woningontruiming in Nijmegen

Woningontruiming Nijmegen

Bel direct 085 500 1361
Onder woningontruiming wordt verstaan dat het volledige huis vrij van inboedel wordt opgeleverd. Het ontruimen van een woning houdt echter meer in dan alleen het opruimen van de meubels en andere spullen. Op deze pagina leest u wat een ontruimingsbedrijf uit Nijmegen allemaal voor u kan betekenen op het gebied van boedelruiming, demontage, schoonmaken, een bedrijf of woning ontruimen en meer.

Goede ontruimingsdienst gezocht?

Zoek niet verder en bel naar 085 500 1361. U komt direct in contact met een expert op het gebied van de ontruiming van uw woning in Nijmegen en omstreken. Met deze vakman bent u verzekerd van een goede service tegen een aantrekkelijke prijs!

Voordelen van onze service

Met een professionele woningontruimer uit Nijmegen profiteert u van de volgende voordelen:

 • Het pand is snel ontruimd zonder inspanning of emoties.
 • Er is altijd een ervaren en vakkundige specialist bij u in de buurt, zo houdt u de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • U doet een gratis offerteaanvraag zonder verplichtingen!

Gratis offerte ontvangen

Let op: inkoop van inboedel alleen mogelijk in combinatie met algehele ontruiming.

Uw interesse (meerdere opties mogelijk) (*)


Waarom huisontruiming in Nijmegen uitbesteden?

Een ontruiming is vaak veel werk. Nadat alle spullen verplaatst zijn, blijven er vaak veel spullen achter in de oude woning. Na de zware woningontruiming heeft u vast geen zin meer om deze spullen af te voeren. Bovendien moet de oude woning ook nog bezemschoon opgeleverd worden. Bespaar uzelf veel tijd en energie en schakel een ontruimingsbedrijf uit Nijmegen in.

De belangrijkste redenen om een ontruimingsexpert in te schakelen:

 • Het is voor u een zorg minder, het huis leeghalen wordt helemaal voor u geregeld.
 • U hoeft zelf geen zware meubels te tillen en te vervoeren.
 • Uw inboedel krijgt na het woning ontruimen zoveel mogelijk een nieuwe bestemming.
 • U hoeft geen speciale apparatuur te huren om bijvoorbeeld tapijt te verwijderen.

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk?

De meeste ontruimingsbedrijven maken eerst een afspraak voor een offertebezoek, wanneer het u het beste uitkomt. Uw wensen worden geïnventariseerd, wilt u bijvoorbeeld de complete inboedel ontruimen of ook het tapijt of parket laten verwijderen? De woningontruimer kan nu goed inschatten hoe lang het huis ontruimen gaat duren en wat uw totaalprijs is.

Op de afgesproken datum komen woningontruimers de woning leegruimen. Bij de boedelruiming zorgen zij ervoor dat de waardevolle spullen zorgvuldig worden verplaatst. U kunt er ook voor kiezen de meubels te laten verkopen, afvoeren of te schenken aan een goed doel. Het pand wordt bezemschoon opgeleverd. Eventueel kunt u gebruikmaken van aanvullende diensten, zoals herstelwerkzaamheden en schoonmaakdiensten.

Hoe zit het met een spoedontruiming?

Moet u met spoed een woning of verzorgingskamer netjes opleveren? Het huis leeghalen na overlijden is vaak een klus waar spoed bij komt kijken. Een ontruimingsbedrijf uit Nijmegen zorgt ervoor dat u in deze verdrietige tijd een zorg minder heeft. Een spoedontruiming vindt binnen 1 tot 2 dagen plaats. Bel snel naar 085 500 1361!

woning ontruimen kosten

Woningontruiming kosten

Bent u nieuwsgierig naar de kosten van een boedelruiming? De huisontruiming van een eengezinswoning kost gemiddeld tussen €550,- en €2.000,- per klus. De prijzen zijn echter sterk afhankelijk van de situatie. Iedere huisontruiming is uniek.

Wat gaat het woning ontruimen kosten?

De meest budgetvriendelijke optie kost gemiddeld €550,- voor de huisontruiming van een eengezinswoning. Er komen 2 woningontruimers die de complete inboedel in uw huis ontruimen. U moet zelf het tapijt of parket verwijderen en de woning schoonmaken. Bij de full service huisontruiming hoeft u helemaal niets te doen, de woning wordt helemaal leeg en schoon opgeleverd. Dit kost gemiddeld €2.000,- voor een eengezinswoning.

Woningontruiming van eengezinswoning

€550,- tot €2.000,-

(Kosten zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Goedkope ontruiming
Vanaf €550,-

Bestaande uit:
2 ontruimers
Voorrijkosten (44km)
Weinig afvalstortkosten
Zelf vloerbedekking verwijderen
Zelf woning schoonmaken

Full service ontruiming
Tot €2.000,-

Bestaande uit:
4 ontruimers
Voorrijkkosten (44km)
Veel afvalstortkosten
Vloerbedekking verwijderen
Grondige schoonmaak

Gratis offerte aanvragen

huisontruiming in Nijmegen

Wat kost een woningontruiming?

Type woningontruimingGemiddelde woningontruiming kosten*
Ontruimen van een senioren kamer€150,- tot €350,-
Woning met 1 tot 2 kamers€150,- tot €600,-
Eengezinswoning€550,- tot €2.000,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers€750,- tot €2.500,-
Onderdelen van woningontruiming
Voorrijkosten€0,25 – €0,50 per kilometer
Afvalstortkosten (afhankelijk van de hoeveelheid)€100,- tot €800,-
Schoonmaakkosten€20,- per uur
Vloerbedekking verwijderen€2,50,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, sterk afhankelijk van de situatie. Vraag daarom een gratis offerte aan.

Expert gezocht om uw huis leeg te halen in Nijmegen?

Vraag een gratis offerte aan en start snel met de ontruiming van de woning.

Offerte aanvragen

Gratis en zonder verplichtingen.

Woning ontruimen in Nijmegen: welke soort ontruiming?

Iedere huisontruiming en situatie is uniek. Wel maken woningontruimers onderscheid tussen een aantal soorten ontruimingen. Een huis leegmaken na overlijden vraagt bijvoorbeeld om een andere werkwijze dan een wietplantage opruimen. Ook werkt een woning leegruimen anders dan een bedrijfsontruiming. Gratis een offerte op maat ontvangen voor de woningontruiming? Start nu de offerteaanvraag.

Wilt u meer weten over verschillende soorten ontruimingen?

Verderop deze pagina vindt u meer informatie over bijvoorbeeld een huisontruiming voor senioren, na overlijden of een bedrijfsontruiming. Ook leest u wat een ontruimingsbedrijf voor u betekent. Lees snel verder voor meer informatie over verschillende soorten ontruimingen!

Spoedontruiming? Direct contact!

Bel direct 085 500 1361
Na overlijden van dierbaren moet de kamer in het verpleegtehuis vaak in korte tijd leeggeruimd worden. Officieel staat voor het ontruimen van een zorgkamer zeven dagen, maar in de praktijk krijgt u in Nijmegen die tijd vaak niet en is er sprake van spoed. Een spoedopruiming van de zorgkamer is dan een goede oplossing.

Neem via 085 500 1361 direct contact op met een goede ontruimingsexpert bij u uit de buurt!

De vakman neemt u met spoed veel zorgen en werk uit handen, juist in een periode waar u wel iets anders aan uw hoofd heeft. De ontruimingsservice zorgt ervoor u zich op de uitvaart en andere prioriteiten kunt richten. Ook de sleuteloverdacht en de oplevering aan het verpleegtehuis worden eventueel voor u gedaan.

Woningontruiming voor particulieren

Heeft u een nieuwe woning en neemt u de meeste spullen niet mee uit uw oude huis in Nijmegen? Het opleveren van een huis of garage vergt vaak meer dan gedacht. Het is meer dan alleen het leegmaken van alle vertrekken. Achtergelaten bruikbare goederen kunt u laten verkopen of schenken aan een goed doel. Niet-bruikbare goederen worden netjes en verantwoord afgevoerd. U heeft nergens meer omkijken naar! Ook verwijderen ontruimspecialisten vloerbedekking, demonteren ze lampen, gordijnrails of planken en maken ze de woning schoon.

Een ontruimingsexpert garandeert u dat de opgeleverde woning altijd geaccepteerd wordt door de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. Daarnaast is het mogelijk om de sleuteloverdracht ook uit te besteden aan de ontruimer.

Recente klantervaringen

Mijn moeder, die op leeftijd is, moest naar een verzorgingstehuis. Gezien ik enigst kind ben, en het erg druk heb, heb ik ervoor gekozen om een offerte aan te vragen voor de woningontruiming. Erg blij mee. Prima prijs. De ontruiming ging soepel en efficiënt.
Dhr. Bakker, Utrecht
Ik ging met mijn bedrijfje naar een nieuw pand. Gezien veel van het oude kantoormeubilair afgeschreven was kon het oude pand ontruimd worden. De ontruiming is snel en netjes gebeurd. Binnen een dag was alles klaar!
Mevr. Dorhout, Leeuwarden

bedrijfsontruiming Nijmegen

Bedrijfsontruiming

Gaat uw bedrijf naar een nieuw pand? Het geschikt maken van de nieuwe ruimte en het vervoeren van de spullen kost altijd al veel tijd en energie. Wat te doen met de spullen die achterblijven en de verlaagde plafonds en vloerbedekking in het oude pand? Vergeet ook niet dat kantoorruimtes vaak scheidingswanden hebben, die ook verwijderd dienen te worden. Het ruimen van deze dingen is een uitdagende klus.

Een ontruimingsbedrijf uit Nijmegen gaat deze uitdaging niet uit de weg.

Terwijl u zich op de nieuwe kantoorruimte kunt richten, zorgt het bedrijf voor de boedelruiming, het verwijderen van tapijt en parket, valse plafonds en scheidingsmuren en het bezemschoon opleveren van de ruimte. Op deze pagina leest u meer over een bedrijfsontruiming.

Bezemschoon opleveren

Een woning leegruimen is meer dan alleen een boedelruiming. Als u een huurwoning heeft, moet u bij het inleveren van de sleutel laten zien dat de woning leeg en schoon is. Ook bij een koopwoning vraagt de makelaar u de woning bezemschoon te opleveren. Als alle ruimtes leeg zijn, gaan de ontruimingsspecialisten verder aan de slag.

Na de boedelruiming blijft er vaak veel vuil liggen. Het is meestal meer werk dan u denkt om de woning nog schoon te maken. Met de ontruimingsservice hoeft u dit vuile werk zelf niet te doen! De specialisten garanderen een bezemschone woning bij de oplevering van uw huis.

Huis leegruimen in Nijmegen?

Schakel een ontruimer in en u heeft nergens omkijken naar!

Gratis offerte ontvangen

Zonder verplichtingen.

Woningontruiming senioren

Gaat u of uw familielid van een eengezinswoning of appartement naar een zorgcentrum of verpleegtehuis? Of moet uw zorgkamer leeggemaakt worden? Kleiner wonen is vaak een hoop geregel. U moet beslissen welke spullen meegaat naar uw zorgkamer. Vaak blijven er veel meubels achter.

Met een ontruimingsservice hoeft u niets zelf te regelen!

Zij selecteren en markeren de spullen die u of uw familielid wil houden en zorgen dat de oplevering van uw huis vlekkeloos verloopt. Het ontruimingsbedrijf werkt samen met veilinghuizen, het Leger des Heils of kringloopwinkels om uw spullen een nieuwe bestemming te geven. U kunt zorgeloos naar uw nieuwe woning, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de boedel. Gratis en vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Start nu de offerteaanvraag.

Huis leeghalen na overlijden

Is een dierbare van u onlangs overleden? Vaak volgt een emotionele periode waarin u als nabestaande veel te regelen heeft. Het huis leeghalen na overlijden hoort daar ook bij. U kunt de woningontruiming na overlijden zelf doen, maar vaak kost dat veel tijd. Bovendien roepen veel spullen herinneringen op, waardoor het een emotionele klus is. Waarschijnlijk wilt u alles bewaren, ook al heeft u er zelf geen plek voor.

Een ontruimingsexpert uit Nijmegen weet wel raad met deze spullen. Vaak werken experts bij woningontruiming na overlijden samen met kringloopwinkels, veilinghuizen en het Leger des Heils, zodat de boedel een nieuwe bestemming krijgt.

huis in Nijmegen leeghalen na overlijden

Werkwijze: woningontruiming na overlijden

Een woningontruimingsbedrijf ruimt de woning na overlijden volledig op. Alle nog aanwezige meubels en spullen gaan naar een kringloopwinkel of veilinghuis. U hoeft zelf niets te regelen! Dat is fijn, omdat u na het overlijden van een dierbare vaak veel andere dingen moet regelen. Bovendien is het vaak een emotionele periode. De ontruimingsservice neemt u veel werk uit handen.

In sommige gevallen is ook schoonmaak na overlijden nodig. De ontruimingsservice zorgt ervoor dat het reinigen van de plaats een respectvolle en discrete manier uitgevoerd wordt. Zij zorgen voor een de nodige herstelwerkzaamheden, geurverwijdering en vloerverwijdering.

Huis leegmaken na overlijden, een aantal tips

Een dierbare is overleden en u moet ervoor zorgen dat de woning ontruimd wordt. Waar moet u dan beginnen? Maak dan gebruik van de volgende handige tips. Wanneer u contact met de verhuurder of de makelaar heeft opgenomen, weet u wat u moet doen om het huis op te leveren.

Hieronder staan een aantal handige tips:

 • Huurwoning? Neem contact op met de verhuurder en zeg formeel de huur op.
 • Koopwoning? Maak een afspraak met een makelaar om de woning te verkopen.
 • Haal dierbare en waardevolle boedel uit de woning.
 • Maak zo snel mogelijk een afspraak met een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf uit Nijmegen. Vraag nu een gratis offerte aan.

Wietplantage ontruimen

Het zal u maar gebeuren, een criminele organisatie heeft uw verhuurde huis of bedrijfspand misbruikt voor een wietplantage. De politie zorgt voor de verwijdering van alle kweekmaterialen, maar daarna blijft er helaas nog veel rotzooi achter. De troep is vaak zo onoverzichtelijk dat u waarschijnlijk niet weet waar u moet beginnen om alles weer in orde te krijgen.

Twijfel niet en schakel een ontruimingsexpert in!

De expert helpt u bij het ontruimen van de woning en zorgt ervoor dat het weer in goede staat wordt teruggebracht. Alle rotzooi wordt verantwoord en milieuvriendelijk afgevoerd. Een expert helpt u onder andere met het verwijderen van onveilige bedrading, het demonteren van stellages, lampen en afzuiging en het repareren van mogelijke schade.

Woning leegruimen Nijmegen? Effectieve woningontruiming!

Vraag een gratis offerte aan, zonder verplichtingen, en profiteer van de scherpe prijzen!

Gratis offerte aanvragen

Het duurt maar 1 minuutje.

Aanvullende diensten van ontruimingsbedrijf

Een ontruimingsbedrijf uit Nijmegen doet meer dan alleen meubels en spullen uit een woning of bedrijfspand halen. U kunt het bedrijf ook voor allerlei aanvullende diensten inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van scheidingswanden of bedrading of het demonteren van lampen. Lees snel verder op deze pagina voor meer informatie over verschillende aanvullende diensten van een ontruimingsexpert uit Nijmegen. Benieuwd naar de kosten van de diensten van een ontruimingsbedrijf? Vraag gratis offertes aan.

U heeft onder andere keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • Verwijderen van valse plafonds en scheidingswanden
 • Zolder opruimen
 • Demonteren van verlichting
 • Extra schoonmaakwerkzaamheden
 • Verwijderen van vloerbedekking
 • Inkoop inboedel

Inboedel laten opkopen

Laat u veel spullen achter in uw oude woning? Zeker wanneer het waardevolle spullen zijn, kunt u hier voordeel mee opdoen! Een ontruimingsexpert is vaak ook een opkoper van inboedel. Dat houdt in dat hij bij ontruimingen van een gehele woning kijkt wat de verkoopwaarde van uw waardevolle spullen is. Bij waardevolle spullen moet u denken aan verzamelaarsobjecten, kunst, antiek, sieraden of designmeubels.

In ruil voor deze spullen krijgt u korting op de totaalprijs van de huisontruiming. Bij stukken met een hoge waarde werkt het bedrijf samen met een veilinghuis. In sommige gevallen is het huis ontruimen in ruil voor inboedel ook mogelijk!

Huis opruimen

Heeft u of uw familielied moeite met inboedel opruimen? U zult niet de enige zijn bij wie de zolder of berging vol staat met spullen. Vaak gaat het om spullen die u nooit gebruikt! In veel gevallen weet men niet eens meer precies wat er allemaal in de dozen opgeborgen is. Wanneer u opziet tegen het opruimen van uw zolder of schuur, is een ontruimingsexpert u graag van dienst.

Hij helpt u bij het sorteren en wegdoen van spullen. In sommige gevallen is de professional ook de opkoper van uw meubels en kunt u uw inboedel verkopen. Binnen no-time heeft u een keurig opgeruimde schuur of berging, dus u weer volledig kunt gebruiken.

woningontruimer in Nijmegen

Herstelwerkzaamheden en schoonmaak

Een van de extra services die een ontruimingsexpert uit Nijmegen levert is het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Na de boedelruiming is het bijna altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Als huurder van een woning bent u verantwoordelijk voor eventuele gebreken. Bij een koopwoning moeten soms herstelwerkzaamheden gedaan worden om de woning verkoopklaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van behang, het sauzen van het plafond en het repareren van gaten in muren en vloeren.

Naast herstelwerkzaamheden zijn ook schoonmaakwerkzaamheden mogelijk. Soms is een grondige schoonmaak nodig. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van kalkaanslag in de badkamer en afvoeren van afval.

Vloerbedekking verwijderen

Heeft u de huur van uw huurwoning opgezegd? In dat geval wordt u geacht de vloeren en beklede trappen weer kaal op te leveren. Na de ontruiming van uw woning moet u dus nog de lastige klus van het verwijderen van het tapijt of parket doen. Dit is een klus waar u vaak geen zin meer in heeft. Bovendien zijn de vloeren en trappen vaak verlijmd, waardoor het een intensieve klus is.

Bespaar uzelf veel tijd en energie!

Een leegruimer beschikt over de juiste machines en hulpmiddelen om alle vloeren en trappen weer kaal op te leveren. Hij gebruikt bijvoorbeeld een speciale tapijtverwijdermachine om snel goede resultaten te behalen.

Wanneer is een woningontruiming in Nijmegen nodig?

Vaak denkt men dat de ontruiming van een woning enkel gebeurt wanneer iemand overleden is, of bij een uithuiszetting. Dit is echter niet het geval. Steeds vaker huurt men in Nijmegen een specialist voor de ontruiming van een woning in wanneer naar een nieuwe woning verhuisd wordt. Ook mensen die een woning erven schakelen vaak een ontruimingsexpert in. Daarnaast is de service ook erg geliefd bij senioren die in een verpleegtehuis gaan wonen.

Wanneer kiezen voor de ontruiming van uw woning?

 • Na overlijden het huis ontruimen
 • Als u naar een nieuw pand gaat en niet alle meubels meeneemt
 • Een woningontruiming van senioren, naar een zorgkamer

woning ontruimen Nijmegen

Woning ontruimen Nijmegen? Gratis offerte!

Gaat u verhuizen en heeft u geen zin om uw huidige woning zelf helemaal leeg te halen en schoon te maken? Of zoekt u een expert voor het inboedel opruimen wanneer u in een zorgwoning gaat wonen? Een ontruimingsbedrijf uit Nijmegen helpt u graag uit de brand! Ook wanneer u slachtoffer bent geworden van een hennepplantage of bij het schoonmaken van een woning van een overledene of een bedrijf ontruimen schakelt u het beste de ontruimingsservice in.

Kom snel in contact met een ontruimingsexpert uit de buurt!

U hoeft niet verder te zoeken, een telefoontje naar 085 500 1361 is genoeg om in contact te komen met een goede ontruimer bij u uit de buurt. Hij komt snel bij u langs om uw wensen te vertalen naar een passende offerte.

Vraag nu een gratis offerte aan!

Zonder enige verplichting.

Recent aangevraagde offertes

Huis leeghalen na overlijden in Nijmegen
Complete bedrijfsontruiming Arnhem
Woning bezemschoon opleveren in Ede
Woningontruiming senioren, inclusief deel inboedel opkopen in Apeldoorn
Wietplantage ontruimen in Doetinchem
Spoedontruiming (en schoonmaak) in Harderwijk
Huis opruimen in Tiel
Woningontruiming voor familielid in Zutphen
Ontruimen van senioren kamer in Wageningen