Goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam? In ons netwerk zijn verhuizers verspreid over heel Nederland aangesloten die zowel particulieren als bedrijven van dienst zijn bij alle facetten van een verhuizing. Zij nemen uw verhuizing graag voor u uit handen. Ook kunt u bij hen een verhuislift of verhuiswagen huren. Wat uw wensen ook zijn, de verhuizers zorgen ervoor dat de klus snel en goedkoop wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar de kosten? Vul dan het offerteformulier. U ontvangt dan spoedig maximaal 5 gratis en vrijblijvende offertes van verhuisbedrijven uit uw omgeving. Vergelijk de offertes op prijs en voorwaarden en kies het bedrijf dat het beste op uw wensen aansluit.

verhuisbedrijf Rotterdam

Waarom een verhuisbedrijf inhuren?

Heeft u een woning gekocht in Rotterdam of staat er binnenkort een kantoorverhuizing op de planning? In beide gevallen is het inhuren van een professioneel verhuizer een verstandige keuze. Een verhuizer is namelijk ervaren in particuliere- en kantoorverhuizingen zodat u profiteert van tal van voordelen. Zo beschikken de verhuizers over de juiste gereedschappen, weten zij als geen ander hoe zij die bank via het balkon naar beneden krijgen en is de wasmachine in een mum van tijd naar de zolder gebracht. Dit houdt in dat het verhuisproces veel sneller verloopt en u dus dezelfde avond al zonder zorgen in uw nieuwe woning kan gaan slapen. Al met al profiteert u bij een erkend verhuizer van de volgende voordelen:

 • U bent verzekerd bij schade aan uw inboedel.
 • U profiteert van de kennis en ervaring van de verhuizers.
 • De inboedel wordt veilig en efficiënt vervoerd.
 • Doordat u het proces uitbesteed ervaart u zelf minder stress en hoeft u minder vrije dagen op te nemen.
 • U loopt zelf geen kans op gezondheidsrisico’s door een verkeerde manier van tillen.
particuliere verhuizing Rotterdam

Particuliere verhuizingen

Elk verhuisbedrijf dat zich bij ons heeft aangesloten biedt u een allround verhuisservice. Dit betekent dat zij niet alleen bedrijven, maar ook particulieren verhuizen.

Hierbij ligt de focus op snelheid, gemak en nauwkeurigheid. Elke verhuizing kent weer eigen aandachtspunten en problemen, maar voor de ervaren verhuizers vormt dit geen enkel probleem. Voor particulieren geldt soms dat zij tijdelijk hun meubels in een opslag moeten zetten, ook daarvoor is het een optie om de hulp van verhuizers uit Rotterdam in te zetten.

bedrijfsverhuizing Rotterdam

Bedrijfsverhuizing Rotterdam

De verhuizing van bedrijven heeft heel wat voeten in aarde. Niet alleen moet u denken aan de verhuisdag zelf, ook de voorbereidingen vergen heel wat aandacht. Daarom helpen de verhuizers uit Rotterdam u graag met de praktische kant van de bedrijfsverhuizing. De verhuisbedrijven uit ons netwerk hebben alle vele bedrijven geholpen met een inpakdienst en bij menig verhuisbedrijf is het eveneens mogelijk om op zaterdag te verhuizen. Dit betekent dat u op de maandag daarna open kunt. Om de kantoor- of projectverhuizing zo goed als kan te laten verlopen, zullen de verhuizers voor de dag zelf bij u langskomen om een draaiboek voor de dag te maken.

Kosten verhuisbedrijf

Hoeveel kost een verhuisbedrijf? De totale verhuiskosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Een belangrijke factor is de mate van hulp die u nodig heeft. Het inhuren van erkende verhuizers kost ongeveer €30,- tot €50,- per uur. U bent een stuk goedkoper uit om een verhuiswagen of -lift zonder bediening te huren dan met. Daarnaast is het ook een stuk voordeliger om zelf alles in- en uit te pakken, omdat een inpakdienst gemiddeld €40,- per uur kost.

Behalve de arbeidskosten zijn er andere verhuisdiensten die kosten met zich meebrengen. Een verhuiswagen van 20m3 kost bijvoorbeeld €60,- per uur en voor een verhuislift betaalt u gemiddeld €65,- per uur. Verhuist u in de stad? Houd er dan rekening mee dat u in vele gevallen een parkeervergunning nodig heeft, de kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de €20,- en €50,-. Wat de totale verhuiskosten zijn is lastig in te calculeren omdat dit per gezin verschilt. Verhuist u zelf met behulp van familie en vrienden? Dan kost een verhuizing gemiddeld €816,-. Schakelt u de hulp in van een professioneel bedrijf, dan liggen de kosten gemiddeld rond de €1.250,-.

Prijstabel: kosten verhuisdiensten van een verhuisbedrijf

Diensten van verhuisbedrijfGemiddelde kosten*
Inpakservice€40,- per uur
Montage / demontage van meubels€40,- per uur
Verhuizer inhuren€30,- tot €50 per uur
Verhuiswagen (20m³)€60,- per uur
Verhuislift service€65,- per uur
Parkeervergunning€20,- tot €50,-
Piano verhuizen€200,- tot €350,-
Overige diensten
Goederenopslag (inboedel, 30 m³)Vanaf €100,- per maand

*Let op, dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

Eén van de factoren die de kosten van het verhuizen van bedrijven of particulieren beïnvloedt, is de grootte van de verhuizing. Er is dan namelijk een grotere verhuiswagen nodig en meer verhuizers. Daarnaast gebruikt u meer materiaal zoals verhuisdozen en ander inpakmateriaal. De totaalprijs afhankelijk van de verhuisdiensten waar u gebruik van wilt maken. Gaat u de dozen zelf vullen? Dan bent u goedkoper uit dan wanneer u een verhuisdienst inschakelt. Een verhuislift huren kost ook meer geld, maar hierdoor verloopt het verhuizen wel een stuk sneller. Daardoor bent u uiteindelijk vaak goedkoper uit. Vergelijk altijd offertes van meerdere verhuisbedrijven, want de kosten verschillen per verhuisbedrijf uit de omgeving van Rotterdam.

goedkoop verhuizen Rotterdam

Bespaartips voor uw verhuizing

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw verhuizing. Daarom hebben wij nog een aantal handige tips om te besparen. Doe bijvoorbeeld een aantal klusjes zelf. Demonteer de kasten, pak de verhuisdozen zelf in en verhuis kleine spullen zelf. Dan hoeven de verhuizers minder werk te doen. Maak daarnaast een schema, zodat de verhuisdag probleemloos verloopt en zorg ervoor dat niemand de verhuizers in de weg loopt. Haal dozen bij de supermarkt om te besparen op de kosten van de verhuisdozen. En vergelijk offertes om er zeker van te zijn dat u niet te veel betaalt voor het verhuizen. Alle tips nog op een rijtje:

 • Doe een aantal klusjes en pak de verhuisdozen zelf in.
 • Demonteer zelf de meubels voor de verhuisdag.
 • Haal dozen op bij de supermarkt of leen verhuisdozen van familie of vrienden
 • Vergelijk offertes & bespaar.
verhuiskosten Rotterdam

Verhuiskosten aftrekbaar?

Zoals u wellicht duidelijk is, is het verhuisproces niet goedkoop. Daarom vragen klanten uit Rotterdam zich vaak af of zij een deel van hun verhuiskosten kunnen aftrekken.

Voor een particulier is er in principe geen aftrekregeling voor de verhuiskosten. Wanneer u verhuist voor uw nieuwe baan is het wel mogelijk dat u recht heeft op een tegemoetkoming. Er is wel een aftrekpost beschikbaar wanneer u een lening afsluit en hiermee de grootste verhuiskosten financiert. Deze lening brengt u vervolgens in mindering in box 3 van uw inkomstenbelasting.

Voor ondernemers gelden vaak aantrekkelijke voorwaarden. Is uw eenmanszaak gevestigd op hetzelfde adres als uw woning? Dan bestaat er de mogelijkheid om tot wel een derde van de totale verhuiskosten af te trekken.

Goedkope verhuizers Rotterdam inhuren

Soms denkt men dat goedkope verhuizers niet goed zijn of dat alleen dure verhuizers kwaliteit leveren. Dit is echter niet het geval.

De verhuiskosten worden bepaald door vele factoren en elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen tarieven. Hierdoor zijn er vaak grote verschillen tussen de verschillende verhuisbedrijven uit de regio Rotterdam.

Door een aantal offertes te vergelijken kiest u eenvoudig het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing. Het is belangrijk om te kiezen voor het bedrijf waar u het beste gevoel bij heeft. Lees alle voorwaarden door en bekijk wat er inbegrepen is bij de totaalprijs. Aan u de keuze!

Werkwijze van verhuisbedrijf Rotterdam

Wanneer u goedkope verhuizers inschakelt, dan doet u dat op een manier die het beste bij u past. Laat bijvoorbeeld de volledige verhuizing uit handen nemen waarbij de ervaren verhuizers uw inboedel zorgvuldig inpakken, inladen, vervoeren en weer uitpakken. Heeft u een beperkt budget of wilt u zelf betrokken zijn bij de verhuisdag? Kies dan voor een verhuisservice waarbij uw zelf uw inboedel inpakt waarna de verhuizers alles zullen verhuizen. Voor welke verhuisservice u ook kiest: alles verloopt in samenwerking met u. Geeft u de complete verhuisdag uit handen? Dan zullen de goedkope verhuizers langskomen waarna zij alle inboedel snel en efficiënt in- en uitpakken. Doordat zij alles vakkundig labelen is het uitpakken eenvoudig en snel gedaan, en kan u gaan zitten met een kop koffie.

Heeft u ervaren verhuizers uit Rotterdam nodig voor uw verhuizing?

Kies eenvoudig het beste goedkope verhuisbedrijf en bespaar op de kosten!

Offertes aanvragen
verhuisservice Rotterdam

Verhuisservice Rotterdam

De term verhuisservice staat voor de verhuishulp en alle verhuisdiensten die een verhuisbedrijf uit Rotterdam aanbiedt. Door een aantal verhuisdiensten in te schakelen, verloopt uw verhuizing snel en probleemloos. Neem bijvoorbeeld de inpakservice. Dan hoeft u niet alle dozen zelf in te pakken. Of laat uw meubels demonteren en monteren in uw nieuwe woning met de montageservice. U bepaalt hoe uw verhuizing en de verhuisdag verloopt. Voor een seniorenverhuizing of bedrijfsverhuizing is het inhuren van een verhuisservice zeer verstandig. Zo bent u niet veel werktijd kwijt aan het verhuizen van de inboedel van uw bedrijf en kunnen uw werknemers snel weer aan het werk op de nieuwe locatie.

verhuisservice zorginstellingen

Verhuisservice voor zorginstellingen

Het verhuizen naar een zorginstelling levert voor de bewoners vaak ontzettend veel stress op. Het gaat vaak om mensen met een verstandelijke beperking waardoor het van groot belang is dat alle eigendommen op exact dezelfde plaats komen te staan.

De medewerkers van een verhuisbedrijf in Rotterdam hebben ruime ervaring met het verhuizen van zorginstellingen. De vakmannen zullen de klant en verpleging op zorgvuldige wijze bij het verhuisproces betrekken en nauwkeurig alles op de juiste plaats terugzetten. Zo creëren ze zoveel mogelijk rust.

Soorten verhuizingen

Er zijn verschillende soorten verhuizingen. De meest voorkomende verhuizing in Rotterdam is een particuliere verhuizing. Dit kan een verhuizing binnen de woonplaats zijn, maar ook naar een andere woonplaats. Ook verhuizingen naar het buitenland komen voor, deze noemen we internationale verhuizingen. Andere verhuizingen zijn een seniorenverhuizing en bedrijfsverhuizing. Een woning ontruimein in Rotterdam? Bekijk dan deze pagina.

verhuizen naar andere gemeente

Verhuizen naar een andere gemeente

Wie gaat verhuizen naar een andere gemeente moet met een groot aantal zaken rekening houden. Zo is het noodzakelijk dat u zich op tijd inschrijft bij de nieuwe locatie, en is het tevens van belang dat u aandacht besteedt aan andere zaken zoals water, energie en gas. Wanneer u in een andere gemeente gaat wonen, dan zult u eveneens moeten kijken naar de opties voor een verhuisbedrijf. Sommige bedrijven rekenen namelijk extra kosten wanneer zij ver moeten rijden voor de verhuisklus.

Meer weten over het verhuizen naar een andere gemeente? Bekijk dan de website van Rijksoverheid.nl.

internationaal verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuizen naar het buitenland

Gaat u werken in het buitenland, of wilt u emigreren om een andere reden en wilt u een deel van het huisraad meenemen? Dan dient u rekening te houden met een lange voorbereiding van de verhuizing. Zo moet u de spullen per schip of vliegtuig laten verplaatsen, en dient op de locatie in het buitenland een verhuiswagen klaar te staan om de inboedel te vervoeren. Hebt u geen idee waar u zult beginnen bij het verhuizen naar het buitenland? Een specialist uit een verhuisbedrijf helpt u graag. De verhuisbedrijven hebben diverse contacten met verhuisbedrijven in het buitenland, en weten welke vergunningen nodig zijn.

Wlit u juist remigreren naar Nederland? Ook dan is een verhuisbedrijf u graag van dienst!

Hoe een internationaal verhuisbedrijf Rotterdam vinden?

Gaat u naar het buitenland verhuizen? Schakel dan een verhuisbedrijf uit de omgeving van Rotterdam in met ervaring met internationaal verhuizen. Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u spoedig een aantal aanbiedingen van ervaren verhuisbedrijven. Zo wordt het vinden van een internationaal verhuisbedrijf nog gemakkelijker. U hoeft niet allemaal bedrijven op te bellen, met één muisklik is het al geregeld. Vergelijk de aanbiedingen op basis van prijs, aanbod en voorwaarden en kies het bedrijf dat bij uw verhuizing past. Bij intercontinentale verhuizingen wordt er vaak samengewerkt met verhuisbedrijven op de plaats van bestemming.

Wat doet een internationaal verhuisbedrijf?

Wanneer u internationaal gaat verhuizen moet er veel geregeld worden. Soms is er nog opslag nodig van uw inboedel, of moet alles verhuisd worden met een vliegtuig of vrachtschip. Een internationaal verhuisbedrijf geeft u handige informatie en weet meer over de procedures en eventuele vergunningen die u nodig heeft. Voor de verhuizing wordt een planning gemaakt van alles wat er moet geregeld worden tot de verhuisdag. Zo verloopt uw internationale verhuizing zonder stress en weet u zeker dat uw inboedel snel op de plaats van bestemming aankomt.

Seniorenverhuizing

Waar een verhuizing voor de meeste klanten al een hele inspanning is, geldt dit eens te meer voor senioren. Niet alleen zijn zij vaak minder in staat om de gehele inboedel in te pakken, in de meeste gevallen verhuizen zij naar een kleinere woning, waardoor een deel van de inboedel moet worden afgestaan. De verhuizers kunnen bij een seniorenverhuizing zorgen voor het inpakken van de eigendommen via de inpakservice. Daarnaast is het voor senioren mogelijk om gebruik te maken van de schoonmaak- en klusservice. Dit betekent dat de verhuizers het huis voor u volledig in de oude staat opleveren.

Uw bedrijf verhuizen?

Wanneer u uw bedrijf gaat verhuizen, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk geregeld is. Een verhuizing kan veel tijd in beslag nemen. Met een verhuisbedrijf gaat het echter probleemloos en een stuk sneller. De verhuizers pakken alles in en gebruiken markeringen om te zorgen dat de spullen en de meubels direct op de juiste plaats neergezet worden. Computers en andere elektrische apparaten worden zeer zorgvuldig verhuisd. Voor de verhuisdag maakt het verhuisbedrijf uit Rotterdam een planning in overleg met u. Zodat u precies weet waar u aan toe bent en te zorgen dat u snel weer aan het werk kunt in uw nieuwe pand.

projectverhuizing Rotterdam

Kantoor- en projectverhuizingen

Bij een kantoorverhuizing of projectverhuizing is er vaak veel inboedel dat verhuisd moet worden. Denk hierbij aan de bureaus, computers, printers en kopieerautomaten, kasten en het archief. Belangrijk is om alles zorgvuldig in te pakken en te markeren. De verhuizers zorgen er dan voor dat de inboedel direct op de juiste plaats weer opgebouwd worden, zodat u niet in het nieuwe pand nog alles moet uitzoeken. Het verhuisbedrijf zorgt voor de verhuisdozen en ander inpakmateriaal, zodat u daar niets voor hoeft te regelen. Ook blijft u dan niet zitten met alle troep na het verhuizen, dit wordt netjes voor u opgeruimd.

complete verhuizing Rotterdam

Complete verhuizing

Naast kleine verhuizingen voert menig verhuisbedrijf uit Rotterdam ook complete verhuizingen uit, voor zowel particulieren en als bedrijven. Onder een complete verhuis verstaan wij de uitvoering van elke klus die op de verhuisdag betrekking heeft. Van het inpakken van de spullen tot het op de juiste plek zetten in het nieuwe pand. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het werk, en weet u zeker dat alles vakkundig en vervoerd wordt. De kosten voor een dergelijke complete verhuishulp vallen wel hoger uit dan wanneer u alleen enkele verhuizers inzet voor het tillen en vervoeren van uw inboedel.

kleine verhuizing Rotterdam

Kleine verhuizing

Verhiusbedrijven spreken vaak over een kleine verhuizing voor particulieren, dan gaat het in de meeste gevallen om het leeghalen van een studentenkamer of kleinere appartementen. Het voordeel van inhuren van een verhuisbedrijf voor een kleine verhuis voor particulieren is dat het relatief goedkoop is, en er weinig tijd in gaat zitten. De meeste kleine verhuizingen kunnen ze binnen een paar uur uitvoeren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een projectverhuizing. Gaat uw zoon of dochter op een bovenverdieping wonen? Het is eventueel een optie om op de plaats van bestemming een verhuislift te huren. De kosten hiervoor hangen af van de hoogte en draagkracht van een dergelijke lift.

Zonder zorgen verhuizen? Verhuisbedrijf Rotterdam

Van bedrijfsverhuizing tot particuliere verhuizing, bespaar op de kosten en vergelijk offertes!

Gratis offertes aanvragen
verhuislift huren Rotterdam

Verhuislift huren Rotterdam

Veel mensen weten niet dat een verhuislift huren tot de mogelijkheden van een verhuisbedrijf behoort. Het huren van een verhuislift kan echter op veel gebieden uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van een piano of wasmachine. Bij de verhuizers uit ons netwerk kunt u een lift huren zowel met als zonder bediening. Kiest u voor een ladderlift met bediening, dan zal een ervaren vakman u helpen bij de klus. Een verhuislift heeft een maximale draagkracht van 250kg, uw instrument is dus in goede handen!

wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen, dan wilt u waarschijnlijk ook een groot deel van het witgoed meeverhuizen. Dit vergt echter enige voorbereiding. Het verplaatsen van een wasmachine kan bijvoorbeeld enkel met behulp van een steekkarretje, of een lift. Zo weet u zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan de machine. Daarnaast is het belangrijk om de trommel van de machine vast te zetten. Dit kan met behulp van speciale schroeven die bij levering bij het apparaat zitten. Een derde aandachtspunt voordat u de machine in de verhuiswagen zet, is dat u deze moet laten leeglopen. Hiermee voorkomt u waterschade aan uw inboedel.

piano verhuizen Rotterdam

Piano verhuizen Rotterdam

Het verhuizen van een piano heeft heel wat voeten in aarde, en dient voorzichtig en nauwkeurig te gebeuren. Zo is het bij de verhuizing ten eerste van belang dat u de piano of vleugel afsluit, en beschermt met een deken of doek. Hiermee voorkomt u oppervlakkige beschadigingen.

Daarnaast is er speciaal vervoer nodig voor de verhuizing. Wij adviseren om te kiezen voor een afgesloten wagen, waarin het instrument kan worden vastgezet. Hebt u vragen over de beste methode voor het plaatsen van het instrument? De verhuizers informeren u met alle plezier, en bieden desgewenst direct de nodige praktische ondersteuning.

piano vervoer Rotterdam

Piano vervoer

Een piano lijkt, dankzij de wieltjes onder het instrument, eenvoudig te verplaatsen maar dat is het zeker niet. Een gemiddelde piano weegt al snel 180 tot 450 kilo. Dit gewicht alleen al is lastig te verplaatsen, maar doordat u ook geen grip krijgt op het instrument is het verplaatsen nog lastiger. De goedkope verhuizers zullen het instrument in eerste instantie goed inpakken zodat het niet beschadigd raakt. Dit is ook ter bescherming van uw muren en deuren, mocht de hoek van het instrument ergens tegenaan stoten. Zij maken gebruik van een gesloten verhuiswagen waarin ze het instrument stevig vastzetten. Alle goedkope verhuizers zijn ruim ervaren en gaan enorm zorgvuldig met uw instrument om. Regelt u zelf vervoer? Zorg dan voor een bus die geschikt is voor het grote gewicht en zet het goed vast zodat het onderweg niet verschuift.

Meubeltransport

Wilt u goedkoop verhuizen en zoveel mogelijk op de kosten besparen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u een groot deel van uw inboedel met behulp van vrienden naar de nieuwe locatie verhuist. Het is echter waarschijnlijk dat de grotere artikelen niet allemaal in uw vervoermiddel passen. Daarom is het mogelijk om te kiezen voor alleen meubeltransport. Bij dit meubeltransport vervoeren de vakmannen alle grotere artikelen zoals antieke klokken, banken, witgoed of dressoir.

Hebt u hulp nodig bij een internationale verhuizing? Ook dan is een meubeltransport een zeer voordelige keuze. Gebruikelijk is dat u het transport wel eigenhandig moet inpakken en uitpakken.

Voordelen meubeltransport uitbesteden

Het uitbesteden van het meubeltransport heeft een aantal voordelen. Eén van de voordelen is dat uw inboedel verzekerd is tegen schade. Wanneer u alles zelf zou verhuizen en een kast raakt beschadigt tijdens het transport, dan heeft u geen garantie of verzekering hiervoor. Een ander voordeel is dat er gebruik wordt gemaakt van grote verhuiswagens. Hier past een stuk meer in dat in een auto of kleine kar. Vaak is het al voldoende om één keer heen en weer te rijden. De belangrijkste voordelen van meubelstransport:

 • U bent verzekerd tegen beschadigingen.
 • Er passen veel spullen in de verhuiswagen.
 • Het verhuizen verloopt sneller.
verhuisverzekering afsluiten

Verhuisverzekering afsluiten

Verhuizen kan heel goedkoop uitvallen, maar als er onverhoopt wat gebeurt tijdens het vervoer levert dit hoge kosten op. Een inboedelverzekering zal uw inboedel tijdens een verhuizing namelijk maar gedeeltelijk verzekeren. Een dergelijke verzekering geldt voor bijvoorbeeld voor een ongeval met het vervoermiddel, het onklaar raken van hulpmiddelen voor laden en lossen, blikseminslag en een gewelddadige beroving tijdens de verhuizing. Wij raden aan op voorhand te kijken naar een verhuisverzekering of een aanvullende verhuisverzekering af te sluiten bij uw verzekeraar.

kunst verhuizen Rotterdam

Antiek en kunst verhuizen

Hoewel de verhuizers bij elke verhuizing voorzichtig te werk gaan, is het mogelijk om speciaal de opdracht te geven voor het verplaatsen van antiek en kunst. Deze waardevolle spullen moeten natuurlijk met de grootste voorzichtigheid ingepakt en vervoerd worden, om schade te voorkomen. Een verhuisbedrijf uit Rotterdam maakt daarom vaak gebruik van speciaal op maat gemaakte kisten. Daarnaast wordt u geïnformeerd over het verhuistraject van de kunstvoorwerpen. Gaat het om zeer breekbare voorwerpen? Er bestaan verhuiswagens die luchtgeveerd en klimaatbeheerst zijn. Hierdoor wordt het klimaatverschil beperkt en blijft uw kunstobject of antiek in de optimale staat.

meubels demonteren en monteren

Demontage en montage van meubels

Bij een verhuizing komen vaak veel zaken kijken. Eén daarvan is het demonteren van uw meubels opdat deze op een zo efficiënt mogelijke wijze ingepakt en vervoerd kunnen worden. Door uw inboedel te demonteren zorgt u er tevens voor dat het verplaatsen van de artikelen gemakkelijker en sneller verloopt. Bij een verhuisbedrijf uit Rotterdam werken diverse verhuizers die u graag assisteren bij de demontage en montage van uw inboedel. Zij zullen op afspraak deze klus een paar dagen voor of op de dag van de verhuizing zelf uitvoeren. Aangekomen bij het nieuwe pand helpen zij u tevens met de meubels op de goede plek zetten en het monteren.

goederenopslag

Goederenopslag

Wanneer u gaat verhuizen, dan kan het zijn dat uw huidige pand al is verkocht, terwijl het nieuw huis nog niet is opgeleverd. Menig verhuisbedrijf biedt daarom een speciale vorm van opslag aan. Dit betekent dat uw spullen veilig en droog in een tijdelijke opslag worden gestald, waar u altijd bij kan, mocht u nog iets nodig hebben. Een opslag is niet duur, en u heeft de keuze uit diverse opslagplaatsen zoals een pallet stelling, opslagkist, of zelfs een stalen zeecontainer. De afmetingen variëren tussen de 6m³ en 20m³. De specialisten van een verhuisbedrijf uit Rotterdam adviseren om te kijken naar de voorwaarden voor een verhuisverzekering, wanneer u van een opslag gebruik maakt.

inpakservice Rotterdam

Inpakservice

Voor senioren en mensen die verhuizen naar een zorginstelling handelen de verhuizers niet alleen de montage en demontage van de goederen af, maar bestaat er tevens een verhuisdienst voor het inpakken ter beschikking. Maakt u gebruik van de service, dan komt het verhuisbedrijf met de benodigde verhuisdozen naar de woning in Rotterdam toe. Het inpakken kunnen we op enkel een deel van de inboedel toepassen, of inclusief alle grote apparaten zoals muziekinstrumenten, vaatwasser of ander witgoed. Deze verhuishulp geldt tevens voor het inpakken en vervoeren van antiek en kunst. Sluit in dit geval wel altijd een verhuisverzekering af voor de hele verhuisdag.

Laat uw spullen inpakken door ervaren verhuizers.

Geen stress en de verhuisdag verloopt een stuk sneller! Bespaar op de kosten.

Offertes aanvragen

Verhuishulp Rotterdam

Regelmatig krijgen verhuisbedrijven van klanten uit Rotterdam de vraag of het ook mogelijk is om een verhuisbedrijf maar voor een deel van de verhuizing in te schakelen. Voorbeelden van een dergelijke verhuishulp is hulp bij het laden en lossen, of het huren van een verhuislift met bediening voor een halve dag. Met een verhuishulp krijgt u wel de hulp die u nodig heeft om de verhuizing snel en soepel te laten verlopen, maar voorkomt u dat er hoge kosten bij komen kijken. Hoewel de verhuizers altijd goedkoop te werk gaan, blijft de kwaliteit hoog. De verhuishulp is tevens beschikbaar voor een projectverhuizing. Dan wordt er samen met u een plan opgesteld zodat uw werknemers er weinig hinder van hebben.

Voordelen van verhuishulp

Door verhuishulp in te schakelen hoeft u zelf geen zwaar werk te doen. De zware dozen en meubelstukken worden door de ervaren verhuizers in de verhuiswagen getild en vervoerd. Daarnaast hoeft u niet allemaal dozen aan te schaffen als u kiest voor het inhuren van verhuizers. Door gebruik te maken van de verhuisdienst wordt dit allemaal voor u geregeld. Alle voordelen van de verhuishulp nog even op een rijtje:

 • U hoeft zelf niet met zware dozen of meubels te sjouwen.
 • De verhuizing verloopt zonder stress en problemen.
 • De verhuizers hebben veel ervaring, hierdoor verloopt het verhuizen een stuk sneller.

Vergunning nodig bij verhuizen?

In sommige gevallen zal u een vergunning moeten aanvragen. Misschien omdat u in een stadscentrum woont en de verhuiswagen de hele straat zal blokkeren, of wellicht omdat u gebruik wilt maken van een verhuislift of verhuiscontainer. Of u wel of niet een vergunning moet aanvragen is afhankelijk van uw gemeente. Schakelt u een erkende verhuizer uit ons netwerk in? Dan kunt u ervan uitgaan dat de professionele verhuizers op de hoogte zijn van de mogelijke vergunningen. Wanneer zij uw complete verhuisdag uitvoeren zullen zij ook de vergunningen aanvragen. Verhuist u zelf en weet u niet zeker of u een vergunning nodig heeft? Dan kunt u dit navragen bij het gemeenteloket.

Verhuistips

Wij hebben nog een aantal handige verhuistips voor u. Markeer uw verhuisdozen duidelijk en zet op de buitenkant wat erin zit. Dan hoeft u niet elke doos eerst te openen in uw nieuwe woning, om te bepalen naar welke ruimte de doos moet. Zorg ervoor dat u gemakkelijk bij belangrijke papieren kunt en dat u deze goed bewaard. Pak kwetsbare spullen in het speciaal inpakmateriaal, zodat bijvoorbeeld uw servies niet kapot gaat tijdens de rit. Daarnaast is het verstandig om alle schroeven en dergelijke van de meubels op één plek te bewaren. Bewaar ze bijvoorbeeld in een zakje, gesorteerd voor elk meubelstuk.

Goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam?

Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u een aantal offertes van verhuisbedrijven uit de omgeving van Rotterdam. Deze offertedienst is geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit dus nergens aanvast. Vergelijk de offertes op basis van de totaalprijs, het aanbod en de voorwaarden. Kijk bijvoorbeeld wat er is inbegrepen bij de totaalprijs en zijn er eventueel nog extra kosten. Controleer ook altijd of de informatie die staat op de offerte correct is. Zo kiest u eenvoudig een goedkoop verhuisbedrijf voor uw verhuizing. Met deze offertedienst bespaart u tot wel 30% op de kosten van het inhuren van een geschikt bedrijf!

Keurmerken

U verhuist waarschijnlijk niet regelmatig, dus het inhuren van verhuisbedrijven is ook niet iets wat u regelmatig doet. Daarom is het kiezen best lastig, zeker als u niet goed weet waar u op moet letten. Wilt u controleren of u te maken heeft met een erkend en professioneel verhuisbedrijf uit Rotterdam? Check dan of de verhuizer in kwestie over het Erkende Project Verhuizers (EPV) keurmerk beschikt. Dit keurmerk stelt een aantal eisen aan de verhuizer. Eisen op: kwaliteit, zekerheid, veiligheid, milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Dit keurmerk biedt (potentiële) klanten een goed beeld over de professionaliteit van de verhuisbedrijven in Rotterdam. Is er onverhoopt een geschil ontstaan met een verhuisbedrijf? Kijk dan op de website van de Geschillen commissie om te kijken wat u kunt doen.

verhuizers Rotterdam

Gratis offertes voor verhuizers inhuren vergelijken!

Verhuist u binnenkort en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van uw wasmachine? Of vertrekt u binnenkort naar het buitenland en bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een verhuiswagen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Als u het offerteformulier invult ontvangt u tot wel 5 vrijblijvende offertes van verhuisbedrijven in Rotterdam. Door de prijsopgaven te vergelijken op prijs, aanbod en kwaliteit kiest u voor het verhuisbedrijf dat het beste bij u past en bespaart u tot wel 30% op de totale kosten! U wordt gegarandeerd snel en vakkundig geholpen met de vakkundige hulp van goedkope en erkende verhuisbedrijven uit Rotterdam.

Start nu de offerteaanvraag!

Handige externe links

 • verhuizen.post.nl: verhuisservice van PostNL, voor het doorsturen van uw post naar uw nieuwe adres.
 • consumentenbond.nl: online tool van de consumentenbond, die u via email helpt met uw verhuisplanning.
 • degeschillencommissie.nl: voor als u hulp nodig heeft bij een geschil die tussen u en het verhuisbedrijf is ontstaan.