Goedkoop verhuisbedrijf Doetinchem

Verhuizen brengt vaak veel kosten met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het zorgen voor extra stroomaansluitingen, het afsluiten van telefonie en internet, en het betalen van de verhuisverzekering of regelen van tijdelijke opslag. Op deze pagina leest u wat een goedkoop verhuisbedrijf uit Doetinchem voor u doet. Ook vindt u informatie over welke verhuisdiensten ze aanbieden en wat de gemiddelde kosten zijn.

Zoekt u een erkend verhuisbedrijf in de regio voor een particuliere verhuizing of projectverhuizing? Vul dan nu het offerteformulier in. U ontvangt dan spoedig een aantal vrijblijvende offertes op maat. De verhuizers zorgen ervoor dat al uw eigendommen, van piano tot wasmachine veilig worden verplaatst en u zorgeloos kunt verhuizen

verhuisbedrijf Doetinchem

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Bij zowel een particuliere- als kantoorverhuizing in Doetinchem raden wij u aan om de hulp in te schakelen van erkende en goedkope verhuizers. Dit versnelt het verhuisproces enorm, waardoor u minder tijd verliest en minder stress ervaart. Daarnaast is elke goedkope verhuizer uit ons netwerk ervaren in inpakken, waardoor dit op uiterst efficiënte wijze gebeurt. Pakt u liever zelf in? Geen probleem! Schakel dan een verhuisdienst in voor het vervoeren van uw inboedel. Zo hoeft u niet de hele dag te tillen en loopt u geen risico op gezondheidsproblemen. Ook beschikt een verhuisbedrijf uit Doetinchem over het juiste verhuismateriaal zodat u hier niet meer voor hoeft te zorgen en is uw inboedel tijdens uw verhuisdag verzekerd tegen beschadigingen. Vraagt u zich nog steeds af wat het voordeel is van een professioneel verhuizer?

 • Bij schade is uw inboedel verzekerd.
 • U hoeft niets te tillen, dat voorkomt lichamelijke klachten.
 • Het verhuisproces verloopt een stuk sneller.
 • U ervaart minder stress, wat goed is voor uw gezondheid.
 • Erkende verhuizers beschikken over de juiste materialen.
particuliere verhuizing Doetinchem

Particuliere verhuizingen

Verhuizen van particulieren kost heel wat inspanningen en omvat in de meeste gevallen meer dan alleen het inpakken en uitpakken van uw inboedel. Om de hectische periode enigszins te vergemakkelijken helpen de verhuizers van een verhuisbedrijf in Doetinchem particulieren graag met het hele proces. Indien gewenst komen verhuizers voor de verhuisdag bij u langs om de inboedel te inventariseren. Zo kijken zij of het nodig is om een verhuislift te huren voor het verplaatsen van grote stukken zoals witgoed. Vervolgens zorgen zij op de dag van de verhuizing zelf voor de benodigde parkeerontheffingen en andere speciale maatregelen. Tot slot informeren zij u met plezier over de opties voor een verhuisverzekering voor particulieren. U hoeft zich nergens meer druk om te maken en kan ervan uitgaan dat alles goed verloopt!

bedrijfsverhuizing Doetinchem

Bedrijfsverhuizing Doetinchem

Voor bedrijven is verhuizen een logistiek ingewikkelde zaak. De bedrijfsverhuizing moet het liefst binnen een dag plaatsvinden, zodat er zo weinig mogelijk werktijd verloren gaat. De verhuizers ondersteunen u graag bij het opstellen van een verhuisplan en de uitvoering daarvan. Samen met u kijkt het bedrijf naar de zaken die allemaal afgehandeld moeten worden en van welke verhuisdiensten u gebruikt wilt maken.

Daarnaast is het bij vrijwel elk verhuisbedrijf uit Doetinchem een optie om op zaterdag te verhuizen. U kan dankzij de verhuishulp op maandag alweer lang en breed aan het werk zijn, zodat u geen enkele dag mist! Wij adviseren bedrijven altijd wel om de meerprijs voor een dergelijke weekendverhuizing af te zetten tegen de gewonnen inkomsten.

Kosten verhuisbedrijf

Veel klanten uit Doetinchem vragen het zichzelf af: wat kost een verhuisbedrijf? Vooraf is het lastig om de totale verhuiskosten in te calculeren. Het verschilt namelijk per situatie en is grotendeels afhankelijk van de mate waarin u hulp nodig heeft. In principe bestaan de totale verhuiskosten uit 4 verschillende onderdelen: het huren van de verhuiswagen, de verhuizers, de voorrijkosten en de eventuele overige verhuisdiensten. Maakt u enkel gebruik van de verhuiswagen? Het huren van een verhuiswagen kost in Doetinchem ongeveer €60,- per uur. Vaak zit hier ook een kilometertoeslag op, maar dit verschilt per verhuisbedrijf. Goedkope verhuizers kosten ongeveer €30,- tot €50,- per uur. Maakt u enkel gebruik van een inpak- of montageservice? Reken dan op gemiddeld €40,- per uur. In sommige gevallen is het niet mogelijk om alle inboedel mee te nemen. Vaak biedt een verhuisbedrijf in dat geval een goedkope goederenopslag aan. U huurt al een goedkope ruimte van ongeveer 30m3 vanaf €100,- per maand.

Prijstabel: kosten verhuisdiensten van een verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijfGemiddelde kosten*
Inpakservice€40,- per uur
Montage / demontage van meubels€40,- per uur
Verhuizer inhuren€30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³)€60,- per uur
Verhuislift service€65,- per uur
Parkeervergunning€20,- tot €50,-
Piano verhuizen€200,- tot €350,-
Overige diensten
Goederenopslag (inboedel, 30 m³)Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

Hoeveel kost een verhuisbedrijf? De totale prijs voor een verhuisbedrijf verschillen per verhuizing voor bedrijven en particulieren. Een aantal factoren beïnvloeden de prijs voor uw verhuizing. Eén van de belangrijkste factoren op de prijs is de grootte van de verhuizing. Een grote verhuizing kost bijvoorbeeld meer dan wanneer u de inboedel van een klein appartement gaat verhuizen. Ook de afstand en de grootte van de verhuiswagen is van invloed. Een verhuizing naar de andere kant van het land is duurder dan wanneer u naar de andere kant van de stad gaat verhuizen. Daarnaast worden de kosten beïnvloedt door de verhuisdiensten waar u gebruik van wilt maken, denk aan de inpak-, montage- en liftservice.

goedkoop verhuizen

Bespaartips voor uw verhuizing

Besparen op uw verhuizing? Wij hebben nog een aantal handige verhuistips voor u. Wist u bijvoorbeeld dat verhuisbedrijven vaak hogere tarieven rekenen voor een verhuizing in het weekend of in de avonduren? Door doordeweeks te verhuizen bespaart u op de verhuiskosten. Bij een verhuizing heeft u waarschijnlijk veel verhuisdozen nodig. Als u deze allemaal gaat kopen, bent u veel geld kwijt. Leen daarom verhuismateriaal van vrienden of familie en haal dozen op bij de supermarkt. Daarnaast bespaart u op de kosten door een aantal klussen zelf op te pakken: De belangrijkste verhuistips:

 • Leen verhuisdozen en inpakmateriaal van vrienden of familie.
 • Haal dozen op bij de supermarkt.
 • Demonteer de meubels zelf en pak de verhuisdozen in.
 • Verhuis niet in het weekend, dan gelden er hogere tarieven.
verhuiskosten

Verhuiskosten aftrekbaar?

Bij een particuliere- of kantoorverhuizing in Doetinchem krijgt u te maken met diverse verhuiskosten. In sommige gevallen is het verstandig om te controleren welke van deze verhuiskosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Voor particulieren is het in principe niet mogelijk om kosten af te trekken. Wel zijn er aftrekposten beschikbaar voor leningen. Sluit u een lening af en bekostigt u hiermee de kosten? Dan mag u deze aftrekken op uw vermogen in box 3. Op deze manier bespaart u via de belasting indirect op de verhuiskosten.

Voor het financieren van uw woning zijn er wel verschillende aftrekposten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitgaven voor de taxatie van de woning, de notariskosten voor de hypotheekakte en alle betalingen omtrent de opstal, beklemming en het erfrecht.

Goedkope verhuizers Doetinchem inhuren

Wanneer u gaat verhuizen, wilt u natuurlijk niet dat u te veel betaalt voor de verhuizing en het verhuisbedrijf uit Doetinchem. Door offertes te vergelijken vindt u eenvoudig een goedkoop verhuisbedrijf. Verhuisbedrijven hanteren eigen tarieven en daarnaast zijn de totaalkosten afhankelijk van vele factoren. Daarom is het verstandig om de prijsopgaven van een aantal verhuisbedrijven te vergelijken, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Door een goedkoop verhuisbedrijf in te schakelen, betekent dit niet dat u moet inleveren op kwaliteit. De scherpe tarieven hebben namelijk niets te maken met de kwaliteit en ervaring van de verhuizers.

Werkwijze van verhuisbedrijf Doetinchem

Schakelt u een verhuisbedrijf uit Doetinchem in? Dan verloopt uw particuliere- of kantoorverhuizing altijd volgens uw wensen. Daarom zal er na het aanvragen van de offerte een intakegesprek plaatsvinden. Hierin komen al uw wensen aan bod: geeft u de volledige verhuizing uit handen of is montageservice voldoende? Als u na dit intakegesprek akkoord gaat met de eerder verstuurde offerte, doet u een reservering voor de officiële verhuisdag. Op de dag zelf parkeren de verhuizers de verhuiswagen zo dicht mogelijk bij uw woonadres. Hierna zullen zij, indien gewenst, uw meubels demonteren, de inboedel inpakken en daarna alles inladen. Op het nieuwe adres zullen zij alles uitladen en eventueel uitpakken.

Op zoek naar ervaren verhuizers voor uw verhuizing?

Kies het beste verhuisbedrijf en vergelijk offertes. Bespaar tot wel 30%!

Offertes aanvragen
verhuisservice Doetinchem

Verhuisservice Doetinchem

Een verhuisservice bestaat vaak uit verschillende diensten die een verhuisbedrijf uit de regio Doetinchem aanbiedt. Met de verhuisservice bepaalt u zelf hoe uw verhuizing en verhuisdag eruit komen te zien. Wilt u bijvoorbeeld veel gemak? Maak dan gebruik van een verhuisdienst, zoals de inpak- en montageservice. Met deze diensten worden er veel taken uit handen genomen door de verhuizers. Bovendien hoeft u geen zwaar werk te doen. Het is verstandig om een verhuisdienst in te schakelen voor een bedrijfsverhuizing. Zo verloopt het verhuizen sneller en kunnen u en uw werknemers snel weer aan het werk.

verhuisservice zorginstellingen

Verhuisservice voor zorginstellingen

Bij een verhuisbedrijf in Doetinchem hebben zich tevens enkele verhuizers aangesloten die zich gespecialiseerd hebben in de verhuizing van cliënten binnen zorginstellingen. Voor deze klanten is het van het uiterste belang dat al hun eigendommen, zoals een boekenkast of televisie, weer exact op dezelfde plaats komen te staan. Daarom maken verhuisbedrijven vooraf met de cliënt zelf een situatieschets, en plegen ze overleg met de zorginstelling. Zo creëren de bedrijven voor de klant rust en vertrouwen. Het verhuizen van particulieren naar een zorginstelling is tevens een optie. Sla uw meubilair op in een tijdelijke opslag.

Soorten verhuizingen

U kunt een verhuisbedrijf inhuren voor allerlei verhuizingen. We maken ook onderscheid tussen de verschillende types verhuizingen. Een particuliere verhuizing kan bijvoorbeeld binnen dezelfde woonplaats zijn, maar ook naar een andere woonplaats of naar het buitenland. Denk bij een bedrijfsverhuizing aan een kantoorverhuizing, of een verhuizing van de voorraad. Daarnaast staan verhuisbedrijven uit de regio Doetinchem ook klaar voor een verhuizing naar een studentenkamer of seniorenverhuizing. Gaat het om een woningontruiming? Bekijk dan deze pagina.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar een andere gemeente

Hebt u werk gevonden in een andere gemeente? Dan dient u bij het verhuizen op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het verstandig om bij die gemeente te vragen naar de mogelijkheden voor het parkeren van verhuiswagens of het huren van een lift. Daarnaast is het natuurlijk nodig om ook daar het gas, elektra en water af te sluiten. Voor het vervoeren van uw spullen naar een andere gemeente, rekent menig verhuisbedrijf uit Doetinchem extra benzinekosten. Wij adviseren u daarom om altijd de offertes van diverse professionals met elkaar te vergelijken. Zo voorkomt u dat u onverwacht voor hoge kosten komt te staan en weet u waar u aan toe bent.

Meer weten over het verhuizen naar een andere gemeente? Bekijk dan de website van Rijksoverheid.nl.

internationaal verhuisbedrijf

Verhuizen naar het buitenland

Wie naar het buitenland wil verhuizen moet rekening houden met veel regels. Het is dan ook aan te raden om al op een vroeg moment navraag te doen naar de vergunningen die noodzakelijk zijn voor een dergelijke verhuizing.

Wilt u graag een deel van het meubilair meeverhuizen? Dan moet u deze laten verschepen of laten overvliegen. Dit vereist enige organisatie. De specialisten kunnen u hierbij van dienst zijn. Vele verhuisbedrijven hebben contacten met verhuisfirma’s overzee, waardoor de verhuizing naar het buitenland op een snelle en vakkundige wijze wordt afgehandeld. Als het nodig is kunnen de verhuizers bovendien uw spullen tijdelijk in een opslag zetten of daar laten opslaan.

Ook voor het remigreren naar Nederland staat een verhuisbedrijf voor u klaar.

Hoe een internationaal verhuisbedrijf Doetinchem vinden?

Voor een internationale verhuizing is het verstandig om een internationaal verhuisbedrijf met ervaring uit de regio Doetinchem in te schakelen. Een internationale verhuizing is namelijk omvangrijker dan een gewone verhuizing en er moet meer geregeld worden. Soms is het mogelijk om met een verhuiswagen de afstand af te leggen, maar bij een intercontinentale verhuizing moet er bijvoorbeeld ruimte geregeld worden op een vrachtschip of cargovlucht. Via de offertedienst vindt u eenvoudig verhuisbedrijven met de nodige internationale ervaring. Zij werken vaak samen met lokale verhuisbedrijven in het land waar u naartoe verhuisd, zodat ook daar alles goed is geregeld.

Wat doet een internationaal verhuisbedrijf?

Een internationaal verhuisbedrijf begint eerst met het maken van een planning. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Ze bekijken wat er nodig is om uw inboedel te verhuizen. Wanneer u naar België of Duitsland gaat verhuizen, is een verhuiswagen vaak voldoende. Maar voor een verhuizing naar Amerika of Australië zal dit niet gaan. Dan wordt er ruimte geboekt op een cargovliegtuig of vrachtschip. Is er nog een tijdje opslag nodig? Dan is dit ook geen probleem. Daarnaast controleren ze of u nog vergunningen nodig heeft of papieren moet inleveren voor de verhuizing. Met een internationaal verhuisbedrijf weet u zeker dat uw verhuizing tip top geregeld is.

Seniorenverhuizing

Voor senioren is verhuizen vaak nog inspannender dan voor de gemiddelde particulier. Daarom bestaat er een speciale verhuisdienst voor een seniorenverhuizing. Bij een seniorenverhuizing zorgt het verhuisbedrijf voor het inpakken en uitpakken met de inpakdienst. Daarna wordt alles snel en vakkundig vervoerd. Op de plek van bestemming zorgen de verhuizers tevens voor het inrichten van uw nieuwe woning in Doetinchem. Bij een seniorenverhuizing is het zelfs mogelijk dat uw oude woning opgeleverd wordt. De woning wordt dan schoongemaakt en er worden kleine reparatieklusjes uitgevoerd. Hierdoor verloopt uw goedkope seniorenverhuizing zonder stress.

Uw bedrijf verhuizen?

Gaat uw bedrijf uit Doetinchem verhuizen naar een nieuw pand? Dan wilt u natuurlijk niet veel werktijd verliezen door het verhuizen. Verhuizen op een zaterdag is daarom vaak mogelijk, want dan mist u geen werkdag. Voor een bedrijfsverhuizing maakt een verhuisbedrijf in overleg met u een planning. In de planning staat alles wat er geregeld moet worden en hoe de verhuisdag eruit ziet. Van tevoren markeren de verhuizers alle inboedel. Met de markeringen wordt alles op de verhuisdag direct naar de juiste ruimte gebracht. Elektronica wordt met extra aandacht ingepakt, zodat het niet beschadigt tijdens het vervoer.

projectverhuizing Doetinchem

Kantoor- en projectverhuizingen

Een kantoor- of projectverhuizing is vaak een omvangrijk project. Er moet veel inboedel verhuisd worden en in het geval van een projectverhuizing kan dit gaan om kwetsbare spullen, denk bijvoorbeeld aan grote machines of een voorraad. Bij kantoorverhuizingen moeten er veel bureaus, computers, printers, archiefkasten en documenten verhuisd worden door de verhuizers. Om te zorgen dat de verhuisdag van een kantoor- of projectverhuizing zonder problemen verloopt, wordt alles netjes ingepakt (met extra inpakmateriaal als dat nodig is) en gemarkeerd. Met de markeringen staan de spullen snel in de juiste ruimte. Het verhuisbedrijf levert het inpakmateriaal voor de bedrijfsinboedel.

complete verhuizing Doetinchem

Complete verhuizing

Wie maar een beperkt budget heeft voor een verhuis zal proberen zoveel als kan eigenhandig uit te voeren. Het is echter ook een optie om de volledige verhuizing over te laten aan erkende verhuizers uit Doetinchem. In dat geval zullen de specialisten van een verhuisbedrijf ’s ochtends vroeg of een paar dagen eerder bij u voor de deur staan om uw spullen in te pakken. Zij verzorgen vervolgens het vervoer en zetten de spullen in de daarvoor bestemde ruimte. Het is aan u om alle dozen weer uit te pakken. Eventueel verzorgen de verhuisbedrijven een volledige projectverhuizing. Kijk bij een complete verhuizing wel naar de voorwaarden voor een verhuisverzekering.

kleine verhuizing

Kleine verhuizing

Waar de meeste verhuizingen een grote omvang hebben, en veel tijd zullen kosten, bestaan er natuurlijk ook kleine verhuizingen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de verhuis van een student naar een studentenkamer, of van een kleine huurwoning naar een vast huis. Voor een kleine verhuis van particulieren in Doetinchem bieden verhuisbedrijven eveneens verschillende verhuisdiensten aan. Een dergelijke kleine opdracht is in de meeste gevallen binnen een halve dag uit te voeren, mits u ervoor kiest om eigenhandig de dozen in te pakken. Desgewenst zullen de verhuizers de zware meubels tillen en vervoeren. Soms is het noodzakelijk om in de studentenstad een ladderlift te huren.

Zorg dat uw bedrijfsverhuizing snel en soepel verloopt!

Schakel een ervaren verhuisbedrijf uit Doetinchem in. Bespaar tot 30% op de kosten.

Gratis offertes aanvragen
verhuislift huren Doetinchem

Verhuislift huren Doetinchem

Voor veel particulieren vormt het huren van een lift een uitkomst. Dankzij het huren van een ladderlift voorkomt u onnodige blessures door extreem sleepwerk zoals het verplaatsen van een piano, koelkast, of wasmachine. In sommige gevallen is apparatuur met bepaalde afmetingen niet via de trap te vervoeren, of soms is het deurgat te klein. Indien het object niet gedemonteerd kan worden rest er geen andere optie om het object via het raam naar buiten te krijgen. Dit wordt met behulp van een verhuislift makkelijker. Bij menig verhuisbedrijf in Doetinchem kunt u een verhuislift zowel met als zonder bediening huren. De maximale hoogte van een lift is 29 meter. Deze kan tot en met 250 kilo dragen, uw piano is bij een ervaren verhuisbedrijf dan ook in veilige handen.

wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van de wasmachine vraagt enige voorbereiding. Het is ten eerste belangrijk dat u de aansluitingen voor stroom en water op de dag voor de verhuizing afkoppelt, zodat in ieder geval de wateraansluiting helemaal kan leeglopen.

Daarnaast adviseren wij om het water uit de machine te laten lopen. Dit kan door de machine enigszins te kantelen, en een klepje aan de onderzijde te openen. Voordat u de machine in de verhuiswagen zet moet u bovendien de trommel vastzetten met speciale schroeven die bij de machine geleverd zijn. De buitenzijde van de machine kunt u beschermen met behulp van noppenfolie.

piano verhuizen Doetinchem

Piano verhuizen Doetinchem

Naast het verplaatsen van de machine heeft ook de verhuizing van een piano heel wat voeten in aarde. Het belangrijkste bij de verhuizing is de bescherming van het instrument. Dit doet u ten eerste door de klep dicht te maken. Het liefst met een bestaand slot, of anders met behulp van speciale klemmen welke geen beschadigingen achterlaten op het oppervlak.

Daarnaast adviseren vakmannen klanten uit Doetinchem vaak om het instrument te beschermen met behulp van een deken of hoes. De verhuizers zullen vervolgens het instrument voorzichtig in een afgesloten verhuiswagen tillen en deze stevig vastzetten.

piano vervoer

Piano vervoer

Vanwege het grote gewicht is het lastig om een piano van uw oude, naar uw nieuwe woonadres in Doetinchem te vervoeren. Laat dit daarom altijd doen door een verhuizer met ervaring in pianoverhuizingen. Nadat het instrument volledig is ingepakt wordt het met behulp van een hondje naar de verhuiswagen gebracht. Dit is een speciale plank met wieltjes eronder, waardoor het instrument beter te besturen is. In de wagen zetten de verhuizers het instrument goed vast met spanbanden zodat zowel de buitenkant als de binnenkant geen beschadigingen oploopt. Vanwege het grote gewicht zal geen verhuisbedrijf het instrument per trap naar boven brengen. Wanneer er geen lift aanwezig is zullen de verhuizers dus gebruik maken van een professionele verhuislift.

Meubeltransport

Bent u van plan zo budgetvriendelijk als mogelijk is te verhuizen? Dan is het aan te raden om zoveel mogelijk dozen en apparaten met behulp van vrienden te vervoeren.

Wij begrijpen echter dat het niet lukt om al uw inboedel te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan grote apparaten als een vaatwasser of wasmachine, of speciale meubelstukken als een instrument of dressoirkast.

Om deze veilig in het nieuwe pand in Doetinchem te krijgen is het bij een verhuisbedrijf een optie om alleen te kiezen voor meubeltransport. Bij meubeltransport bent u persoonlijk verantwoordelijk voor het uit- en inpakken van de vervoerde artikelen.

Voordelen meubeltransport uitbesteden

Wist u dat u verzekerd bent tegen beschadigingen wanneer u het meubeltransport uitbesteedt aan een verhuisbedrijf uit Doetinchem? Dit voordeel heeft u niet wanneer u zelf uw inboedel gaat verhuizen. Een ander voordeel van meubeltransport is dat de verhuisdag sneller verloopt. Er past namelijk erg veel in een verhuiswagen, hierdoor hoeft u niet meerdere keer op en neer te rijden. Bovendien bespaart u zo op de brandstofkosten en eventueel de kosten van het huren van een kar. Alle voordelen van meubeltransport:

 • Tijdens het meubeltransport bent u verzekerd tegen beschadigingen.
 • In een verhuiswagen passen veel spullen, waardoor u niet vaak heen en weer hoeft te rijden.
 • Het verhuizen verloopt een stuk sneller.
verhuisverzekering afsluiten

Verhuisverzekering afsluiten

Tijdens de verhuizing worden uw eigendommen niet geheel verzekerd. Een standaard inboedelverzekering verzekert alleen schade aan uw spullen wanneer deze zijn ontstaan door een ongeval met het vervoermiddel, een gewelddadige beroving of afpersing tijdens het verhuizen, blikseminslag en het onklaar raken van hulpmiddelen ten tijde van het laden en lossen. In andere gevallen is het aan te raden te kiezen voor een verhuisverzekering. Zo weet u zeker dat als bijvoorbeeld uw vleugel tijdens de klus beschadigd raakt u hiervoor een vergoeding krijgt. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten voor een verhuisverzekering. De verhuisbedrijven doen u graag een voorstel op maat zodat u precies weet welke voorwaarden er horen bij de verhuisverzekering.

kunst verhuizen Doetinchem

Antiek en kunst verhuizen

Bij menig verhuisbedrijf uit Doetinchem werkt een specialist op het gebied van kunst en antiek. Dergelijke kostbare eigendommen zullen op de verhuisdag eveneens verplaatst moeten worden, of kan een bedrijf voor u in een tijdelijke opslag zetten. Omdat de verhuizers begrijpen dat kunst en antiek zeer gevoelig zijn voor beschadigingen, maken zij gebruik van speciaal op maat gemaakte kratten en dozen. Daarnaast is het een optie te kiezen voor luchtgeveerde en klimaatbeheerste verhuiswagens. Hierdoor zal er vrijwel geen temperatuurverschil bestaan tussen uw woning en het vervoersmiddel. Het verhuisbedrijf bekijkt voor de verplaatsing de waarde van het object en de noodzaak voor een verhuisverzekering.

meubels demonteren en monteren

Demontage en montage van meubels

Om de verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en kosten te besparen op het vervoer van uw meubels, is het verstandig om uw meubels te demonteren. Hebt u geen verstand van montage en demontage, of geen tijd om deze klus zelf uit te voeren? De verhuizers van een verhuisbedrijf uit Doetinchem ondersteunen u met plezier op dit gebied. Zij kunnen op afspraak een paar dagen voor het verhuizen bij u langskomen, of op de verhuisdag zelf om de demontage af te handelen. Daarnaast nemen zij bij de nieuwe woning de montage op zich.

goederenopslag Doetinchem

Goederenopslag

Is de verhuisdag aangebroken, maar het nieuwe huis in Doetinchem nog niet volledig opgeleverd? Dan is het soms handig om (een deel van) uw inboedel op te slaan in een goederenopslag. Een opslag is zowel veilig als goedkoop, en te reserveren in diverse afmetingen. Zo huurt u bijvoorbeeld een opslagkist van 6m³ of een stalen zeecontainer van 20m³. Een verhuisbedrijf helpt u graag met het verhuizen van de goederen naar de opslag. Ook is het mogelijk om een container voor de woning te staan, zodat u zelf alles kunt inpakken. U kunt bovendien altijd tussendoor iets uit de opslag halen mocht u het nodig hebben.

inpakservice Doetinchem

Inpakservice

Voor veel mensen vormt verhuizen een grote uitdaging en inspanning. Er wordt vaak met name opgezien tegen het inpakken van alle spullen. Verhuisbedrijven hebben daarom, in eerste instantie voor senioren en bewoners van zorginstellingen, een inpakservice in het leven geroepen. Wanneer u gebruik maakt van deze inpakservice dan komt een aantal van de medewerkers met de benodigde dozen en materialen, en zorgen zij ervoor dat al uw materiaal binnen korte tijd compact en vakkundig is ingepakt. Een dergelijke verhuisdienst is vaak relatief goedkoop, maar verlaagt de stress van de verhuisdag.

Heeft u nog opslag nodig voor uw inboedel?

Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier en bespaar op de kosten!

Offertes aanvragen

Verhuishulp Doetinchem

Wie gaat verhuizen kan vaak de nodige hulp gebruiken. Het inhuren van een verhuisbedrijf uit Doetinchem zal echter wel kosten met zich meebrengen. Wilt u de kosten voor de verhuizing zo veel mogelijk beperken? Overweeg dan om te kiezen voor een verhuishulp. Onder de hulp vallen diverse verhuisdiensten zoals hulp bij het inpakken of hulp bij het laden en lossen. Ook het huren van een verhuiswagen met chauffeur voor een paar uur wordt gerekend onder de verhuisdienst. Dankzij de hulp zal de verhuizing soepeler verlopen, maar bespaart u aanzienlijk op de kosten. De kosten hangen af van uw exacte wensen.

Voordelen van verhuishulp

Het inhuren van een verhuishulp uit de omgeving van [va1] heeft vele voordelen. Zo hoeft u niet met zware dozen te tillen of al uw meubel te demonteren. Dit regelen de verhuizers voor u met de inkpakservice en montageservice. Uw meubels worden bovendien direct weer gemonteerd in uw nieuwe woning. Wilt u zonder zorgen verhuizen? Schakel dan hulp in. De voordelen:

 • De verhuisdag verloopt snel en zonder problemen.
 • De verhuizers doen het zware werk voor u.
 • De verhuizers zijn zorgvuldig

Vergunning nodig bij verhuizen?

Het is in sommige gevallen nodig om een vergunning of ontheffing aan te vragen voor uw grote verhuisdag. Dit is voornamelijk het geval wanneer u in een stadscentrum woont. Hier neemt een verhuiswagen al gauw de hele straat in beslag en blokkeert een lift of container de stoep, waardoor u dit niet zomaar zonder een vergunning mag plaatsen. Vaak kunt u via het gemeenteloket eenvoudig vergunningen aanvragen. Maakt u gebruik van de verhuisservice van een verhuisbedrijf uit Doetinchem? Deze verhuizers zijn volledig op de hoogte van de gemeentelijke regelgeving en zullen, indien u dit wenst, een vergunning voor de verhuisdag aanvragen.

Verhuistips

Om de verhuisdag zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij nog een aantal verhuistips voor u. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er duidelijk op de verhuisdozen staat wat erin zit en in welke kamer het gebracht moet worden. Dit scheelt veel uitzoekwerk. Bewaar alle schroeven van de meubels gesorteerd per meubelstuk. Zorg ervoor dat u niet al uw gereedschap ergens onder in een doos doet. Neem deze apart mee, zodat u direct kunt beginnen met het monteren van de meubels. Daarnaast is het verstandig om belangrijke papieren op te bergen in een duidelijk gemarkeerde doos, zodat u deze niet verliest.

Goedkoop verhuisbedrijf in Doetinchem?

Op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Doetinchem? Door offertes te vergelijken weet u zeker dat u de beste prijs betaalt voor uw verhuizing.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal vrijblijvende aanbiedingen van verhuisbedrijven uit de regio. Vergelijk de totaalprijs, want elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen tarief. Welke kosten zijn inbegrepen en worden er bijvoorbeeld voorrijkosten gerekend?

Daarnaast is het verstandig om de voorwaarden door te lezen. Met onze offertedienst kiest u eenvoudig het beste verhuisbedrijf!

Keurmerken

Wilt u er zeker van zijn dat u samenwerkt met een erkend verhuisbedrijf in Doetinchem? Let dan op of het bedrijf over het keurmerk Erkende Project Verhuizers (EPV) beschikt. Het EPV-keurmerk wordt enkel uitgegeven aan bedrijven die voldoen aan de gestelde eisen omtrent de kwaliteit, zekerheid, veiligheid, het milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wanneer de verhuizers dit keurmerk toegekend krijgen betekent het dat zij zich officieel een erkend verhuizer mogen noemen. Het betekent natuurlijk niet dat een verhuisbedrijf zonder keurmerk geen kwaliteit biedt. Vraag in dat geval in Doetinchem om referenties, zodat u een goed beeld krijgt van het bedrijf. Is er onverhoopt een geschil ontstaan met een verhuisbedrijf? Kijk dan op de website van de Geschillen commissie om te kijken wat u kunt doen.

verhuizers Doetinchem

Gratis offertes voor verhuizers inhuren vergelijken!

Verhuist u binnenkort en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van uw wasmachine? Of vertrekt u binnenkort naar het Wilt u weten wat uw opties zijn op het gebied van het huren van een verhuislift? Of heeft u een verhuiswagen nodig voor uw grote verhuisdag? Ook als u uw wasmachine wilt laten verhuizen of uw meubels wilt laten demonteren vraagt u bij ons eenvoudig offertes aan. Geef uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan en ontvang al snel tot wel 5 vrijblijvende offertes op maat. Het is aan u om de verschillende prijsopgaven met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u de beste verhuisservice ontvangt tegen de scherpste prijzen en bespaart u tot wel 30%!

Start nu de offerteaanvraag!

Handige externe links

 • verhuizen.post.nl: verhuisservice van PostNL, voor het doorsturen van uw post naar uw nieuwe adres.
 • consumentenbond.nl: online tool van de consumentenbond, die u via email helpt met uw verhuisplanning.
 • degeschillencommissie.nl: voor als u hulp nodig heeft bij een geschil die tussen u en het verhuisbedrijf is ontstaan.