zowel particulieren als bedrijven graag helpen bij alle facetten van een verhuizing. Wij kunnen voor u de hele verhuizing uit handen nemen, of u kunt bij ons enkel een verhuislift of verhuiswagen huren. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat de klus snel en goedkoop wordt uitgevoerd. Benieuwd naar de kosten? Vul dan ons contactformulier in en vergelijk offertes!

goedkoop verhuisbedrijf Flevoland

Navigeer op deze pagina naar:

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Heeft u een woning gekocht in Flevoland of staat er binnenkort een kantoorverhuizing op de planning? In beide gevallen is het inschakelen van een professioneel verhuizer een verstandige keuze. Een verhuizer is namelijk ervaren in particuliere- en kantoorverhuizingen zodat u profiteert van tal van voordelen. Zo beschikken de verhuizers over de juiste gereedschappen, weten zij als geen ander hoe zij die bank via het balkon naar beneden krijgen en is de wasmachine in een mum van tijd naar de zolder gebracht. Dit houdt in dat het verhuisproces veel sneller verloopt en u dus dezelfde avond al zonder zorgen in uw nieuwe woning kan gaan slapen. Al met al profiteert u bij een erkend verhuizer van de volgende voordelen:

  • U bent verzekerd bij schade aan uw inboedel.
  • U profiteert van de kennis en ervaring van de verhuizers.
  • De inboedel wordt veilig en efficiënt vervoerd.
  • Doordat u het proces uitbesteed ervaart u zelf minder stress en hoeft u minder vrije dagen op te nemen.
  • U loopt zelf geen kans op gezondheidsrisico’s door een verkeerde manier van tillen.
verhuizen particulieren Flevoland

Verhuizen voor particulieren

Elk verhuisbedrijf dat zich bij ons heeft aangesloten biedt u een allround verhuisservice. Dit betekent dat zij niet alleen bedrijven, maar ook particulieren verhuizen. Hierbij ligt de focus op snelheid, gemak en nauwkeurigheid. Elke verhuizing kent weer eigen aandachtspunten en problemen, maar voor onze ervaren verhuizers vormt dit geen enkel probleem. Voor particulieren geldt soms dat zij tijdelijk hun meubels in een opslag moeten zetten, ook daarvoor is het een optie om de hulp van onze verhuizers uit Flevoland in te zetten.

verhuizen bedrijven Flevoland

Verhuizen voor bedrijven

De verhuizing van bedrijven heeft heel wat voeten in aarde. Niet alleen moet u denken aan de verhuisdag zelf, ook de voorbereidingen vergen heel wat aandacht. Daarom helpen onze verhuizers uit Flevoland u graag met de praktische kant van de verhuizing. Wij hebben alle vele bedrijven geholpen met een inpakservice en bij menig verhuisbedrijf is het eveneens mogelijk om op zaterdag te verhuizen. Dit betekent dat u op de maandag daarna open kunt. Om de kantoor- of projectverhuizing zo goed als kan te laten verlopen, zullen onze verhuizers voor de dag zelf bij u langskomen om een draaiboek voor de dag te maken.

goedkoop verhuizen

Werkwijze van verhuisbedrijf

Wanneer u goedkope verhuizers inschakelt, dan doet u dat op een manier die het beste bij u past. Laat bijvoorbeeld de volledige verhuizing uit handen nemen waarbij de erkende verhuizers uw inboedel zorgvuldig inpakken, inladen, vervoeren en weer uitpakken. Heeft u een beperkt budget of wilt u zelf betrokken zijn bij de verhuisdag? Kies dan voor een verhuisservice waarbij uw zelf uw inboedel inpakt waarna de verhuizers alles zullen verhuizen. Voor welke verhuisservice u ook kiest: alles verloopt in samenwerking met u.

Geeft u de complete verhuisdag uit handen? Dan zullen de goedkope verhuizers langskomen waarna zij alle inboedel snel en efficiënt inpakken. Doordat zij alles vakkundig labelen is het uitpakken eenvoudig en snel gedaan, en kan u gaan zitten met een kop koffie.

kosten verhuisbedrijf Flevoland

Kosten verhuisbedrijf

De totale verhuiskosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Een belangrijke factor is de mate van hulp die u nodig heeft. Het inhuren van erkende verhuizers kost ongeveer €30,- tot €50,- per uur. U bent een stuk goedkoper uit om een verhuislift of –wagen zonder bediening te huren dan met. Daarnaast is het ook een stuk voordeliger om zelf alles in- en uit te pakken, omdat een inpakservice gemiddeld €40,- per uur kost. Behalve de arbeidskosten zijn er andere diensten die kosten met zich meebrengen. Een verhuiswagen van 20m3 kost bijvoorbeeld €60,- per uur en voor een verhuislift betaalt u gemiddeld €65,- per uur. Verhuist u in de stad? Houd er dan rekening mee dat u in vele gevallen een parkeervergunning nodig heeft, de kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de €20,- en €50,-. Wat de totale verhuiskosten zijn is lastig in te calculeren omdat dit per gezin verschilt. Verhuist u zelf met behulp van familie en vrienden? Dan kost een verhuizing gemiddeld €816,-. Schakelt u de hulp in van een professioneel bedrijf, dan liggen de kosten gemiddeld rond de €1.250,-.

Prijstabel: kosten verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuizer inhuren €30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³) €60,- per uur
Verhuiscontainer (3 m³ tot 35 m³) €100,- tot €1.200,-
Parkeervergunning €20,- tot €50,-
Inpakservice €40,- per uur
Montage / demontage van meubels €40,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,-
Verhuislift service €65,- per uur
Goederenopslag (inboedel, 30 m³) Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Bespaartips voor uw verhuizing

Een particuliere- of kantoorverhuizing is over het algemeen een dure aangelegenheid. Wij snappen dat u zoveel mogelijk wil besparen, daarom bieden wij u de scherpste prijzen voor professionele verhuisbedrijven uit Flevoland. Door verschillende prijsopgaven met elkaar te vergelijken weet u zeker dat u niets teveel betaalt en bespaart u tot wel 30% op de totale kosten! Een andere manier om te besparen is het inschakelen van familie en vrienden. Zo verloopt de verhuisdag een stuk sneller dan wanneer u alleen alles zou moeten regelen. Daarbij hoeft u uw familie niet te betalen, al is het geen slecht idee om uw hulp na afloop een stevige maaltijd aan te bieden. Wanneer u op een werkdag verhuist bespaart u gemiddeld 25% ten opzichte van een verhuisdag in het weekend, daarom is het een aantrekkelijke keuze voor particulieren en bedrijven die zo goedkoop mogelijk willen verhuizen.

Verhuiskosten aftrekbaar?

Zoals u wellicht duidelijk is, is het verhuisproces niet goedkoop. Daarom vragen klanten uit Flevoland zich vaak af of zij een deel van hun verhuiskosten kunnen aftrekken. Voor een particulier is er in principe geen aftrekregeling. Wanneer u verhuist voor uw nieuwe baan is het wel mogelijk dat u recht heeft op een tegemoetkoming. Er is wel een aftrekpost beschikbaar wanneer u een lening afsluit en hiermee de grootste verhuiskosten financiert. Deze lening brengt u vervolgens in mindering in box 3 van uw inkomstenbelasting. Voor ondernemers gelden vaak aantrekkelijke voorwaarden. Is uw eenmanszaak gevestigd op hetzelfde adres als uw woning? Dan bestaat er de mogelijkheid om tot wel een derde van de totale verhuiskosten af te trekken.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Vul ons contactformulier in, vergelijk offertes en bespaar tot 30% op uw verhuiskosten!

Offertes aanvragen

verhuisservice Flevoland

Verhuisservice

De term verhuisservice staat voor alle verhuishulp die wordt aangeboden door een erkend verhuisbedrijf uit Flevoland. Zo valt het verhuizen van senioren binnen de verhuisservice, maar ook de inpakservice of huren van een verhuislift valt soms binnen de verhuisservice. Bent u van plan om te gaan verhuizen, maar hebt u op enig vlak hulp nodig van een specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar een oplossing en komen indien gewenst spoedig bij u langs om de verhuizing soepel te laten verlopen. Onze verhuisservice is zowel voor bedrijven als particulieren beschikbaar.

verhuislift huren Flevoland

Verhuislift huren

Veel mensen weten niet dat een verhuislift huren tot de mogelijkheden van een verhuisbedrijf behoort. Het huren van een verhuislift kan echter op veel gebieden uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van een piano of wasmachine. Bij de verhuizers uit ons netwerk kunt u een verhuislift huren zowel met als zonder bediening. Kiest u voor een verhuislift met bediening, dan zal een ervaren vakman u helpen bij de klus. Een verhuislift heeft een maximale draagkracht van 250kg, uw piano is dus bij ons in goede handen!

piano verhuizen

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano heeft heel wat voeten in aarde, en dient voorzichtig en nauwkeurig te gebeuren. Zo is het bij de verhuizing ten eerste van belang dat u de piano of vleugel afsluit, en beschermt met een deken of doek. Hiermee voorkomt u oppervlakkige beschadigingen. Daarnaast is er speciaal vervoer nodig voor de verhuizing. Wij adviseren om te kiezen voor een afgesloten wagen, waarin de vleugel of piano kan worden vastgezet. Hebt u vragen over de beste methode voor het plaatsen van een piano? Onze verhuizers uit Flevoland informeren u met alle plezier, en bieden desgewenst direct de nodige praktische ondersteuning.

piano vervoer Flevoland

Piano vervoer

Een piano lijkt, dankzij de wieltjes onder het instrument, eenvoudig te verplaatsen maar dat is het zeker niet. Een gemiddelde piano weegt al snel 180 tot 450 kilo. Dit gewicht alleen al is lastig te verplaatsen, maar doordat u ook geen grip krijgt op het instrument is het verplaatsen nog lastiger. De goedkope verhuizers zullen het instrument in eerste instantie goed inpakken zodat het niet beschadigd raakt. Dit is ook ter bescherming van uw muren en deuren, mocht de hoek van het instrument ergens tegenaan stoten. Zij maken gebruik van een gesloten verhuiswagen waarin ze het instrument stevig vastzetten. Alle verhuizers zijn ruim ervaren en gaan enorm zorgvuldig met uw instrument om. Regelt u zelf vervoer? Zorg dan voor een bus die geschikt is voor het grote gewicht en zet het goed vast zodat het onderweg niet verschuift.

wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen, dan wilt u waarschijnlijk ook een groot deel van het witgoed meeverhuizen. Dit vergt echter enige voorbereiding. Het verplaatsen van een wasmachine kan bijvoorbeeld enkel met behulp van een steekkarretje, of een verhuislift. Zo weet u zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan de wasmachine. Daarnaast is het belangrijk om de trommel van de machine vast te zetten. Dit kan met behulp van speciale schroeven die bij levering bij het apparaat zitten. Een derde aandachtspunt voordat u de wasmachine in de verhuiswagen zet, is dat u deze moet laten leeglopen. Hiermee voorkomt u waterschade aan uw inboedel.

meubeltransport Flevoland

Meubeltransport

Wilt u goedkoop verhuizen en zoveel mogelijk op de kosten besparen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u een groot deel van uw inboedel met behulp van vrienden naar de nieuwe locatie verhuist. Het is echter waarschijnlijk dat de grotere artikelen niet allemaal in uw vervoermiddel passen. Daarom is het bij ons mogelijk om te kiezen voor alleen meubeltransport. Bij dit meubeltransport vervoeren wij alle grotere artikelen zoals antieke klokken, banken, een wasmachine of dressoir. Hebt u hulp nodig bij een internationale verhuizing? Ook dan is een meubeltransport een zeer voordelige keuze. Gebruikelijk is dat u het transport wel eigenhandig moet inpakken en uitpakken.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten tegen welke prijs wij een verhuishulp of verhuisverzekering aanbieden? Vraag via de offertepagina dan om een kostenoverzicht. Wij garanderen dat uw inboedel, zoals piano en wasmachine veilig en goedkoop vervoerd worden door ons verhuisbedrijf in Flevoland. Hopelijk ondersteunen wij u snel bij uw verhuizing!

verhuizing offerte Flevoland
kunst verhuizen Flevoland

Antiek en kunst verhuizen

Hoewel onze verhuizers bij elke verhuizing voorzichtig te werk gaan, is het mogelijk om speciaal de opdracht te geven voor het verplaatsen van antiek en kunst. Deze waardevolle spullen moeten natuurlijk met de grootste voorzichtigheid ingepakt en vervoerd worden, om schade te voorkomen. Bij ons verhuisbedrijf Flevoland maken wij daarom gebruik van speciale op maat gemaakte kisten en zullen wij u precies informeren over het verhuistraject van uw kunstvoorwerpen. Gaat het om zeer breekbare voorwerpen? Er bestaan verhuiswagens die luchtgeveerd en klimaatbeheerst zijn. Hierdoor wordt het klimaatverschil beperkt en blijft uw kunstobject of antiek in de optimale staat.

verhuisverzekering afsluiten

Verhuisverzekering afsluiten

Verhuizen kan heel goedkoop uitvallen, maar als er onverhoopt wat gebeurt tijdens het vervoer levert dit hoge kosten op. Een inboedelverzekering zal uw inboedel tijdens een verhuizing namelijk maar gedeeltelijk verzekeren. Een dergelijke verzekering geldt voor bijvoorbeeld voor een ongeval met het vervoermiddel, het onklaar raken van hulpmiddelen voor laden en lossen, blikseminslag en een gewelddadige beroving tijdens de verhuizing. Wij raden aan op voorhand te kijken naar een verhuisverzekering of een aanvullende verhuisverzekering af te sluiten bij uw verzekeraar.

meubels demonteren en monteren

Demontage en montage van meubels

Bij een verhuizing komen vaak veel zaken kijken. Eén daarvan is het demonteren van uw meubels opdat deze op een zo efficiënt mogelijke wijze ingepakt en vervoerd kunnen worden. Door uw inboedel te demonteren zorgt u er tevens voor dat het verplaatsen van de artikelen gemakkelijker en sneller verloopt. Bij een verhuisbedrijf uit Flevoland werken diverse verhuizers die u graag assisteren bij de demontage en montage van uw inboedel. Zij zullen op afspraak deze klus een paar dagen voor of op de dag van de verhuizing zelf uitvoeren. Aangekomen bij het nieuwe pand helpen zij u tevens met de meubels op de goede plek zetten en de montage.

goederenopslag

Goederenopslag

Wanneer u gaat verhuizen, dan kan het zijn dat uw huidige pand al is verkocht, terwijl het nieuw huis nog niet is opgeleverd. Menig verhuisbedrijf biedt daarom een speciale vorm van opslag aan. Dit betekent dat uw spullen veilig en droog in een tijdelijke opslag worden gestald, waar u altijd bij kan, mocht u nog iets nodig hebben. Een opslag is niet duur, en u heeft de keuze uit diverse opslagplaatsen zoals een pallet stelling, opslagkist, of zelfs een stalen zeecontainer. De afmetingen variëren tussen de 6m³ en 20m³. De specialisten van ons verhuisbedrijf uit Flevoland adviseren om te kijken naar de voorwaarden voor een verhuisverzekering, wanneer u van een opslag gebruik maakt.

inpakservice Flevoland

Inpakservice

Voor senioren en mensen die verhuizen naar een zorginstelling handelen wij niet alleen de montage en demontage van de goederen af, maar hebben wij tevens een inpakservice ter beschikking. Maakt u gebruik van de inpakservice, dan komen wij met de benodigde verhuisdozen naar de woning in Flevoland toe. Het inpakken kunnen we op enkel een deel van de inboedel toepassen, of inclusief alle grote apparaten zoals een piano, vaatwasser of wasmachine. Deze verhuishulp geldt tevens voor het inpakken en vervoeren van antiek en kunst. Sluit in dit geval wel altijd een verhuisverzekering af voor de hele verhuisdag.

verhuishulp Flevoland

Verhuishulp

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Flevoland de vraag of het ook mogelijk is om een verhuisbedrijf maar voor een deel van de verhuizing in te schakelen. Voorbeelden van een dergelijke verhuishulp is hulp bij het laden en lossen, of het huren van een verhuislift met bediening voor een halve dag. Met een verhuishulp krijgt u wel de hulp die u nodig heeft om de verhuizing snel en soepel te laten verlopen, maar voorkomt u dat er hoge kosten bij komen kijken. Hoewel wij altijd goedkoop te werk gaan, blijft de kwaliteit hoog. De verhuishulp is tevens beschikbaar voor een projectverhuizing. Dan wordt er samen met u een plan opgesteld zodat uw werknemers er weinig hinder van hebben.

Doe-het-zelf

Wilt u het liefst zelf verhuizen, maar hebt u te weinig mankracht voor het verslepen van de piano of wasmachine? Bij menig verhuisbedrijf in Flevoland is het mogelijk om voor het grote sleepwerk enkele verhuizers in te huren. Deze helpen u tijdens het laden en lossen van alle grote stukken zoals de piano en wasmachine, waardoor u geen onnodige blessures oploopt. Daarnaast kunt u voor het vervoeren van de grotere items in uw inboedel een verhuiswagen en chauffeur een dagdeel inhuren. De kosten hiervoor hangen af van de grootte van de verhuiswagen en de afstand die gereden moet worden.

Senioren verhuizen

Waar een verhuizing voor de meeste klanten uit Flevoland al een hele inspanning is, geldt dit eens te meer voor senioren. Niet alleen zijn zij vaak minder in staat om de gehele inboedel in te pakken, in de meeste gevallen verhuizen zij naar een kleinere woning, waardoor een deel van de inboedel moet worden afgestaan. Onze verhuizers kunnen in een dergelijk geval zorgen voor het inpakken van de eigendommen via onze inpakservice. Daarnaast is het voor senioren mogelijk om gebruik te maken van onze schoonmaak- en klusservice. Dit betekent dat wij het huis voor u volledig in de oude staat opleveren.

Zorginstellingen

Het verhuizen naar een zorginstelling levert voor de bewoners vaak ontzettend veel stress op. Het gaat vaak om mensen met een verstandelijke beperking waardoor het van groot belang is dat alle eigendommen, bijvoorbeeld een piano op exact dezelfde plaats komen te staan. De medewerkers van ons verhuisbedrijf in Flevoland hebben ruime ervaring met het verhuizen van zorginstellingen. Wij zullen de klant en verpleging op zorgvuldige wijze bij het verhuisproces betrekken en nauwkeurig alles op de juiste plaats terugzetten. Zo creëren wij zoveel mogelijk rust.

verhuis offerte
kleine verhuizing

Kleine verhuizing

Wanneer wij bij ons verhuisbedrijf spreken van een kleine verhuizing, dan gaat het in de meeste gevallen om het leeghalen van een studentenkamer of kleinere appartementen. Het voordeel van een kleine verhuis is dat het relatief goedkoop is, en er weinig tijd in gaat zitten. De meeste kleine verhuizingen kunnen wij binnen een paar uur uitvoeren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een projectverhuizing. Gaat uw zoon of dochter op een bovenverdieping in Flevoland wonen? Het is eventueel een optie om op de plaats van bestemming een verhuislift te huren. De kosten hiervoor hangen af van de hoogte en draagkracht van een dergelijke lift.

complete verhuizing

Complete verhuizing

Naast kleine verhuizingen voert menig verhuisbedrijf uit Flevoland ook complete verhuizingen uit, voor zowel particulieren en als bedrijven. Onder een complete verhuis verstaan wij de uitvoering van elke klus die op de verhuisdag betrekking heeft. Van het inpakken van de spullen tot het op de juiste plek zetten in het nieuwe pand. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het werk, en weet u zeker dat alles vakkundig en vervoerd wordt. De kosten voor een dergelijke complete verhuishulp vallen wel hoger uit dan wanneer u alleen enkele verhuizers inzet voor het tillen en vervoeren van uw inboedel.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar andere gemeente

Wie gaat verhuizen naar een andere gemeente moet met een groot aantal zaken rekening houden. Zo is het noodzakelijk dat u zich op tijd inschrijft bij de nieuwe locatie, en is het tevens van belang dat u aandacht besteedt aan andere zaken zoals water, energie en gas. Wanneer u in een andere gemeente gaat wonen, dan zult u eveneens moeten kijken naar de opties voor een verhuisbedrijf. Sommige bedrijven rekenen namelijk extra kosten wanneer zij ver moeten rijden voor de verhuisklus. Het is daarom aan te raden de offertes van menig verhuisbedrijf uit Flevoland met elkaar te vergelijken om hoge prijzen te voorkomen.

verhuizen buitenland

Verhuizen naar buitenland

Gaat u werken in het buitenland, of wilt u emigreren om een andere reden en wilt u een deel van het huisraad meenemen? Dan dient u rekening te houden met een lange voorbereiding van de verhuizing. Zo moet u de spullen per schip of vliegtuig laten verplaatsen, en dient op de locatie in het buitenland een verhuiswagen klaar te staan om de inboedel te vervoeren. Hebt u geen idee waar u zult beginnen bij het verhuizen naar het buitenland? Een specialist uit ons verhuisbedrijf in Flevoland helpt u graag. Wij hebben diverse contacten met verhuisbedrijven in het buitenland, en weten welke vergunningen nodig zijn.

Kantoor- en projectverhuizingen

Zoals eerder al aangegeven voeren onze verhuizers klussen uit voor zowel bedrijven als particulieren. Eén van de specialisaties van een aantal van de bij ons netwerk aangesloten specialisten is de projectverhuizing. Bij een kantoor- en projectverhuizing zullen zij altijd eerst in overleg gaan met u als klant. Om wat voor bedrijf gaat het, welke wensen hebt u, en binnen welke tijd moet de projectverhuizing afgerond worden. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat de bedrijfscontinuïteit niet wordt gestopt. Zo verliest u in ieder geval geen inkomsten. Of het nu gaat om de projectverhuizing van een zorgcentrum of laboratorium: bij ons bent u aan het juiste adres.

Vergunning nodig?

In sommige gevallen zal u een vergunning moeten aanvragen. Misschien omdat u in een stadscentrum woont en de verhuiswagen de hele straat zal blokkeren, of wellicht omdat u gebruik wilt maken van een verhuislift of verhuiscontainer. Of u wel of niet een vergunning moet aanvragen is afhankelijk van uw gemeente. Schakelt u een erkende verhuizer uit ons netwerk in? Dan kunt u ervan uitgaan dat de professionele verhuizers op de hoogte zijn van de mogelijke vergunningen. Wanneer zij uw complete verhuisdag uitvoeren zullen zij ook de vergunningen aanvragen. Verhuist u zelf en weet u niet zeker of u een vergunning nodig heeft? Dan kunt u dit navragen bij het gemeenteloket.

Keurmerken

U verhuist waarschijnlijk niet regelmatig, dus het kiezen van verhuisbedrijven is ook niet iets wat u regelmatig doet. Daarom is dit best lastig, zeker als u niet goed weet waar u op moet letten. Wilt u controleren of u te maken heeft met een erkend en professioneel verhuisbedrijf uit Flevoland? Check dan of de verhuizer in kwestie over het Erkende Project Verhuizers (EPV) keurmerk beschikt. Dit keurmerk stelt een aantal eisen aan de verhuizer. Eisen op: kwaliteit, zekerheid, veiligheid, milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Dit keurmerk biedt (potentiële) klanten een goed beeld over de professionaliteit van de verhuisbedrijven in Flevoland.

verhuizers Flevoland

Besparen? Verhuizers vergelijken!

Verhuist u binnenkort en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van uw wasmachine? Of vertrekt u binnenkort naar het buitenland en bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een verhuiswagen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Als u contact met ons opneemt sturen wij u tot wel 5 vrijblijvende offertes van bedrijven uit Flevoland. Door de prijsopgaven te vergelijken op prijs, aanbod en kwaliteit kiest u voor het verhuisbedrijf dat het beste bij u past en bespaart u tot wel 30% op de totale kosten! Wij garanderen u een snelle en vakkundige hulp van goedkope en erkende verhuisbedrijven uit Flevoland.