Goedkoop verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Woont u in Bergen op Zoom en zoekt u naar een goedkoop maar ervaren verhuisbedrijf uit de regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met een groot aantal verhuizers uit de buurt. Of het nu gaat om het verhuizen van particulieren of bedrijven, zij draaien hier hun hand niet voor om, en zullen de klus snel en vakkundig afhandelen. Wilt u weten wat de kosten worden voor het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom? Of de kosten voor een tijdelijke opslag? Vraag vrijblijvend meerdere offertes bij ons aan. Vergelijk de offertes op prijs en aanbod en vind zo het verhuisbedrijf dat u kan inschakelen voor de verhuizing.

Goedkoop verhuizen Bergen op Zoom
verhuisbedrijf voor particulieren

Verhuizen voor particulieren

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlander zo’n vijf keer in het leven verhuist. Dit betekent dat elke particulier wel eens te maken krijgt met een verhuizing. Menig verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom is dan ook gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren. De verhuizers helpen u dan ook met alle plezier bij het vervoeren van de inboedel, of het laden en lossen. Voor particulieren geldt dat er diverse extra services bijkomen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de inpakservice die wij aanbieden of hulp bij het aanvragen van een tijdelijke opslag. Met onze verhuishulp zal elke verhuis gemakkelijk en zonder stress verlopen.

Kosten ladderlift huren

Een verhuislift huren

Naast het huren van een verhuiswagen is het voor particulieren uit Bergen op Zoom ook mogelijk om bij ons goedkoop een verhuislift te huren. Het huren van een verhuislift is vaak inclusief verhuizer die hem bedient, omdat dit enige handigheid vereist. Een verhuislift is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, met een maximale hoogte van 29 meter, en draagkracht van 250 kilo. Onder andere particulieren die op een bovenverdieping met nauwe trap wonen hebben baat bij het huren van een verhuislift. Bent u redelijk handig en kunt u de verhuislift zelf besturen? Dit zal aanzienlijk in de prijzen schelen.

Verhuizing bedrijven Bergen op Zoom

Verhuizen voor bedrijven

Voor bedrijven geldt dat verhuizen niet goedkoop is, dit komt doordat er vaak één of meerdere werkdagen verloren gaan met de verhuizing, wat nadelig is voor de inkomsten. Door een erkend verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom in te schakelen, is het mogelijk de verhuizing sterk te stroomlijnen, waardoor de kosten beperkt blijven. Bedrijven kunnen onze verhuizers bijvoorbeeld inhuren voor het inpakken van het grootste deel van de spullen. Daarnaast is het een optie om bedrijven in twee delen te verhuizen. Dit betekent dat er weinig werktijd verloren gaat. Zoekt u naar een oplossing voor het verhuizen van één van uw bedrijven? Wij helpen graag.

Kosten verhuisverzekering

Een verhuisverzekering afsluiten

Wanneer bedrijven (en particulieren) gaan verhuizen, dan bestaan er diverse risico’s waar rekening mee moet worden gehouden. U loopt bijvoorbeeld de kans op schade aan het meubilair tijdens het vervoer of het laden en lossen, maar ook diefstal is mogelijk tijdens een verhuizing. Om grote geldschade te voorkomen is het mogelijk een verhuisverzekering af te sluiten. Een standaard verhuisverzekering wordt de schade aan de inboedel in geld uitgekeerd, mits de schade niet is ontstaan door eigen toedoen. Erkende Verhuizers bieden bovendien een speciale verhuisverzekering aan, die de inboedel tot een bedrag van €100.000,- verzekert.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Goedkoop verhuizen? Door het aanbod van diverse verhuizers met elkaar te vergelijken is het mogelijk tot wel 25% op de kosten te besparen. Vraag bij ons vrijblijvend enkele prijsopgaven aan en vergelijk deze zelf op prijs en aanbod. Kies zo altijd voor het verhuisbedrijf dat het beste bij uw wensen past!

Verhuizing kosten Bergen op Zoom

Doe-het-zelf

Wil u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dan is het aan te raden een groot deel van de verhuizing zelf uit te voeren. Menig verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom biedt daarom de mogelijkheid aan om enkel een verhuisauto met bestuurder te huren. Op deze manier zorgt u voor een veilig vervoer van de spullen, terwijl u aanzienlijk op de kosten bespaart. Een risico bij het inschakelen van vrienden is dat deze het werk sneller zwaarder vinden dan echte verhuizers. Zorg daarom voor voldoende hulp.

Senioren

Het verhuizen van senioren is een klus die meer aandacht vereist dan een standaard verhuizing. De verhuizers van ons verhuisbedrijf in Bergen op Zoom bieden daarom een speciale senioren verhuishulp aan. Tijdens deze verhuisklus wordt de inboedel ingepakt, en op de nieuwe locatie weer op vrijwel dezelfde plek in de kamer gezet. Daarnaast kunnen onze verhuizers ervoor zorgen dat het oude pand op de juiste wijze opgeleverd wordt. Goedkoop maar snel verhuizen voor senioren, dat is waar wij voor staan.

Zorginstellingen

Vergelijkbaar met het verhuizen van senioren naar een kleinere woning of bejaardentehuis, is de verhuizing naar een zorginstelling. Ook de verhuizing naar een zorginstelling kan veel stress opleveren voor de klant. In overleg met de begeleiding zullen wij voor een dergelijke verhuisdag kijken naar het beste draaiboek, en op basis van die wensen de klus uitvoeren. Zo is het een optie om eerst van alle kamers een schets te laten tekenen, waarop onze verhuizers uit Bergen op Zoom alle meubilair in het nieuwe pand direct goed neerzet.

Demontage door verhuizers

Demontage en montage

Vergelijkbaar met het verhuizen van senioren naar een kleinere woning of bejaardentehuis, is de verhuizing naar een zorginstelling. Ook de verhuizing naar een zorginstelling kan veel stress opleveren voor de klant. In overleg met de begeleiding zullen wij voor een dergelijke verhuisdag kijken naar het beste draaiboek, en op basis van die wensen de klus uitvoeren. Zo is het een optie om eerst van alle kamers een schets te laten tekenen, waarop onze verhuizers uit Bergen op Zoom alle meubilair in het nieuwe pand direct goed neerzet. Zeker weten dat alles goed gaat? Sluit een verhuisverzekering af bij het verhuisbedrijf.

Inpakken door verhuizers Bergen op Zoom

Inpakservice

Onze verhuishulp bestaat uit diverse onderdelen, waaronder een inpakservice. Moet u plotseling verhuizen en hebt u geen tijd om alles in te pakken? Kost het inpakken u veel (werk)tijd of al uw vrije avonden? Overweeg dan om gebruik te maken van de inpakservice. Een aantal verhuizers zullen dan op de verhuisdag al vroeg bij u in Bergen op Zoom op de stoep staan, om de spullen in te pakken, en later op de dag alles te verhuizen. Op deze wijze kunnen wij binnen een dag de volledige verhuizing voor u afhandelen. Omdat onze inpakservice relatief goedkoop is, maken tegenwoordig steeds meer klanten er gebruik van.

Verhuisbedrijf inschakelen Bergen op Zoom

Verhuishulp

Wij spraken hierboven al over onze verhuisservice en alle taken die daaronder vallen. Naast onze verhuisservice voor bedrijven en particulieren bieden wij tevens verhuishulp aan. De term verhuishulp staat voor wat kleinere klussen die wij op het gebied van verhuizingen kunnen uitvoeren. Onder de verhuishulp vallen onder andere werkzaamheden als ondersteuning bij het laden en lossen van de spullen, het huren van een verhuiswagen en bestuurder voor een halve dag, of hulp bij het verplaatsen van een piano of wasmachine. Welke verhuishulp het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw budget en de mate waarin u eigenhandig klussen kunt uitvoeren.

Hulp bij verhuizen Bergen op Zoom

Verhuisservice

Wanneer wij spreken van een verhuisservice, dan gaat het feitelijk over alle diensten die een verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom aanbiedt. De klussen binnen een verhuisservice variëren van het huren van een verhuislift, tot het verplaatsen van de wasmachine en piano, en van het zorgen voor de juiste opslag tot het aanbieden van een inpakservice. Het grote voordeel van de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Bergen op Zoom, is dat het precies op maat is te ontwerpen. Zo heeft men bij een projectverhuizing vaak meer ondersteuning nodig dan een student die op kamers. Door onze aangepaste hulp, betaalt u nooit teveel, en geniet u in korte tijd van uw nieuwe woning of kantoorpand.

verhuizen offerte

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van de wasmachine is een klus die de nodige voorbereiding vereist. Eén van de meest voorkomende problemen tijdens een verhuizing is namelijk wateroverlast van water uit de wasmachine. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk de wasmachine uiterlijk de avond voor de verhuizing te ontkoppelen van water en stroom. Laat het water uit de slangen lopen, en bindt deze vervolgens vast. Zet de wasmachine op een verhoging, kantel deze en laat via een klepje aan de onderzijde het water uit de machine zelf weglopen. Om te voorkomen dat de trommel beschadigt zet u deze vast.

Piano verhuizen

Naast het verplaatsen van de wasmachine is ook het verplaatsen van een piano een klus die de nodige voorbereiding vereist. Zo dient u onder andere de klep van het apparaat goed dicht te maken, en moet de volledige omvang beschermd worden met bubbelfolie of dekens. Om te voorkomen dat de piano of vleugel beschadigt, adviseren wij altijd één van onze verhuizers in te schakelen voor deze klus. Onze verhuizers maken gebruik van een speciale verhuislift, en dichte wagen en zorgen ervoor dat de piano binnen korte tijd weer op de juiste plek staat. Wij helpen u met alle plezier verder.

Opslag voor verhuizing

Goederenopslag

Wie in vrije korte tijd moet verhuizen, of wie een koophuis heeft gekocht, kan er tegenaan lopen dat hij gedurende een paar weken geen huis heeft. Het kan dan ook nodig zijn om te zorgen voor een tijdelijke opslag. Menig verhuisbedrijf uit ons netwerk heeft dan ook afspraken met goederenopslagen in de regio. Dit betekent vaak dat u relatief goedkoop een garagebox of zeecontainer kunt huren, waar u de goederen in de opslag kunt doen. Het is afhankelijk van uw wensen voor vervoer en de verhuisverzekering die u heeft, wat de beste optie is voor het verplaatsen van de meubels naar de opslag.

Verhuizen meubels Bergen op Zoom

Meubeltransport

De term meubeltransport staat voor het hele proces van het vervoeren van een meubelstuk. Bij een meubeltransport hoort bijvoorbeeld het tillen van de meubels uit een woning in Bergen op Zoom met behulp van een verhuislift, maar ook het verschepen van de inboedel naar het buitenland valt onder het meubeltransport. Welke vorm van meubeltransport ook nodig is, het is van belang dat u kiest voor een goede verhuisverzekering. Tijdens het transport is het namelijk goed mogelijk dat er beschadigingen ontstaan aan een meubelstuk. Wij informeren u met alle plezier over een verhuisverzekering.

kunst verhuizen

Antiek en kunst verhuizen

Naast de verhuis van standaard meubilair, hebben sommige particulieren uit Bergen op Zoom enkele kostbare stukken antiek of kunst die een speciale behandeling vragen. Voor het vervoeren van kunst en antiek zullen onze verhuizers gebruik maken van op maat gemaakte kratten, en luchtgeveerde en klimaatbeheerste verhuiswagens. Dit betekent dat uw kunst geen nadelig effect ondervindt van temperatuurschommelingen en blijft de stootgevoeligheid beperkt. Wij raden u wel aan om goed de voorwaarden in een verhuisverzekering te onderzoeken. Op deze manier weet u zeker dat uw kunst en antiek op de juiste wijze verzekerd blijven tijdens het vervoer.

verhuizing Bergen op Zoom

Kleine verhuizing

Naast grote verhuisprojecten voeren wij ook menig kleine verhuizing uit. Onder kleine verhuizingen verstaan wij met name studentenverhuizingen en verhuizingen naar kleine appartementen. Een kleine verhuis is over het algemeen vrij goedkoop uit te voeren, en kost meestal maar een halve dag. Wil u voorkomen dat u veel geld kwijt bent aan het op kamers gaan van uw zoon of dochter? Overweeg dan om het grootste gedeelte van het proces met behulp van vrienden af te handelen, en schakel verhuizers in voor de grotere meubelstukken. Houd er rekening mee dat in de meeste studentensteden de kamers op bovenverdiepingen liggen. Een verhuislift kan dan uitkomst bieden.

Complete verhuizing

Wie denkt aan ondersteuning van verhuizers bij een verhuis denkt in de meeste gevallen aan hulp bij het vervoeren van de zware meubelstukken of tilhulp. Het is echter een optie om voor een complete verhuizing de hulp in te roepen van onze verhuizers in Bergen op Zoom. Dit betekent dat er op de ochtend van de verhuisdag al vroege enkele specialisten bij u voor de deur zullen staan om de dozen in te pakken. Vervolgens zorgen zij ook voor het vervoer en zetten zij de dozen en het meubilair in de daarvoor bestemde ruimtes in het nieuwe pand. Wij helpen u met plezier.

complete verhuizing

Verhuizen naar andere gemeente

Heeft u werk gevonden in een ander deel van het land, dan is het natuurlijk noodzakelijk om hier naartoe te verhuizen. Een verhuizing naar een andere gemeente verschilt niet veel van die binnen de gemeente, behalve dan dat u meestal net iets eerder bepaalde zaken moet regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inschrijving in de gemeente, maar ook het aansluiten van water, gas en elektra. Een ander aandachtspunt is de vergelijking van offertes op basis van voorrij- en kilometerkosten. Binnen de gemeente heeft dit meestal geen invloed op de uiteindelijke kosten, maar buiten de gemeente kan dit oplopen tot relatief grote verschillen. Ook is het verstandig om vooraf al bepaalde parkeerontheffingen te regelen.

Kantoor- en projectverhuizingen

Tot slot willen wij uw aandacht nog vestigen op een service die wij speciaal voor bedrijven uitvoeren: de projectverhuizing. Dit is vergelijkbaar met de standaard kantoorverhuizing, behalve dan dat voor de projectverhuizing vaak extra handelingen nodig zijn. Zo is het met een projectverhuizing een optie om een laboratorium volledig naar een andere locatie over te brengen, of alle bewoners van een verzorgingsinstelling naar een verbeterd pand. Bij een projectverhuizing is het noodzakelijk om op voorhand een exact draaiboek te maken, en hiervoor alle onderdelen nauwkeurig te beschrijven. Op deze manier zorgen onze verhuizers uit Bergen op Zoom ervoor dat uw projectverhuizing vakkundig wordt afgerond.

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar buitenland

Het verhuizen naar een ander land is niet goedkoop, en hiervoor heeft u vaak diverse vergunningen nodig. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Bij ons verhuisbedrijf in Bergen op Zoom werken diverse specialisten die dit voor u kunnen regelen. Om de verhuizing te vergemakkelijken heeft menig verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom contact met diverse firma’s overzee. Dit betekent dat zij ervoor kunnen zorgen dat uw inboedel op de juiste wijze verscheept wordt, en vervolgens op de plek van bestemming direct naar uw nieuwe woning vervoerd wordt. Zo kunt u bij aankomst direct in het nieuwe huis trekken.

Verhuizing kosten

Kosten

De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf hangen af van verscheidene factoren. Wij delen de kosten over het algemeen op in drie delen. Dat zijn de kosten voor (1) het inhuren van de verhuizers, (2) het huren van een verhuiswagen, en (3) de voorrijkosten. Onder andere de grootte van de wagen en de tijd die wij moeten besteden aan het vervoer vormen grote invloedsfactors op de uiteindelijke prijs. Wanneer u naar een flat of appartement verhuist, dan zult u ongeveer rekening moeten houden met een gemiddelde prijs van €800,- terwijl een verhuizing naar een twee onder één kap rond de €1000,- valt.

Offerte verhuisbedrijf

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar de kosten voor het huren van een verhuislift? Hebt u vragen over de opties voor het verplaatsen van een piano? Of zoekt u naar een verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom dat u kan ondersteunen bij de verhuis naar het buitenland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ondersteunen zowel particulieren als bedrijven bij hun verhuisplannen, en verzorgen een soepele verhuisdag. Onze diensten zijn goedkoop maar van een hoge kwaliteit, en wij garanderen dan ook een snelle en vakkundige hulp. Vraag vrijblijvend een aantal offertes aan via onze offertepagina en kies voor een verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom dat bij u past!