Verhuislift huren

Gaat u binnenkort verhuizen? Met het huren van een goede verhuislift verloopt het proces mogelijk een stuk soepeler! Met de hulp van een ladderlift wordt het tillen van grote meubels, instrumenten of wasmachines een peulenschil. U kunt ervoor kiezen om de verhuislift goedkoop zelf te besturen, maar u kunt ook een verhuisbedrijf inschakelen voor de bediening van de ladderlift!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of bent u nieuwsgierig hoe u zo goedkoop mogelijk een professionele verhuislift kan huren? Vul dan het offerteformulier in en vergelijk vrijblijvend offertes van diverse verhuisbedrijven uit uw eigen regio!

verhuislift huren

Zware meubels vervoeren

Natuurlijk is een verhuislift niet noodzakelijk als u gaat verhuizen. Als u geen grote meubels naar een hogere verdieping hoeft te tillen, of als al uw meubilair in de lift past is een ladderlift overbodig. Wanneer u echter een grote kledingkast naar boven moet tillen en deze niet door het trapgat past, komt een ladderlift wel van pas. Hetzelfde geldt voor verhuizingen naar appartementen zonder lift.

Bespaar uzelf een hoop spierpijn door alle zwaardere meubels en verhuisdozen met behulp van een verhuislift naar boven te tillen. Hiermee verloopt de verhuizing niet alleen een stuk makkelijker, maar ook sneller!

Wat heeft u nodig?

Als u goedkoop wilt verhuizen met behulp van een ladderlift, dan heeft u een aantal dingen nodig. Allereerst moet er sprake zijn van een groot raam of balkon, zodat u het meubilair eenvoudig naar binnen kunt tillen. U kunt natuurlijk wel een ladderlift gebruiken om de wasmachine naar zolder te tillen, maar als deze niet door het raam past schiet u er nog niks mee op. Ten tweede is het belangrijk dat er op de grond voldoende parkeergelegenheid is. Zeker een grote aanhangerlift neemt flink wat ruimte in beslag. Wanneer deze gedurende de verhuizing de openbare weg verspert, is het vaak noodzakelijk om hiervoor een ontheffing aan te vragen. Een verhuisbedrijf kan u hierover verder informeren.

Diverse soorten liften

Er zijn verschillende soorten verhuisliften die u bij een goedkoop verhuisbedrijf kunt huren, en natuurlijk heeft uw keuze ook invloed op de prijs. Als u gaat verhuizen dan kunt u onder andere de volgende liften huren:

  • Een opbouwlift
  • Een aanhanger lift
  • Een bemande verhuislift
Elke lift heeft zo z’n eigen voor- en nadelen. Welke verhuislift u voor het verhuizen het beste kunt huren is afhankelijk van een aantal factoren: hoe hoog de lift moet zijn, welke meubelen u naar boven wilt tillen en of u zelf de lift wilt besturen. Bij een grote verhuizing kan het bovendien noodzakelijk zijn om de verhuislift een hele dag te huren, terwijl u bij een kleine verhuizing wellicht aan een paar uurtjes voldoende tijd heeft.

Opbouwlift

Een opbouwlift is misschien wel de meest eenvoudige ladderlift die u tijdens het verhuizen kunt gebruiken. Als u een opbouwlift huurt bij een goedkoop verhuisbedrijf uit uw regio, dan zet u deze zelf ter plaatse in elkaar. Eenmaal opgevouwen is de opbouwlift een erg compact pakket, waardoor u hem zelf eenvoudig vervoert. Ook neemt deze ladderlift opgebouwd maar weinig ruimte in beslag, waardoor u geen ontheffing hoeft aan te vragen. Houd er rekening mee dat een opbouwlift een hefcapaciteit heeft van 150 tot 250 kilo. Als u zwaardere meubelen wilt tillen, dan is het misschien verstandiger om een aanhanger- of bemande verhuislift te huren.

Aanhanger lift

Heeft u een trekhaak op uw auto? Dan is een aanhanger lift ook een geschikte keuze. Deze is eenvoudig te vervoeren en zelf te bedienen, waardoor dit voor veel klanten een aantrekkelijke optie is. Een aanhangerlift is te huren in verschillende hoogtes van 15 tot 32 meter. De capaciteit van de onbemande lift verschilt per model, maar deze varieert tussen de 150 tot 300 kilo. Wanneer u geïnteresseerd bent in de huur van een aanhangerlift, dan kan het verhuisbedrijf u adviseren over de verschillende modellen. Zo weet u zeker dat u de juiste ladderlift huurt. Houd er rekening mee dat u beschikt over het juiste rijbewijs: voor de meeste aanhangers heeft u namelijk een BE rijbewijs nodig!

verhuizen lift

Bemande verhuislift

Wanneer u de verhuizing compleet uit handen wil geven of als u het niet ziet zitten om zelf de ladderlift te bedienen, dan is het uiteraard ook een optie om een bemande verhuislift te huren. Op deze manier weet u zeker dat alle goederen op een veilige manier naar boven vervoerd worden. De verhuisbedrijven uit ons netwerk zijn allen deskundig opgeleid en hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van grote goederen, zoals bijvoorbeeld meubels of piano’s. Om deze verhuislift te kunnen gebruiken, moet het balkon minimaal 4,50 meter hoog zijn. Deze liften hebben een grotere capaciteit dan een aanhanger- of opbouwlift: ze kunnen belast worden tot een gewicht van ongeveer 400 kilo.

Verhuislift nodig voor uw verhuizing?

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan en bespaar op de kosten!

Gratis offertes aanvragen

Per dagdeel of hele dag

Of u nu een gedeelte van de inboedel moet verhuizen of wanneer het om een complete verhuizing gaat, onze verhuisliften kunt u via ons huren voor een dag, een dagdeel of zelfs voor een uur. Dit allemaal tegen verschillende prijzen. Het is daarnaast mogelijk om een verhuislift zowel met als zonder machinist te huren en altijd tegen lage kosten. Wilt u liever een verhuislift met bediening huren? Dan zal één van onze verhuizers u komen helpen.

Kosten verhuislift

De kosten voor het huren van een verhuislift kunnen flink uiteen lopen. De totaalprijs is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Zo speelt uiteraard de keuze voor het type verhuislift een belangrijke rol. Een bemande verhuislift is de duurste optie, maar hierbij wordt de verhuizing van uw meubilair wel volledig uit handen genomen. Gemiddeld betaalt u ongeveer €80,- per uur. Deze prijs per uur daalt wanneer u extra uren afneemt. Wilt u zeker weten wat de totaalprijs is? Vergelijk dan vrijblijvend offertes van diverse verhuisbedrijven uit uw regio.

Prijstabel: kosten verhuislift

VerhuisliftGemiddelde prijs*
Opbouwlift€60,- per dag
Aanhanger lift€120,- per dag
Bemande lift€80,- per uur
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. De exacte kosten kunnen per verhuizer verschillen.

Vergunning nodig?

In de meeste gevallen hoeft u voor uw verhuizing geen vergunning aan te vragen. Wanneer u gaat verhuizen en u gebruik wilt maken van een lift, is het in sommige gemeentes wel noodzakelijk om een ontheffing of vergunning aan te vragen. Soms is het doen van een melding alleen voldoende. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u gebruik maakt van een aanhanger lift die op de openbare weg gebruikt wordt. Of wanneer u parkeerplaatsen in beslag neemt zodat de verhuizer op de bemande lift z’n werk kan doen. Een verhuisbedrijf uit ons netwerk informeert u graag over de mogelijke vergunning die u moet aanvragen.

Vergelijk prijzen

Gaat u binnenkort verhuizen en ziet u het niet zitten om die zware wasmachine naar boven te tillen? Of heeft u een piano die naar de eerste verdieping moet en is er geen lift aanwezig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vormen een netwerk van verhuizers, werkzaam in heel Nederland. Als u het offerteformulier invult, ontvangt u zo spoedig mogelijk tot wel 6 vrijblijvende offertes van verhuisbedrijven uit uw regio. Vergelijk de kosten voor de verhuisliften en kies zo een goedkoop verhuisbedrijf dat bij u past!

gratis offertes verhuislift