Goederenopslag

Wanneer u gaat verhuizen naar een kleinere woning, dan is de kans groot dat u niet uw complete inboedel mee kunt verhuizen. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het meubilair te verkopen of weg te geven, maar wat als u er nog niet uit bent wat ermee moet gebeuren?

Maak in dat geval gebruik van een goedkope goederenopslag! Door het hele land zijn bedrijven die een tijdelijke opslagruimte aanbieden. Zo kunt u tegen scherpe tarieven een opslagbox huren, waar u uw goederen tijdelijk kunt opslaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een dergelijke goederenopslag? Of wilt u meer informatie over de kosten? Vul dan ons offerteformulier in. Ontvang vrijblijvend tot wel 6 offertes en bespaar tot 30% op de kosten!

goederenopslag

Voordelen tijdelijke opslag

Het huren van een tijdelijke opslagruimte biedt diverse voordelen. Allereerst levert het opslaan u dit een hoop ruimte op in uw nieuwe woning. U hoeft uw zolder niet direct vol te zetten met goederen of meubels die u niet meer kan of wilt gebruiken. Tegelijkertijd hoeft u er op deze manier nog niet afstand van te doen. Dit is zeker fijn wanneer het gaat om goederen met emotionele waarde, zoals bijvoorbeeld een erfstuk.

  • Uw goederen of kunst staan warm, droog en beveiligd opgeborgen.
  • U bespaart uzelf een hoop ruimte in uw nieuwe huis.
  • U heeft 24 uur per dag toegang tot uw goederen.
  • U krijgt de tijd om zelf te bepalen wat er met uw spullen moet gebeuren.
veilige opslag

Opslagruimte huren

Tijdelijke opslag is te huren in allerlei soorten en maten. De kleinste opslagruimtes voor goederenopslag beginnen bij ongeveer 1m³ tot aan de grootste ruimtes van maar liefst 100m³. Alles is natuurlijk afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan. Wanneer het gaat om een paar verhuisdozen dan is 1m³ voldoende, maar wanneer u de complete inboedel wilt opslaan heeft u waarschijnlijk een grotere goederenopslag nodig. De ruimtes zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor u toegankelijk en alle spullen die u hier hebt opgeslagen vallen onder uw eigen inboedelverzekering. De dekking hiervan is bij vrijwel iedere verzekeraar goed geregeld, maar het is wel verstandig om vooraf de poliswaarden te controleren.

goederenopslag verhuisbedrijf

Voor particulieren en bedrijven

Dat particulieren baat hebben bij inboedelopslag is duidelijk. Maar ook als bedrijf is het mogelijk gebruik te maken van goederenopslag. Heeft u bijvoorbeeld oude kantoormeubelen of kantoorartikelen die u op dit moment niet gebruikt? Het is zonde om deze in het kantoor te laten staan. Dit maakt niet alleen een slordig indruk op uw klanten of gasten, maar zorgt er ook voor dat de productiviteit van de medewerkers stijgt. Goedkope opslag houdt in dat u de kantoormeubelen tijdelijk kan opslaan, zodat u dit op een later moment kunt hergebruiken. Wilt u als bedrijf graag gebruik maken van kunstopslag? Ook dit is mogelijk. De kunstopslag is goed beveiligd, waardoor u uw kunst hier met een gerust hart achter kunt laten.

Diverse mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor het opslaan van goederen. U kunt alles zelf regelen of het uit handen laten nemen door een verhuisbedrijf. U kunt kiezen uit verschillende groottes als het gaat om de ruimtes, alles afhankelijk van de hoeveelheid goederen die u wilt opslaan. Wij bieden eveneens de mogelijkheid voor kunstopslag. Het verhuurbedrijf heeft alle materialen beschikbaar die u nodig hebt voor het vervoer van de goederen. Daarnaast kunt u per week of per maand betalen. Dit gaat vaak via automatische incasso of overboeking. Het is ook mogelijk dat de goederen rechtstreeks door een leverancier geleverd worden bij de opslagruimte. Een medewerker van het verhuurbedrijf neemt deze artikelen in ontvangst en zorgt voor de afhandeling en zo heeft u vrijwel geen omkijken naar de goederenopslag.

Veilige goederenopslag

Wanneer u gebruik maakt van kunstopslag of goederenopslag, kunt u al uw bezittingen hier met een gerust hart opslaan. Uw goederen zijn dagelijks voor u toegankelijk, en de opslagruimte wordt goed beveiligd. De deuren zijn voorzien van goede sloten of zelfs pincodes., Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van videobewaking. Zo is de kans op inbraak net zo klein of zelf kleiner als de kans op een inbraak in uw eigen woning of bedrijfspand. Heeft u vragen over de beveiliging van de goedkope goederenopslag? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor veilige kunstopslag? Twijfel dan niet langer en vul snel ons offerteformulier in.

Kosten

De kosten voor het huren van opslagruimte, zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Uiteraard is de grootte van de goederenopslag bepalend, evenals de periode waarin u de goederenopslag wilt huren. Een opslagruimte is al te huren vanaf een bedrag van gemiddeld €9,- per maand, u beschikt dan over een ruimte van 1m³. Wilt u een grotere ruimte huren? Voor een complete opslagbox van ongeveer 30 vierkante meter betaalt u slechts €95,- per maand! Hierin kunt u uw volledige inboedel kwijt. Wilt u meer weten over de kosten van een unit of informatie over de mogelijkheden? Door gebruik te maken van onze service vindt u gemakkelijk een goedkope opslagruimte in uw regio.

Prijstabel: kosten goederenopslag

OmschrijvingOppervlakKosten*
Inboedel opslag30 vierkante meter€95,- per maand
*Let op: dit is een gemiddelde prijs. De kosten kunnen per aanbieder verschillen. Vraag geheel vrijblijvend gratis en scherpgeprijsde offertes aan.

Besparen? Offertes vergelijken!

Gaat u binnenkort samenwonen met uw partner, waardoor u niet al uw meubilair meer nodig heeft? Of gaat u verhuizen naar de andere kant van het land, en kunt u de inboedel niet in één keer meeverhuizen? Een goedkope goederenopslag kan de oplossing bieden! Dit geeft u de mogelijkheid tot het tijdelijk opslaan van uw goederen, totdat u weet wat u ermee gaat doen. Een goedkope opslagbox vindt u gemakkelijk en snel via ons netwerk. Vul het offerteformulier in, en u ontvangt zo spoedig mogelijk tot 6 vrijblijvende offertes van verhuisbedrijven uit uw regio. Vergelijk de prijzen en kies bijvoorbeeld het bedrijf met de goedkoopste opslagruimte!

gratis offertes opslag goederen