woningontruiming Emmen

Woningontruiming Emmen

Bel direct 085 500 1360
Een woningontruiming komt in Emmen steeds vaker voor. Voorbeelden van een woning ontruimen is het leeghalen van een huis na het overlijden van een familielid. Of als u bijvoorbeeld met spoed een woning moet opleveren en niet in staat bent om zelf het huis leeg te halen.

Meer weten over een huisontruiming?

Op deze pagina leest u meer over het leegmaken van een huis en wanneer het nodig is een woning te ontruimen. U leest wat een huisontruiming ongeveer kost en hoelang het ontruimen van een huis duurt. Moet u binnenkort uw huis leeghalen of dat van een familielid?

Vraag snel een gratis offerte aan.

Voordelen van onze service

 • Spoedontruiming nodig? Direct contact met een ervaren vakman bij u in de buurt.
 • U profiteert van de beste service voor de laagste prijs.
 • Het huis is snel ontruimd zonder inspanning of emoties.
 • Gratis offerteaanvraag zonder verplichting.

Gratis offerte ontvangen

Let op: inkoop van inboedel alleen mogelijk in combinatie met algehele ontruiming.

Uw interesse (meerdere opties mogelijk) (*)


Waarom huisontruiming in Emmen uitbesteden?

Een woning leegruimen is voor veel mensen een zwaar en emotioneel proces. Na het overlijden van een familielid moet u het huis vaak snel leeghalen. Of misschien is uw huurcontract plotseling opgezegd en moet u direct uw vertrouwde huis verlaten.

Op deze momenten is er al genoeg dat u moet regelen: het ontruimen van uw woning is dan iets waar u geen tijd of aandacht voor heeft.

Een professionele woningontruiming in Emmen zorgt ervoor dat u het huis bezemschoon kan opleveren, terwijl u zich focust op andere dingen. Er zijn een aantal verschillende soorten ontruimingen waarvoor u vakmannen kan inschakelen:

 • een spoedontruiming;
 • een bedrijfsontruiming;
 • huis ontruimen voor particulieren;
 • huis leegmaken na overlijden.

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk?

Stel: u moet uw woning opleveren en deze moet zo snel mogelijk helemaal leeg. Wat doet u dan? Een woningontruimer helpt u hierbij. Deze is ervaren in het ontruimen van uw huis, zodat u de woning snel kan opleveren voor verkoop of volgens de voorschriften van uw verhuurder.

Maar hoe gaat een woningontruiming in Emmen in z’n werk?

Het ontruimingsbedrijf komt bij u langs en start met het opruimen van de inboedel. Terwijl zij inpakken houden ze rekening met spullen die emotionele waarde hebben. Deze houden de ontruimers apart totdat u de kans heeft om de spullen door te nemen.

Het ontruimingsbedrijf laadt alles in en vervoert dit naar één of meerdere locaties. Indien gewenst slaan zij uw meubels voor u op totdat u de tijd heeft om deze te verkopen of te verhuizen. Wilt u van de inboedel af? Het is ook mogelijk de inboedel te verkopen aan het ontruimingsbedrijf. Eventueel kunt u het bedrijf inzetten om het huis schoon te maken of om herstelwerkzaamheden uit te voeren.

woningontruiming kosten

Woningontruiming kosten

Moet u uw woning ontruimen en bent u benieuwd naar de kosten? De kosten voor het ontruimen van een woning variëren van €550,- tot €2.000,-. Een goedkope woningontruiming in Emmen wordt gedaan door 2 professionele woningontruimers. U verwijdert zelf de vloerbedekking en maakt zelf schoon. De kosten voor een complete boedelruiming met de hulp van 4 woningontruimers lopen op tot ongeveer €2.000,-. Deze prijs bestaat dan uit veel afvalstort kosten, het verwijderen van vloerbedekking en het schoonmaken van de woning.

De kosten voor het ontruimen van de woning verschillen per situatie.

Er zijn 4 belangrijke factoren die de prijs beïnvloeden:

 1. de hoeveelheid inboedel;
 2. de hoeveelheid locaties waar de inboedel naartoe moet;
 3. de afstand die de ontruimers moeten overbruggen;
 4. de tijd die het ontruimen van het huis in beslag neemt.

Woningontruiming van eengezinswoning

€550,- tot €2.000,-

(Kosten zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Goedkope ontruiming
Vanaf €550,-

Bestaande uit:
2 ontruimers
Voorrijkosten (44km)
Weinig afvalstortkosten
Zelf vloerbedekking verwijderen
Zelf woning schoonmaken

Full service ontruiming
Tot €2.000,-

Bestaande uit:
4 ontruimers
Voorrijkkosten (44km)
Veel afvalstortkosten
Vloerbedekking verwijderen
Grondige schoonmaak

Gratis offerte aanvragen

huisontruiming Emmen

Wat kost een woningontruiming?

Type woningontruimingGemiddelde woningontruiming kosten*
Ontruimen van een senioren kamer€150,- tot €350,-
Woning met 1 tot 2 kamers€150,- tot €600,-
Eengezinswoning€550,- tot €2.000,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers€750,- tot €2.500,-
Onderdelen van woningontruiming
Voorrijkosten€0,25 – €0,50 per kilometer
Afvalstortkosten (afhankelijk van de hoeveelheid)€100,- tot €800,-
Schoonmaakkosten€20,- per uur
Vloerbedekking verwijderen€2,50,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, sterk afhankelijk van de situatie. Vraag daarom een gratis offerte aan.

Huis leeghalen in Emmen? Schakel een ontruimingsbedrijf in!

Vraag een gratis offerte aan en start snel met de ontruiming van de woning.

Offerte aanvragen

Gratis en zonder verplichtingen.

Woning ontruimen in Emmen: welke soort ontruiming?

Er zijn verschillende soorten ontruimingen. Voor welk soort ontruiming wilt u de hulp van een ontruimingsbedrijf uit Emmen inroepen? Een bedrijfsontruiming vindt bijvoorbeeld vaak plaats bij een faillissement en een spoedontruiming vaak na het overlijden van een familielid. Maar er zijn nog meer soorten ontruimingen: bijvoorbeeld het ontruimen van een wietplantage of een huisontruiming van senioren. Gratis een offerte op maat ontvangen voor de woningontruiming? Start nu de offerteaanvraag.

Hieronder leest u meer over de verschillende soorten ontruimingen.

Spoedontruiming? Direct contact!

Bel direct 085 500 1360
Een spoedontruiming is het geval als het ontruimen van het huis zo snel mogelijk plaats moet vinden. Dit is vaak het geval na het overlijden van iemand die in een bejaardentehuis woont. De kamer moet vaak al snel weer worden opgeleverd, maar daar heeft u helemaal geen tijd voor als u nog bezig bent met de organisatie van een begrafenis of crematie.

Hoe lang duurt een spoedontruiming?

Het ontruimingsbedrijf uit Emmen heeft de ontruiming van uw woning vaak al binnen één of slechts enkele dagen afgerond. Als u belt naar 085 500 1360 heeft u direct contact met een ontruimingsbedrijf bij u in de buurt die daarna met spoed uw woning ontruimt.

Woningontruiming voor particulieren

Een ontruimingsdienst is heel goed inzetbaar voor particulieren. Heeft u een garage of zolder vol met spullen en weet u van gekheid niet meer waar u moet beginnen met opruimen? Misschien heeft u een nieuw huis gekocht, en kunt u niet alle spullen meenemen, als u kleiner gaat wonen bijvoorbeeld.

Wat moet u dan doen?

Een woningontruimer helpt u met het opruimen van uw zolder of ruimt uw huis leeg, zodat u deze zonder inspanning kan opleveren bij de verhuurder. Het is zelfs mogelijk om de sleuteloverdracht uit handen te geven aan de ontruimer, zodat u niets meer met het oude huis te maken hoeft te hebben.

Recente klantervaringen

Mijn moeder, die op leeftijd is, moest naar een verzorgingstehuis. Gezien ik enigst kind ben, en het erg druk heb, heb ik ervoor gekozen om een offerte aan te vragen voor de woningontruiming. Erg blij mee. Prima prijs. De ontruiming ging soepel en efficiënt.
Dhr. Bakker, Utrecht
Ik ging met mijn bedrijfje naar een nieuw pand. Gezien veel van het oude kantoormeubilair afgeschreven was kon het oude pand ontruimd worden. De ontruiming is snel en netjes gebeurd. Binnen een dag was alles klaar!
Mevr. Dorhout, Leeuwarden

bedrijfsontruiming Emmen

Bedrijfsontruiming

Het gebeurt regelmatig dat men een bedrijf moet ontruimen. Bijvoorbeeld bij een faillissement of overname. Het ontruimen van een bedrijf is een ingewikkelde klus. Bij een kantoor zijn er vaak grote archiefkasten met betrouwbare informatie en bij een bedrijfsontruiming van een autogarage of fabriekshal gaat het om het ontruimen van een grote en zware inboedel.

Kan ik mijn bedrijfsontruiming in Emmen zelf uitvoeren?

Het is verstandig om uw bedrijfsontruiming uit handen geven. Zeker in het geval van een faillissement kan het ontruimen van de inboedel emotioneel zijn. Hierdoor duurt het ontruimen van de inboedel langer dan nodig. Een vakman uit Emmen heeft uw bedrijfsontruiming in korte tijd uitgevoerd.

Bezemschoon opleveren

Een huurwoning moet u in de meeste gevallen bezemschoon opleveren. Wat houdt dit in?

Bezemschoon houdt in:

 • een complete huisontruiming;
 • vloeren geveegd;
 • stickers en lijmresten verwijderd;
 • afvalcontainers en prullenbakken geleegd;
 • ventilatieroosters stofvrij;
 • raamkozijnen stof- en vetvrij;

Als u intussen een nieuw huis hebt, dan is het niet gek dat de oplevering van uw eigen woning achterblijft. Een ontruimingsbedrijf uit Emmen zorgt ervoor dat uw woning klaar is voor het moment van oplevering. U hoeft zelf geen inspanning meer te leveren en kan gewoon genieten van uw nieuwe woonhuis.

Huis leegruimen in Emmen? Vakkundige woningontruimers!

Vraag een gratis offerte aan en ontdek de scherpe prijzen!

Gratis offerte ontvangen

Zonder verplichtingen.

Woningontruiming senioren

Een woningontruiming bij senioren komt van pas als één van uw ouders of grootouders vertrekt naar een bejaardentehuis of zorgkamer. Vaak gaan zij er op achteruit wat betreft de ruimte, en is het niet mogelijk om alle meubels mee te nemen.

De boedelruiming zorgt ervoor dat de oude woning klaar is voor de oplevering. Heeft u al nagedacht wat er met de overblijvende inboedel gebeurt?

Het is mogelijk om de inboedel te verkopen. De waarde van de spullen wordt in mindering gebracht op de boedelruiming. In sommige gevallen is het verkopen van de inboedel voldoende om het ontruimen van de woning volledig te bekostigen! Gratis en vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Start nu de offerteaanvraag.

Huis leeghalen na overlijden

Na het overlijden van een familielid of vriend volgt een hoop geregel. De uitvaart is op dat moment waarschijnlijk de grootste prioriteit. Maar u wilt ook voorkomen dat de huur langer dan nodig doorloopt. Sterker nog: bij een bejaardentehuis heeft u vaak slechts een paar dagen voor de huisontruiming. Laat daarom zo snel mogelijk een huis leeghalen na overlijden.

Focust u zich op de belangrijke dingen, zoals de uitvaart en uw eigen rouw. Laat een vakman het huis leeghalen na overlijden van een familielid. Tijdens de huisontruiming houden de vakmannen alles van waarde voor u apart: de fotoalbums, een zeldzame boekenverzameling, dagboeken of een kunstverzameling, u bepaalt zelf wat hiermee gebeurt.

huis leeghalen na overlijden

Werkwijze: woningontruiming na overlijden

Het gebeurt helaas nog regelmatig dat mensen pas enkele dagen na hun overlijden worden gevonden. Lijkvinding is een enorm schokkende en vaak traumatische ervaring. Het schoonmaken van de plaats van de lijkvinding is dan ook iets dat u niet zelf zou moeten doen.

Richt u zich op de uitvaart en laat een ontruimingsbureau de plaats van de lijkvinding schoonmaken. Dit vereist namelijk een professionele desinfectie om de kamer in originele staat terug te keren en alle geuren en vlekken te verwijderen.

De woningontruimer maakt het huis schoon en zorgt voor een professionele woningontruiming na overlijden. Zo kunt u het huis direct kan opleveren. Bovendien biedt de vakman begeleiding tijdens het hele proces.

Huis leegmaken na overlijden, een aantal tips

Bij een huurhuis is de oplevering van de woning redelijk eenvoudig: u neemt contact op met de verhuurder en zegt formeel de huur op. Maar hoe zit dat bij een koopwoning? Als u het huis laat leegmaken door een vakman, is het verstandig om alvast na te denken over de volgende stappen.

Hieronder staan een aantal handige tips:

 • Neem contact op met een makelaar
 • Laat u adviseren zodat u weet hoe u de woning na de ontruiming het snelst kan verkopen
 • Haal alle emotionele en dierbare spullen weg uit de woning
 • Als het huis in een goede staat verkeerd, is het vaak verstandig om foto’s te laten maken voor de boedelruiming. Dit oogt beter op een verkoopsite.
 • Schakel daarna een vakman in voor de ontruiming van de woning. Vraag nu een gratis offerte aan.

Wietplantage ontruimen

Uw huurders zijn met de noorderzon vertrokken en u blijft zitten met een verlaten wietplantage in uw pand. En dan? Een wietplantage ontruimen is niet iets dat u zelf zomaar moet doen. Vaak zit een wietplantage vol met onveilige elektriciteit: schakel voor uw eigen veiligheid een woningontruimer in.

Wat houdt het ontruimen van een wietplantage in?

De vakmannen verwijderen onveilige elektrische bedrading en demonteren alle gevaarlijke stellages. Dit gebeurt uiteraard op professionele wijze, zodat er geen grotere beschadigingen aan de ruimte ontstaan. Bovendien zorgt de ontruimer voor de afvoering van alle gevaarlijke stoffen, zodat u hier als huurder niet mee blijft zitten.

Woning leegruimen Emmen? Effectieve woningontruiming!

Vraag een gratis offerte aan, zonder verplichtingen, en profiteer van de scherpe prijzen!

Gratis offerte aanvragen

Het duurt maar 1 minuutje.

Aanvullende diensten van ontruimingsbedrijf

Naast het ontruimen van huizen en bedrijven is een ontruimingsbedrijf ook in te zetten voor aanvullende diensten. Deze diensten maken de oplevering van het huis een stuk gemakkelijker, zoals herstelwerkzaamheden. Als u aanpassingen heeft gedaan aan het huis, moet u deze voor de oplevering weer ongedaan maken. De vakmannen brengen het huis weer in de originele staat. Er zijn verschillende aanvullende diensten beschikbaar. Benieuwd naar de kosten van de diensten van een ontruimingsbedrijf? Vraag gratis offertes aan.

Woningontruimers zijn naast een huisontruiming ook in te schakelen voor:

 • het opkopen van de inboedel;
 • een huis of bedrijf opruimen;
 • herstel- en schoonmaakwerkzaamheden;
 • het verwijderen van vloerbedekking.

Inboedel laten opkopen

Bij de ontruiming van een woning rest vaak de vraag: wat gebeurt er met de inboedel? Dit verschilt natuurlijk per situatie. Sommige mensen willen graag de inboedel verplaatsen naar een andere locatie terwijl anderen de complete inboedel tijdelijk opslaan.

Wist u dat u de inboedel ook kan laten opkopen?

Het ontruimingsbedrijf is dan de opkoper van uw inboedel. Hoeveel de opkoper van uw meubels betaalt, is afhankelijk van de kwaliteit van de inboedel. Gaat het om kostbare antieke stukken, dan is het zelfs mogelijk om het huis te ontruimen in ruil voor de inboedel: de huisontruiming kost u dan niets extra’s!

Huis opruimen

De ware hamsteraars herkennen dit vast: over de jaren heen verzamelt u zoveel spullen dat de garage, de zolder of zelfs uw complete huis vol staat met spullen. Hoe groter de inboedel, hoe groter de stap om te beginnen met het huis opruimen.

Waar moet u beginnen?

Als dit bij u ook het geval is, schakel dan hulp in van woningontruimers. Dankzij de jarenlange ervaring weten zij precies waar ze moeten beginnen en hoe ze zo’n grote opruimklus zo efficiënt mogelijk aanpakken.

Wilt u uw huis en uw woongenot ook weer terug? Vraag dan een gratis offerte aan zonder verplichtingen.

woningontruimer Emmen

Herstelwerkzaamheden en schoonmaak

Een woningontruimer helpt u bij de ontruiming van uw woning ook met kleine herstelwerkzaamheden en schoonmaak. Denk hierbij aan verschillende werkzaamheden.

 • het dichten van gaten in de muur;
 • het slopen van oude of beschadigde tuinhuisjes;
 • het snoeien van verwilderde struiken en bomen;
 • het verwijderen van zelf opgetrokken muurtjes;
 • schoonmaken van een vervuilde badkamer.

De herstel- en schoonmaakwerkzaamheden komen van pas als u niet toekomt aan het leegruimen van uw woning of het huis van een vriend of familielid. Bovendien is het lastig sommige herstelwerkzaamheden zelf uit te voeren, zeker als u geen of weinig kluservaring heeft. De vakmannen zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Op die manier is het huis zo snel mogelijk leeg en klaar voor oplevering.

Vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van de vloerbedekking is één van de meest vervelende klussen. Zeker als deze vastgelijmd zit: het lostrekken gaat dan moeilijk en er blijven hardnekkige lijmresten achter op de ondergrond.

Laat de vloerbedekking daarom verwijderen door een ontruimer!

De vakmannen kennen alle trucs om vloedbedekking zo makkelijk mogelijk te verwijderen. Zij snijden de vloerbedekking in meerdere stroken zodat het verwijderen soepeler gaat. Met een plamuurmes verwijderen zij vervolgens de overgebleven lijmresten van de vloer. Dit maakt de oplevering van uw huis een stuk makkelijker.

Wanneer is een woningontruiming in Emmen nodig?

Wanneer is het verstandig om uw woning te ontruimen met de hulp van professionele ontruimers? Allereerst natuurlijk als u zelf geen tijd heeft voor de ontruiming van uw woning. Bijvoorbeeld als u bezig bent met het plannen van een begrafenis. Maar ook als uw huis zó vol staat, dat dit dagelijks effect heeft op uw woongenot. Weet u niet meer waar te beginnen met het opruimen van uw huis? Schakel dan professionele hulp in.

Schakel een vakman in voor een huisontruiming als:

 • u het huis van een vriend of familielid moet opleveren na overlijden;
 • u woont in uw nieuwe huis en zelf geen tijd heeft voor de ontruiming van uw oude woning
 • uw huis zo vol staat met spullen dat u niet weet waar te beginnen met het ontruimen van uw huis.

woning ontruimen Emmen

Woning ontruimen Emmen? Gratis offerte!

Vertrekt één van uw ouders naar een seniorenwoning en kunt u niet alle spullen meenemen? Of is één van uw grootouders overleden en moet u het appartement binnen een paar dagen al opleveren? Een ontruimingsbedrijf uit Emmen zorgt dat de ontruiming van uw woning snel en efficiënt gebeurt. Zo heeft u de tijd om zich te bekommeren over belangrijkere dingen. Geen zorgen: de woningontruimers houden alle meubels en inboedel van waarde apart, zo gaat er niets belangrijke verloren.

Met spoed op zoek naar een ontruimingsbedrijf voor uw boedelruiming? Bel dan naar 085 500 1360 en kom direct in contact met een vakman uit uw eigen regio. Heeft de boedelruiming geen haast, vraag dan een offerte aan: gratis en zonder verplichtingen. Zo profiteert u van een scherpe prijs!

Vraag nu een gratis offerte aan!

Zonder enige verplichting.

Recent aangevraagde offertes

Huis leeghalen na overlijden in Beilen
Complete bedrijfsontruiming Klazienaveen
Woning bezemschoon opleveren in Roden
Woningontruiming senioren, inclusief deel inboedel opkopen in Coevorden
Wietplantage ontruimen in Meppel
Spoedontruiming (en schoonmaak) in Hoogeveen
Huis opruimen in Emmen
Woningontruiming voor familielid in Assen
Ontruimen van senioren kamer in Leeuwarden