Goedkoop verhuisbedrijf Nieuwegein

Wie gaat verhuizen weet dat hier heel wat bij komt kijken. Zo dient u op voorhand alles in te pakken, moet u op de verhuisdag zelf zorgen voor een juist vervoer van al het meubilair, en dient u tevens het huis netjes op te leveren. Zoekt u naar een professioneel verhuisbedrijf uit Nieuwegein dat u kan ondersteunen bij de verhuizing, dan bent u bij VSNM aan het juiste adres. Wij ondersteunen particulieren en bedrijven bij het goedkoop en professioneel uitvoeren van een verhuizing. Kies voor een volledige ondersteuning, of maak de keuze om enkel een verhuiswagen of verhuislift inclusief vakman te huren. Offertes aanvragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Goedkoop verhuizen Nieuwegein
Verhuizing voor particulieren Nieuwegein

Verhuizen voor particulieren

Van veel van onze particuliere klanten uit Nieuwegein krijgen wij de vraag hoe zij zo goedkoop mogelijk de verhuisdag kunnen afronden. Hiervoor bestaan bij ons diverse mogelijkheden. Zo hebben particulieren de optie om voor een halve dag een verhuiswagen met chauffeur te huren, en kunt u ervoor kiezen om alleen hulp te vragen bij het laden en lossen van grote meubelstukken zoals een wasmachine of piano. Hebt u graag een volledige ondersteuning bij de verhuizing? Vraag dan een complete verhuizing aan bij onze verhuizers. U geniet zonder stress snel van uw nieuwe woning. Wij bieden eventueel ook hulp aan bij het afsluiten van een verhuisverzekering of het huren van een opslag.

Ladderlift huren

Een verhuislift huren

Naast verhuiswagens kunt u bij menig verhuisbedrijf tevens een verhuislift huren. Een verhuislift wordt over het algemeen ingezet voor de verhuizing uit een bovenwoning. Dankzij de verhuislift kunnen zware meubelstukken zoals een piano, dressoir of wasmachine gemakkelijk verplaatst worden, zonder risico op beschadigingen. Onze verhuizers uit Nieuwegein bieden verhuisliften aan in diverse soorten en maten. De maximale hoogte van een verhuislift is over het algemeen 29 meter, met een draagkracht van circa 250 kilo. Wil u de verhuislift zelf bedienen? Sluit dan altijd een goede verhuisverzekering af bij ons verhuisbedrijf in Nieuwegein.

Kantoor verhuizen

Verhuizen voor bedrijven

Naast particulieren verhuizen wij tevens vele bedrijven op professionele wijze. Bij de verhuizing van een bedrijf komen verschillende extra zaken kijken, zoals onder andere een snelle installatie bij het nieuwe pand, en de zorg voor het verlies van zo weinig mogelijk werkuren. Gaat u een samenwerking aan met een verhuisbedrijf uit ons netwerk? Dan zorgen wij ervoor dat enkele weken voor de verhuisdag zelf één van onze verhuizers bij u langs komt om te praten over de logistiek van de kantoor- of projectverhuizing en de wensen die u hiervoor heeft. Wilt u bijvoorbeeld graag op een zaterdag naar het nieuwe pand in Nieuwegein over gaan? Of zoekt u naar mogelijkheden om het bedrijf in segmenten te verhuizen? Wij kijken graag samen met u naar een zo goed en goedkoop mogelijke oplossing.

Verzekering voor verhuizen

Een verhuisverzekering afsluiten

Een verhuizing brengt enkele risico’s met zich mee, met name op het verplaatsen van uw meubels. Zeker wanneer u ervoor kiest om zelf de meubelstukken te verplaatsen is het mogelijk dat er een beschadiging ontstaat op de grotere onderdelen zoals een piano of wasmachine. Een standaard inboedelverzekering geeft alleen een vergoeding binnen bepaalde voorwaarden. Gaat u zelf aan de slag met verhuizen? Dan adviseren wij u om een verhuisverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat u tijdens de verhuisdag geen extra kosten oploopt door een onverhoopt ongeluk of tegenslag. Binnen een verhuisverzekering vallen onder meer de ontstane schade tijdens het vervoer of in een tijdelijk opslag. Eventueel is het een optie de verhuisverzekering toe te passen op de verhuis van kunst en antiek.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten wat een verhuisbedrijf uit het netwerk van VSNM voor u kan betekenen? Hebt u vragen over de opties voor het huren van een verhuislift? Of wilt u weten hoe u het beste een wasmachine kan verplaatsen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de offertepagina. Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvende verhuis offerte

Doe-het-zelf

Een verhuisdag kan zeer goedkoop verlopen. Maak voor zo weinig mogelijk kosten met enige ondersteuning van een erkend verhuisbedrijf uit Nieuwegein, de keuze voor ons aanbod voor hulp bij laden en lossen. Wij helpen bij het tillen van de zware meubelstukken als een dressoir of piano, en sluiten eventueel enkele apparaten aan. Onze verhuishulp omvat eveneens de huur van een opslag en een inpakservice voor senioren.

Senioren

Senioren hebben het vaak moeilijk met het verplaatsen naar een nieuw pand in Nieuwegein. Zeker als dit betekent dat zij een deel van hun favoriete spullen achter moeten laten, omdat zij naar een bejaardentehuis of kleinere woning gaan. Wij weten hoe belangrijk een verhuizing in dit soort gevallen is. Een aantal verhuizers uit ons netwerk hebben zich gespecialiseerd in het verhuizen van senioren, en bieden hen met plezier hun hulp aan.

Zorginstellingen

Veel cliënten van zorginstellingen hebben moeite met verandering. Een verhuizing levert daarom ook veel stress en verwarring op. Om deze elementen zo veel mogelijk binnen de perken te houden zorgen onze gespecialiseerde verhuizers ervoor dat alle meubels en de rest van de inboedel op exact dezelfde plek terechtkomt als in de oude kamer. Uw familielid zal zich spoedig helemaal thuis voelen.

Meubels demonteren Nieuwegein

Demontage en montage

Weet u niet goed waar u zult beginnen met het inpakken van uw inboedel, of hebt u geen idee hoe u diverse onderdelen moet demonteren om zo verplaatsing mogelijk te maken? Vraag dan of één van de bij ons netwerk betrokken verhuizers uit Nieuwegein u komt ondersteunen bij de demontage (en eventueel montage) van uw inboedel. Onze vakman zal de demontage spoedig afgerond hebben, opdat er geen tijd verloren gaat. Dankzij de montage van dezelfde onderdelen in het nieuwe huis profiteert u bovendien snel van een optimaal wooncomfort. Voor een tijdelijke opslag kunnen wij eveneens uw meubilair vakkundig demonteren.

Goedkope inpakservice

Inpakservice

Bent u altijd druk aan het werk en hebt u geen idee waar u de tijd vandaan moet halen voor het inpakken van al uw spullen? Menig verhuisbedrijf uit Nieuwegein heeft een speciale inpakservice in het leven geroepen. Maakt u gebruik van een dergelijke inpakservice dan zullen er op de dag van de verhuizing een aantal verhuizers vroeg bij u langskomen om alles in te pakken. Vervolgens zullen zij de inboedel vervoeren, en tevens de boel weer uitladen. De aan ons gelieerde verhuizers maken gebruik van speciale technieken om snel alles in te pakken. U bent zelf verantwoordelijk voor het uitpakken van het materiaal. Onze inpakservice is gemakkelijk en goedkoop!

Verhuizers Nieuwegein

Verhuishulp

Wij spraken al over onze verhuisservice. Naast de standaard verhuisservice bieden wij echter ook een verhuishulp aan. Bij verhuishulp gaat het om kleinere diensten, die de verhuisdag sneller laten verlopen, maar waarvoor u minder hoge kosten betaalt. Denk bij de verhuis hulp onder andere aan ondersteuning bij het laden en lossen van uw inboedel, of aan het huren van een verhuizer en verhuiswagen voor een halve dag. Ook kunt u een verhuizer inhuren om de verhuislift te bedienen. Onze verhuishulp is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Voor bedrijven in Nieuwegein geldt bijvoorbeeld dat wij op meerdere dagen het kantoormeubilair kunnen vervoeren, of al eerde bepaalde zaken monteren of demonteren.

Service bij verhuizen

Verhuisservice

De term verhuisservice staat voor alle het werk dat de medewerkers van een erkend verhuisbedrijf voor u zouden kunnen afhandelen tijdens de verhuizing. Voorbeelden van diensten die bij een verhuisservice horen, zijn het huren van een verhuislift, het inschakelen van verhuizers voor een inpakservice, of het gebruik maken van de seniorenservice waarbij de volledige woning opgeleverd wordt. Door te kiezen voor een verhuisservice weet u zeker dat de verhuizing snel en vakkundig verloopt, en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele obstakels. Met de ondersteuning van ons verhuisbedrijf wordt niet alleen een verhuizing van particulieren een eitje, ook een internationale- of kantoorverhuizing is in no time geregeld.

verhuisbedrijf Nieuwegein

Wasmachine verhuizen

Als u gaat verhuizen, dan zult u waarschijnlijk ook een deel van het witgoed meeverhuizen. Het verplaatsen van de wasmachine vraagt wel enige voorbereiding, om te zorgen dat er geen problemen optreden. Zo is het ten eerste belangrijk dat de wasmachine helemaal geen water meer bevat. Dit voorkomt u door op de avond voor de verhuizing de water- en stroomaansluitingen los te koppelen en het water weg te laten lopen. Ook het weg laten lopen van eventueel achtergebleven water uit het apparaat is dan nodig. Tot slot is het belangrijk om de trommel vast te zetten tijdens het vervoer. Wij helpen u met plezier.

Piano verhuizen

Moet om de één of andere reden uw piano of vleugel verhuisd worden naar een ander pand? Dan is het zaak om deze verhuizing goed voor te bereiden. Het verplaatsen van een piano is een risicovolle onderneming en is dan ook het beste door een erkend verhuizer af te handelen. U weet dan zeker dat de piano goed beschermd is, en dat er tijdens het vervoer geen schade kan ontstaan. De prijs voor het verplaatsen van het instrument is afhankelijk van verscheidene factoren als de afstand tussen de locaties, de verdieping waar de piano op staat en het soort piano dat u heeft.

Inboedelopslag

Goederenopslag

Laat u een nieuw pand in Nieuwegein bouwen, maar wordt deze niet helemaal binnen de gestelde tijd opgeleverd? Dan is het een optie dat u tijdelijk in een kleinere woning of zelfs een hotel moet verblijven. Uw inboedel kan hier vaak niet volledig in worden geïnstalleerd. Een optie is dan om te kiezen voor een tijdelijke opslag. Vele verhuisbedrijven hebben een samenwerking gesloten met een dergelijke opslag. In een opslag worden uw meubels, vervoersmiddelen of elektrische apparaten veilig opgeslagen tegen lage kosten. U kunt ten alle tijde bij uw eigendommen, zodat u relatief weinig overlast ervaart en erbij kan wanneer het nodig is.

Meubels verhuizen Nieuwegein

Meubeltransport

In de tijd dat u gaat verhuizen hebt u vaak te maken met vele onverwachte kosten. Hebt u maar een beperkt budget, maar wil u graag dat al uw meubelstukken veilig worden vervoerd? Kies dan voor enkel een meubeltransport bij een verhuisbedrijf uit Nieuwegein. Bij een meubeltransport bent u eigenhandig verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten, maar verzorgen wij het vervoer. Een andere optie is om niet te kiezen voor meubeltransport, maar om een verhuiswagen inclusief of exclusief chauffeur te huren. Kijk vooraf altijd goed naar uw verhuisverzekering om zeker te weten dat eventuele schade gedekt wordt.

antiek verhuizen

Antiek en kunst verhuizen

Wij gaven al aan dat wij zowel particulieren als bedrijven kunnen verhuizen. De meeste particuliere verhuizingen bestaan voor ons verhuisbedrijf in Nieuwegein uit het vervoeren van de meubels en eventueel het besturen van een verhuislift. In een aantal gevallen is echter meer gespecialiseerde hulp vereist, bijvoorbeeld in het geval van de verhuis van kunst en antiek. Bij het vervoeren van kunst en antiek zullen onze verhuizers met speciaal op maat gemaakte kratten en klimaatbeheerste verhuiswagens aan de slag gaan om beschadigingen te voorkomen. Het is evenwel toch verstandig om een goede verhuisverzekering af te sluiten. Dit geeft u de nodige extra garantie.

verhuizing Nieuwegein

Kleine verhuizing

De meeste kleine verhuizingen bestaan uit de verhuis van studenten naar kamers. De term kleine verhuis kan echter ook slaan op het verhuizen van senioren naar een kleiner appartement. Over het algemeen zal een kleine opdracht ongeveer een halve dag duren, afhankelijk van de plaats waar u naar toe wilt verhuizen. Wil u zo goedkoop mogelijk uw zoon of dochter naar de studentenstad laten verhuizen? Overweeg dan om een groot deel van het werk met behulp van vrienden af te handelen. Onze verhuishulp bestaat uit diverse onderdelen zoals het huren van een verhuislift of een inpakservice, en wij passen deze graag aan op uw wensen.

Complete verhuizing

Naast kleine verhuizingen voeren wij natuurlijk ook complete particuliere- en kantoorverhuizingen af. Een complete verhuis is met name handig als u fulltime werkt, en gewoon geen tijd hebt om alle dozen in te pakken. Kiest u voor een complete verhuishulp, dan zullen er op de verhuisdag al vroeg enkele verhuizers bij u in Nieuwegein op de stoep staan voor het inpakken van uw spullen. Vervolgens vervoeren zij alles naar de nieuwe woning, en zetten zij elke doos en elk meubelstuk in de daarvoor bestemde ruimte. Het uitpakken is weer aan u. Ook een complete verhuishulp bieden wij goedkoop aan bij ons verhuisbedrijf.

verhuizen Nieuwegein

Verhuizen naar andere gemeente

Wie naar een andere gemeente wil verhuizen, moet met een aantal zaken rekening houden. Zo is het ten eerste noodzakelijk om al spoedig te beginnen met het plannen van de verhuisdag. In een aantal gemeentes is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een parkeerontheffing aan te vragen, en dient u soms al ver van te voren het gas, water en elektra te regelen. Heeft u hulp nodig van een ervaren verhuisbedrijf uit Nieuwegein met het vervoer van uw meubilair? Vergelijk dan de diverse offertes goed met elkaar. Sommige bedrijven rekenen extra kilometer- of voorrijkosten wanneer de plaats van bestemming verder weg is. Met ons netwerk bieden wij landelijke dekking, daarom zit er in elke gemeente meerdere verhuisbedrijven!

Kantoor- en projectverhuizingen

Hoewel wij over het algemeen particulieren helpen bij het verhuizen, zorgen wij tevens regelmatig voor een kantoor- of projectverhuizing. Bij een projectverhuizing helpen wij een speciaal bedrijf bij de overgang naar een nieuw pand. Het kan bijvoorbeeld gaan om een laboratorium, maar ook om een verzorgingstehuis. Een projectverhuizing vergt veel voorbereiding, en onze verhuizers zullen daarom eerst bij u langskomen om de mogelijkheden en wensen door te spreken. Op basis hiervan zullen wij voor de projectverhuizing een draaiboek ontwikkelen. Over de jaren hebben we al vele bedrijven uit Nieuwegein geholpen bij een kantoorverhuizing, zodat men in zo snel mogelijk tijd weer aan het werk kon.

Verhuizing buitenland

Verhuizen naar buitenland

Er zijn verschillende redenen waarom iemand naar het buitenland wil of dient te verhuizen. Is de verhuizing naar het buitenland aanstaande en bent u van plan om een deel van de inboedel mee te nemen? Dan is het zaak om contact op te nemen met een verhuisbedrijf uit Nieuwegein. De medewerkers hiervan kunnen u helpen bij het aanvragen van de nodige vergunningen voor het verschepen van de meubels, en leggen contact met een verhuisbedrijf in het andere land. Om ervoor te zorgen dat uw meubels op tijd op de nieuwe locatie zijn adviseren wij om vroeg met het aanvragen van de nodige vergunningen te starten.

Goedkoop verhuizen Nieuwegein

Kosten

Wie voor een verhuizing de ondersteuning van een erkend verhuisbedrijf uit Nieuwegein inschakelt, dient rekening te houden met drie soorten prijzen. Dit zijn achtereenvolgens de kosten voor een verhuiswagen, verhuizers en de voorrijkosten. Het huren van een verhuiswagen kost (afhankelijk van de grootte) tussen de €60,- en €90,- per uur. U heeft dan direct ook één verhuizer ingehuurd. Het inschakelen van extra verhuizers kost ongeveer €30,- per uur. Tot slot moet u dan ook nog rekening houden met voorrijkosten die per kilometer worden berekend. Wij gaan meestal uit van €0.75 per kilometer.

Kosten verhuishulp Nieuwegein

Neem contact met ons op!

Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het verhuizen van één van uw bedrijven? Hebt u een vraag over het afsluiten van een verhuisverzekering? Of bent u benieuwd naar de opties voor een tijdelijke opslag? Dan zit u bij ons op de goede plek. Via de offertepagina kunt u gemakkelijk en snel enkele vrijblijvende prijsopgaven aanvragen. Vergelijk deze offertes zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor het verhuisbedrijf uit Nieuwegein die het beste bij u past. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen door één van onze verhuizers. Wij zijn u met alle plezier van dienst.