Klantenbeoordelingen

Wij zijn onder anderen groot geworden in verhuizen door naar u te luisteren. Daarom zouden we het zeer op prijs stellen indien u uw mening over onze dienstverlening achterlaat via het contactformulier op deze pagina.

Klanten over ons

Gemiddelde beoordeling 9,1
Informatie op de website 8,6
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,2
Beoordeling van de verhuizers 9,5

Onderstaand treft u diverse reviews van klanten die wij hebben geholpen. Mocht u de tijd willen nemen om uw beoordeling achter te laten via het formulier dan zijn wij u zeer erkentelijk. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening nog verder verbeteren.

  Beoordeel onze dienstverlening  Klanten aan het woord

  Goedkoop en vakkundig

  Wij zijn recent verhuisd van Amersfoort naar Deventer en hebben een verhuisbedrijf via deze website in de arm genomen. Het verhuisbedrijf was goedkoop en de verhuizing is soepel verlopen. Handige montageservice.
  ArnoldAmersfoortGem. beoordeling 8,9

  Top service

  Ik was op zoek naar een verhuisbedrijf en heb via deze website offertes aangevraagd. Ik kreeg al snel verschillende offertes binnen en kon zo zien welke de goedkoopste was. Heel tevreden!
  PaulDoetinchemGem. beoordeling 9,5

  Gewoon goed

  Ik zocht naar een verhuis service voor onze meubelen. Ik heb offertes aangevraagd en kreeg er later een paar binnen en kon ik de voordeligste uitkiezen. Alles is soepel verlopen en ook voor een goede prijs.
  TeunEdeGem. beoordeling 8,7

  Snel geholpen

  Ik had een offerte aangevraagd voor het verhuizen van mijn piano, daarna al snel geholpen door een bedrijf. Prima service
  CarmenHengeloGem. beoordeling 8,1

  Verhuizen met verhuislift

  Na lang gezocht te hebben kwam ik op deze website uit. Ik kon een bedrijf uitkiezen die mij het snelste kon helpen met het verhuizen en kon ook de kosten vergelijken van verschillende offertes die ik binnen had gekregen. Prima website zeker een aanrader.
  KevinOisterwijkGem. beoordeling 8,9

  Goedkoop

  Ben snel geholpen voor een goedkope prijs. Top site!
  HugoTilburgGem. beoordeling 7,9

  Bedrijf verhuizing

  Ik had een verhuis bedrijf nodig die ons bedrijf kon helpen verhuizen. Uiteindelijk een bedrijf via deze site gevonden en alles is goed verlopen.
  GeertZutphenGem. beoordeling 8,9

  Bedrijfsverhuizing

  Binnen 2 dagen al meerdere offertes geleverd, handig om te vergelijken!
  JeffreyZwolleGem. beoordeling 8,0

  Heel tevreden

  Wij woonden in een flat en zijn naar een groter huis verhuist, daar hadden we hulp bij nodig en zo kwamen we hier terecht. Na een aantal offertes binnen te hebben gekregen kozen we de goedkoopste uit. Ben heel tevreden.
  AngelaUdenGem. beoordeling 8,8

  Seniorenverhuizing

  Mijn ouders verhuisd naar een verzorgingstehuis in de buurt. Het is duidelijk dat de verhuizers veel ervaring hebben in de omgang met ouderen. Handige montageservice.
  MitchelDen HelderGem. beoordeling 9,4

  Snel en goedkoop

  Wij waren op zoek naar goederen opslag en hebben dat op deze website gevonden. Kregen snel een offerte binnen.
  MaartenDelftGem. beoordeling 9,00

  Handige site

  Wij zijn net verhuisd en hebben hier een bedrijf gevonden die ons snel en goedkoop konden helpen. Handige website om offertes te vergelijken.
  SarahVenloGem. beoordeling 8,0