Verhuizers in Limburg gezocht?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar!

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Verhuisbedrijf Limburg

Zorgeloos verhuizen kan, met de hulp van een verhuisbedrijf uit Limburg. Professionele verhuizers behandelen uw inboedel met de grootste zorg en zorgen er bovendien voor dat u zelf niet met grote meubels en zware verhuisdozen hoeft te tillen. Benieuwd naar de verhuiskosten?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U vindt de verschillende offertes zo snel mogelijk in uw mailbox. Vergelijk de prijzen en kies de verhuisservice voor de beste prijs.

hier meer over de verschillende verhuisdiensten en wat deze ongeveer kosten. Ook vindt u hier waar u bij een verhuizing aan moet denken en leest u hoe u zo goedkoop mogelijk verhuist!

verhuisbedrijf Limburg

Wat doet een verhuisbedrijf?

Verhuizers bieden verschillende diensten aan die het verhuizen een stuk gemakkelijker maken. U kiest zelf welke diensten u wilt uitbesteden, en wat u liever zelf doet. Hiermee heeft u zelf ook een grote invloed op de verhuiskosten! Kies bijvoorbeeld voor de inpakservice voor een hele rustige verhuisdag, of besteedt juist alleen het meubeltransport uit als u wilt besparen op de kosten.

Natuurlijk is het voor een compleet zorgeloze verhuizing ook mogelijk om de hele verhuisdag uit te besteden.

Dit zijn de belangrijkste diensten van een verhuisbedrijf in Limburg:

 • Inpakservice
 • Montageservice
 • Meubeltransport
 • Liftservice
 • Goederenopslag

Verhuizers Limburg: de voordelen

Waarom is een verhuisdag mét verhuishulp uit Limburg zoveel gemakkelijker? Als u verhuizers inhuurt hoeft u zelf geen zware dozen de trappen op en af te tillen. U hoeft zich minder in te spannen en loopt ook geen risico’s op spierpijn of zelfs blessures door een verkeerde houding. Door de jarenlange ervaring van de verhuizers bent u bovendien verzekerd van een vlotte verhuizing: nog dezelfde avond bent u volledig over en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het monteren van uw meubilair.

Goedkope verhuizers inschakelen? Vergelijk gratis offertes en vind snel en eenvoudig een verhuisbedrijf!

kosten verhuizen

Wat kost een verhuisbedrijf?

Wat het inhuren van een verhuisbedrijf gaat kosten hangt af van de verhuisservice die u inzet. Het uurtarief van verhuizers in Limburg ligt gemiddeld tussen de €30,- tot €50,- per uur. Kiest u voor een verhuiswagen van 20 m³ houd dan rekening met een tarief van €60,- per uur.

De montage- en de inpakservice kosten ongeveer €40,- per uur en wilt u gebruik maken van de liftservice, houd dan rekening met een gemiddelde prijs van €65,- per uur. Goedkoop verhuizen is dus zeker mogelijk als u alleen kiest voor de verhuisservice die u het meest kunt gebruiken!

Verhuisbedrijf: kosten

VerhuisdienstenGemiddelde prijzen*
Inpakservice€40,- per uur
Montage / demontage van meubels€40,- per uur
Verhuizer inhuren€30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³)€60,- per uur
Verhuislift service€65,- per uur
Parkeervergunning€20,- tot €50,-
Piano verhuizen€200,- tot €350,-
Overige diensten
Goederenopslag (inboedel, 30 m³)Vanaf €100,- per maand

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Exacte verhuiskosten weten? Vraag gratis offertes aan!

Meer informatie over de kosten van een verhuizing.

Goedkoop verhuizen mét verhuishulp?

Vind snel een goedkoop verhuisbedrijf bij u in de buurt en bespaar tot wel 40%!

Gratis offertes vergelijken!

verhuizingen

Soorten verhuizingen

U kunt gebruik maken van een verhuisservice in Limburg voor verschillende diverse verhuizingen:: of u nu verhuist naar een seniorenwoning, naar het buitenland gaat verhuizen of verhuist naar een hoekwoning verderop in de straat: de hulp van ervaren verhuizers is enorm waardevol.

Elke verhuizing brengt zo zijn eigen uitdagingen met zich mee. Hieronder vertellen we u meer over de meest voorkomende verhuizingen. Heeft u hulp nodig? Start nu gratis uw offerteaanvraag!

Particuliere verhuizing

Eén van de meest voorkomende verhuizingen is de particuliere verhuizing. Wanneer we hierover spreken gaat het over een relatief eenvoudige verhuizing van één huis naar een ander. Een kleine verhuizing gaat over het algemeen over het verhuizen vanuit een appartement, bij een verhuizing vanuit een alleenstaande woning noemen we dit over het algemeen een grote verhuizing.

Wat doen verhuizers bij een particuliere verhuizing? U kunt verhuishulp inschakelen voor het inpakken van de inboedel, het demonteren en monteren van uw meubelstukken. Ook de inzet van een verhuislift komt van pas, zeker bij verhuizingen van of naar appartementen.

Door verhuizers in te schakelen verloopt uw verhuizing sneller. U hoeft immers zelf niet allerlei inboedel te vervoeren of met zware dozen te sjouwen.

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is vaak complexer, omdat hier meer mensen bij betrokken zijn. Bovendien zijn er vaak grote apparaten of meerdere kantoorplekken die mee moeten verhuizen naar het nieuwe pand.

Hoe verloopt een zakelijke verhuizing?

De verhuizer werkt samen met één medewerker van het bedrijf om samen de verhuisdag te organiseren. U krijgt de benodigde inpakmaterialen geleverd, zodat u deze zelf niet hoeft aan te schaffen. Laat uw medewerkers hun eigen kantoorplek inpakken of laat dit door erkende verhuizers doen op de dag van de verhuis. Door vooraf een plattegrond te maken weten de vakmannen precies waar de werkplekken komen te staan.

Internationale verhuizing

Wie gaat verhuizen naar het buitenland heeft zeker baat bij het inhuren van verhuizers. Een internationale verhuizing vereist een flinke voorbereiding: u heeft een nieuwe werkplek nodig, een woning en in sommige gevallen ook een visa.

Laat het verhuizen van uw inboedel over aan erkende verhuizers, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Terwijl u zich richt op praktische zaken, zorgt het internationale verhuisbedrijf voor de juiste papieren en een container zodat u uw inboedel kunt laten verschepen.

Op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf ? Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizingen worden met de grootste zorg voorbereid, zodat de senioren hier zo weinig mogelijk stress van ervaren. Dit begint al in het verzorgingstehuis: omdat ervaren verhuizers op de hoogte zijn van alle regels en voorschriften, ervaren andere bewoners ook geen overlast van de verhuizing.

Daarnaast houden de vakmannen bij de inrichting van de nieuwe woonplek rekening met de oude inrichting. Door alles zoveel mogelijk hetzelfde in te richten, voelt het voor de senioren sneller als thuis.

internationale verhuizers Limburg

Internationale verhuizers: efficiënt en betrouwbaar

Als u verhuist naar het buitenland dan heeft u uw handen waarschijnlijk vol aan het regelen van een visum, een woning en mogelijk zelfs een nieuwe baan. Heeft u zich er al in verdiept wat ervoor nodig is om uw inboedel te verschepen of per vrachtvliegtuig te verhuizen naar uw nieuwe woonplaats? Als u internationale verhuizers uit Limburg inhuurt dan hoeft u zich hier niet druk om te maken: zij zorgen voor een container die u alleen nog maar hoeft te vullen.

Een internationaal verhuisbedrijf heeft bovendien ervaring met alle regels en voorschriften, dus ze kunnen u adviseren over wat wel en wat niet mag. Alle papieren worden voor u geregeld zodat u niet vast komt te zitten in bureaucratische rompslomp. Doordat de verhuizers samenwerken met een plaatselijk verhuisbedrijf wordt uw inboedel netjes bij uw nieuwe voordeur afgeleverd.

Verhuisbedrijf in Limburg gezocht?

Vind snel een verhuizer bij u in de buurt en bespaar bovendien tot 40% op de verhuiskosten!

Start gratis offerteaanvraag!

Verhuisservice Limburg: welke mogelijkheden zijn er?

U wilt verhuizers inhuren in Limburg, om u te helpen bij uw verhuisdag. Wat kan een verhuizer voor u betekenen?

Er zijn verschillende verhuisdiensten die u kunt inzetten. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om het inpakken van de inboedel uit te besteden, terwijl anderen liever hulp willen bij het vervoeren van de meubels. Hieronder leest u meer over deze mogelijke diensten. Wilt u direct de hulp van een verhuizer in Limburg? Vraag dan gratis offertes aan!

Inpakservice

Met de inpakservice is uw verhuisdag heel relaxed. De verhuizers komen ’s ochtends vroeg bij u langs en beginnen met het inpakken van uw inboedel. Dit doen ze snel en efficiënt, zodat uw huis binnen een paar uur leeg is. Door de dozen uitstekend te labelen weet ook u in het nieuwe huis precies wat er in welke doos zit, en verloopt ook het uitpakken heel vlot!

Montageservice

Het demonteren en monteren van meubels bespaart u heel veel tijd. U verliest geen tijd aan het opsporen van het juiste gereedschap of het vinden van een verloren schroef: vakmannen bewaren alle gereedschappen en schroeven bij het juiste meubelstuk, zodat zij deze in uw nieuwe huis in een handomdraai weer monteren.

verhuisservice

Verhuislift

Is er geen lift in uw appartement? Dan is een verhuislift heel waardevol. U hoeft niet met zware dozen te tillen, omdat de lift alle verhuisdozen en grote meubels gemakkelijk naar beneden tilt. Het investeren in een verhuislift zorgt ervoor dat de dag veel sneller verloopt, en dat u dus minder arbeidskosten kwijt bent omdat de verhuizers minder tijd nodig hebben!

Prijsinformatie voor het huren van een verhuislift.

Meubeltransport

Als u het niet ziet zitten om meerdere keren heen en weer te rijden tussen uw oude- en uw nieuwe huis, dan is meubeltransport een goed idee. Verhuizers tillen uw inboedel in de verhuiswagen en vervoeren dit in één keer naar de nieuwe woning. Bovendien is uw inboedel tijdens het meubeltransport verzekerd tegen schade.

Tip! Met een verhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade tijdens het inpakken, vervoeren en de montage.

Al uw inboedel en meubels worden vastgezet in de vrachtwagen. Voor kwetsbare spullen, zoals witgoed of een piano, gebruiken verhuizers speciaal materiaal.

Goederenopslag

Soms komt het voor dat niet alle inboedel meeverhuisd kan worden. U kunt de meubelstukken dan verkopen, wegdoen of naar een kringloopwinkel brengen. Maar als u nog niet weet wat u met de inboedel wilt doen, dan is goederenopslag een goed alternatief. Hier staan uw spullen warm, droog en beveiligd opgeslagen.

Piano verhuizen

Een piano weegt al snel 200 tot 300 kilo en is bijna niet op te tillen. Bovendien zijn piano’s erg kostbaar, en is het dus erg belangrijk dat ze veilig vervoerd worden. Als u hiervoor een verhuisservice inzet, dan pakken de vakmannen de piano eerst goed in met doeken. Ze plaatsen het instrument op een karretje en tillen het met minimaal twee personen de verhuiswagen in. Daar zetten ze hem stevig vast met spanbanden.

Wasmachine verhuizen

U kunt verhuizers ook inhuren om uw wasmachine te verhuizen. Zeker als de wasmachine ook naar de zolder of badkamer getild moet worden is het fijn om hiervoor vakmannen in te huren. Een verhuisbedrijf uit Limburg beschikt over verschillende tilmiddelen, waarmee uw wasmachine snel boven staat. Eventueel sluiten ze deze ook nog voor u aan!

Antiek en kunst verhuizen

Bij het verhuizen van antiek en kunst is voorzichtigheid nóg belangrijker, omdat het vaak van grote waarde is. De verhuizers uit Limburg weten dit als geen ander en pakken de antiek- en kunstwerken heel goed in. Het is slim om een extra verhuisverzekering af te sluiten, zodat alle eventuele schade gedekt is. Op deze pagina vindt u meer informatie over het professioneel opslaan van kunst.

Heeft u verhuizers nodig?

Vergelijk gratis offertes en vind de verhuizer met het beste aanbod!

Start gratis offerteaanvraag!

erkende verhuizers Limburg

Verhuisbedrijf in Limburg vinden: een aantal aandachtspunten

Gaat u een verhuizer uit Limburg inhuren? Dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Kijk eerst eens hoe ver een verhuisbedrijf verhuist. Als u een woning heeft gekocht aan de andere kant van het land, dan kan het zijn dat het verhuisbedrijf extra kosten in rekening brengt.

Waar u ook naar moet kijken, is of het verhuisbedrijf erkend is. Het heeft veel voordelen om erkende verhuizers in te schakelen, ook al zijn niet-erkende verhuisbedrijven doorgaans iets goedkoper. Verhuist u kostbare spullen? Kijk dan ook eens of het verhuisbedrijf een verzekering aanbiedt!

Op zoek naar een verhuisbedrijf bij u in de buurt? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes!

Waarom erkende verhuizers inschakelen?

We raden u altijd aan om erkende verhuizers in te schakelen. Erkende verhuizers in Limburg bieden veel voordelen ten opzichte van niet-erkende verhuisbedrijven:

 • Alle erkende bedrijven werken volgens dezelfde voorwaarden die zijn samengesteld met de consumentenbond.
 • U krijgt een garantiecertificaat: zo weet u zeker dat uw verhuizing doorgaat, ook als het bedrijf daarvoor failliet gaat.
 • Bij erkende verhuisbedrijven is uw inboedel verzekerd tot wel €100.000,-
 • U betaalt geen eigen risico bij schade.

Schakelt u niet-erkende verhuizers in, dan heeft u deze zekerheden dus niet.

Verhuisverzekering afsluiten: meer zekerheid!

Met het afsluiten van een verhuisverzekering heeft u de garantie dat alle eventuele schade gedekt is! Natuurlijk doen verhuizers hun best om schade te voorkomen, maar mocht het onverhoopt toch voorkomen, dan is het fijn als u een verhuisverzekering afsluit. Bij erkende verhuisbedrijven is de inboedel goed verzekerd, en schade vanaf €23,- wordt uitgekeerd zonder eigen risico.

Niet-erkende verhuisbedrijven werken vaak met een verzekering mét eigen risico. Hoe hoog deze is, is afhankelijk van het verhuisbedrijf. Gemiddeld ligt het tussen de €50,- tot €750,-.

Verhuizen Limburg: waarop letten bij verhuisbedrijf offerte?

Met het vergelijken van offertes vindt u gemakkelijk erkende verhuizers in Limburg. Zo kiest u zelf voor het bedrijf met het beste aanbod!

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van offertes?

Is de benoemde prijs een totaalprijs of wordt er gerekend met een uurtarief? Met een totaalprijs weet u vooraf direct waar u aan toe bent. Kijk ook of bij deze prijs de huur van de verhuiswagen en eventueel een ladderlift is inbegrepen, of dat er hiervoor nog kosten bovenop komen.

Verhuizen, wat regelen?

Gaat u verhuizen? Met een checklist creëert u overzicht in alle taken die u nog moet uitvoeren. Creëer met behulp van voorbeeldlijsten uw eigen checklist, zodat u bij het verhuizen niets vergeet. Wat mag u niet vergeten op uw verhuis checklist?

 • Inboedel inpkakken: dit kan al vanaf een paar weken voor de verhuizing. Pak alles in dat u niet meer nodig hebt.
 • Huur opzeggen of woning verkopen: doe dit op tijd zodat u dubbele lasten voorkomt.
 • Inschrijving gemeente: binnen vijf dagen na uw verhuizing moet u zich inschrijven bij uw nieuwe gemeente of een adreswijziging doorgeven.
 • Gas, water en licht: sluit nieuwe abonnementen en contracten af of geef een adreswijziging door.

goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen: zo doet u dat!

Wilt u een verhuisbedrijf uit Limburg inhuren en de kosten toch zo laag mogelijk houden? Er zijn verschillende manieren om te besparen op de verhuiskosten van uw particuliere- of bedrijfsverhuizing.

Hoe bespaar ik op verhuiskosten?

Kijk eerst of u inpakmateriaal kunt lenen van kennissen, zodat u dit niet zelf hoeft aan te schaffen. Is dit niet mogelijk, dan is het ook een optie om dozen te halen bij de supermarkt. Daarnaast is het slim om te investeren in een duurdere, grotere verhuiswagen als u hiermee minder vaak heen en weer hoeft te rijden. Hierdoor houdt u de arbeidskosten van de verhuizers laag en hoeft u de verhuiswagen ook minder lang te huren!

Over het algemeen zijn verhuiskosten niet aftrekbaar. Wel is het mogelijk om de verhuizing te financieren met een lening: die lening is daarna wel aftrekbaar bij de belastingdienst!

Vergelijk gratis offertes en vind een verhuisbedrijf!

Recente aanvragen:

Particuliere verhuizing naar Heerlen
Inboedel vervoeren in Maastricht
Complete verhuisservice met lift in Venlo
Liftservice in Weert
Bedrijfsverhuizing in Roermond
Verhuishulp bij verhuisdag in Geleen
Internationale verhuizing vanuit Sittard
Inschakelen verhuizers in Landgraaf

Handige verhuistips!

De handigste verhuistips voor u op een rij:

 • Schakel op tijd een verhuisbedrijf in zodat u zeker weet dat ze op de dag van uw verhuizing tijd hebben.
 • Meet grote meubelstukken van te voren op: zo weet u zeker dat ze in de verhuiswagen of door het trappenhuis passen!
 • Label de verhuisdozen. Zet op de doos wat erin zit en waar de doos naartoe moet. Zo weet u zeker dat verhuizers of familieleden die helpen de doos op de juiste plek zetten.
 • Op de laatste dag komt u waarschijnlijk van alles tegen dat nog ‘even’ moet worden ingepakt. Houd daarom altijd een doos over voor deze spullen.

Meer informatie:
Tips voor inpakken
8 meest gemaakte fouten bij een verhuizing

goedkoop verhuisbedrijf

Goedkope verhuizers Limburg gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Bent u op zoek naar een goedkope verhuizer in de regio Limburg? Met deze verhuishulp weet u zeker dat uw verhuisdag zo soepel mogelijk verloopt. Benieuwd wat verhuizers kosten?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Vergelijk de prijzen en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod, om zo tot wel 40% op de verhuiskosten te besparen. Dat wilt u toch ook? Deze aanvraag is bovendien gratis én vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Vind ook eenvoudig een bedrijf voor een woningontruiming?

Gratis offertes vergelijken!

Handige externe links

 • verhuizen.post.nl: verhuisservice van PostNL, voor het doorsturen van uw post naar uw nieuwe adres.
 • consumentenbond.nl: online tool van de consumentenbond, die u via email helpt met uw verhuisplanning.
 • degeschillencommissie.nl: voor als u hulp nodig heeft bij een geschil die tussen u en het verhuisbedrijf is ontstaan.