Goedkoop verhuisbedrijf Flevoland

Verhuizen is voor de meeste inwoners van Flevoland geen hobby. Wie zou het zware tilwerk niet liever uitbesteden aan een verhuisbedrijf uit Flevoland? Via onze service kunt u gelukkig goedkoop verhuizen mét de hulp van professionele verhuizers! Wie zijn of haar verhuizing uit handen geeft verhuist zorgeloos naar de nieuwe woning.

Op deze pagina leest u over de verhuisservice die verhuizers uit Flevoland aanbieden. U leest onder andere hoe het verhuizen van particulieren in z’n werk gaat en wat een seniorenverhuizing allemaal inhoudt. Ook leest u over de verschillende verhuisdiensten die u kunt inhuren en kunt u vrijblijvende offertes aanvragen. Tot slot krijgt u handige verhuistips waarmee u uw eigen verhuizing een stuk gemakkelijker maakt!

verhuisbedrijf Flevoland

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Als u gaat verhuizen dan kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen met behulp van vrienden, familie en diens auto’s. Het voordeel hiervan is dat u op deze manier goedkoop kunt verhuizen. Een nadeel is echter dat uw vrienden en familie geen ervaring hebben. Hierdoor zal het verhuizen een stuk minder snel gaan. Onervaren mensen zullen minder snel zijn met inpakken, in auto’s past bovendien minder spullen dan in een verhuiswagen. De kans op schade aan uw inboedel en lichamelijke klachten door het tillen van zware meubels is bovendien erg groot.

Als u een verhuisbedrijf inhuurt dan weet u zeker dat er op het laatste moment niet iemand afzegt waardoor u te weinig hulp hebt. Een verhuisbedrijf is voorzien van professioneel materiaal, zoals verhuisdekens. De verhuizers uit Flevoland weten bovendien precies hoe ze bepaalde spullen moeten vervoeren. De kans op schade is hierdoor erg klein. Is er onverhoopt toch schade ontstaan? Dan bent u in de meeste gevallen verzekerd. Dankzij een verhuisbedrijf uit Flevoland gaat de verhuizing een stuk sneller. Verhuizers gaan efficiënt te werk en weten de ruimte in de verhuiswagen optimaal te benutten. Hierdoor hoeft u minder vaak heen en weer te rijden. In het kort zijn de voordelen dus als volgt:

 • Geschikt en efficiënt vervoer
 • Ruime ervaring
 • Snel en veilig verhuizen
particuliere verhuizing Flevoland

Particuliere verhuizingen

Het grootste gedeelte van het werk van ons verhuisbedrijf in Flevoland bestaat uit het verhuizen van particulieren. Particulieren hebben over het algemeen ondersteuning nodig bij het tillen van zwaardere meubelstukken zoals een piano, wasmachine of vaatwasser. Daarnaast particulieren regelmatig om een verhuizer die voor hen de verhuislift bedient of verhuiswagen bestuurt. Voor welke diensten of verhuisservice particulieren een verhuisbedrijf inhuren verschilt per verhuizing. U dient ongeveer rekening te houden met kosten rond de €30,- per uur voor de inzet van een erkend verhuizer. Hier komen de kosten voor een verhuiswagen nog overheen.

bedrijfsverhuizing Flevoland

Bedrijfsverhuizing Flevoland

Naast particulieren verhuizen de verhuizers uit ons netwerk ook regelmatig bedrijven. Het belangrijkste aandachtspunt bij de verhuizing van bedrijven is de logistiek. Wij begrijpen dat een kantoor het liefst zo veel mogelijk blijft doorwerken, en geen hinder wil ondervinden van de verhuizing. Wij komen daarom ook altijd eerst een keer bij u langs om de gehele verhuisdag door te spreken. Welke wensen heeft u, en wat valt er binnen het budget. Het is bijvoorbeeld een optie om op zaterdag te verhuizen, maar dit is niet goedkoop. Wij garanderen dat alle verhuizers uit ons netwerk ruime ervaring hebben met de verhuizing van bedrijven.

Kosten verhuisbedrijf

Elke verhuizing is anders, het is dus lastig om hiervoor een vaste kostprijs te geven. Over het algemeen bestaan de verhuiskosten in ieder geval uit de volgende drie onderdelen: de verhuiswagen, de verhuizers en de voorrijkosten. De voorrijkosten liggen veelal tussen de €0.50,- en €1,- per gemaakte kilometer. Kiest u een verhuisbedrijf uit de buurt? Dan zijn de eerste 20 kilometers meestal gratis. Bij de huur van een verhuiswagen is meestal één verhuizer inbegrepen, het is mogelijk om dit aan te vullen met meerdere verhuizers uit Flevoland. De prijzen hiervan liggen tussen de €30,- tot €50,- per uur. Het klinkt wellicht gek, maar in sommige gevallen is het voordeliger om meer verhuizers in te huren. Hoe meer hulp u hebt, hoe sneller u immers klaar bent.

Prijstabel: kosten verhuisdiensten van een verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijfGemiddelde kosten*
Inpakservice€40,- per uur
Montage / demontage van meubels€40,- per uur
Verhuizer inhuren€30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³)€60,- per uur
Verhuislift service€65,- per uur
Parkeervergunning€20,- tot €50,-
Piano verhuizen€200,- tot €350,-
Overige diensten
Goederenopslag (inboedel, 30 m³)Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

uw verhuizing een grote rol. Verhuist u van en naar een grote vrijstaande woning in Flevoland, dan liggen de kosten natuurlijk hoger dan wanneer u van een klein appartement verhuist. Hoe meer spullen, des te groter de verhuiswagen die u nodig heeft en hoe langer de verhuizers bezig zijn. Het aantal kilometers speelt ook een grote rol. Hoe verder weg uw nieuwe woning, des te hoger de kosten. Gelukkig zijn er ook een hoop manieren waarop u zoveel mogelijk bespaart.

goedkoop verhuizen Flevoland

Bespaartips voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Er zijn verschillende manieren waarop u flink op de totaalprijs kunt besparen. Doordeweeks verhuizen is bijvoorbeeld goedkoper dan in het weekend. Deze en andere belangrijke bespaartips vindt u in het rijtje hieronder.

 • Hergebruik verhuismaterialen. Misschien is een familielid onlangs verhuisd en hebben zij nog verhuisdozen op zolder staan. Zo bespaar je op het materiaal.
 • Verhuis zoveel mogelijk zelf en gebruik één verhuisdienst om het uzelf gemakkelijker te maken, bijvoorbeeld de montageservice of kies voor professioneel meubeltransport.
 • Verhuis op een doordeweekse dag. De meeste verhuisbedrijven hanteren doordeweeks lagere tarieven dan in het weekend.
 • Vergelijk offertes om gemakkelijk tot wel 30% op de verhuiskosten te besparen.
verhuiskosten Flevoland

Verhuiskosten aftrekbaar?

Als u wilt besparen op de verhuiskosten dan is het ook verstandig om uit te zoeken of deze aftrekbaar zijn. De hypotheekrente is fiscaal aftrekbaar. Daadwerkelijk gemaakte verhuiskosten, zoals het betalen van de verhuizers uit Flevoland, zijn dit helaas niet. Het is wel mogelijk om indirect een aantal verhuiskosten aftrekbaar te maken. U kunt namelijk een lening aanvragen om de verhuizing en daarbij komende roerende zaken te financieren. Vervolgens kunt u deze lening in mindering brengen op uw vermogen in de 3e box van de inkomstenbelasting. Hierbij geldt een drempel van €5.800,- als u een fiscale partner hebt en een drempel van €2.900,- wanneer u geen fiscale partner hebt. Daarnaast zijn er nog een aantal direct aftrekbare kosten in box 1 van de inkomstenbelasting. Denk hierbij aan de bereidstellingsprovisie, bemiddelingskosten en de woonlastenverzekering. Bij een bedrijfsverhuizing gaat dit iets anders. Beschikt u over een eenmanszaak of vennootschap? Dan is het merendeel van de gemaakte kosten wel aftrekbaar. Daarnaast geldt dat als uw eenmanszaak op hetzelfde adres van uw woning in Flevoland is gevestigd, dat u tot een derde van de gemaakte verhuiskosten kunt aftrekken.

Goedkope verhuizers Flevoland inhuren

Goedkoop is duurkoop, wordt vaak gezegd. Maar is dat zo? Elk verhuisbedrijf mag zijn eigen tarieven hanteren. Hierdoor zitten er flinke verschillen in de kosten van een verhuisdienst.

Dit betekent ook dat een goedkope verhuizer helemaal niet per se minder kwaliteit aflevert dan een verhuizer die de hoofdprijs rekent.

Bespaar uzelf een hoop geld en energie, door meerdere verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken voordat u een vakman inhuurt.

Zo bent u niet alleen verzekerd van de laagste prijs, maar weet u ook zeker dat u kiest voor een verhuizer die bij u past.

Werkwijze van verhuisbedrijf Flevoland

Voordat u een verhuisbedrijf uit Flevoland inschakelt is het fijn om te weten hoe zij te werk gaan. Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Een seniorenverhuizing gaat bijvoorbeeld heel anders dan een studentenverhuizing. Toch komt de werkwijze in de meeste gevallen overeen. U vindt hier een overzicht van de gemiddelde werkwijze van een verhuisbedrijf uit Flevoland.

 • U neemt allereerst contact op met het verhuisbedrijf. Als u akkoord gaat met de offerte dan worden er afspraken gemaakt met betrekking tot uw wensen.
 • Wilt u ook hulp inhuren voor het inpakken van uw inboedel? Dan komen de verhuizers bij voorkeur een dag eerder om uw spullen in te pakken.
 • Op de dag van de verhuizing staan het verhuisbedrijf al vroeg bij u voor de deur in Flevoland. Ze parkeren de verhuiswagen voor de deur en laden vervolgens uw gehele inboedel in.
 • Als de wagen is volgeladen dan rijdt de verhuiswagen naar uw nieuwe woning in Flevoland. Hier beginnen ze direct met uitladen. U geeft zelf aan waar alles komt te staan of u hebt dit al aangegeven op de dozen.
 • De verhuizers uit Flevoland sluiten witgoed apparaten aan en indien gewenst helpen ze met overige klussen, zoals het monteren van meubels.

Op zoek naar betrouwbare verhuizers in Flevoland? Zoek niet verder!

Maak gratis gebruik van onze offerteservice en vergelijk vrijblijvend de prijzen van meerdere bedrijven!

Offertes aanvragen
verhuisservice in Flevoland

Verhuisservice Flevoland

‘Verhuisservice’ is een overkoepelende term voor alle diensten die een erkend verhuisbedrijf uit Flevoland uitvoert. Het gaat bij een verhuisservice om diensten zoals het huren en bedienen van een verhuislift of vrachtwagen, een inpakservice of zelfs montageservice. U bepaalt zelf van welke verhuisdienst u gebruik maakt. Zo maakt u uw verhuizing mét professionele verhuisservice zo goedkoop als u maar wilt! Kies bijvoorbeeld voor de liftservice voor een groot gemak of maak gebruik van een klusjesservice als u uw oude woning direct bezemschoon wilt opleveren! Van welke diensten u ook gebruik maakt, met een verhuisservice profiteert u van de kennis en ervaring van vakmannen uit Flevoland. Zo krijgt u voldoende hulp bij uw verhuizing!

verhuisservice zorginstellingen

Verhuisservice voor zorginstellingen

Zoals gezegd is het tevens een optie een verhuisservice in te schakelen voor de verhuizing van senioren naar een zorginstelling. Wanneer de verhuizing naar een zorginstelling nodig is, dan betekent het vaak dat een deel van de meubels naar een opslag moeten, en dat lastige keuzes gemaakt moeten worden.

De verhuizers in ons netwerk overleggen graag met de senior over de opties en zetten desgewenst al het meubilair op precies dezelfde plek in de kamer van de zorginstelling. Zo beperken wij eventuele verwarring en stress tot een minimum.

Soorten verhuizingen

Er zijn verschillende soorten verhuizingen te onderscheiden. De meest voorkomende soort verhuizing is een particuliere verhuizing. Of u nu verhuist naar een woning twee straten verderop, naar een andere gemeente of juist naar de andere kant van het land: de verhuisdag verloopt met verhuizers zo snel mogelijk. Daarnaast zijn ook de internationale verhuizing en bedrijfsverhuizing te onderscheiden. Wist u dat een seniorenverhuizing extra aandacht vereist? Hieronder leest u meer hoe een seniorenverhuizing en andere soorten verhuizingen verlopen. Gaat het om een woningontruiming in Flevoland? Bekijk dan deze pagina.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar een andere gemeente

Het komt soms voor dat mensen willen verhuizen van de ene naar de andere gemeente. Hoewel dit niet heel ingewikkeld is, is het wel noodzakelijk om hierbij goed te letten op een aantal bijkomende zaken. Zo dient u ten eerste vroeg te beginnen met het organiseren van de nodige vergunningen en de aanmelding bij de gemeente. Soms moet u bijvoorbeeld een parkeervergunning hebben voor het parkeren van de verhuiswagen. Vraag daarnaast in de gemeente na wat er nog meer vereist is voor een soepele verhuisdag.

Meer weten over het verhuizen naar een andere gemeente? Bekijk dan de website van Rijksoverheid.nl. Vergelijk bovendien altijd goed de offertes: sommige verhuisbedrijven rekenen extra kosten boven een bepaald aantal kilometers.

internationaal verhuisbedrijf Flevoland

Verhuizen naar het buitenland

Moet u voor het werk naar een ander land toe? Dan is het waarschijnlijk dat u hier ook wil gaan wonen. De verhuizing naar het buitenland heeft meestal heel wat voeten in aarde, en het is daarom aan te raden hiervoor een verhuisbedrijf in te zetten. Bij menig verhuisbedrijf in Flevoland heeft men connecties overzee, zodat u niet alleen hier in Nederland, maar ook op de plek van bestemming de hele verhuizing goed regelt. De kosten voor een internationale verhuizing liggen natuurlijk hoger, mede doordat u diverse vergunningen moet aanvragen voor het verschepen van uw inboedel. Een verhuisbedrijf neemt al dit soort zaken op zich zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Niet verhuizen naar het buitenland, maar juist remigreren naar Nederland? Ook dan is een ervaren verhuisbedrijf u graag van dienst voor uw verhuizing.

Hoe een internationaal verhuisbedrijf Flevoland vinden?

verhuizingen, dus het is wel belangrijk om op zoek te gaan naar een vakman die u hierbij goed kan ondersteunen. Het is belangrijk om te weten of het bedrijf in kwestie samenwerkt met buitenlandse bedrijven in het land waar u naartoe verhuist. Zo weet u namelijk zeker dat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

U vindt gemakkelijk een internationaal verhuisbedrijf met behulp van onze service. Geef op het offerteformulier aan dat het gaat om een internationale verhuizing, en u ontvangt de offertes van maximaal 5 bedrijven uit uw regio die u kunnen helpen met internationaal verhuizen.

Wat doet een internationaal verhuisbedrijf?

Een internationaal verhuisbedrijf neemt een aantal belangrijke taken op zich. Het voornaamste probleem bij internationaal verhuizen, is het verzenden van de inboedel. Verhuist u naar het Verenigd Koninkrijk of naar Spanje, dan wilt u natuurlijk voorkomen dat u zelf met een verhuiswagen heen en weer moet rijden. Als u een internationaal verhuisbedrijf inschakelt dan wordt dit voor u gedaan. Verhuist u verder weg, bijvoorbeeld naar Azië of zelfs Australië, dan is het verstandig om uw inboedel te verschepen. Een internationaal verhuisbedrijf verzorgt de spullen die hiervoor nodig zijn en onderhoudt het contact met het bedrijf dat de inboedel verscheept. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken!

Seniorenverhuizing

Voor veel senioren zal er een tijd komen dat zij naar een kleinere woning of een zorginstelling moeten verhuizen. Vaak hebben zij echter niet meer de energie of mogelijkheden om zelf de verhuizing uit te voeren.

Met goede hulp wordt senioren al het werk uit handen genomen, en genieten zij al snel van hun nieuwe appartement of kamer. Eventueel kunnen onze verhuizers het oude pand netjes opleveren voor de makelaar. Goedkoop en gemakkelijk verhuizen, dat is waar wij voor staan.

Uw bedrijf verhuizen?

Het verhuizen van een bedrijf heeft heel wat voeten in de aarde. Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing van een timmermansbedrijf, kantoorpand of fietsenmakerij: een goede voorbereiding is cruciaal. Bij een bedrijfsverhuizing is professionele hulp dan ook onmisbaar. Ruim voor de verhuisdag komt er een verhuizer bij u langs om de dag door te spreken. In overleg wordt bepaald wat er met de spullen, materialen en gereedschappen moet gebeuren. Het liefst maakt u samen een plattegrond van het nieuwe gebouw, zodat direct duidelijk is welke spullen waar komen te staan. Laat uw bedrijfsverhuizing in het weekend uitvoeren, om zoveel mogelijk stilstand van uw bedrijf te voorkomen.

projectverhuizing Flevoland

Kantoor- en projectverhuizingen

Naast de reguliere bedrijfsverhuizingen, zijn de verhuisbedrijven in Flevoland ook in te huren voor het verhuizen van kantoren. Een kantoorverhuizing is vaak erg complex omdat er verschillende bureaus, en apparatuur verhuisd moeten worden. Daar komt nog eens bij dat de computers, telefoons en andere spullen in het nieuwe kantoor weer bij de juiste medewerker terecht moeten komen! Voorkom stress en plan deze verhuizing samen met een professioneel verhuizer. Door vooraf een planning en indeling te maken verloopt ook uw kantoorverhuizing of projectverhuizing op rolletjes. Bij een projectverhuizing kunt u denken aan het verhuizen van scholen, laboratoria of andere bijzondere bedrijven.

complete verhuizing Flevoland

Complete verhuizing

Wie kiest voor de hulp van verhuizers voor een complete verhuizing, die laat in feite al het werk over aan onze specialisten uit Flevoland. De complete verhuis begint met het inpakken van de dozen, en eindigt met het uitvoeren van enkele installatiewerkzaamheden.

Dankzij de complete verhuisondersteuning, geniet u binnen een dag van het huis of bedrijfspand waar u naartoe gaat. Indien gewenst is het zelfs een optie om zelf de dag door te blijven werken, terwijl wij het verhuiswerk voor u afhandelen. De kosten voor een dergelijke verhuisondersteuning zijn aanzienlijk. Maar u krijgt er heel wat comfort voor terug.

kleine verhuizing Flevoland

Kleine verhuizing

Een kleine verhuizing is een term die wij regelmatig gebruiken voor het aanduiden van verhuizingen die minder dan een dag kosten, en meestal maar een paar uur werk vragen. Onder de term kleine verhuizingen vallen dan ook de verhuizing naar een studentenkamer of naar een kleine woning. Voor de meeste kleine verhuizingen geldt dat hiervoor het gebruik van een kleine verhuiswagen van 20m3 voldoende is, mits u de rest van de inboedel zelf verhuist. Houdt er rekening mee dat de meeste studentenkamers zich op een bovenverdieping bevinden. De huur van een verhuislift kan uitkomst bieden. De kosten hiervoor variëren per verhuisbedrijf.

Uw bedrijfsverhuizing is in goede handen bij een verhuisbedrijf uit Flevoland!

Binnen één dag verhuisd zodat u direct weer aan het werk kunt!

Gratis offertes aanvragen
verhuislift hurenin Flevoland

Verhuislift huren Flevoland

Zeker in grote steden wonen particulieren vaak in een bovenwoning. Voor een verhuizing geldt dan dat het huren van een verhuislift aan te raden is. Een verhuislift is met name handig voor het tillen van erg zwaar meubilair, waaronder bijvoorbeeld de piano. Dankzij het huren van een verhuislift komen de meubels snel naar beneden, en blijft het risico op schade beperkt. Een verhuislift is bij menig verhuisbedrijf in Flevoland verkrijgbaar, in diverse afmetingen. De hoogste lift is ongeveer 29 meter, en kan 250kg dragen. Het is aan u om te bepalen of u zelf de verhuislift wil besturen, of hiervoor een verhuizer inhuurt. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan via onze offertepagina.

wasmachine verhuizen Flevoland

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van een wasmachine is een lastig klus, met name omdat de meeste wasmachines zeer zwaar zijn. Voordat u de wasmachine kunt verplaatsen is het bovendien noodzakelijk om al het water uit het apparaat te laten lopen. Hiervoor moet u ten eerste alle slangen van de wasmachine loskoppelen. Houdt een teiltje bij de hand, en u zult hierbij geen problemen moeten ondervinden. Een tweede stap is om het filter te legen. Zet hiervoor de wasmachine altijd een beetje schuin, zodat echt al het water wegloopt. Voordat u de wasmachine mag vervoeren dient u tot slot de trommel vast te zetten.

piano verhuizen Flevoland

Piano verhuizen Flevoland

Eén van de lastigste zaken om te verhuizen is een piano. De verhuizing van een piano is niet alleen heel lastig, het is ook heel zwaar. Dit komt doordat de piano in de meeste gevallen niet door een standaard deuropening past, en in het geval van een bovenverdieping met een verhuislift naar beneden moet worden getild.

Wij werken alleen samen met verhuizers die ruime ervaring hebben met het verplaatsen van piano’s. Zij zullen de piano met speciaal bubbelfolie en dekens inpakken, en waar het kan onderdelen demonteren om die zo beter te beschermen. Uw piano of vleugel is bij ons in goede handen.

piano vervoer Flevoland

Piano vervoer

Piano’s zijn waardevol, kwetsbaar, ze wegen tot wel 350 kilo en ze zijn ook nog eens onhandig om te vervoeren. Voor een onervaren verhuizer is het vervoeren van dit instrument dan ook geen pretje. Afhankelijk van de grootte en het gewicht, schakelen wij minstens 2 tot 4 verhuizers in. De lak van piano’s is kwetsbaar. Het is dan ook belangrijk dat het instrument goed is ingepakt. We maken gebruik van meerdere lagen stretchfolie en dekens voor extra bescherming. Door één kant van het instrument te kantelen plaatsen we deze eenvoudig op een zogenaamde ‘piano hond’. Met dit apparaat rollen we piano’s eenvoudig over drempels en dergelijke richting de wagen. Woont u op een verdieping en is er geen lift aanwezig? Vervoer via de trap is niet mogelijk dus in dat geval schakelen we een lift of hijskraan in. Met spanbanden zorgen we ervoor dat het instrument stevig staat in de wagen.

Meubeltransport

Eén van de onderdelen van een verhuizing die voor zowel bedrijven als particulieren van belang is, is het meubeltransport.

Over het algemeen geldt namelijk dat de kleinere dozen en spullen wel met eigen vervoer verplaatst kunnen worden, maar grotere meubels zoals een vaatwasser, kledingkast, wasmachine of piano vergen groter vervoer.

U kunt daarom bij menig verhuisbedrijf uit Flevoland een verhuisauto of busje huren. Verhuiswagens bestaan in diverse soorten en maten. Bereken daarom altijd hoeveel inhoud de verhuiswagen moet hebben, en bedenk goed hoeveel hulp van verhuizers u nodig hebt. Zo bespaart u zoveel mogelijk op de kosten voor vervoer en verhuishulp.

Voordelen meubeltransport uitbesteden

Overweegt u één verhuisdienst in te schakelen? Dan is het uitbesteden van het meubeltransport een hele waardevolle! Een heel groot voordeel is dat er bij meubeltransport vaak standaard een verhuisverzekering ingesloten zit. Dit houdt in dat uw inboedel tijdens het verhuizen verzekerd is tegen schade! Dit is niet het geval als u zelf uw spullen verhuist. Daarnaast profiteert u van de kennis en ervaring van een vakman, ook al schakelt u maar één verhuisdienst in. Hieronder staan drie belangrijke voordelen van meubeltransport uitbesteden.

 • Uw inboedel is tijdens meubeltransport verzekerd.
 • U hoeft niet zelf een grote, lompe vrachtwagen te besturen.
 • U profiteert van de kennis en ervaring van een verhuizer.
verhuisverzekering afsluiten

Verhuisverzekering afsluiten

Zowel voor bedrijven als particulieren geldt dat het handig is om een verhuisverzekering af te sluiten, omdat een standaard inboedelverzekering een deel van het verhuisproces niet dekt. De meeste inboedelverzekeringen dekken geen schade die ontstaat door het verplaatsen van meubilair. De tijd dat uw piano, wasmachine en antieke dressoirkast in de verhuiswagen staan, mag er niets mee gebeuren. Met een verhuisverzekering voorkomt u dat u na de verhuizing plotseling veel geld moet betalen om schade te herstellen. Een verhuisverzekering is in overleg met het verhuisbedrijf uit Flevoland aan uw eisen aan te passen.

kunst verhuizen in Flevoland

Antiek en kunst verhuizen

Voor wie geen tijd of geen zin heeft om een hele verhuizing zelf te regelen, bestaan er heel wat mogelijkheden op het gebied van verhuishulp. Zo is het een optie om verhuizers in te zetten voor het inpakwerk, het besturen van de verhuiswagen of het bedienen van een verhuislift. Daarnaast is het een optie om hulp te vragen bij het demonteren van uw bed of garderobekast, het verplaatsen van de wasmachine of het aanvragen van vergunningen. Ook het verkrijgen van opslagruimte voor de tijdelijke opslag van goederen valt onder de verhuishulp. Wij garanderen dat de hulp in Flevoland goedkoop, maar van hoge kwaliteit is.

meubels demonteren en monteren in Flevoland

Demontage en montage van meubels

Om het vervoeren en verplaatsen van de inboedel te vergemakkelijken is het een optie om deze te demonteren. Met name kledingkasten en bedden passen niet door de deur of het raam, en dienen daarom gedemonteerd te worden.

Waar sommige bedrijven een heel gemakkelijk demontage systeem meegeven aan hun artikelen, is de demontage van andere producten een heel klus. Het is daarom een optie een specialist van ons verhuisbedrijf in te zetten voor het demonteren en later weer monteren van een aantal meubelstukken.

goederenopslag Flevoland

Goederenopslag

Wie een nieuwe woning koopt en zijn eigen huis verkoopt, neemt hiermee altijd een klein risico. Het is namelijk mogelijk dat u uw eigen woning eerder verkoopt dan dat u het nieuwe huis in kunt. In dit geval is het soms noodzakelijk om een deel van de inboedel tijdelijk naar een opslag te doen. Menig verhuisbedrijf uit Flevoland heeft contact met een lokale opslag, zodat ook de opslag zo goedkoop mogelijk blijft. Voor het opslaan van uw goederen hebt u de keus uit diverse soorten opslag, zoals een pallet, zeecontainer of garagebox. Eventueel is het een mogelijkheid om de zeecontainer bij u thuis te plaatsen. Hier moet echter wel ruimte voor zijn.

inpakservice Flevoland

Inpakservice

Werkt u fulltime en hebt u dus geen tijd om de dozen voor een verhuis in te pakken? Bij menig verhuisbedrijf uit Flevoland profiteert u van een eenvoudige inpakservice. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het zetten van koffie voor de verhuizers die op de ochtend van de verhuisdag bij u langskomen voor het inpakwerk, en in het nieuwe pand op uw eigen tijd de spullen weer uit te pakken.

Wij zorgen ervoor dat alles in het nieuwe huis in de juiste ruimte komt te staan, zodat u in ieder geval de grotere meubels direct in gebruik kunt nemen.

Profiteer van groot gemak met de montageservice!

Terwijl u uitpakt zijn de verhuismannen bezig met het monteren van uw meubilair.

Offertes aanvragen

Verhuishulp Flevoland

Voor wie geen tijd heeft om een hele verhuis zelf te regelen, bestaan er heel wat mogelijkheden op het gebied van verhuishulp. Zo is het een optie om verhuizers in te zetten voor het inpakwerk, het besturen van de verhuiswagen of het bedienen van een verhuislift.

Daarnaast is het een optie om verhuishulp te vragen bij het demonteren van uw bed of garderobekast, het verplaatsen van de wasmachine of het aanvragen van vergunningen.

Ook het verkrijgen van opslagruimte voor de tijdelijke opslag van goederen valt onder de verhuishulp. Wij garanderen dat onze verhuishulp in Flevoland goedkoop, maar van hoge kwaliteit is.

Voordelen van verhuishulp

Het inhuren van een verhuishulp levert veel voordelen op. Zo profiteert u allereerst van de kennis en ervaring van een erkende verhuizer, hierdoor weet u zeker dat de dag zoveel mogelijk zonder stress verloopt. U hoeft zelf geen materialen aan te schaffen omdat de verhuisservice deze aanlevert en de vakmannen tillen alle zware verhuisdozen. Hieronder staan een aantal belangrijke voordelen van het inhuren van een verhuisdienst.

 • De verhuisdag loopt zoveel mogelijk zonder stress.
 • U profiteert van de kennis en ervaring van de verhuizers.
 • Uw inboedel is tijdens het vervoer verzekerd tegen schade.
 • De verhuizers tillen uw verhuisdozen, dus u krijgt zelf geen last van spierpijn.

Vergunning nodig bij verhuizen?

Om ervoor te zorgen dat de verhuisdag zo snel en efficiënt mogelijk verloopt, is het belangrijk dat de verhuiswagen voor de deur van uw woning in Flevoland kan parkeren. Als dit niet mogelijk is, dan hebt u een parkeervergunning nodig. Een parkeervergunning kost circa €20,- tot €50,-. U vraagt deze aan bij uw gemeente. Het aanvragen van een vergunning kan enige tijd in beslag nemen. Het is dan ook verstandig om hierover tijdig met u gemeente contact op te nemen. Zo voorkomt u dat u op de dag van de verhuizing ver moet lopen, wat resulteert in vertragingen.

Verhuistips

Om uw verhuisdag zo zorgeloos mogelijk te maken, geven wij u graag een aantal verhuistips. Op tijd beginnen is waarschijnlijk één van de meest gegeven verhuistips. Door al vroeg te beginnen met inpakken voorkomt u stress op de dagen voor de verhuisdag. Daarnaast is het belangrijk om alles goed te labelen, zeker als u al vroeg start met inpakken. Of u nu hulp krijgt van kennissen of van een verhuisbedrijf: het is verstandig om op de dozen direct duidelijk te maken in welke kamer ze horen. Zo worden alle dozen direct naar de juiste kamer gebracht en voorkomt u dat u de verhuisdozen twee keer moet tillen.

Goedkoop verhuisbedrijf in Flevoland?

Wilt u een goedkoop verhuisbedrijf uit Flevoland inhuren? Elk bedrijf hanteert zijn eigen uurtarief, daarom kunt u tot wel 30% besparen door de offertes van meerdere verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken.

Klinkt dit als veel werk? Dat is het zeker niet! Het vinden van een goedkoop en betrouwbaar verhuisbedrijf doet u gemakkelijk via het offerteformulier. Met één muisklik doet u een offerteaanvraag bij maximaal 5 bedrijven uit uw regio.

Deze ontvangt u zo snel mogelijk in uw mailbox. U bent niet verplicht op één van deze offertes in te gaan: het vergelijken van de prijzen is namelijk gratis en helemaal vrijblijvend, zodat u nergens aan vastzit.

Keurmerken

Bij het uitzoeken van eten, hang- en sluitwerk en vele andere producten kunt u letten op de verschillende keurmerken. Maar wist u dat dit bij verhuisbedrijven ook het geval is? Het keurmerk EPV, oftewel Erkende Project Verhuizers, geeft aan dat een bedrijf met dit keurmerk voldoet aan verschillende eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, zekerheid en kwaliteit. Erkende Verhuizers hebben de volgende voordelen.

 • U hebt zekerheid over uw aanbetaling. U bent deze niet kwijt als het bedrijf failliet gaat.
 • De verhuisverzekering van Erkende Verhuizers is extra uitgebreid. Uw inboedel is gedekt tot €10.000,-.
 • U bent van officieel opgeleide verhuizers verzekerd.
verhuizers Flevoland

Gratis offertes voor verhuizers inhuren vergelijken!

Wilt u uw verhuizing overlaten aan ervaren verhuizers? En zoekt u vanwege deze reden een verhuisbedrijf in Flevoland? Bij ons bespaart u door verhuizers met elkaar te vergelijken. Ons netwerk bestaat uit meerdere verhuisbedrijven. Er zit dus ook altijd een bedrijf in Flevoland of in de buurt van Flevoland. Laat vandaag nog uw gegevens en een omschrijving van de klus achter via de offertepagina. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantal vrijblijvende offertes van verhuisbedrijven uit uw regio ontvangt. Hierdoor hebt u de kans om verschillende prijzen en voorwaarden met elkaar te vergelijken. U kiest hierna zelf het verhuisbedrijf dat het beste bij u past, of dit nou de goedkoopste is of degene die zich het dichtste bij uw woning in Flevoland bevindt.

Start nu de offerteaanvraag!

Handige externe links

 • verhuizen.post.nl: verhuisservice van PostNL, voor het doorsturen van uw post naar uw nieuwe adres.
 • consumentenbond.nl: online tool van de consumentenbond, die u via email helpt met uw verhuisplanning.
 • degeschillencommissie.nl: voor als u hulp nodig heeft bij een geschil die tussen u en het verhuisbedrijf is ontstaan.